Bitcoin Forum
July 10, 2026, 12:49:49 PM *
News: Latest Bitcoin Core release: 31.1 [Torrent]

Home   Help Search Login Register More  
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 [28]
  Print  
Author Topic: Pregled Bitcointalk Signature-Ad kampanja [Last update 3.7.2026.]  (Read 7177 times)
slackovic
Legendary
*

Activity: 3234
Merit: 1545

View Profile
July 09, 2026, 06:15:32 AM

Ne znam da li ce te ova zainteresovati. Ima novac za 4 naredne nedelje. Ima 7 otvorenih mesta,ali prednost imaju oni koji su vec bili u kampanji. E sad,verujem da su neki nasli druge kampanje. Razmotri pa vidi,uslovi su opet dobri pa da nemas praznog hoda. Evo tag i za @ovcijisir

/snip

Da, upravo sam se prijavio. Nemam baš neka očekivanja da će me prihvatiti jer ne znam koliko članova je u kampanji bilo ranije (piše da je morao smanjiti broj članova), a sedam novih sigurno nije problem pronaći među onima koji su već bili. U svakom slučaju uvjeti su mi OK tako da sam se prijavio. Vidjet ćemo...

█████████████████████████
████████▀▀████▀▀█▀▀██████
█████▀████▄▄▄▄████████
███▀███▄███████████████
██▀█████████████████████
██▄███████████████▀▀▄▄███
███▄███▀████████▀███▄████
█████▄████▀▀▀▀████▄██████
████████▄▄████▄▄█████████

BitList 
█▀▀▀▀

█▄▄▄▄
▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀
.
Bitcointalk Archive 📚
Visualization ' Search

.
▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄
▀▀▀▀█

▄▄▄▄█
Daniel91
Legendary
*

Activity: 3640
Merit: 1939

View Profile WWW
July 09, 2026, 06:24:09 AM

/snip

@slackovic @ovcijisir

Evo tag momci,isplata jeste $40 ali mislim da ako budete prihvaceni da vredi sacekati da vas menadzer premesti. Dugorocna kampanja svakako

Ma ništa od toga. Super mi je menadžer i uvijek sam volio raditi s njim, ali bacio sam pogled na tablicu. 6 Full member članova već čeka da ih se prebaci u viši rang. Vjerojatno bi godinu dana čekao da dođem do Legendary isplate. Radije pričekam da dođe neka kampanja u kojoj ću dobivati barem 60 dolara. Ipak je to 50% više.

Slažem se s tobom.
Iako je trenutno ''suša'' sa kampanjama to je samo 1 faza koja neće dugo trajati i prije ili poslije će se pojaviti kampanja čiji će ti uvjeti odgovarati, i financijski i po drugim kriterijima.
Manageri baš ne vole ''prebacivanje'' između kampanja jer onda ponovno moraju u potragu za članovima.
Kada u zadnje vrijeme biram kampanju postalo mi je važno da nema minimalnog broja postova jer onda znam kada odem na godišnji, da neću imati problema u ispunjavanju kvota za pisanje.

Da to sam hteo reci,za ovaj period gde su godisnji odmori i sve ostalo jako je dobro da kampanja nema minimalan broj postova,jer ovako ako se ne ispuni minmalno ostaje se bez love. Jednom mi se desilo to,jer nisam bio citao pravila i ostao u cudu kad sam video da nema isplate Sad Slazem se i sa Slajom,u pravu je svakako,naice nesto bolje i placenije. Tag ide svakako,da sto pre vidite. Inace sad je vec CFNP i koliko vidim menadzer trazi clanove sa najvise merita u 120 dana

Da, treba uvijek pažljivo pročitati pravila jer netko baš ne voli da napišeš previše postova u 1 ili 2 dana, netko traži određeni broj postova u gamblingu, ili broji samo do 5 lokalnih postova, ili traži postove u ANN threadu, recenzije...
To je zapravo kao i na intervjuu za posao, raspitaš se kakva su očekivanja i kolika je plaća i ako su ti uvjeti prihvatljivi pristaneš ili tražiš dalje.  Grin
No, ta pravila nisu problem i čim vidim ime managera već znam koje uvjete traži (ne moram više ni čitati) jer oni samo kopiraju iste uvjete u svakoj novoj kampanji.
A moram priznati da obožavam ovo pravilo da u nekim kampanjama nema minimalnog broja postova jer mi to odmah smanjuje pritisak kada sam na odmoru i ne želim previše vremena biti na forumu jer imam druge zanimacije  Cheesy
Slackovicu, sretno s prijavom!

