Messi'nin Enzo'nun kırmızı kartı sonrası Cucurella'ya ağzını kapatarak konuşma sebebiyle kırmızı aldırma çabası ilginçti. Ben öyle bir durum görmedim orada açıkçası. Enzo'nun ikinci sarıdan kırmızısı da doğruydu zaten. Belki Cubarsi takla atarak işi iyice dramatize etmiş olabilir ama Enzo çok kontrolsüz geldi orada. Arjantin sertliği abartmadan oynasa ve penaltılara kalsaydı maç o zaman bence de yüksek ihtimal alırlardı. Neyse İspanya'nın kazanmasına sevindim. 2010'dan sonra 2. şampiyonluğu da almış oldular.
Eziklikten başka bir şey değil, ne hallere düştü koskoca adam dediğimiz Messi, bana kalırsa rezilin en önde gideni. Kendini bir şey sanması gerçekten inanılmaz, evet çok iyi bir oyuncu ama karakter olarak bence sıfır.
Enzo'nun itirazı da şaşılacak seviyede, adamı havada 3 takla attırdı hala yok bir şey diyor, ulan dokunmadığın adam havada nasıl takla atsın, öldü sandım adamı.
Penaltılara götürmek için uğraştılar zaten ama artık hakem de bir şey yapamadı, bariz golü iptal etti ve artık yeter dedi benden bu kadar bu golü de iptal edemem dedi, yani etseydi de diyebilecek bir şey yoktu olan olmuş olurdu.