Tadic
|
 |
September 27, 2017, 12:32:39 PM |
|
piyasa bu kadar sığken fiyatı speküle etmek para babaları için kolay. zaten 16milyon btc var şu anda. 1 milyonu hiç hareket etmemiş yada kayıp. küçük yatırımcı alıp tutma derdinde bunlar trade e hiç girmiyor. 2-3 milyondan fazla btc dönmediği kanısındayım bütün trade piyasasında. Piyasada dönen BTC miktarını gösteren bir site vardı. Toplam arzın çok küçük bir bölümü trade için kullanılıyor.
|
|
|
|
Grand_Master
Member

Activity: 98
Merit: 10
|
 |
September 27, 2017, 12:36:45 PM |
|
3600 civarlarına dönerse alacağım artık düşmesini beklemek hayal gibi.Hatta 3.500 civarı bir daha görür müyüz şüpheliyim.Düşüşün sınırını kestiremediğim için hep pişman oluyorum.Sizce şu an nakitte kalmak mantıklı mı yoksa alıp tekrar nakite çevirmek mi daha iyi olur ?
|
|
|
|
lowcost
|
 |
September 27, 2017, 12:40:24 PM |
|
3600 civarlarına dönerse alacağım artık düşmesini beklemek hayal gibi.Hatta 3.500 civarı bir daha görür müyüz şüpheliyim.Düşüşün sınırını kestiremediğim için hep pişman oluyorum.Sizce şu an nakitte kalmak mantıklı mı yoksa alıp tekrar nakite çevirmek mi daha iyi olur ?
bence hepsi ile al. yarısını yukarıya doğru kademelerde satışa koy. başka kaynaklarda da obo tamamlandı hedef 7000 diyenler var.bakalım altlar ne olacak?
|
|
|
|
Grand_Master
Member

|
 |
September 27, 2017, 12:48:25 PM |
|
bence hepsi ile al. yarısını yukarıya doğru kademelerde satışa koy. başka kaynaklarda da obo tamamlandı hedef 7000 diyenler var.bakalım altlar ne olacak? Tavsiye için sağol.Bilemiyorum kararsızım paribuda farkı düzeltmişler galiba onu kaçırdım o yüzden almak pek mantıklı durmuyor.Bana bu kez çok ani ve sürekli yükseliş olmayacak gibi geliyor.Neden derseniz önceki yükselişlerde sert bir çizgiyle yukarı doğru çıkıyordu.Şu an öyle değil.Artık bu balinaların manipule etmediği anlamına mı geliyor bilmiyorum ama duraklamalar ve hafif gerilemeler olursa son zamanlardaki gibi hiç şaşırmam.
|
|
|
|
Tadic
|
 |
September 27, 2017, 01:04:46 PM |
|
3600 civarlarına dönerse alacağım artık düşmesini beklemek hayal gibi.Hatta 3.500 civarı bir daha görür müyüz şüpheliyim.Düşüşün sınırını kestiremediğim için hep pişman oluyorum.Sizce şu an nakitte kalmak mantıklı mı yoksa alıp tekrar nakite çevirmek mi daha iyi olur ? Nakit acil ihtiyacınız olmayan bir paraysa ve önümüzdeki günlerde yükseleceğini düşünüyorsanız Bitcoin'de durmak daha mantıklı. Keşke alsaydım demek yerine olası bir düşüşte satmadan bekleme lüksünüz olur bu sayede.
|
|
|
|
by rallier
Legendary
Activity: 1848
Merit: 1334
just in case
|
 |
September 27, 2017, 01:11:06 PM |
|
hem dolar yükseliyor hem btc. nakiti acil ihtiyaçlar dişinda bende komple btc giriyorum. Tl de durmanın bir faydasini görmüyorum
|
signature not found.
|
|
|
Kalemder
Legendary
Activity: 1932
Merit: 1727
Be A Hope
|
 |
September 27, 2017, 01:35:22 PM |
|
Ben kademeli olarak USDT'ye geçtim.
Beklentim 3800-3900 arası rakamlar.
|
Güncel Kripto Para Haberleri, Yorumlar ve Analizler: KriptoPara.com▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄ ▄▄████████████████▄ ▄▄██████████████████████▄ █████████████▀█████████████▄ ▄█████████████▀ ▄█▀ ███████████ ▄██████████ ▀▀ ████████████ ▄█████████████ ▄▄▄ ▀▀██████████ █████████████▀ ████▄ ▀█████████▄ █████████████ ▀▀█▀▀ ▄██████████ ████████████▀ ▄▄ ████████████ ████████████ ▄████▄ ███████████ █████████ ██████ ██████████ █████████▄▄ ▄██████████ ▀██████████ ██ ▄▄▄▄████████████ ▀█████████▄▄█▄ ███████████████▀ ▀██████████████████████████▀ ▀█████████████████████▀ ▀▀██████████████▀▀ ▀▀▀▀▀▀▀ | |
|
|
|
LGD2Business
Legendary
Activity: 2870
Merit: 1643
|
 |
September 27, 2017, 02:35:56 PM |
|
Yükselmesini bekleyen de var düşmesini bekleyen de. En iyisi %50 nakit (tercihen USD) %50 BTC'de durmak gibi görünüyor. Düşerse de çok üzmez yükselirse de.
|
|
|
|
Grand_Master
Member

