thinkbtc
Newbie
Activity: 20
Merit: 32
|
|
December 12, 2019, 11:23:17 PM Last edit: December 14, 2019, 12:46:01 AM by thinkbtc |
|
|
|
|
|
Kalemder
Legendary
Activity: 1918
Merit: 1727
Be A Hope
|
|
Kripto Para Rehberi: Koinmen▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄ ▄▄████████████████▄ ▄▄██████████████████████▄ █████████████▀█████████████▄ ▄█████████████▀ ▄█▀ ███████████ ▄██████████ ▀▀ ████████████ ▄█████████████ ▄▄▄ ▀▀██████████ █████████████▀ ████▄ ▀█████████▄ █████████████ ▀▀█▀▀ ▄██████████ ████████████▀ ▄▄ ████████████ ████████████ ▄████▄ ███████████ █████████ ██████ ██████████ █████████▄▄ ▄██████████ ▀██████████ ██ ▄▄▄▄████████████ ▀█████████▄▄█▄ ███████████████▀ ▀██████████████████████████▀ ▀█████████████████████▀ ▀▀██████████████▀▀ ▀▀▀▀▀▀▀ | |
|
|
|
|
gumusi
|
|
December 14, 2019, 08:35:59 PM |
|
Vispilio hocam merit 15 inden itibaren mi yenileniyir acaba? Şuan merit atan yok gibi birsey. Tabi en çok dağıtan siz olduğunuz için sorayım istedim. Teşekkürler
|
|
|
|
gospodin
Legendary
Activity: 2408
Merit: 1478
alex
|
Vispilio hocam merit 15 inden itibaren mi yenileniyir acaba? Şuan merit atan yok gibi birsey. Tabi en çok dağıtan siz olduğunuz için sorayım istedim. Teşekkürler
çaktırmadan theymos bizimkileri memur maaşına bağlamış. ayın 15'in de yatıyor demek:))
|
|
|
|
Vispilio (OP)
Legendary
Activity: 2128
Merit: 1657
|
|
December 15, 2019, 04:29:55 AM |
|
çaktırmadan theymos bizimkileri memur maaşına bağlamış. ayın 15'in de yatıyor demek:)) hahahah, kaynak meritleri verildiği andan itibaren tam 30 gün sonra yenileniyor arkadaşlar, o yüzden aylık kaynak kotasını doldurunca arada mecburen boşluklar oluyor ... bugünden itibaren yeniden başlıyoruz dağıtımlara
|
|
|
|
gumusi
|
|
December 15, 2019, 05:02:39 AM |
|
çaktırmadan theymos bizimkileri memur maaşına bağlamış. ayın 15'in de yatıyor demek:)) hahahah, kaynak meritleri verildiği andan itibaren tam 30 gün sonra yenileniyor arkadaşlar, o yüzden aylık kaynak kotasını doldurunca arada mecburen boşluklar oluyor ... bugünden itibaren yeniden başlıyoruz dağıtımlara Maaş espirisi güzel. Valla vispilio hocam gerçek hayatta da bonkör birine benziyorsun. Adam ayın 15 i olmuş sanki borç öder gibi çatır çatır dağıtmaya başlamışsın. Tebrik ediyor başarılarının devamını dilerim.
|
|
|
|
|
|
lossnet
Legendary
Activity: 1820
Merit: 1123
|
|
December 15, 2019, 11:33:29 AM |
|
Özellikle piyasaya yeni giren yatırımcıların kafasını karıştıran bir konu hakkında aşağıdaki postumda detaylı bilgi verdim. - Dolaşım arzı düşük olan paralar mı yoksa yüksek olanlar mı daha çok kazandırır?Açıklama: Sirkülasyon miktarı düşük olan kriptolar ile yüksek olanların farkını ve fiyata ne şekilde yansıyabileceği anlattım. Verdiğim örnekle; birkaç bin adetlik coinler ve birkaç milyarlık coinlerin hacimlerinin önemine işaret ettim.
