Interesantan novi način zarade ako pronađete nekoga da zloupotrebljava signature kampanje koje vodi sujonali1819, dobijate 50 USD to po jednoj dokazanoj optužbi.
Njegove aktivne kampanje su Blackjack.fun i Owl.games, a znam da su neki lokalni članovi kao Stalker22 i FatFork (možda i drugi) aktivni u pronalaženju raznih zloupotreba, alt accounta, ban evasion-a.
Pametno, tako nešto je trebalo već odavno napraviti u
većini svim kampanjama pa bilo manje multi account spamera. Prvotna mi je ideja bila napisati da kampanji kao što je CM ne treba jer ionako svi provjeravaju sudionike ali sam se onda sjetio onoga lika što je imao 3 računa u CMu...
U svakom slučaju hvale vrijedna inicijativa koja može samo pomoći kampanji i općenito stanju na forumu. Pod uvijetom da se sada ne javi hrpa ljudi s nedostatnim ili lažnim dokazima u pokušaju brze zarade.
Upravo taj primjer iz kampanje CM-a pokazuje da je prave muljatore i prevarante jako teško, gotovo nemoguće otkriti, osim ako ne naprave neku ''očiglednu'' pogrešku kao korištenje iste btc adrese kod više članova foruma.
Mislim da se nikada neće moći otkriti baš svi članovi koji muljaju a koliko sam shvatio, neki su od tih višestrukih prijavljivanja na sig. kampanje sa više različitih profila napravili baš pravi, profesionalni posao, gotovo kao profesionalna firma.
Što se tiče ostalog, nedavno sam spomenuo da bi se moglo otvoriti 1 mjesto u mojoj kampanji jer član arwin100 puna 2 tjedna nije ispunio kvotu i imao je već 2 zvjezdice kraj svog imena u tablici.
Sad sam baš pogledao tablicu i iznenadio se kada sam vidio da je i dalje u kampanji, iako ni treći tjedan zaredom nije ispunio kvotu i sada već ima 3 zvjezdice kraj svog imena.
Ne bih ništa dalje komentirao, Hhampuz kao manager kampanje zna što radi i ima pravu na svoju odluku, ali i ovo pokazuje da se kod njega jako teško ispada iz kampanje i da vjerojatno postoji neki opravdani, privatni razlog, zbog čega je ostavio ovog člana u kampanji.
Dakle, krivo sam procjenio, u kampanji se neće otvoriti novo slobodno mjesto