Bitcoin Forum
July 26, 2026, 10:40:45 AM *
News: Latest Bitcoin Core release: 31.1 [Torrent]

Home   Help Search Login Register More  
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 [31]
  Print  
Author Topic: Pregled Bitcointalk Signature-Ad kampanja [Last update 3.7.2026.]  (Read 8059 times)
Daniel91
Legendary
*

Activity: 3654
Merit: 1955

View Profile WWW
July 25, 2026, 07:51:38 AM

@Trofo mogao bi makar malo da nam otkrijes Cheesy Da li ce biti opet nesto gde mozemo da se takmicimo po ekipama? Bilo bi super,ovaj Road to Glory mi je bas bio odlicna stvar,pratis,zanimljiva pitanja,moras imati i srece naravno,ali koncept 10/10.

Da, i meni je to natjecanje bilo super, pogotovo format natjecanja, i zajednički timski rad, zajednički rad na pripremi odgovora pa uzbuđenje dok čekaš rezultate i sreća kada pobjediš zbog nečijeg gola u zadnjoj minuti a onda razočarenje kada doživiš poraz također golom u sudačkoj naknadi  Grin
Zbog tog natjecanja sam gledao utakmice na SP koje inače ne bih nikada pogledao haha  Grin
Ako bude opet neko slično natjecanje mislim da ću se ponovno pridružiti.
Za sada sam u BSFL i vodim veliku bitku za promociju u viši rank natjecanja  Cheesy

Bio sam u BSFL-u,tesko sam se snalazio,nisam stizao davati par puta odgovore na vreme i tu sam se iznervirao,sad mi je i malo zao. Kao sto si rekao,pratilinsmo neke utakmice koje nikad ne bi pogledali ... bas zbog tog takmicenja. Nadam se slicnom konceptu jer je pre svega dobra zabava i generalno volim takmicenja

Razumijem, ponekad smo u gužvi i ne stignemo nekad odgovoriti na vrijeme, posebno jer su BSFL pitanja ponekad stvarno teška i treba malo istraživati da bi se došlo do nekih kvalitetnih odgovora.
Ja obično najviše vremena imam preko vikenda pa mi je već prešlo u naviku da na BSFL pitanja odgovaram u nedjelju navečer, čim se objave, tako mi je lakše jer poslije sam u gužvi zbog posla i drugih obveza.
Sve je u dobroj organizaciji vremena  Grin
I ja se nadam da će novo natjecanje biti sličnog koncepta i ponovno dobra zabava za sve.

▄▄████████████████████▄▄
▄███████▀▀██████▀▀███████▄
████████████████████████
████████▄▄██████▄▄██████

████████████████████████
██▄▄█████████████▄▄██████
██▀▀██████████████████▄▄██
██████▀▀██████████████▀▀██
██████████████████████████
██████▀▀██████▀▀████████
████████████████████████
▀███████▄▄██████▄▄███████▀
▀▀████████████████████▀▀

DΞX.fo 
▄▄██████
█████████
██████████
█████████
██████████
█████████
▀▀██████

▄███████
▄██████████
████████████
█████████████
█████████████
|
▄▄█
▄████▀
▄███▀
▄██▀▄██
█████▀▀
███████
████████
▀██▄████
▄████▄▄
▄█████▀███
▄█████▀████
█████▀███████
▀██▀█████████
|  BTC     XMR  
  DAI     LTC  
   Fees  0.8%    
]Bitcointalk Archive 📚
Visu
ovcijisir
Legendary
*

Activity: 2338
Merit: 1328

🚨 https://CryptoFraudExpose.org/ 🚨

View Profile WWW
July 25, 2026, 11:49:48 AM

@Trofo mogao bi makar malo da nam otkrijes Cheesy Da li ce biti opet nesto gde mozemo da se takmicimo po ekipama? Bilo bi super,ovaj Road to Glory mi je bas bio odlicna stvar,pratis,zanimljiva pitanja,moras imati i srece naravno,ali koncept 10/10.