|
|
|
|
thinkbtc
Newbie
Activity: 20
Merit: 32
|
|
|
|
|
gumusi
|
|
December 17, 2019, 06:23:30 AM |
|
|
|
|
|
|
|
|
wolwoo
Legendary
Merit: 1148
|
|
December 18, 2019, 12:28:12 PM Last edit: December 18, 2019, 12:52:57 PM by wolwoo Merited by Vispilio (1), 2run (1), Blacknavy (1) |
|
Üstad yazdıklarınızı beğeniyorum ama merit çok kısıtlı, bu nedenle sabırla aktif bir şekilde yazmaya devam ederseniz hak ettiğiniz seviyeye ulaşırsınız. Sizin gibi normalde daha üst ranklarda olması gereken o kadar arkadaş var ki! mesela ziya hocam hala fullmember, en azından bi hero hadi o da olmadı senior kesin olmalı. mesela hiburak üstad, ekiller üstad, gospodin (üstelik çok aktif), dannybrown (adam oyun yaptı) , Vispilio (hem bilge hem merit kaynağımız), 2run, kartepe, bthd... Rütbe atlamak için sürekli çaba sarf etmeniz, aktif olmanız gerekiyor sadece kaliteli mesaj da yetmiyor maalesef. Çünkü gözden ırak olan gönülden de ırak olur. Bu tempoda devam ederseniz çabalarınız sonuçsuz kalmayacak eminim. Benim merit kaynağı başvurusunda olumlu sonuç çıkmadı. Belki başka arkadaşlar başvursa onlara verilebilir çünkü globalde pek de iyi bir intiba bırakmadım. 😂 God bless u✌🏻 Edit: aldığınız meritleri beğendiğiniz mesajlara gönderirseniz dolaşım hızlanır😉
|
"Küllü hâlin yezûlü" =>> Her hâl geçicidir
|
|
|
forumalacali
|
|
December 18, 2019, 01:22:16 PM |
|
Üstad yazdıklarınızı beğeniyorum ama merit çok kısıtlı, bu nedenle sabırla aktif bir şekilde yazmaya devam ederseniz hak ettiğiniz seviyeye ulaşırsınız. Sizin gibi normalde daha üst ranklarda olması gereken o kadar arkadaş var ki! mesela ziya hocam hala fullmember, en azından bi hero hadi o da olmadı senior kesin olmalı. mesela hiburak üstad, ekiller üstad, gospodin (üstelik çok aktif), dannybrown (adam oyun yaptı) , Vispilio (hem bilge hem merit kaynağımız), 2run, kartepe, bthd... Rütbe atlamak için sürekli çaba sarf etmeniz, aktif olmanız gerekiyor sadece kaliteli mesaj da yetmiyor maalesef. Çünkü gözden ırak olan gönülden de ırak olur. Bu tempoda devam ederseniz çabalarınız sonuçsuz kalmayacak eminim. Benim merit kaynağı başvurusunda olumlu sonuç çıkmadı. Belki başka arkadaşlar başvursa onlara verilebilir çünkü globalde pek de iyi bir intiba bırakmadım. 😂 God bless u✌🏻 Edit: aldığınız meritleri beğendiğiniz mesajlara gönderirseniz dolaşım hızlanır😉 eywallah üstadım güzel yazın için ben şimdiye kadar 1-2 bounty girdim yada girmedim amaçım rank mank filan değil öyle bir egom zaten olmadı yaw avatar resmi koyayım dedim kısıtlıymış te allam sebebi odur yani niye kısıtlarlar dıyecem ordanda ekmek yıyen var bısey dıyemıyorum.. bu arada doğru dersin hayat paylaştıkca güzel
|
|
|
|
kartepe
Full Member
Activity: 490
Merit: 104
★Bitvest.io★ Play Plinko or Invest!
|
|
December 18, 2019, 04:39:37 PM |
|
Eğitim herşeyden önce gelir. Türkiye'de özel okulculuğun nereye gittiğini anlatıyor. Yazın maaşımı geç aldım perişan oldum resmen. İçim dolu ama çözüm üreteceğimiz yer yok maalesef https://bitcointalk.org/index.php?topic=5210766.0
|
|
|
|
Blacknavy
Legendary
Activity: 1218
Merit: 1291
|
|
December 18, 2019, 08:56:10 PM |
|
Benim merit kaynağı başvurusunda olumlu sonuç çıkmadı.
Hiç belli olmaz çünkü başvuru 7 gün de sürebilir, 7 ay da.
|
|
|
|
wolwoo
Legendary
Merit: 1148
|
|
December 18, 2019, 09:31:06 PM |
|
Benim merit kaynağı başvurusunda olumlu sonuç çıkmadı.
Hiç belli olmaz çünkü başvuru 7 gün de sürebilir, 7 ay da. 😂 Pek sanmıyorum ama olursa forumda hareket ve motivasyon artardı. Merit kaynağımızın artması için diğer arkadaşlarımız da başvuru yapsalar şansımız artar. Neticede ha ben olmuşum ha başkası! O merit döner dolaşır hepimize uğrar bir şekilde az ve ya çok ama dolaşıma sokacak merit yoksa insanlar boş beklenti içine girer. Ayrıca bu merit denen meret forumda arkadaşlık, birbirine sıcaklık duyma, saygı gibi unsurlara da fayda sağlıyor. Hemen hepimiz farklı görüşlerden farklı meşreplerden insanlarız. Buna rağmen gayet güzel bir hava var forumda, bunda meritin de etkili olduğunu var sayıyorum, bir çeşit hediye-ödül gibi... Özellikle Ekim kasım ayları, sanat yarışmasından gelen meritlerle daha coşkulu geçti. Teramit +mhanbostancı +Vispilio + Blacknavy yanında Kalemder ve dannybrown ikilisi de kazandıklarının büyük bölümünü lokalde paylaştı. Şimdi bu faktör devre dışı kaldığı için meritler de azaldı. Yeni bir merit kaynağı (kim olursa olsun) bu eksikliği hissettirmezdi. Hepinizi saygıyla sevgiyle öpüyorum 😎 peace
|
"Küllü hâlin yezûlü" =>> Her hâl geçicidir
|
|
|
|