Bitcoin Forum
September 16, 2026, 02:02:10 PM *
News: Latest Bitcoin Core release: 31.1 [Torrent]

Home   Help Search Login Register More  
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 [38]
  Print  
Author Topic: Pregled Bitcointalk Signature-Ad kampanja [Last update 3.9.2026.]  (Read 10354 times)
katanic97 (OP)
Hero Member

Activity: 826
Merit: 1382

View Profile WWW
September 13, 2026, 09:41:25 PM
Merited by ovcijisir (1)

Kampanja ZETO ima slobodna mesta i trazi visoko kvalitetne clanove (H/L),sto je u ovom lokalu 100%,tako da ako neko zeli da menja kampanju,isplata je $100 ili $5 p/p za Legendary clanove,a Hero $80 ili $4 p/p neka se prijavi Smiley
We may require some highly respected members in this campaign. The campaign status is OPEN. Please feel free to apply.

examplens
Legendary
*

Activity: 4130
Merit: 4972

View Profile WWW
September 13, 2026, 10:58:39 PM

Revizija je nakon 9 mjeseci (krajem nogometne sezone) tako da je već sad dugotrajna.
Naravno, klijent uvijek može ne uplatiti na escrow (mjesečne su isplate) ali cijelo vrijeme smo pričali o dugoročnom pristupu pa je za očekivati da tu neće biti iznenađenja.
Cestitke, drago mi je da su bas vas izabrali. Koliko sam shvatio, imali ste vi odlican odnos i u njihovom prethodnom mandatu na forumu.
Obzirom da su vec bili prisutni na forumu, znaju u sta se upustaju i sta da ocekuju, pa je logicno da dugorocno planiraju.

Kampanja ZETO ima slobodna mesta i trazi visoko kvalitetne clanove (H/L),sto je u ovom lokalu 100%,tako da ako neko zeli da menja kampanju,isplata je $100 ili $5 p/p za Legendary clanove,a Hero $80 ili $4 p/p neka se prijavi Smiley
I ovo jako dobro zvuci, ali nov servis plus na to, menadzer koji je cesto obecavao dobre kampanje, pa ih nekako zatvori nakon mesec dana.

▄▄████████████████████▄▄
▄███████▀▀██████▀▀███████▄
████████████████████████
████████▄▄██████▄▄██████

████████████████████████
██▄▄█████████████▄▄██████
██▀▀██████████████████▄▄██
██████▀▀██████████████▀▀██
██████████████████████████
██████▀▀██████▀▀████████
████████████████████████
▀███████▄▄██████▄▄███████▀
▀▀████████████████████▀▀

DΞX.fo 
▄▄██████
█████████
██████████
█████████
██████████
█████████
▀▀██████

▄███████
▄██████████
████████████
█████████████
█████████████
|
▄▄█
▄████▀
▄███▀
▄██▀▄██
█████▀▀
███████
████████
▀██▄████
▄████▄▄
▄█████▀███
▄█████▀████
█████▀███████
▀██▀█████████
|..BTC......XMR...
..USDT.....LTC...
....Fees  0.8%.....
katanic97 (OP)
Hero Member

View Profile WWW
September 14, 2026, 05:52:21 AM

~
I ovo jako dobro zvuci, ali nov servis plus na to, menadzer koji je cesto obecavao dobre kampanje, pa ih nekako zatvori nakon mesec dana.