Da, i meni je to natjecanje bilo super, pogotovo format natjecanja, i zajednički timski rad, zajednički rad na pripremi odgovora pa uzbuđenje dok čekaš rezultate i sreća kada pobjediš zbog nečijeg gola u zadnjoj minuti a onda razočarenje kada doživiš poraz također golom u sudačkoj naknadi  Grin
Zbog tog natjecanja sam gledao utakmice na SP koje inače ne bih nikada pogledao haha  Grin
Ako bude opet neko slično natjecanje mislim da ću se ponovno pridružiti.
Za sada sam u BSFL i vodim veliku bitku za promociju u viši rank natjecanja  Cheesy

Bio sam u BSFL-u,tesko sam se snalazio,nisam stizao davati par puta odgovore na vreme i tu sam se iznervirao,sad mi je i malo zao. Kao sto si rekao,pratilinsmo neke utakmice koje nikad ne bi pogledali ... bas zbog tog takmicenja. Nadam se slicnom konceptu jer je pre svega dobra zabava i generalno volim takmicenja

Razumijem, ponekad smo u gužvi i ne stignemo nekad odgovoriti na vrijeme, posebno jer su BSFL pitanja ponekad stvarno teška i treba malo istraživati da bi se došlo do nekih kvalitetnih odgovora.
Ja obično najviše vremena imam preko vikenda pa mi je već prešlo u naviku da na BSFL pitanja odgovaram u nedjelju navečer, čim se objave, tako mi je lakše jer poslije sam u gužvi zbog posla i drugih obveza.
Sve je u dobroj organizaciji vremena  Grin
I ja se nadam da će novo natjecanje biti sličnog koncepta i ponovno dobra zabava za sve.

I ja imam istu taktiku sto se tice BSFL, ako procijenim da necu stici prouciti sva pitanja onda radije odgovorim odmah na sva pitanja cim stignu, a za ona koja ne stignem ptouciti odgovore napravim pribliznu procjenu ili se prepustim sreci Cheesy Po meni je puno bolje ici na pogadanje nego riskirati zute i crvene kartone ili eventualno izbacivanje iz lige.

Iako su pravila u nacelu jednostavna, mogu zamisliti kako je nekom novome kad vidi cijelu stranicu pravila u glavnom postu Cheesy
Iskreno meni su puno kompliciranija pravila bila u Road to glory natjecanju, ali moguce da je to zbog toga sto sam u BSFL vec par sezona pa sam navikao na taj format.

KYCNOTLIST.COM  
█████
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
█████
██████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████

🔍
██████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████
█████
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
█████
|
▬▬▬✅️▬▬▬
Comprehensive
 Database 

▬▬▬▬▬▬▬
▬▬▬✅️▬▬▬
KYC/AML
 Levels 

▬▬▬▬▬▬▬
▬▬▬✅️▬▬▬
Independent
 Analysis 

▬▬▬▬▬▬▬
| 
...CHECK NOW....

...TOR MIRROR...
Pmalek
Legendary
*

Activity: 3570
Merit: 9393

View Profile
Today at 06:57:45 AM

Royse je napravio čistku u Vega Bet signature kampanji. Šest učesnika je izbačeno tako da ima nekoliko slobodnih mjesta za nove članove.
Mislim da se pravila nisu mijenjala. U zavisnosti od ranga, može se zaraditi od $3 do $4 po postu do maksimalih 20 postova tjedno.

Unfortunately following members have been removed from Vega Bet Signature campaign. Sorry, the decision was strategic. Hopefully we will work together again in any other campaign.
Code:
mirakal
Hyphen(-)
TedMosby
LastKiss
As-Soon-As
DiMarxist

We have several OPEN spots. Please apply.

Sličnu stvar je napravio u Bitz.io kampanji. Iz te kampanje su izbačena dva učesnika i sad traži zamjene.
Plaća se od $2 do $3.5 po postu i broji do 20 postova tjedno.

Following users have been removed:
Code:
FanEagle
impulse709
We have couple open slots. Please apply.

▄▄███████████████████▄▄
▄███████████████████████▄
████████████████████████
█████████████████████████
████████████████████████
████████████▀██████▀████
████████████████████████
█████████▄▄▄▄███████████
██████████▄▄▄████████████
████████████████████████
████████████████▀▀███████
▀███████████████████████▀
▀▀███████████████████▀▀

EARNBET 
| 🏀

🏈 🏓

🎯 🥊

🎾

🏐

🏏 🏎️
|

███████▄▄███████████
████▄██████████████████
██▀▀███████████████▀▀███
▄████████████████████████
▄▄████████▀▀▀▀▀████████▄▄██
███████████████████████████
█████████▌██▀████████████
███████████████████████████
▀▀███████▄▄▄▄▄█████████▀▀██
▀█████████████████████▀██
██▄▄███████████████▄▄███
████▀██████████████████
███████▀▀███████████

....HIGHEST....
VIP REWARDS

G U A R A N T E E D   
| 
 🜲 
KING OF
THE CASTLE

$200K in prizes
| 
..PLAY NOW..
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 [31]
  Print  

Jump to: