Mali update (mozda za neke i veliki update) u vezi
Zeto kampanje. Menadzer je promenio pay rate i sada iznosi za
Legendary $5 p/p a za Hero $4p/p za 20 postova nedeljno.Slabo ima prijavljenih,eto ako se neko odluci da promeni kampanju ili tako nesto slicno,eto dobre isplate.
/snip
Uh, točno sam znao da će se ovo dogoditi. Ovih $100 tjedno bi bila jako dobra plaća. Ali naravno da je kampanja došla nakon što sam konačno pozvan u 1win kampanju pa se neću prijaviti. Iskreno, iznenadio me tako visok payrate obzirom na sve ostale kampanje. Ali menadžer je napisao da traži "exceptional posters" u kampanji pa ih vjerojatno pokušava privući ovako visokim payrate-om. Jedino što bi upravo zbog tog visokog payrate-a kampanja mogla biti kratkotrajna. Vidjet ćemo. Ako se netko prijavi, sretno s prijavom.
Da, i meni je to iznenađenje, ovo je sada postala gotovo najbolje plaćena kampanja na forumu, iako nije tako velika razlika u odnosu na moju kampanju jer manager plaća 20 a ne 30 postova.
Očito manager želi privući najbolje plaćene postere na forumu (i piše da želi vidjeti visokokvalitetni sadržaj od sudionika kampanje) pa nudi veći payrate, iako za manji broj postova.
Malo me čudi da nema više prijava s obzirom na tako dobro plaćanje (neke kampanje su znale imati i 7-8 stranica prijava) ali očito članovi koji su već u dobro plaćenim kampanjama sa sličnim payrate ne žele riskirati sa prebacivanjem u novu kampanju za koju se još ne zna koliko će trajati i da li će postati dugoročna (iako manager u 1 postu govori da se nada dugoročnom partnerstvu).
A i manageri baš ne vole članove koji se prebacuju iz kampanje u kampanje u kampanje zbog 10-20 $ razlike u plaćanju i nagrađuju lojalnost.