/snip
@slackovic @ovcijisir
Evo tag momci,isplata jeste $40 ali mislim da ako budete prihvaceni da vredi sacekati da vas menadzer premesti. Dugorocna kampanja svakako
Ma ništa od toga. Super mi je menadžer i uvijek sam volio raditi s njim, ali bacio sam pogled na tablicu. 6 Full member članova već čeka da ih se prebaci u viši rang. Vjerojatno bi godinu dana čekao da dođem do Legendary isplate. Radije pričekam da dođe neka kampanja u kojoj ću dobivati barem 60 dolara. Ipak je to 50% više.
Slažem se s tobom.
Iako je trenutno ''suša'' sa kampanjama to je samo 1 faza koja neće dugo trajati i prije ili poslije će se pojaviti kampanja čiji će ti uvjeti odgovarati, i financijski i po drugim kriterijima.
Manageri baš ne vole ''prebacivanje'' između kampanja jer onda ponovno moraju u potragu za članovima.
Kada u zadnje vrijeme biram kampanju postalo mi je važno da nema minimalnog broja postova jer onda znam kada odem na godišnji, da neću imati problema u ispunjavanju kvota za pisanje.
Da to sam hteo reci,za ovaj period gde su godisnji odmori i sve ostalo jako je dobro da kampanja nema minimalan broj postova,jer ovako ako se ne ispuni minmalno ostaje se bez love. Jednom mi se desilo to,jer nisam bio citao pravila i ostao u cudu kad sam video da nema isplate

Slazem se i sa Slajom,u pravu je svakako,naice nesto bolje i placenije. Tag ide svakako,da sto pre vidite. Inace sad je vec CFNP i koliko vidim menadzer trazi clanove sa najvise merita u 120 dana
Da, treba uvijek pažljivo pročitati pravila jer netko baš ne voli da napišeš previše postova u 1 ili 2 dana, netko traži određeni broj postova u gamblingu, ili broji samo do 5 lokalnih postova, ili traži postove u ANN threadu, recenzije...
To je zapravo kao i na intervjuu za posao, raspitaš se kakva su očekivanja i kolika je plaća i ako su ti uvjeti prihvatljivi pristaneš ili tražiš dalje.

No, ta pravila nisu problem i čim vidim ime managera već znam koje uvjete traži (ne moram više ni čitati) jer oni samo kopiraju iste uvjete u svakoj novoj kampanji.
A moram priznati da obožavam ovo pravilo da u nekim kampanjama nema minimalnog broja postova jer mi to odmah smanjuje pritisak kada sam na odmoru i ne želim previše vremena biti na forumu jer imam druge zanimacije

Slackovicu, sretno s prijavom!