|
 |
September 27, 2017, 02:38:00 PM |
|
Acaba dolar arttığı için mi artıyor bu kez.Doların artma sebebiyle alakalıdır diye düşünüyorum ama çok bilgim yok.Bu defa manipulasyon olmadı bana göre.Geçenkinde saat içerisinde 100 dolar oynuyordu neredeyse.
|
|
|
|
MorpheWQ
Legendary
Activity: 1288
Merit: 1110
|
 |
September 27, 2017, 03:35:17 PM |
|
Acaba dolar arttığı için mi artıyor bu kez.Doların artma sebebiyle alakalıdır diye düşünüyorum ama çok bilgim yok.Bu defa manipulasyon olmadı bana göre.Geçenkinde saat içerisinde 100 dolar oynuyordu neredeyse.
Doların TL karşılığında değerlenmesi ile Bitcoinin dolar karşılığında değerlenmesinin zerre kadar alakası yok. Ama öte taraftan doların genel olarak değerlenme durumu, son 3 yıldır faiz arttırımı diye yatıp kalkan oldukça büyük bir güruh var. Peki dolar değerleniyor diye Bitcoin dolar karşısında değerlenir mi? İşte bu zor bir soru 
|
|
|
|
Grand_Master
Member

|
 |
September 27, 2017, 03:43:06 PM |
|
Doların TL karşılığında değerlenmesi ile Bitcoinin dolar karşılığında değerlenmesinin zerre kadar alakası yok. Ama öte taraftan doların genel olarak değerlenme durumu, son 3 yıldır faiz arttırımı diye yatıp kalkan oldukça büyük bir güruh var. Peki dolar değerleniyor diye Bitcoin dolar karşısında değerlenir mi? İşte bu zor bir soru  Bende son yazdığınızı merak etmiştim işte.Tabii bilmek için ekonomi uzmanı olmak her iki piyasaya da hakim olmak gerekir sanırım.  Ben pek tesadüflere inanmadığım için bana öyle geldi biraz.Gözlemlediğim kadarıyla dolarla beraber arttığı zamanlar oldu.Doları kap bitcoini de su olarak düşünürsek aslında uyum sağlaması için onun da artması bana mantıklı geliyor.Dünyadaki payını gösteren görseller aklıma geldiğinde.
|
|
|
|
petahashminer
Legendary
Activity: 1890
Merit: 1037
|
 |
September 27, 2017, 04:07:08 PM |
|
global bitcoin piyasasini zaten dolar/tl paritesi belirliyor. diyoruz ya kafalar piril piril...
artisin ana sebebini acikliyorum beyler. ovp ile vergilerin artirilmasi,
mesala mtv 40% artti, gelirler vergisi artti.
valla bu haberleri duyduğumdan beri mehter marşı dinliyorum.
|
Bitcoin is the path to lambo. Lambo leads to women. Women lead to marriage. Marriage leads to...suffering.
|
|
|
OrtaDirek
|
 |
September 27, 2017, 04:09:24 PM |
|
5000$ olması için sadece 900$ kaldı 5000$ yapınca 5470$ e kadar artar sonra 4900$ yapar kesin.  bunu buraya yazayımda olursa demiştim diyeyim.
|
|
|
|
gorkem19888
|
 |
September 27, 2017, 05:13:52 PM |
|
global bitcoin piyasasini zaten dolar/tl paritesi belirliyor. diyoruz ya kafalar piril piril...
ver mehteri verrr cok cahılızz cok 
|
|
|
|
ferhat1242
Sr. Member

Activity: 672
Merit: 277
CAT.EX Exchange
|
 |
September 27, 2017, 05:31:04 PM |
|
Bu koyunlara %40 çok az bence çok insaflılar,ben olsaydım böyle bir halka en az %400 geçirirdim.Bunlar daha işi bilmiyor öğrenecekler zamanla daha güzel kitleyecekler xD
|
|
|
|
BHSMC
|
 |
September 27, 2017, 05:49:34 PM |
|
cok seviniyorum boyle haberleri duyunca. yakinda gotunden donunu bile alacaklar bu comarlarin ama zaten bunlar tayyip anama bilmem ne yapsa anama o.ospu derim diyen tarzda adamlar donunu alsa o bile hosuna gider.
|
|
|
|
by rallier
Legendary
Activity: 1848
Merit: 1334
just in case
|
 |
September 27, 2017, 06:06:51 PM |
|
doları da 4 e sabitledik mi tamamdır oh misss life is life. 
|
signature not found.
|
|
|
elturco
|
 |
September 27, 2017, 06:14:29 PM |
|
Konudan sapmayalım beyler 4100 üzerinde kapatacak gibiyiz günü 
|
|
|
|
goraset
Legendary
Activity: 2338
Merit: 1070
|
 |
September 27, 2017, 06:31:09 PM |
|
bugün bitcoin artıda hiçbir haber keyfimi kaçıramaz bitcoin artsında,isterseler %100 artırsınlar mtv yi aq, artık acımıyorum insanlara, iyice dibe batmdan düzelmiycek bu ülke.
|
|
|
|
darkworld
Member

Activity: 224
Merit: 23
Life one ! Live it...
|
 |
September 27, 2017, 06:59:25 PM |
|
Bu koyunlara %40 çok az bence çok insaflılar,ben olsaydım böyle bir halka en az %400 geçirirdim.Bunlar daha işi bilmiyor öğrenecekler zamanla daha güzel kitleyecekler xD herşeyin bir sonu vardır. gün gelir geçirenlerede geçirirler üstad 
|
|
|
|
|