PHI1618
Legendary
Activity: 1554
Merit: 1334
|
|
December 15, 2019, 10:01:38 AM |
|
"Send to my BTC balance" butonu yine bozulmuş, gitmiyor cüzdana satoshicikler
|
"Damnant quod non intelligunt." Anlamadıkları şeyi suçlarlar. BTC
|
|
|
cabsav
Legendary
Activity: 2912
Merit: 1150
|
|
December 15, 2019, 01:37:27 PM |
|
sanırım denizin sonu göründü. cok cabuk bittiki baya kişi imzasından ayrılmıştı. her an bitirdik diyebilirler 2-3 gün demezlerse kampanya devam eder
|
|
|
|
dannybrown
Legendary
Activity: 1666
Merit: 1030
|
|
December 15, 2019, 01:40:37 PM |
|
Bu sefer çok erken boşaldı havuz.Şuan paneli gören varsa attığınız mesajlar için ödeme giriliyormu? Ödeme girildiği sürece ödül butonu tekrar açılacaktır arkadaşlar.Eğer postlar sayılmıyorsa o zaman sıkıntı var demektir.Hakedişleri her zaman ödemek zorundalar.
|
|
|
|
Aqualung89
|
|
December 15, 2019, 01:48:19 PM |
|
Havuz erken boşaldı bu sefer az bir miktarmı attılar yada biz fazlamı yüklendik diye düşünüyorum eğer postlar sayılmıyor siteye işlenmiyorsa bitti diyebiliriz. Eğer postlar sayılırsa bir sıkıntı yok havuz yeniden dolar diye düşünüyorum.
Yine 2-3 gün bekleyebiliriz gibi bakalım ne olacak.
|
|
|
|
AlyattesLydia (OP)
|
|
December 15, 2019, 03:56:37 PM |
|
Arkadaş aksiliğe bak ya, geçen log out olmuştum, girmeye üşendim en az 3-4 gün de öyle boşa gitti desenize, bu kadar çabuk havuzun boşalacağını düşünmemiştim.
|
|
|
|
Deathwing
Legendary
Activity: 1638
Merit: 1329
Stultorum infinitus est numerus
|
|
December 15, 2019, 04:39:29 PM |
|
Global forumda Cryptotalk imzasini tasiyan fazla kisi kalmadi, herkes ayriliyor. Bu seferde yine walletdaki miktar cabucak bittigine gore sanirim az buz bi kac BTC atmislardi, kampanya sonu yakindir.
|
|
|
|
xzone
Legendary
Activity: 2758
Merit: 1557
|
|
December 15, 2019, 04:58:48 PM |
|
Geçen sefer havuz dolduğunda birkaç günlük birikmiş miktarını çekti herkes. Bu yüzden fazla bir yüklenme oldu. Şimdi de herkes günlük çekim yapmaya döndüğü için hızlı boşalmış olabilir. Şu an için herhangi bir endişe duymuyorum, kampanya devam edebilir bence
|
| Duelbits | ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ | | TRY OUR UNIQUE GAMES! ◥ DICE ◥ MINES ◥ PLINKO ◥ DUEL POKER ◥ DICE DUELS | | | | █▀▀ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █▄▄ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | | ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀ KENONEW ▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄ | ▀▀█ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ ▄▄█ | | 10,000x MULTIPLIER | | ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ | | ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ |
[/tabl
|
|
|
AlyattesLydia (OP)
|
|
December 15, 2019, 05:27:31 PM |
|
Global forumda Cryptotalk imzasini tasiyan fazla kisi kalmadi, herkes ayriliyor. Bu seferde yine walletdaki miktar cabucak bittigine gore sanirim az buz bi kac BTC atmislardi, kampanya sonu yakindir.