Sta znam,deluje mi da moze da potraje bas zato sto trazi takve clanove. S druge strane kao sto kazes,nov je servis pa nije u tom smislu sigurno. A sto se tice menadzera,cuo sam dosta toga,imao sam saradnju jednom sa njim,uspesnu ali da,dosta je kampanja zatvarao

Daniel91
Legendary
*

Activity: 3696
Merit: 1981

View Profile WWW
September 14, 2026, 07:06:30 AM

Revizija je nakon 9 mjeseci (krajem nogometne sezone) tako da je već sad dugotrajna.
Naravno, klijent uvijek može ne uplatiti na escrow (mjesečne su isplate) ali cijelo vrijeme smo pričali o dugoročnom pristupu pa je za očekivati da tu neće biti iznenađenja.
Cestitke, drago mi je da su bas vas izabrali. Koliko sam shvatio, imali ste vi odlican odnos i u njihovom prethodnom mandatu na forumu.
Obzirom da su vec bili prisutni na forumu, znaju u sta se upustaju i sta da ocekuju, pa je logicno da dugorocno planiraju.

Svaka čast CroMafia, polako se profilirate u vodeće managere za sve vezano uz sport na ovom forumu, od najbolje plaćenih i najdugoročnijih kampanja do najbolje organiziranih sportskih natjecanja, uz najbolje isplate i sponzore  Grin
Kada vi pokrećete nešto novo čovjek može biti siguran da će to trajati malo duže a ne samo tjedan, dva kao kod nekih drugih managera koji imaju manje kriterije i na sve pristaju samo da bi dobili posao voditelja kanpanje.
A načelno, uvijek sam oprezan kada se pokreću nove kampanje, jer nikada nemaš garancije koliko će potrajati a i manageri baš ne vole ''ptice selice'' koji brzo napuštaju svoje kampanje i prelaze u druge zbog 10-20 $ razlike u isplati.
Dugoročno takvi članovi vjerojatno završe u nekoj ''tekici'' kao nepouzdani i poslije im je teže upasti u najbolje kampanje.  Cheesy

▄▄████████████████████▄▄
████████████████████████
███▄▄▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▄▄██
██████████▐████▐██████
███▀██████▀▀████▀▀███████
██████████████████████
████▄▄██▄▄▄▄███▄▄▄███████
██████▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀██████

████████████████████████
▀▀████████████████████▀▀

..1win..
█████████████████████████
████████████▀░░░▀▀▀▀█████
█████████▀▀▀█▄░░░░░░░████
████▀▀░░░░░░░█▄░▄░░░▐████
████▌░░░░▄░░░▐████░░▐███
█████░░░▄██▄░░██▀░░░█████
█████▌░░▀██▀░░▐▌░░░▐█████
██████░░░░▀░░░░█░░░▐█████
██████▌░░░░░░░░▐█▄▄██████
███████▄░░▄▄▄████████████

..POKER..
███████████▀▀▀███████████
███████▀▀░░▄▄▄░░▀▀███████
██████▄░░░░███░░░░▄██████
█████░▀▀█▄▄░░░▄▄█▀▀░█████
█████░██░░▀▀█▀▀░░██░█████
█████░░░░░░░█░██░▄▄░█████
█████▄░░░▄▄░█░▄▄░▀▀▄█████
███████▄▄▀▀░█░▀▀▄▄██████
███████████▄█▄███████████

..GAMES..
████████▀▀░░░░░▀▀████████
██████░░▄██▄░▄██▄░░██████
█████░░████▀░▀████░░█████
████░░░░▀▀░░░░░▀▀░░░░████
████░░▄██░░░░░░░██▄░░████
████░░████░░░░░████░░████
█████░░▀▀░▄███▄░▀▀░░████
██████░░░░▀███▀░░░░██████
████████▄▄░░░░░▄▄████████
katanic97 (OP)
Hero Member

View Profile WWW
September 14, 2026, 05:20:31 PM
Last edit: September 14, 2026, 07:59:33 PM by katanic97
Merited by Pmalek (3), dkbit98 (1), ovcijisir (1)

Otvorena je nova kampanja Reels.io koju vodi Little Mouse
Trazi se 5x Hero/Legendary - 5x Senior i 5x Full
Nedeljna isplata je H/L-$75 Sr-$50 Full- $35
Pravila
-Minimum 25 postova nedeljno
-Minimum 10 postova u gambling sekciji
-Max 5 postova u lokalu se racunaju

Kampanja Goated se vratila danas,i ima slobodna mesta za Sr+ clanove - isplata $50
Campaign is back.
Please apply now.

