OrtaDirek
|
 |
October 06, 2017, 03:20:37 PM |
|
halen yerli borsalarda fiyat 300 500 arası daha ucuz. millet dolardaki artışı hesaplamıyor mu? artışda olan bir birimi neden daha ucuza satarsın? anlamıyorum
|
|
|
|
Betfair
|
 |
October 06, 2017, 03:28:20 PM |
|
halen yerli borsalarda fiyat 300 500 arası daha ucuz. millet dolardaki artışı hesaplamıyor mu? artışda olan bir birimi neden daha ucuza satarsın? anlamıyorum
Yerli borsalar napsin artik  pahali olsa elestiricez ucuz olsa elestiricez arbitraj yapmaya calisirken icinde patlayan adam gelicek oda elestiricek bu durumu 
|
|
|
|
cointerstrike
|
 |
October 06, 2017, 07:08:46 PM |
|
Yükseliş trendi devam edipte daha önce geldiği 4900leri aşıp yeni bir rekor kırabilirse o hızla 5 binin üstünde biyerlerde sabitlenene kadar artışının devam edeceğini düşünüyorum. Artık bitcoin rekor kırdığı anda bütün haber sitelerinde REKOR KIRDI başlığını görmek mümkün. Buda piyasaya olan ilgiyi arttırıyor kesinlikle.
|
|
|
|
Cryptotic
|
 |
October 07, 2017, 11:22:10 PM |
|
Gece gece shortcuları fena patlattılar. Bi kaç saniyede 4500ü geçti sonra 4450ye indi yine.
|
|
|
|
dragoz11
|
 |
October 08, 2017, 02:14:57 AM |
|
5 bin üstüne çıkmasını bekliyordum yavaş yavaş ama bu fork muhabbeti oralara çıkmasını uzatacak gibi. 4k altı kesin gibi duruyor şu karışıklıklarda.
|
|
|
|
ZENC
|
 |
October 08, 2017, 10:36:59 AM |
|
5 bin üstüne çıkmasını bekliyordum yavaş yavaş ama bu fork muhabbeti oralara çıkmasını uzatacak gibi. 4k altı kesin gibi duruyor şu karışıklıklarda.
Çin ve fork haberleri yeterince hızını kesti zaten. Eğer bölünmeden önce 5000$ geçerse destek 4000$ civarı olur diye düşünüyorum. Fork bilgisi piyada satın alındı ve geçti bence. Aslında akıllı yatırımcı bunu çok fazla takmıyor kafasına. Çünkü fork olayı her zaman ki gibi sönüp gidecek. Herkes gözünü yeni bir rekora dikti.
|
|
|
|
HiatusGG
|
 |
October 08, 2017, 01:31:10 PM |
|
Sizce Bitcoin $3000 doları görür mü yeni yıla girmeden alınması için şuan $4500 civarlarında ve 1 haftadır bu seyirde sizce düşüş yaşarmı 3000 lere yoksa beklemeden alınmalı mı ?
|
|
|
|
santinotr
Member

Activity: 126
Merit: 12
|
 |
October 08, 2017, 01:34:21 PM |
|
Sonunda güçlü 4500 USD desteği geçildi. Bir iki pump dalgası daha gelirse kendimizi ATH'de bulabiliriz. Altcoinler ise hala kan ağlıyor....
|
|
|
|
petahashminer
Legendary
Activity: 1890
Merit: 1037
|
 |
October 08, 2017, 02:00:48 PM |
|
Sonunda güçlü 4500 USD desteği geçildi. Bir iki pump dalgası daha gelirse kendimizi ATH'de bulabiliriz. Altcoinler ise hala kan ağlıyor....
Bu arada bazi zirzoplarin destegini alan bitcoin cash denilen cakma bitcoinin durumu bitfinex de yedigi dumpa bakalim, 45 dolara kadar dusurduler, flash crash ile.  diger altlarin ve etherin de kaderi buna yakindir. selam btc holder dostlarima.
|
Bitcoin is the path to lambo. Lambo leads to women. Women lead to marriage. Marriage leads to...suffering.
|
|
|
Dr.Cocktail
|
 |
October 08, 2017, 04:29:25 PM |
|
Valla bitcoin bu hızla giderse 5000 dolar seviyesini ay sonu olmadan geçebilir fork söylentileriyle dolu bir zamanda bitcoinin yükselişinin devam etmesi çok önemli eskiden çinden kötü haber gelse v.s bitcoine neler oldu şuanki durumuna bakın bir de gerçekten level atladı bitcoin.
|
|
|
|
Kalemder
Legendary
Activity: 1932
Merit: 1727
Be A Hope
|
 |
October 08, 2017, 05:22:40 PM |
|
Bitfinex ortalığı karıştırdı. BTC ve B2x gibi iki coinden söz ediyorlar. Herkese ikincisinden de verilecek. Segwit 2x coini ayrı bir coin olacak. Yani bildiğin fork olacak ha? İşte bu tarihin tekerrürüdür. Dikkatli olun sabırlı olun ortalık düzelecektir.
|
Güncel Kripto Para Haberleri, Yorumlar ve Analizler: KriptoPara.com▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄ ▄▄████████████████▄ ▄▄██████████████████████▄ █████████████▀█████████████▄ ▄█████████████▀ ▄█▀ ███████████ ▄██████████ ▀▀ ████████████ ▄█████████████ ▄▄▄ ▀▀██████████ █████████████▀ ████▄ ▀█████████▄ █████████████ ▀▀█▀▀ ▄██████████ ████████████▀ ▄▄ ████████████ ████████████ ▄████▄ ███████████ █████████ ██████ ██████████ █████████▄▄ ▄██████████ ▀██████████ ██ ▄▄▄▄████████████ ▀█████████▄▄█▄ ███████████████▀ ▀██████████████████████████▀ ▀█████████████████████▀ ▀▀██████████████▀▀ ▀▀▀▀▀▀▀ | |
|
|
|
nicomedya5
|
 |
October 08, 2017, 07:16:36 PM |
|
1 Ağustosta elinde bitcoin tutanlar kazanmıştı belki insanların aklına bu olay geldiği için bitcoinin fiyatı artmaya başladı bakalım ne olacak bu fork işi olmasa bitcoin daha yüksek olurdu diyenlerde var.
|
|
|
|
petahashminer
Legendary
|
 |
October 08, 2017, 07:37:23 PM |
|
dolar / tl yarin 3.65 den acabilir. tarihe not: 06.10.2017 cuma kapanis 3.6051 idi. vize olayi derinlesirse, 3.65 den de yukari hareket bekleyebiliriz. btc/dolar zaten yardiriyor, ona diyecek birseyimiz yok. 
|
Bitcoin is the path to lambo. Lambo leads to women. Women lead to marriage. Marriage leads to...suffering.
|
|
|
xumit
|
 |
October 08, 2017, 07:55:30 PM |
|
Aşırı hype'lanan bitcoin yavaş yavaş yerine oturacaktır, Bahsettiğiniz fork muhabbetlerinin fısıltıları maalesef yavaş yavaş tekrar yayılmaya başladı.Ama yinede de uzun vadeli olarak bakarsak 2019 in ortalarına doğru sekiz bin dolar olarak görebiliriz bir bitcoinin fiyatını
|
|
|
|
Distraction
|
 |
October 08, 2017, 08:20:25 PM |
|
Dolar/tl kurunun vize olaylarından dolayı etkileneceği açık umarım bu çok büyük bir olumsuzluk yaratmaz.Bitcoininde yakın zamanda 5000 doları geçeceğini düşünüyorum.
|
|
|
|
lulumiya
|
 |
October 08, 2017, 08:57:44 PM |
|
Dolar/tl kurunun vize olaylarından dolayı etkileneceği açık umarım bu çok büyük bir olumsuzluk yaratmaz.Bitcoininde yakın zamanda 5000 doları geçeceğini düşünüyorum.
yılbaşından önce 5bin barajını kırmasını çok yüksek olasılıkla bekliyorum. 5bin yeni taban olacak yeni yılda. ondan sonra 5bin altını unutacağız. tüm göstergeler, zorluk seviyesi, yeni yeni eklenen potansiyel güçlendirici haberler, daha çok insanın sisteme dahil olması, ATM sayısının artması, büyük milyar dolarlık yeni firmların olaya dahil olması, yeni yeni bankalardan gelen blockchain üzerine geliştiriecek yeni düşünceler bakış açıları.... artık yeni milat 5bin ve üzeri olacak. hele ki bu çinle ilgili olumsuz durumlarda o krizi 3 bin altına düşmeden ordan sekerek çok kısa sürede normal değerine geldiği bu momentumdan sonra artık 5bin çok çok rahat görünüyor. hala ucuz şuan bitcoin fiyatı.
|
|
|
|
Mimar
|
 |
October 08, 2017, 09:50:35 PM |
|
yine kötü bir haber patlatacaklar diye çok korkuyorum. Her an gelebilir! 
|
|
|
|
petahashminer
Legendary
|
 |
October 08, 2017, 10:03:18 PM |
|
Dolar 3.70
|
|
|
|
troleybüs
Legendary
Activity: 1424
Merit: 1001
|
 |
October 08, 2017, 10:33:23 PM |
|
Dolar: 3.80 TL Bitcoin: 4615 dolar
Sabah Türk borsaları baya bir hareketli olacaktır.
|
|
|
|
Distraction
|
 |
October 08, 2017, 11:11:08 PM |
|
Dolar kurunun 3.80 üzerine çıkması ile gerçekten alım fırsatı oluştu bitcoin için paribudan şuan alım yapılabilir sabah bitcoinde ani bir düşüş olmazsa alım yapanların karda olacağını düşünüyorum.
|
|
|
|
|