▄▄████████████████████▄▄
▄███████▀▀██████▀▀███████▄
████████████████████████
████████▄▄██████▄▄██████

████████████████████████
██▄▄█████████████▄▄██████
██▀▀██████████████████▄▄██
██████▀▀██████████████▀▀██
██████████████████████████
██████▀▀██████▀▀████████
████████████████████████
▀███████▄▄██████▄▄███████▀
▀▀████████████████████▀▀

DΞX.fo 
▄▄██████
█████████
██████████
█████████
██████████
█████████
▀▀██████

▄███████
▄██████████
████████████
█████████████
█████████████
|
▄▄█
▄████▀
▄███▀
▄██▀▄██
█████▀▀
███████
████████
▀██▄████
▄████▄▄
▄█████▀███
▄█████▀████
█████▀███████
▀██▀█████████
|  BTC     XMR  
  DAI     LTC  
   Fees  0.8%    
]Bitcointalk Archive 📚
Visu
slackovic
Legendary
*

View Profile
July 09, 2026, 01:44:32 PM
Merited by Pmalek (3), Rikafip (1)

Oho! Evo nam nove kampanje: Priamex ♻️ crypto exchange with zero traces Signature Campaign $90/w

Plaća se $4.50 za Legendary i $3 za Hero po postu, uz najviše 20 postova tjedno koji se plaćaju. Nema limita za lokalni board tako da mi se uvjeti jako sviđaju. @ovcijisir, što se čeka? Smiley

█████▀████▄▄▄▄████████
███▀███▄███████████████
██▀█████████████████████

BitList 
█▀▀▀▀

█▄▄▄▄
▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀
.
Bitcointalk Archive 📚
Visualization ' Search

.
▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄
▀▀▀▀█

▄▄▄▄█
ovcijisir
Legendary
*

Activity: 2324
Merit: 1311

View Profile WWW
July 09, 2026, 01:56:32 PM

Oho! Evo nam nove kampanje: Priamex ♻️ crypto exchange with zero traces Signature Campaign $90/w

Plaća se $4.50 za Legendary i $3 za Hero po postu, uz najviše 20 postova tjedno koji se plaćaju. Nema limita za lokalni board tako da mi se uvjeti jako sviđaju. @ovcijisir, što se čeka? Smiley

Opa ovo je stvarno dobra kampanja, iako pesimist u meni tiho govori da nece dugo trajati. U svakom slucaju isplati se prijaviti, pogotovo ako nemamo kampanju  Smiley Hvala ti na tagu, na zalost vise nemam merita ali zasluzio si Smiley

██████▄▄████▄▄░
███▄████▀▀▀▀█░███▄
▄███▀████████▀████▄
▄███████████████████▄
█████████████████████
█████████████████████
█████████████████████
▀███████████████▄▄▀▀
▀███▄████████▄███▀
███▀████▄▄▄▄████▀
██████▀▀████▀▀
█▀▀▀▀

█▄▄▄▄
.
Bitcointalk Archive 📚
Visualization ' Search

.
▀▀▀▀█

▄▄▄▄█
katanic97 (OP)
Hero Member

Activity: 770
Merit: 1240

View Profile WWW
July 09, 2026, 10:12:05 PM

Kako je otvorio kampanju tako je i isti dan prihvatio clanove. Video sam neka poznata imena u kampanji,nazalost nisam vas dvojicu. Polako se otvaraju nova mesta i bice svakako kampanja. Samo ostanite aktivni