Kampanja Degen je zavrsila
Team decided to pause the campaign as of now and evaluate the result.
You are free to remove the signature, avatar and other stuff.

Kampanja Roobet koju vodi Hhampuz ima otvoreno 1x mesto za Hero/Legendary membera
Nedeljna isplata je $70
Pravila
Minimum 15 postova je potrebno za isplatu
Maksimum 4 posta na dan
Lokal se racuna
We have 1x Open position, apply now!

Kampanja Dustbit koju vodi Hhampuz
Ima otvoreno 2x mesto
Nedeljna isplata je $72.5 nedeljno
Pravila
Minimum 20 postova nedeljno
5 postova se maks racuna u lokalu
Minimun 5 postova u gambling sekciji
We have 2x open positions, apply now!

examplens
Legendary
*

Activity: 4130
Merit: 4972

View Profile WWW
September 15, 2026, 09:46:48 PM
Merited by Pmalek (3), ovcijisir (1)

Nadam se da su u stvari Trofo i cryptofrka, sa Sportsbet kampanjom inicirali kretanje unapred sto se tice signature kampanja. $5/post je vec primerenije nakon toliko vremena.
Vidim neki su vec reagovali, pa tako i Vega bet

Otvorena je nova kampanja Vega bet koju vodi Hhampuz
Trazi se 15x Hero/Legendary
Isplata je $5/post
Pravila
- Najvise do 20 postova ce biti placeno
- Max 5 postova u lokalu se racunaju
- Minimum 40 zaradjenih merit u poslednjih 120 dana

Ako je neko bez kampanje, mislim da odavde nikom nije problem uslov 40 merit

Ono sto mi je interesantno, da Vegabet vec ima jednu aktivnu kampanju kod drugog menadzera, pa se ovde namece pitanje, jesu li nesigurni u rezultate ili zele dodatno sa nesto kvalitetnijim ucesnicima.

▄▄████████████████████▄▄
▄███████▀▀██████▀▀███████▄
████████████████████████
████████▄▄██████▄▄██████

████████████████████████
██▄▄█████████████▄▄██████
██▀▀██████████████████▄▄██
██████▀▀██████████████▀▀██
██████▀▀██████▀▀████████
████████████████████████
▀███████▄▄██████▄▄███████▀
▀▀████████████████████▀▀

DΞX.fo 
▄▄██████
█████████
██████████
█████████
██████████
█████████
▀▀██████

▄███████
▄██████████
████████████
█████████████
█████████████
|
▄▄█
▄████▀
▄███▀
▄██▀▄██
█████▀▀
███████
████████
▀██▄████
▄████▄▄
▄█████▀███
▄█████▀████
█████▀███████
▀██▀█████████
|..BTC......XMR...
..USDT.....LTC...
....Fees  0.8%.....
Pmalek
Legendary
*

Activity: 3612
Merit: 9541

View Profile
September 15, 2026, 10:00:39 PM
Merited by ovcijisir (1), katanic97 (1)

Danas je pokrenuta BetBolt signature kampanja. Vodi je Hhampuz.

Isplate:
- 10x Full Member - $45 tjedno
- 10x Sr. Member - $65 tjedno
- 12x Hero/Legendary - $80 tjedno

Pravila:
- Minimalno 20 postova tjedno
- Najmanje 10 postova mora biti napisano u Gambling forumu
- Potrebno je da ste zaradili najmanje 10 merita u proteklih 120 dana
- Broje se svi postovi u lokalnim forumima

▄▄███████████████████▄▄
▄███████████████████████▄
████████████████████████
████████████████████████
████████████▀██████▀████
████████████████████████
█████████▄▄▄▄███████████
██████████▄▄▄████████████
████████████████████████
████████████████▀▀███████
▀███████████████████████▀
▀▀███████████████████▀▀