Kampanyayı bitireceklerse bile bence bu şekilde yapmamaları lazım. En azından şu gün bitecek derlerse, bitse bile insanlarda negatif bir algı oluşmaz. Bu şekilde yine mağdur olanlar olacağı için iyi giden bir kampanyaya gölge düşürmüş olacaklar.
|
|
|
|
otto_diesel
|
|
December 15, 2019, 05:47:28 PM |
|
geçen yapılan ödeme miktarı çok düşüktü demek. heralde ilk yapınca bu işe 10 btc kadar atmışlardır sonra ödemekler bitince 0.5 btc kadar daha atmışlardır işler açılsın diye sonra komple bitişmiştir heralde. bence gene yüklenir ama 1 hafta gene bekletirler.
|
|
|
|
Aqualung89
|
|
December 15, 2019, 07:54:26 PM |
|
geçen yapılan ödeme miktarı çok düşüktü demek. heralde ilk yapınca bu işe 10 btc kadar atmışlardır sonra ödemekler bitince 0.5 btc kadar daha atmışlardır işler açılsın diye sonra komple bitişmiştir heralde. bence gene yüklenir ama 1 hafta gene bekletirler.
Sus payımı attılar acaba Şimdilik idare etsin hesabına bundan sonrakiler biraz daha düşük olacak sonra komple bitireceklermi acaba?
|
|
|
|
Aceeakell
|
|
December 16, 2019, 12:25:50 AM |
|
haydaa gene mi durdu ödemeler, ne zaman açılır bir bilgisi malumatı olan var mı? daha yeni açmışlardı gene mi kapadılar, heralde bunlar en son kapayıp gidecekler gibi bir hal var.
|
|
|
|
Vispilio
Legendary
Activity: 2128
Merit: 1657
|
|
December 16, 2019, 08:10:41 AM |
|
BTC'nin fiyatı düştü, hacimler düştü, havuz kolay dolmuyor, Yobit naapsın parayı ağaçtan mı topluyor adamlar Aslında önemli bir gösterge, bir zamanların çok tartışılan eleştirilen borsası forumun en önemli kampanyası konumuna geldi, ICO çılgınlığı döneminin iştahının, yatırımcı ilgisinin yerinde yeller esiyor bugünlerde...
|
|
|
|
2run
|
|
December 16, 2019, 08:40:11 AM |
|
İki gündür yazamıyordum forumdan uzaktım öncesinde hesabımda bulunanları çekmiştim şimdi baktım forumda yine send balance problemi var. muhtemelen yine gecikmeyle düzelir gibi. şaka maka 1 hafta sürer 2 hafta sürer diye diye 2 aydır gayet normal şekilde çalışıyorlar. 31 aralık belirledikleri son gün olabilir bakalım.
|
|
|
|
bileq
Legendary
Activity: 1288
Merit: 1068
|
|
December 16, 2019, 08:50:00 AM |
|
geçen sefer havuzun dolması epey uzun sürmüştü bu tamamen matematik problemi gibi oldu
|
|
|
|
Aqualung89
|
|
December 16, 2019, 09:11:21 AM |
|
Akşam 11 den sonra yazılanlar sayılmamış sanırım sanki postların sisteme geçmesi süresi de el değiştirmiş gibi geldi bana normalde hep o saatten sonra ertesi güne katarlardı şimdi olmadı ama.
|
|
|
|
Aceeakell
|
|
December 16, 2019, 02:38:50 PM |
|
Akşam 11 den sonra yazılanlar sayılmamış sanırım sanki postların sisteme geçmesi süresi de el değiştirmiş gibi geldi bana normalde hep o saatten sonra ertesi güne katarlardı şimdi olmadı ama.
bende de saymamış. heralde bu geçiş döneminde saymamazlık yapıyor. zaten saymasada sıkıntı yok çünkü zaten ödeme de durdurulmuş şu anda. o yüzden ha saymış ha saymamış ödemedikten sonra yapacak bir şey yok.
|
|
|
|
The Young Turk
Legendary
Activity: 1176
Merit: 1013
DAVID CHAUM's xx coin SALE IS NOW LIVE!
|
|
December 16, 2019, 04:07:08 PM |
|
Havuz bu sefer ne zaman dolar bilmiyorum. Ama sanırım kampanyanın sonuna geldik. Bu kadar katılımcı olmasına rağmen böyle kısa bir sürede kasa para kalmıyorsa daha fazla yenilemek istemediklerine işaret ediyor olabilirler. Konu ile ilgili açıklama gelmediği sürece emin olamayacağımız bir durum. Umarım yeniden doldururlar ve kampanya devam eder.
|
|
|
|
Muhtaixa
|
|
December 16, 2019, 04:18:55 PM |
|
bitti mi acaba şimdi net bi açıklama bari gelse diyeceğim ama yobit ne hakkında açıklama yapmış da bunun hakkında yapacak sanki! adamların ne idüğü belirsiz kimdir necidir bilen yok yahoo'dan bilgi alan eden var mı?
|
| AMEPAY | | | | | | ▄▄█████████▄▄ ▄█████████████████▄ ▄█████████████████████▄ ▄█████████▀▀▄▀▀█████████▄ ▄████████▄▄█▀ ▀█▄▄████████▄ ████████ ▀▀█▄██▀▀▄████████ ████████ █ ▄ █ ▄▀▀▄████████ ████████ █ █ █ ▄▀▀▄████████ ▀█████████▄█ █ ▄██████████▀ ▀████████ ▀▀▀ ████████▀ ▀█████████████████████▀ ▀█████████████████▀ ▀▀█████████▀▀ ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀ | │▌ | AME TRADE HERE
▄██████▄ ▀██████▄ █████████ ▀█████ ███████▀ ▀███ ██████▀ ▄█▄ ▀██ ██████▄ ▀█▀ ▄██ ███████▄ ▄███ █████████ ▄█████ ▀██████▀ ▄██████▀ | |
| │ | | AME TRADE HERE
▐███▄ ████▌ ▐██████████▄ █████████████ ████▌ █████ ▐████ ▄████ ██████████▀ ▀█████▀▀ | |
| ▐│ | ▄▄█████████▄▄ ▄█████████████████▄ ▄█████████████████████▄ ▄█████████▀▀▄▀▀█████████▄ ▄████████▄▄█▀ ▀█▄▄████████▄ ████████ ▀▀█▄██▀▀▄████████ ████████ █ ▄ █ ▄▀▀▄████████ ████████ █ █ █ ▄▀▀▄████████ ▀█████████▄█ █ ▄██████████▀ ▀████████ ▀▀▀ ████████▀ ▀█████████████████████▀ ▀█████████████████▀ ▀▀█████████▀▀ ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀ |
|
|
|
Aqualung89
|
|
December 16, 2019, 05:14:47 PM |
|
bitti mi acaba şimdi net bi açıklama bari gelse diyeceğim ama yobit ne hakkında açıklama yapmış da bunun hakkında yapacak sanki! adamların ne idüğü belirsiz kimdir necidir bilen yok yahoo'dan bilgi alan eden var mı? Konuda ki ler de temkinli davranıyorlar aslında fazla post atılmamaya çalışılıyor herhalde yahoo bir ihtimal konuyu yeniden kitleyebilir diye sanırım. Evet yobit genelde bir açıklama falan yapmıyor bir anda kesip de atabilir ama bana göre en azından büyük bir kampanya bunu söylemeden bitirmezler diye tahmin ediyorum.
|
|
|
|
cabsav
Legendary
Activity: 2912
Merit: 1150
|
|
December 17, 2019, 05:40:25 AM |
|
Bugünde çalışmıyor. haftaici ve doldurulmuyorsa sıkıntı olabilir. Acıklama yapmamaları ilginc gerci yahoo nun konusuna bakmadım ama biri bakar yazardı heralde buraya
|
|
|
|
|