███████████████████████████
███████▄████████████▄██████
████████▄████████▄████████
███▀█████▀▄███▄▀█████▀███
█████▀█▀▄██▀▀▀██▄▀█▀█████
███████▄███████████▄███████
███████▀███████████▀███████
████▄██▄▀██▄▄▄██▀▄██▄████
████▄████▄▀███▀▄████▄████
██▄███▀▀█▀██████▀█▀███▄███
██▀█▀████████████████▀█▀███
.
.Duelbits PREDICT..
███████████▀▀░░░░▀▀██████
██████████░░▄████▄░░████
█████████░░████████░░████
█████████░░████████░░████
█████████▄▀██████▀▄████
████████▀▀░░░▀▀▀▀░░▄█████
██████▀░░░░██▄▄▄▄████████
████▀░░░░▄███████████████
█████▄▄█████████████████
.
.WHERE EVERYTHING IS A MARKET..
█████
██
██

██
██
██████
Will Bitcoin hit $200,000
before January 1st 2027?

No @1.15         Yes @6.00    
█████
██
██

██
██
██████

CHECK MORE > 
Daniel91
Legendary
*

Activity: 3640
Merit: 1939

View Profile WWW
Today at 05:44:53 AM

Kako je otvorio kampanju tako je i isti dan prihvatio clanove. Video sam neka poznata imena u kampanji,nazalost nisam vas dvojicu. Polako se otvaraju nova mesta i bice svakako kampanja. Samo ostanite aktivni

Bilo je jako puno prijava a primalo se samo 6 članova, koliko vidim.
Kada je tako oštra selekcija jako je teško upasti.
I sam manager je rekao da mu je žao što nije mogao primiti još neke dobre i kvalitetne članove i da se nada da će moći raditi zajedno s njima u nekoj drugoj kampanji u budućnosti.
Međutim, poznavajući slackovica i ovcijisira ne brinem se za njih i siguran sam da će uskoro naći novu kampanju.

▄▄████████████████████▄▄
▄███████▀▀██████▀▀███████▄
████████████████████████
████████▄▄██████▄▄██████

████████████████████████
██▄▄█████████████▄▄██████
██▀▀██████████████████▄▄██
██████▀▀██████████████▀▀██
██████████████████████████
██████▀▀██████▀▀████████
████████████████████████
▀███████▄▄██████▄▄███████▀
▀▀████████████████████▀▀

DΞX.fo 
▄▄██████
█████████
██████████
█████████
██████████
█████████
▀▀██████

▄███████
▄██████████
████████████
█████████████
█████████████
|
▄▄█
▄████▀
▄███▀
▄██▀▄██
█████▀▀
███████
████████
▀██▄████
▄████▄▄
▄█████▀███
▄█████▀████
█████▀███████
▀██▀█████████
|  BTC     XMR  
  DAI     LTC  
   Fees  0.8%    
]Bitcointalk Archive 📚
Visu
Pmalek
Legendary
*

Activity: 3556
Merit: 9352

View Profile
Today at 07:04:59 AM
Merited by examplens (1), dkbit98 (1), katanic97 (1)

Danas je pokrenuta KycNotList | Mixer & No KYC Exchange Monitor signature kampanja. Vodit će je KycNotList. Kampanja prima 10x učesnika, Sr. Member-a i članova viših rangova.

Isplata:
$2 po postu do 25 postova tjedno

Pravila:
- Nema minimalnog broja tjednih postova.
- Nema obaveznog pisanja u Gambling forumu.
- Prihvataju se postovi u lokalnim forumima.
- Potrebno je da ste zaradili najmanje 5 merita u posljednih 120 dana da biste se prijavili.

