Bitcoin Forum
September 22, 2026, 06:15:57 PM *
News: Latest Bitcoin Core release: 31.1 [Torrent]

Home   Help Search Login Register More  
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 [39]
  Print  
Author Topic: Pregled Bitcointalk Signature-Ad kampanja [Last update 3.9.2026.]  (Read 10743 times)
Daniel91
Legendary
*

Activity: 3710
Merit: 1985

View Profile WWW
September 17, 2026, 12:46:16 PM

/snip

Iskreno, ovo mi je u zadnje vrijeme postao najbolji dio foruma koji više ne propuštam a zbog tih natjecanja čak sam počeo live pratiti i stvari za koje prije jedva da sam i čuo a nisam uopće pratio poput te nestetne DOTA, pa teniskih, badminton i drugih turnira... Grin
Bez vaših natjecanja ovaj forum bi definitivno izgubio nešto važno, što ga održavam zabavnim i interesantnim, svaka čast na organizaciji svega i vašem trudu!
Way to go!

Eto vidiš... Prvo smo te morali nagovarati da se uključiš u BSFL da bi onda sudjelovao i u još nekim natjecanjima u Gamblingu. Vidiš sad da to nije rezervirano samo za one koji entuzijastično prate svaki sport na TV-u. Meni je jako dugo trebalo da se aktiviram u Gamblingu i sad mi je jako drago da jesam. Ne samo da je zabavno nego sam uspio i zaraditi nešto BTC-a.

Da, zapravo mi je to super i jedan od glavnih razloga zašto sam u zadnje vrijeme više ili češće na forumu  Grin
Iskreno, uz sav stres i probleme drugdje jako dobro mi dođe ova zabava sa natjecanjima na forumu, opuštanje i malo zezancije, uz malo ozbiljnog istraživanja i praćenja različitih sportova i onda iščekivanje rezultata, uzbuđenja zbog pobjede ili živciranja zbog gola Brazila u 95 minuti ili što je Pogačar pomagao momčadskom kolegi umjesto da lovi etapnu pobjedu  Grin
To je stvarno postala dodana vrijednost na ovom forumu a čini mi se da to mnogi još ne shvaćaju, pogotovo kada čitam sve one sigban threadove u METI.
Trofo, cryptofrka, svaka čast ekipa na sjajno obavljenom poslu!

▄▄████████████████████▄▄
████████████████████████
██████████████████████████
███▄▄▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▄▄██
██████████▐████▐██████
███▀██████▀▀████▀▀███████
██████████████████████
████▄▄██▄▄▄▄███▄▄▄███████
██████▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀██████

████████████████████████
▀▀████████████████████▀▀

..1win..
█████████████████████████
████████████▀░░░▀▀▀▀█████
█████████▀▀▀█▄░░░░░░░████
████▀▀░░░░░░░█▄░▄░░░▐████
████▌░░░░▄░░░▐████░░▐███
█████░░░▄██▄░░██▀░░░█████
█████▌░░▀██▀░░▐▌░░░▐█████
██████░░░░▀░░░░█░░░▐█████
██████▌░░░░░░░░▐█▄▄██████
███████▄░░▄▄▄████████████

..POKER..
███████████▀▀▀███████████
███████▀▀░░▄▄▄░░▀▀███████
██████▄░░░░███░░░░▄██████
█████░▀▀█▄▄░░░▄▄█▀▀░█████
█████░██░░▀▀█▀▀░░██░█████
█████░░░░░░░█░██░▄▄░█████
█████▄░░░▄▄░█░▄▄░▀▀▄█████
███████▄▄▀▀░█░▀▀▄▄██████
███████████▄█▄███████████

..GAMES..
████████▀▀░░░░░▀▀████████
██████░░▄██▄░▄██▄░░██████
█████░░████▀░▀████░░█████
████░░░░▀▀░░░░░▀▀░░░░████
████░░▄██░░░░░░░██▄░░████
████░░████░░░░░████░░████
█████░░▀▀░▄███▄░▀▀░░████
██████░░░░▀███▀░░░░██████
████████▄▄░░░░░▄▄████████
katanic97 (OP)
Hero Member

Activity: 840
Merit: 1396

View Profile WWW
September 18, 2026, 06:50:06 AM
Last edit: September 20, 2026, 08:53:41 PM by katanic97
Merited by Pmalek (3), dkbit98 (1), ovcijisir (1)

Izasla je nova kampanja HustleBTC koju vodi julerz12
Trazi se 10x Full Member+ clanova
Isplata je $2 p/p
Pravila
Maximum 10 postova se placa
Max 2 posta se racuna u lokalu

katanic97 (OP)
Hero Member

View Profile WWW
September 19, 2026, 08:44:44 AM
Merited by ovcijisir (2)

Kampanja Duelbits.com ima 2x otvorena mesta Hero/Legendary
Nedeljna isplata je $5 p/p
Pravila
Maksimum 20 postova nedeljno ce biti placeno
Maksimum 10 postova u lokalu se racuna
Morate imati 50 merita zaradjenih u 120 dana
We have 2x open positions, apply now!

@ovcijisir @Daniel91 mogli bi probati da se prijavite,taman da nas bude 4 iz lokala Cheesy Pravila su i vise nego dobra,merite imate svakako...

Daniel91
Legendary
*

View Profile WWW
September 19, 2026, 11:28:12 AM

Kampanja Duelbits.com ima 2x otvorena mesta Hero/Legendary
Nedeljna isplata je $5 p/p
Pravila
Maksimum 20 postova nedeljno ce biti placeno
Maksimum 10 postova u lokalu se racuna
Morate imati 50 merita zaradjenih u 120 dana
We have 2x open positions, apply now!

@ovcijisir @Daniel91 mogli bi probati da se prijavite,taman da nas bude 4 iz lokala Cheesy Pravila su i vise nego dobra,merite imate svakako...

Hvala Katanic na pozivu, da ova kampanja više plaća po postu ali se ukupno plaća manje postova, 20 u odnosu na moju kampanju, gdje se plaća 30 postova.
S obzirom na to, razlika u isplati je minimalna, a plus toga u ovoj kampanji je ograničen i broj postova koji se računa u lokalu, 10 dok u mojoj kampanji nema tog ograničenja.
I zadnje, sa mojim trenutnim managerom kampanje imam jako dobar odnos i ne želim to narušavati zbog prelaženja u drugu kampanju s minimalno boljim uvjetima plaćanja.
Hvala na pozivu ali neki drugi put, kak se veli  Grin

▄▄████████████████████▄▄
████████████████████████
███▄▄▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▄▄██
██████████▐████▐██████
██████████████████████
██████▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀██████

████████████████████████
▀▀████████████████████▀▀

..1win..
████▌░░░░▄░░░▐████░░▐███

..POKER..
███████▄▄▀▀░█░▀▀▄▄██████

..GAMES..
█████░░▀▀░▄███▄░▀▀░░████
ovcijisir
Legendary
*

Activity: 2394
Merit: 1429

#kycfree 🗽

View Profile WWW
September 19, 2026, 09:32:53 PM

~

Hvala ti na tagu @ Katanic97, stvarno lijepa isplata. Takoder mi se dopada to sto nema minimalnog broja postova, jer u podljednje vrijeme rijetko napisem vise od 20 postova koji zadovoljavaju neke osnovne kriterije. Budem se prijavio pa sto bude, mozda bude prolaz.

▄███████████████████████▄
███████████████████████
████████████▀▀██████████
████████████████████████
██████████▄▄██████████
█████████████████████
███████████████████████
█████████████████████
██████████▀▀██████████
████████████████████████
██████████▄▄████████████
███████████████████████
▀███████████████████████▀

MoBit 
████
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
████
 NO   LOGS

LOW  FEES

PGP  GUARANTEE
████
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
████
▄██████▄▄▄
█████████████▄▄
███████████████
███████████████
███████████████
███████████████
███░░█████████
███▌▐█████████
█████████████
███████████▀
██████████▀
████████▀
▀██▀▀
slackovic
Legendary
*

Activity: 3304
Merit: 1619

View Profile
September 21, 2026, 06:00:58 AM

Hvala Katanic na pozivu, da ova kampanja više plaća po postu ali se ukupno plaća manje postova, 20 u odnosu na moju kampanju, gdje se plaća 30 postova.
S obzirom na to, razlika u isplati je minimalna, a plus toga u ovoj kampanji je ograničen i broj postova koji se računa u lokalu, 10 dok u mojoj kampanji nema tog ograničenja.
I zadnje, sa mojim trenutnim managerom kampanje imam jako dobar odnos i ne želim to narušavati zbog prelaženja u drugu kampanju s minimalno boljim uvjetima plaćanja.

Mislim da što se menadžera tiče, nemaš brige. OK, ne znam baš bi li blagonaklono gledao na to da odeš iz kampanje za 10-tak dolara više ali on je isto čovjek i razumije kad netko ode u drugu kampanju zbog boljih uvjeta. Kad su me naši dečki prihvatili u Sportsbet kampanju, poslao sam mu PM da odlazim zbog boljih uvjeta. Ne samo da se nije naljutio (a zašto i bi?) nego mi je čak i čestitao što sam upao u kampanju koju oni vode Smiley

Daniel91
Legendary
*

View Profile WWW
September 21, 2026, 06:48:33 AM

Mislim da što se menadžera tiče, nemaš brige. OK, ne znam baš bi li blagonaklono gledao na to da odeš iz kampanje za 10-tak dolara više ali on je isto čovjek i razumije kad netko ode u drugu kampanju zbog boljih uvjeta. Kad su me naši dečki prihvatili u Sportsbet kampanju, poslao sam mu PM da odlazim zbog boljih uvjeta. Ne samo da se nije naljutio (a zašto i bi?) nego mi je čak i čestitao što sam upao u kampanju koju oni vode Smiley

Da, naravno, ako bi bili puno bolji uvjeti i isplate u nekoj drugoj kampanji siguran sam da bi razumio i da ne bi bilo nikakvih problema oko toga.
Međutim, na prelaženje u drugu kampanju za par dolara veću isplatu ipak mislim da ne bi baš gledao blagonaklono  Cheesy
Uostalom, zadovoljan sam i s kampanjom i sa managerom, već sam navikao na njega, često komuniciramo pa ne vidim razloga trenutno da bilo što mijenjam.
U svakom slučaju hvala na informaciji o novoj kampanji ali za sada ću ostati gdje jesam.

▄▄████████████████████▄▄
████████████████████████
███▄▄▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▄▄██
██████████▐████▐██████
██████████████████████
██████▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀██████

████████████████████████
▀▀████████████████████▀▀

..1win..
████▌░░░░▄░░░▐████░░▐███

..POKER..
███████▄▄▀▀░█░▀▀▄▄██████

..GAMES..
█████░░▀▀░▄███▄░▀▀░░████
katanic97 (OP)
Hero Member

View Profile WWW
September 21, 2026, 08:32:16 AM
Merited by examplens (1)

Slazem se,nisam imao pre prilike da saradjujem sa icopress-om do nedavno. Veoma opusten covek i pre svega pravedan. Tako da sam siguran da ne bi imao problema da se predje u kampanju kod drugog menadzera sa kojim je takodje u dobrim odnosima.Takodje mislim da ne bi bilo problema i da se vratis kod njega posle nekog vremena. Svakako da treba sve uredeno da se napise na vreme i javi kako stoje stvari zbog neke buduce saradnje

Rikafip
Legendary
*

Activity: 2618
Merit: 8393

View Profile
Today at 08:45:22 AM

Evo nam jos jedne signature kampanje, specificne po tome sto primarno cilja na Jr Member clanove (mogu se prijaviti i ostali rankovi) a isplata je iznimno primamljivih $0.1 po postu (dnevna kvota je 10 postova).

Mislim da je ovo negativni rekord jer ni Bitvest nije placao manje u onom svom najnizem tieru. Bas me zanima tko ce se prijaviti na ovo.  Grin

katanic97 (OP)
Hero Member

View Profile WWW
Today at 09:16:25 AM
Last edit: Today at 03:53:41 PM by katanic97

Kampanja Lock.com koju vodi icopress je trenutno otvorena za Full member+ clanove
Nedeljna isplata je $2/$3 p/p
Pravila
Nema minimum postova,max je 20 postova nedeljno
Postovi posle 250. stranice se ne racunaju
Lokal se racuna
There were some issues regarding the future of the campaign, but everything seems to be fine now.

We currently have many open slots.

Evo nam jos jedne signature kampanje, specificne po tome sto primarno cilja na Jr Member clanove (mogu se prijaviti i ostali rankovi) a isplata je iznimno primamljivih $0.1 po postu (dnevna kvota je 10 postova).

Mislim da je ovo negativni rekord jer ni Bitvest nije placao manje u onom svom najnizem tieru. Bas me zanima tko ce se prijaviti na ovo.  Grin

I to pise da isplacuje u kreditima na sajtu,i to onda ispada 300 postova mesecno = $30  Roll Eyes Ne verujem da ce se iko prijaviti,jedino eto neko od Jr.membera ali i to je veliko pitanje. Po meni je ovo bas velika zajebancija,ne znam kako je nekome palo ovo na pamet  Smiley

Daniel91
Legendary
*

View Profile WWW
Today at 09:42:16 AM

Mislim da je ovo negativni rekord jer ni Bitvest nije placao manje u onom svom najnizem tieru. Bas me zanima tko ce se prijaviti na ovo.  Grin

Prvo sam pomislio da je ovo neka šala ali čini se da taj lik stvarno misli da pokreće neku ozbiljnu signature kampanju a još je smiješnije što upozorava da će odmah izbaciti one sa ''low quality'' postovima  Grin
On sam je do sada napisao 5 postova na forumu a po svojem vlastitom kriteriju bio bi izbačen iz svoje kampanje jer su mu postovi loše kvalitete.
Dakle, imamo novu zabavu na forumu a čak mislim da bi i moglo biti prijava za ovu kampanju jer uvijek će biti ''očajnika'' koji će se prijaviti za bilo što, samo da nešto sitno zarade.
Znači, tražimo kvalitetne postere ali ih ne plaćamo kvalitetno već mizerno pa tko hoće neka izvoli. Jel' to citat iz Alana Forda?  Grin

▄▄████████████████████▄▄
████████████████████████
███▄▄▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▄▄██
██████████▐████▐██████
██████████████████████
██████▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀██████

████████████████████████
▀▀████████████████████▀▀

..1win..
████▌░░░░▄░░░▐████░░▐███

..POKER..
███████▄▄▀▀░█░▀▀▄▄██████

..GAMES..
█████░░▀▀░▄███▄░▀▀░░████
slackovic
Legendary
*

Activity: 3304
Merit: 1619

View Profile
Today at 10:10:34 AM

/snip

I to pise da isplacuje u kreditima na sajtu,i to onda ispada 300 postova mesecno = $30  Roll Eyes Ne verujem da ce se iko prijaviti,jedino eto neko od Jr.membera ali i to je veliko pitanje. Po meni je ovo bas velika zajebancija,ne znam kako je nekome palo ovo na pamet  Smiley

Prvo sam pomislio da je ovo neka šala ali čini se da taj lik stvarno misli da pokreće neku ozbiljnu signature kampanju a još je smiješnije što upozorava da će odmah izbaciti one sa ''low quality'' postovima  Grin
On sam je do sada napisao 5 postova na forumu a po svojem vlastitom kriteriju bio bi izbačen iz svoje kampanje jer su mu postovi loše kvalitete.
Dakle, imamo novu zabavu na forumu a čak mislim da bi i moglo biti prijava za ovu kampanju jer uvijek će biti ''očajnika'' koji će se prijaviti za bilo što, samo da nešto sitno zarade.
Znači, tražimo kvalitetne postere ali ih ne plaćamo kvalitetno već mizerno pa tko hoće neka izvoli. Jel' to citat iz Alana Forda?  Grin

Meni ta kampanja izgleda kao da je vlasnik projekta čuo da se crypto projekti reklamiraju na forumu u obliku signature kampanje, ali ne da mu se davati puno novaca na kampanju pa onda još i plaćati nekog menadžera s reputacijom da mu to vodi. Jednostavnije mu je plaćati 10 centi (!!!) po postu i sam sve voditi. Jer kao da je problem na kraju svakog tjedna prebrojati postoje koje su članovi kampanje napisali... Vjerojatno mu je čudno da ekipa plaća menadžere koji "samo broje postove" na kraju svakog tjedna.

Po meni, ova kampanja će relativno brzo završiti u Meti.

ovcijisir
Legendary
*

Activity: 2394
Merit: 1429

#kycfree 🗽

View Profile WWW
Today at 11:19:39 AM

~
Meni ta kampanja izgleda kao da je vlasnik projekta čuo da se crypto projekti reklamiraju na forumu u obliku signature kampanje, ali ne da mu se davati puno novaca na kampanju pa onda još i plaćati nekog menadžera s reputacijom da mu to vodi. Jednostavnije mu je plaćati 10 centi (!!!) po postu i sam sve voditi. Jer kao da je problem na kraju svakog tjedna prebrojati postoje koje su članovi kampanje napisali... Vjerojatno mu je čudno da ekipa plaća menadžere koji "samo broje postove" na kraju svakog tjedna.

Covjek je probao da vidi da li ide. S obzirom da mu se jos uvijek jitko jije prijavio za kampanju mozda je izvukao pouku i prilagodi svoj pristup. Zanimljivo od svih kampanja u services dijelu je vidio bas BitList pa je prilagodio isplatu prema toj kampanji, jos je stavio skoro triput manju cijenu jer trazi juniore Cheesy

U svakom slucaju ako casino nema love za kampanju barem od par tjedana, vjerojatno bi zezao i oko vecih isplata ukoliko netko ima srece u kockanju.

▄███████████████████████▄
███████████████████████
████████████▀▀██████████
████████████████████████
██████████▄▄██████████
█████████████████████
███████████████████████
█████████████████████
██████████▀▀██████████
████████████████████████
██████████▄▄████████████
███████████████████████
▀███████████████████████▀

MoBit 
████
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
████
 NO   LOGS

LOW  FEES

PGP  GUARANTEE
████
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
████
▄██████▄▄▄
█████████████▄▄
███████████████
███████████████
███████████████
███████████████
███░░█████████
███▌▐█████████
█████████████
███████████▀
██████████▀
████████▀
▀██▀▀
examplens
Legendary
*

Activity: 4144
Merit: 5005

View Profile WWW
Today at 11:30:57 AM

~

Covjek je probao da vidi da li ide. S obzirom da mu se jos uvijek jitko jije prijavio za kampanju mozda je izvukao pouku i prilagodi svoj pristup. Zanimljivo od svih kampanja u services dijelu je vidio bas BitList pa je prilagodio isplatu prema toj kampanji, jos je stavio skoro triput manju cijenu jer trazi juniore Cheesy

U svakom slucaju ako casino nema love za kampanju barem od par tjedana, vjerojatno bi zezao i oko vecih isplata ukoliko netko ima srece u kockanju.
U neku ruku vec je skrenuo paznju na sebe. Drzi se onog; I losa reklama je ipak reklama.
Ali mora mu se oprostiti, poredi to svoje sa bitlist, ocigledno ne poznaje dovoljno prilike na forumu, pa ne zna da je bitlist kampanja prilika za nesto drugo.
Inace, sa trenutnom akcijom banovanja signature, bas me interesuje koliko je ovo primamljivo cak i spam farmerima.

