Xanother
|
|
June 21, 2017, 06:40:07 AM |
|
Bende dun gece poloya saat 8 gıbı 3 ether attım myetherwalletten,bozduracaktım ama benımkıde gelmedı hemde hiç bir history kaydı falanda yok.Blockchaındemı bir sıkıntı var nedir hiç bu kadar uzun sürmezdi
blockchainde sıkıntı var herhalde pool daki gönderimlerinde hepsi pending
|
|
|
|
aliyagiz207
|
|
June 21, 2017, 06:47:18 AM |
|
Yoksa dao daki gibi bir terslikmi var yine,bu ether böyle böyle prestij kaybedecek galiba.Bende yollamıştım hala gelen giden birşey yok.
|
|
|
|
exortis
|
|
June 21, 2017, 07:38:55 AM |
|
Dun gece bende 1.01 ether gonderdım ne gelen var ne giden.Blockchain sıkıntılı demekki.Nodlarla alakalı bir problem olabılır onay alınamıyor bir türlü.Çok yavaş ilerliyor
|
|
|
|
coinzoid
|
|
June 21, 2017, 07:52:31 AM |
|
ETH değerinin 348 dolara gerilemesi, bu durumla alakalı olabilir mi? Status icosundan önce 375 dolar civarında geziniyordu.
|
|
|
|
exortis
|
|
June 21, 2017, 09:33:06 AM |
|
ETH değerinin 348 dolara gerilemesi, bu durumla alakalı olabilir mi? Status icosundan önce 375 dolar civarında geziniyordu.
genel olarak butun altcoınlerde deger kaybı mevcut o yuzden ether gerıledı,ico ile alakası oldugunu sanmıyorum ama bu takılan etherler ne olacak acaba
|
|
|
|
M.Terzi
|
|
June 21, 2017, 09:40:31 AM |
|
Bir kac borsada ETH (Wallet offline - Blockchain congestion detected) yazisi aldim suan itibari ile.
|
|
|
|
opciga
Newbie
Activity: 22
Merit: 1
|
|
June 21, 2017, 09:44:51 AM |
|
Arkadaşlar aranızda henüz çok yeniyim. Yardımcı olursanız sevinirim. Dün gece Poloniex'ten Myetherwallet cüzdanıma 2000$ sınırını geçmeyecek şekilde ETH yolladım. Çekim esnasında 2 adımlı doğrulama ve mail onayı da yaptım. Ancak ETH'ler hala cüzdanıma gelmedi. Gönderdiğim adresi kontrol ettim. Doğru yazmışım. History kısmında yaptığım işlem "complate" olarak görünüyor. Lakin "Txid" sorgulayınca böyle bir giriş bulunamadı diyor. Ne yapmalıyım beklesem gelir mi? Ya da ticket'a ne yazmalıyım.
|
|
|
|
exortis
|
|
June 21, 2017, 10:09:23 AM |
|
Arkadaşlar aranızda henüz çok yeniyim. Yardımcı olursanız sevinirim. Dün gece Poloniex'ten Myetherwallet cüzdanıma 2000$ sınırını geçmeyecek şekilde ETH yolladım. Çekim esnasında 2 adımlı doğrulama ve mail onayı da yaptım. Ancak ETH'ler hala cüzdanıma gelmedi. Gönderdiğim adresi kontrol ettim. Doğru yazmışım. History kısmında yaptığım işlem "complate" olarak görünüyor. Lakin "Txid" sorgulayınca böyle bir giriş bulunamadı diyor. Ne yapmalıyım beklesem gelir mi? Ya da ticket'a ne yazmalıyım.
sanırım etherın zıncırınde bir sıkıntı var işlemler onay alamıyor herkesın aynı derdı var takıldı eth ler gıtmıyor,bende dun gece yolladım aynı şekilde takıld kaldı Block: 3904582 | 3087 Confirmations 15 saat olmuş 3087 confirmationda henuz sanırım 2 yıla bitirir beklemekten başka yapacak birşey yok
|
|
|
|
turquaise
|
|
June 21, 2017, 02:32:51 PM |
|
her büyük ICO zamanı aynı şeyler oluyor. aynısı benim başımda da var hocam. 1 gün bekleyelim sorasında geliyor. en son bancor'un ICO da aynısı olmuştu. bende de txid görünüyor ancak tetherscan de görünmüyor. ayrıca cex.io'da da aynı sorunla karşılaştım.
|
|
|
|
goraset
Legendary
Activity: 2338
Merit: 1070
|
|
June 22, 2017, 08:55:45 AM |
|
etherde bişeylerde dönüyor, genesis bloktaki coinler hareket etmiş
|
|
|
|
renovatix
|
|
June 22, 2017, 08:58:29 AM |
|
Hangi pozisyonu almak lazım? 300$ ın altını görebilirmi?
|
|
|
|
aliyagiz207
|
|
June 22, 2017, 09:06:39 AM |
|
Hangi pozisyonu almak lazım? 300$ ın altını görebilirmi? 13$ olayı biraz saçma geldi bana nerede görmüş o fiyatı hacimsiz bir borsada oluşmuş olabilir,bana pek gerçekci gelmiyor
|
|
|
|
goraset
Legendary
Activity: 2338
Merit: 1070
|
|
June 22, 2017, 09:14:23 AM |
|
Hangi pozisyonu almak lazım? 300$ ın altını görebilirmi? 13$ olayı biraz saçma geldi bana nerede görmüş o fiyatı hacimsiz bir borsada oluşmuş olabilir,bana pek gerçekci gelmiyor gdax, coinbase in borsası, gayette hacimli bir borsa, dünden beri twitter reddit, bu haberlerle çalkalanıyor. gündemi takip eden kimse yok sanırım
|
|
|
|
renovatix
|
|
June 22, 2017, 09:29:14 AM |
|
reddit de dolaşan haberlere genelde bakmaya çalışıyorum ancak gördüğüm Dwarfpool ve F2Pool madenci havuzlarının blok limitini kısıtladıkları ve bu yüzden işlem sürelerinin uzadığını yazmışlardı. Mümkünse bu madenci havuzlarını kullanmayın demişler.
|
|
|
|
gorkem
|
|
June 22, 2017, 02:18:01 PM |
|
SADECE BİR KAÇ SANİYEDE ALDIĞI 0,1$’LIK 3809 ETHEREUM İLE MİLYONER OLDU Dün akşam saatlerinde yaşanan, Ethereum’un anlık olarak düşüşü‘nden faydalanarak 3809 adet (ETH) Ethereum’u sadece 38,09$’a alan bir kişi, saniyeler içerisinde fiyatın düzelmesi ile haber saatinin kuru ile neredeyse 1,250,000$’a sahip oldu. Saniyelik olarak yaşanan bu olayda refleksleri sayesinde ufak miktarlarda kazanan bir kaç kişinin dışında böylesine büyük bir yatırım yaparak hayatını değiştirmiş olduğunu düşündüğümüz kişi sanırım her zaman hayalini kurduğumuz şansa sahip olmuş. sansını sıkeyım her kımse amk
|
|
|
|
hidrocop
|
|
June 22, 2017, 03:03:59 PM |
|
SADECE BİR KAÇ SANİYEDE ALDIĞI 0,1$’LIK 3809 ETHEREUM İLE MİLYONER OLDU Dün akşam saatlerinde yaşanan, Ethereum’un anlık olarak düşüşü‘nden faydalanarak 3809 adet (ETH) Ethereum’u sadece 38,09$’a alan bir kişi, saniyeler içerisinde fiyatın düzelmesi ile haber saatinin kuru ile neredeyse 1,250,000$’a sahip oldu. Saniyelik olarak yaşanan bu olayda refleksleri sayesinde ufak miktarlarda kazanan bir kaç kişinin dışında böylesine büyük bir yatırım yaparak hayatını değiştirmiş olduğunu düşündüğümüz kişi sanırım her zaman hayalini kurduğumuz şansa sahip olmuş. sansını sıkeyım her kımse amk yaa kim diyor bunları arkadaş a.q millet salakmı sen ben salakmıyız 0.1$ dan hangimiz satış yaptıda adam aldı bırakın bu işleri tamamen palavra,herkes bılıyor satış olmazsa alış olmaz.Kimsenın etherı o fıyata satacagını sanmıyorum,hata falan oluşmuştur
|
|
|
|
aliyagiz207
|
|
June 22, 2017, 03:07:16 PM |
|
+1 aynen hocam bende inanmıyorum ama şu olmuştur belki otomatik al sat yapan botlar kullanılıyor hepimiz biliyoruz,o sayede belki satış oluşmuş olabilir,bu şekilde belki çok ufak bir ihtimal alım yapabilmiş olabilir.Yoksa gerçekci gelmiyor banada
|
|
|
|
|
nevermind41
|
|
June 22, 2017, 07:27:16 PM |
|
Etherden bahsederken ether classic'e geçildi gibi kaldırın defterleri, kitapları çıkarın kağıtları sözlü yapacağım ya da kaldırın defterleri, kitapları çıkarın kağıtları batak oynucaz
|
|
|
|
CanErik
|
|
June 22, 2017, 07:36:22 PM |
|
Etherden bahsederken ether classic'e geçildi gibi kaldırın defterleri, kitapları çıkarın kağıtları sözlü yapacağım ya da kaldırın defterleri, kitapları çıkarın kağıtları batak oynucaz Merhaba; Aynen öyle, Genesis block'tan bahsediyoruz. Hem ETH hem ETC var o genesis block'ta. İyi dileklerimle
|
|
|
|
|