▄▄███████████████████▄▄
▄███████████████████████▄
████████████████████████
████████████████████████
████████████▀██████▀████
████████████████████████
█████████▄▄▄▄███████████
██████████▄▄▄████████████
████████████████████████
████████████████▀▀███████
▀███████████████████████▀
▀▀███████████████████▀▀

EARNBET 
| 🏀

🏈 🏓

🎯 🥊

🎾

🏐

🏏 🏎️
|

███████▄▄███████████
████▄██████████████████
██▀▀███████████████▀▀███
▄████████████████████████
▄▄████████▀▀▀▀▀████████▄▄██
█████████▌██▀████████████
▀▀███████▄▄▄▄▄█████████▀▀██
▀█████████████████████▀██
██▄▄███████████████▄▄███
████▀██████████████████
███████▀▀███████████

....HIGHEST....
VIP REWARDS

G U A R A N T E E D   
| 
 🜲 
KING OF
THE CASTLE

$200K in prizes
| 
..PLAY NOW..
ovcijisir
Legendary
*

Activity: 2324
Merit: 1311

View Profile WWW
Today at 10:08:38 AM

Danas je pokrenuta KycNotList | Mixer & No KYC Exchange Monitor signature kampanja. Vodit će je KycNotList. Kampanja prima 10x učesnika, Sr. Member-a i članova viših rangova.

Isplata:
$2 po postu do 25 postova tjedno

Pravila:
- Nema minimalnog broja tjednih postova.
- Nema obaveznog pisanja u Gambling forumu.
- Prihvataju se postovi u lokalnim forumima.
- Potrebno je da ste zaradili najmanje 5 merita u posljednih 120 dana da biste se prijavili.

Ovo mi se cini kao ok kampanja. Malo je manje placena nego casini, ali trenutno mi je najbitnije da nema minimalnog broja postova.

Drago mi je da je vise managera krenulo sa time da nema min. broja postova, ne stvara mi pritisak da moram "nabijati" broj postova pred kraj tjedna kako bih mogao ostvariti isplatu i ne stvara nepotrebnu nervozu.

██████▄▄████▄▄░
███▄████▀▀▀▀█░███▄
▄███▀████████▀████▄
▄███████████████████▄
█████████████████████
█████████████████████
█████████████████████
▀███████████████▄▄▀▀
▀███▄████████▄███▀
███▀████▄▄▄▄████▀
██████▀▀████▀▀
█▀▀▀▀

█▄▄▄▄
.
Bitcointalk Archive 📚
Visualization ' Search

.
▀▀▀▀█

▄▄▄▄█
slackovic
Legendary
*

View Profile
Today at 10:33:26 AM

Bilo je jako puno prijava a primalo se samo 6 članova, koliko vidim.
Kada je tako oštra selekcija jako je teško upasti.
I sam manager je rekao da mu je žao što nije mogao primiti još neke dobre i kvalitetne članove i da se nada da će moći raditi zajedno s njima u nekoj drugoj kampanji u budućnosti.
Međutim, poznavajući slackovica i ovcijisira ne brinem se za njih i siguran sam da će uskoro naći novu kampanju.

Nije samo da je selekcija oštra nego ima dosta korisnika koji su bez kampanje pa je baš teško upasti. Šteta, s tim menadžerom sam radio i ranije te nikad nije bilo problema, a njegovi uvjeti su mi uvijek dobri.

Ovo mi se cini kao ok kampanja. Malo je manje placena nego casini, ali trenutno mi je najbitnije da nema minimalnog broja postova.

Drago mi je da je vise managera krenulo sa time da nema min. broja postova, ne stvara mi pritisak da moram "nabijati" broj postova pred kraj tjedna kako bih mogao ostvariti isplatu i ne stvara nepotrebnu nervozu.

OK je kampanja, ali ipak $50 za napisanih 25 postova mi je nekako malo. Da je $50 za 20 postova ($2.50 po postu), čak bi se i prijavio. Ovako ću ipak preskočiti i čekati neku sljedeću kampanju.

█████▀████▄▄▄▄████████
███▀███▄███████████████
██▀█████████████████████

BitList 
█▀▀▀▀

█▄▄▄▄
.
Bitcointalk Archive 📚
Visualization ' Search

.
▀▀▀▀█

▄▄▄▄█
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 [28]
  Print  

Jump to: