Çok değil, 4 ay önce sürekli trade yaparak kaybetmekten o kadar bıkmıştım ki artık kalan son parayı hold etmekten başka birşey düşünemiyordum ve öyle yapmaya karar verip 160 bin TL dan kalan 30 bin TL ile 283,500 Adet NCASH alıp binance uygulamasını telefondan sildim Google Auth (2FA) ve yedek kodlarını her yerden sildim yani artık istesemde binance hesabıma giremezdim.
https://twitter.com/Airdrop_cu/status/981256200150044674Neden mi?
bi an trade yapma isteği gelmesinde trade yapmayayım diye yaptım çünkü daha önce defalarca hold yapmaya karar verip kararımdan vazgeçerek trade yapmıştım herneyse bu sefer istesemde hesabıma girip trade yapamazdım ta ki hedefime ulaştıktan sonra binance'a ulaşıp 2 fa yı kaldıracaktım.
1 Ay geçmeden hatırlarsınız NCASH scam diye fud oldu ve bi gecede NCASH i tahtından ettiler o gün bugündür zaten belini doğrultamadı.
https://twitter.com/cryptohades/status/986645020022333440?lang=trDüşünsenize hala 283,500 Adet NCASH'imla tabir ettikleri HOLD saçmalığını yapıyorum.
Şuan 160 bin TL ile girdiğim macerada sadece 10 bin tl param kalmış olurdu çünkü şuan 283,500 NCASH'in TL karşılığı 10 bin Türk Lirası
Allah'ıma Şükürler Olsun ki bana bir kapı açtı ve yürü ya kulum dedi
Lütfen umudunuzu yitirmeyin her zaman mucizelere inanın.
Bu konuyuda 1-2 ay önce açmıştım zaten 160 bin TL'nın 20 bine düşüp xxx bine çıkış serüvenini anlatmaya çalıştım
Allah Hepinize Nasip etsin bu duyguyu
ama bugün şöyle bi binance.com yazıp NCASH fiyatına bakıp 283500 NCASH'in ne kadar ettiğini hesapladıktan sonra bir konu açmamın elzem olduğunu düşündüm.
Piyasadan nasibimi aldıktan sonra ufak bi sepet yapıp bir daha asla bu piyasaya 1 TL dahi yatırım yapmayacağımı söyledim ve şuan normal hayatıma devam etmekteyim.
Bu sepetimi 2 ay önce yapmıştım şuan %70 ten fazla zararım var.
2 ay önce bile bu piyasaya giren bir vatandaş altcoin alsaydı en az %50 zarar edecekti. Bu piyasa çok tehlikeli arkadaşlar....
Kimsenin lafı ile bir şey almayın çünkü kimse bir şey bilmiyor.
Size dün annem ile kurduğum trajikomik diyaloğu anlatayım.
Dün anemme altın ve dövizlerin yükseldiğini söyledim ve hemen tepkisi şu oldu "aylardır sana dolar al altın al diyorum dinlemiyorsun"
Bakınız 68 yaşında annemiz bile yatırım tavsiyesi verebiliyor yani şu twitter'da orda burda gördüğünüz insanlardan bazıları annem kadar ekonomist değiller.
Bu gibi konuları egomu yada başka birşeyi tatmin etmek için açmadığımı belirtmek istiyorum.
Tek amacım 1 yılı aşkın süredir şu piyasada saçlarımı ağartacak kadar yaşadığım serüveni anlatıp ders çıkarmanızı sağlamak.
Saygılar...