EARNBET 
| 🏀

🏈 🏓

🎯 🥊

🎾

🏐

🏏 🏎️
|

███████▄▄███████████
████▄██████████████████
██▀▀███████████████▀▀███
▄████████████████████████
▄▄████████▀▀▀▀▀████████▄▄██
███████████████████████████
█████████▌██▀████████████
███████████████████████████
▀▀███████▄▄▄▄▄█████████▀▀██
▀█████████████████████▀██
██▄▄███████████████▄▄███
████▀██████████████████
███████▀▀███████████

....HIGHEST....
VIP REWARDS

G U A R A N T E E D   
| 
 🜲 
KING OF
THE CASTLE

$200K in prizes
| 
..PLAY NOW..
slackovic
Legendary
*

Activity: 3290
Merit: 1606

View Profile
Today at 06:46:34 AM
Merited by ovcijisir (1)

Evo još jedne nove kampanje - Vega.bet s prilično dobrom isplatom. Obzirom da su sponzori Bundesliga poola u kojem sudjelujem, mogla bi biti dugotrajnija kampanja. Naravno nije sigurno, ali ipak nešto znači.

Pravila su:
- 20 postova tjedno, maksimalno 5 postova u lokalnim sekcijama se broji
- $5 po postu
- prima ukupno 15 Hero i Legendary članova
- treba imati zarađeno minimalno 40 Merita u zadnjih 120 dana; tko se prijavi s manje Merita ide na ignore listu menadžera

katanic97 (OP)
Hero Member

View Profile WWW
Today at 06:55:11 AM

Evo još jedne nove kampanje - Vega.bet s prilično dobrom isplatom. Obzirom da su sponzori Bundesliga poola u kojem sudjelujem, mogla bi biti dugotrajnija kampanja. Naravno nije sigurno, ali ipak nešto znači.

Pravila su:
- 20 postova tjedno, maksimalno 5 postova u lokalnim sekcijama se broji
- $5 po postu
- prima ukupno 15 Hero i Legendary članova
- treba imati zarađeno minimalno 40 Merita u zadnjih 120 dana; tko se prijavi s manje Merita ide na ignore listu menadžera

Slajo,napisao je examplens 2 posta gore o VegaBet-u,promaklo ti je. Nema veze. Dobra kampanja,cini se da ce biti dugorocna,jer hhampuz relativno ima takve kampanje. Samo mi je malo cudno da se broji max 5 postova u lokalu,obicno je to u njegovim kampanjama vise ili bez limita. Samo nek izlazle nove i nek se podigne isplata,bar kao sto je kod Cro2 ekipe

Daniel91
Legendary
*

View Profile WWW
Today at 07:13:20 AM

Nadam se da su u stvari Trofo i cryptofrka, sa Sportsbet kampanjom inicirali kretanje unapred sto se tice signature kampanja. $5/post je vec primerenije nakon toliko vremena.
Vidim neki su vec reagovali, pa tako i Vega bet

Otvorena je nova kampanja Vega bet koju vodi Hhampuz
Trazi se 15x Hero/Legendary
Isplata je $5/post
Pravila
- Najvise do 20 postova ce biti placeno
- Max 5 postova u lokalu se racunaju
- Minimum 40 zaradjenih merit u poslednjih 120 dana

Ako je neko bez kampanje, mislim da odavde nikom nije problem uslov 40 merit

Ono sto mi je interesantno, da Vegabet vec ima jednu aktivnu kampanju kod drugog menadzera, pa se ovde namece pitanje, jesu li nesigurni u rezultate ili zele dodatno sa nesto kvalitetnijim ucesnicima.

Mislim da je naš Cro Mafia tim inicirao puno toga dobrog na ovom forumu, njihove kampanje su profesionalne, dobro plaćene i dugoročne a sportska natjecanja su vrhunski organizirana i vođena.
Zahvaljujući tome, mijenjaju polako i gambling sekciju koja je nekada bila leglo spama i loših postova a sada imaš sve više threadova u kojima možeš nešto smisleno napisati i voditi kvalitetnu i dobru raspravu sa drugima, što je pravo osvježenje za gambling gdje su se prije uglavnom štancali postovi za kampanje.
Ovo sa  Vegabet je malo čudno i neobično, mogli su jednostavno promijeniti managera ako nisu bili zadovoljni sa prethodnim managerom i njegovim rezultatima ili efektima kampanje.

▄▄████████████████████▄▄
████████████████████████
███▄▄▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▄▄██
██████████▐████▐██████
██████████████████████
██████▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀██████

████████████████████████
▀▀████████████████████▀▀

..1win..
████▌░░░░▄░░░▐████░░▐███

..POKER..
███████▄▄▀▀░█░▀▀▄▄██████

..GAMES..
█████░░▀▀░▄███▄░▀▀░░████
slackovic
Legendary
*

View Profile
Today at 07:42:19 AM

Slajo,napisao je examplens 2 posta gore o VegaBet-u,promaklo ti je. Nema veze. Dobra kampanja,cini se da ce biti dugorocna,jer hhampuz relativno ima takve kampanje. Samo mi je malo cudno da se broji max 5 postova u lokalu,obicno je to u njegovim kampanjama vise ili bez limita. Samo nek izlazle nove i nek se podigne isplata,bar kao sto je kod Cro2 ekipe

Uh, sorry. Nisam primijetio jer kad sam otvorio thread, prvi novi post mi je bio za BetBolt kampanju. Mislim da je ovo ograničenje u max. 5 lokalnih postova došlo od VegaBet-a, a ne od menadžera. Nisam primijetio da već imaju jednu signature kampanju. Znam samo da sponzoriraju taj jedan pool u kojem sudjelujem. U drugoj kampanji su pravila pisanja puno opuštenija (nema limita za lokalni board) i prima se više članova, ali je i isplata po postu osjetno manja ($4 za Hero/Legendary umjesto $5 u ovoj kampanji).

Rikafip
Legendary
*

Activity: 2604
Merit: 8357

View Profile
Today at 08:31:11 AM

Sta znam,deluje mi da moze da potraje bas zato sto trazi takve clanove.
A cuj, svi manageri traze takve clanove, to se podrazumijeva. Samo sto je situacija takva da clanovi (bar ovi iskusniji/sa boljom reputacijom) ne gledaju uvijek samo lovu, nego i tko vodi kampanju.

Mislim da je ovo ograničenje u max. 5 lokalnih postova došlo od VegaBet-a, a ne od menadžera.
Mozda grijesim (neka me u tom slucaju cro2 team ispravi), ali nekako sumLJam da oni (ili bilo tko drugi tko se zeli promovirati na forumu) idu u takve detalje pa zahtjevaju od managera da se xyz broj postova mora napisati negdje, ili da se postovi u odredjenim dijelova foruma ne broje u kampanju. Mislim da to ima veze cisto s time da svaki manager postavlja pravila za koja misli da ce donijeti najvise efekta, pa od tuda onda razlicita pravila kod razlicith managera.

slackovic
Legendary
*

View Profile
Today at 08:52:06 AM

/snip

Mozda grijesim (neka me u tom slucaju cro2 team ispravi), ali nekako sumLJam da oni (ili bilo tko drugi tko se zeli promovirati na forumu) idu u takve detalje pa zahtjevaju od managera da se xyz broj postova mora napisati negdje, ili da se postovi u odredjenim dijelova foruma ne broje u kampanju. Mislim da to ima veze cisto s time da svaki manager postavlja pravila za koja misli da ce donijeti najvise efekta, pa od tuda onda razlicita pravila kod razlicith managera.

Nemam iskustva s vođenjem kampanje, ali ja bi ipak rekao da postoje klijenti koji imaju specijalne zahtjeve. To kažem zato jer su pravila ove kampanje dosta stroža od ostalih kampanji istog menadžera. Inače broji sve postove u lokalnim sekcijama, traži nekakav minimalan broj Merita u 120 dana i minimalno 5 postova u Gamblingu. Ovdje je ipak drugačije - broji se max 5 lokalnih postova, minimalno mora 10 postova biti u Gamblingu, a traži i barem 40 zarađenih Merita u 120 dana (uz opasku da ako se prijavi netko s manje Merita, ide na ignore listu - to još nisam vidio kod njega).

Daniel91
Legendary
*

View Profile WWW
Today at 10:22:53 AM

/snip

Nemam iskustva s vođenjem kampanje, ali ja bi ipak rekao da postoje klijenti koji imaju specijalne zahtjeve. To kažem zato jer su pravila ove kampanje dosta stroža od ostalih kampanji istog menadžera. Inače broji sve postove u lokalnim sekcijama, traži nekakav minimalan broj Merita u 120 dana i minimalno 5 postova u Gamblingu. Ovdje je ipak drugačije - broji se max 5 lokalnih postova, minimalno mora 10 postova biti u Gamblingu, a traži i barem 40 zarađenih Merita u 120 dana (uz opasku da ako se prijavi netko s manje Merita, ide na ignore listu - to još nisam vidio kod njega).

Da, slažem se.
Sigurno postoje klijenti koji inzistiraju na kvaliteti i određenim standardima i žele najbolje da bi postigli što bolje marketinške rezultate za svoju kampanju.
Teško mi je govoriti o tome kakav je konkretan učinak ovih signature kampanja na forumu za sve te firme ali sigurno ima rezultata, u pogledu povećane vidljivosti proizvoda ili usluge, brandiranja proizvoda, reputacije... što opravdava ulaganje novca u ovakve kampanje.
Ako je uvjet klijenata bio da u kampanji želi najbolje članove foruma, sa najboljom reputacijom, i spremni su platiti više od konkurencije da to dobiju, onda i manager prema tim zahtjevima prilagodi pravila kampanje i napravi ih strožim nego inače.

▄▄████████████████████▄▄
████████████████████████
███▄▄▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▄▄██
██████████▐████▐██████
██████████████████████
██████▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀██████

████████████████████████
▀▀████████████████████▀▀

..1win..
████▌░░░░▄░░░▐████░░▐███

..POKER..
███████▄▄▀▀░█░▀▀▄▄██████

..GAMES..
█████░░▀▀░▄███▄░▀▀░░████
cryptofrka
Legendary
*

Activity: 3108
Merit: 3221

View Profile WWW
Today at 11:12:36 AM
Merited by katanic97 (1)

Rijetko, više mi gledamo u smjeru što je bolje za klijenta. Mi imamo pravilo o 30% lokala, to je neki soft spot slobode kojeg nam je ok dopustiti.
Naravno, nećemo sad računati na 2 decimale i često ćemo i platiti post-dva više, ali mora biti neka vrsta zaštite da netko ne naštanca 28 postova u lokalu - jer to klijentu ne znači puno.

Što se tiče zahtjeva, Srki ih uvijek ima - recimo do sad je je inzistirao na korisnicima iz DACH regije. Ostali ne baš.

Ono što mi želimo u našim kampanjama je stvoriti nekakav community oko samog projekta, nije previše bitno koliko pišeš i gdje. Bitnije su nam neke druge stvari.

Ako je uvjet klijenata bio da u kampanji želi najbolje članove foruma, sa najboljom reputacijom, i spremni su platiti više od konkurencije da to dobiju, onda i manager prema tim zahtjevima prilagodi pravila kampanje i napravi ih strožim nego inače.

Zapravo ne. Najbolji imaju najviše slobode. Tako ih najlakše privučeš (i zadržiš) Grin

Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 [38]
  Print  

Jump to: