Bugün Bakır tüm zamanların rekorunu kırarken aynı zamanda altında düşüş trendinde. Buradan kalanları da Nokia aldım ABD tarafındaki trendin gerisinde kalmak istemiyorum
Son durum nedir hocam ? Hem Bakır hem de Nokia’da kazanç durumların nasıl acaba? Böyle konuları takip etmeyi seviyorum. Daha son mesaj üstünden pek geçmedi ama ABD trendi uçuyor şu sıralarda. Buralardan ters olur mu bilmiyorum ama sizin gibi ABD borsasından işlem yapanlara güzel kazançlar bırakıyor. Bir de Midas üzerinden mi yapıyorsunuz?
Evet midas'ı kullanıyorum bakır hala tepe gitmeye devam ediyor ancak ben bakırımı bozup onunla'da nokia aldım oradanda %25 gibi bir artışı yakaladım çok olmasada %40-%45 gibi sattığım altını teknik olarak arttırmış oldum ilk günden bu yana benim önem verdiğim tl değil altını ne bu sepette ne kadar arttırabildiğimdi ancak nokia'nın açıklamalar sonrasında hala ucuz olduğunu düşünüyorum gerçek hisse fiyatına oranla sadece 3 kat yukarıda sandisk ise 95 kat

riskli bir çok şirket var ancak elimde boş nakit yok olsa blackbary alırdım hani zamanında biten şu telefon markası vardıya adamlar dönüşüp araçlar için multimedia gibi sistemlere dahil olmuşlar doğru zamanda doğru yerde duruyorlar gibi.