▄▄████████████████████▄▄
▄███████▀▀██████▀▀███████▄
████████████████████████
████████▄▄██████▄▄██████

████████████████████████
██▄▄█████████████▄▄██████
██▀▀██████████████████▄▄██
██████▀▀██████████████▀▀██
██████▀▀██████▀▀████████
████████████████████████
▀███████▄▄██████▄▄███████▀
▀▀████████████████████▀▀

DΞX.fo 
▄▄██████
█████████
██████████
█████████
██████████
█████████
▀▀██████

▄███████
▄██████████
████████████
█████████████
█████████████
|
▄▄█
▄████▀
▄███▀
▄██▀▄██
█████▀▀
███████
████████
▀██▄████
▄████▄▄
▄█████▀███
▄█████▀████
█████▀███████
▀██▀█████████
|..BTC......XMR...
..USDT.....LTC...
....Fees  0.8%.....
Daniel91
Legendary
*

View Profile WWW
Today at 03:42:48 PM

~

U neku ruku vec je skrenuo paznju na sebe. Drzi se onog; I losa reklama je ipak reklama.
Ali mora mu se oprostiti, poredi to svoje sa bitlist, ocigledno ne poznaje dovoljno prilike na forumu, pa ne zna da je bitlist kampanja prilika za nesto drugo.
Inace, sa trenutnom akcijom banovanja signature, bas me interesuje koliko je ovo primamljivo cak i spam farmerima.

Zapravo mu stariji i iskusniji članovi daju dobre savjete u svezi kampanje, da pronađe managera s dobrom reputacijom za kampanju, poveća budget za kampanju, možda se fokusira samo na avatare itd.
No, čini mi se da nije baš voljan slušati druge i da čak misli da čini uslugu zajednici jer je otvorio kampanju junior članovima.
Najbolji savjet koji je dobio je da jednostavno zaključa taj thread  Grin
25 slobodnih pozicija u kampanji?
Baš me zanima da li ćemo i kada vidjeti prvu službenu prijavu za vjerojatno najslabije plaćenu kampanju u povijesti ovog foruma.  Cheesy

▄▄████████████████████▄▄
████████████████████████
███▄▄▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▄▄██
██████████▐████▐██████
██████████████████████
██████▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀██████

████████████████████████
▀▀████████████████████▀▀

..1win..
████▌░░░░▄░░░▐████░░▐███

..POKER..
███████▄▄▀▀░█░▀▀▄▄██████

..GAMES..
█████░░▀▀░▄███▄░▀▀░░████
examplens
Legendary
*

Activity: 4144
Merit: 5005

View Profile WWW
Today at 03:57:13 PM

Zapravo mu stariji i iskusniji članovi daju dobre savjete u svezi kampanje, da pronađe managera s dobrom reputacijom za kampanju, poveća budget za kampanju, možda se fokusira samo na avatare itd.
No, čini mi se da nije baš voljan slušati druge i da čak misli da čini uslugu zajednici jer je otvorio kampanju junior članovima.
Najbolji savjet koji je dobio je da jednostavno zaključa taj thread  Grin
25 slobodnih pozicija u kampanji?
Baš me zanima da li ćemo i kada vidjeti prvu službenu prijavu za vjerojatno najslabije plaćenu kampanju u povijesti ovog foruma.  Cheesy
Eno podigao je na $0,25 isplatu. Cak je i napravio signature kodove i cini se da napreduje.
Meni je razumljivo da mali projekat ima limitiran budzet i d apokusavaju sa malo novca da urade nesto. Mada kazino u tako niskoj razini, nema sta da trazi danas. Ovo je vise hobi, pa mozda nadje jednog-dva istomisljenika.

▄▄████████████████████▄▄
▄███████▀▀██████▀▀███████▄
████████████████████████
████████▄▄██████▄▄██████

████████████████████████
██▄▄█████████████▄▄██████
██▀▀██████████████████▄▄██
██████▀▀██████████████▀▀██
██████▀▀██████▀▀████████
████████████████████████
▀███████▄▄██████▄▄███████▀
▀▀████████████████████▀▀

DΞX.fo 
▄▄██████
█████████
██████████
█████████
██████████
█████████
▀▀██████

▄███████
▄██████████
████████████
█████████████
█████████████
|
▄▄█
▄████▀
▄███▀
▄██▀▄██
█████▀▀
███████
████████
▀██▄████
▄████▄▄
▄█████▀███
▄█████▀████
█████▀███████
▀██▀█████████
|..BTC......XMR...
..USDT.....LTC...
....Fees  0.8%.....
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 [39]
  Print  

Jump to: