DanDan
|
|
November 09, 2015, 09:22:56 AM |
|
Ben şimdi yatıyorum uyandığımda 500 ü geçmiş olun . 400'ü bile geçemedi, 380'i bile geçemedi. 368$ Stamp
|
|
|
|
.BITSLER. | ▄███ ▄████▀ ▄████▀ ▄████▀ ▄██▄ ▄████▀ ▀████▄ ▄████▀ ▀████▄ ▄████▀ ▀████▄ ▄████▀ ▀████▄ ▄████▀ ▄████▄ ▄████▄ ▀████▄ █████ ██████ ██████ █████ ▀████▄ ▀████▀ ▀████▀ ▄████▀ ▀████▄ ▄████▀ ▀████▄ ▄████▀ ▀████▄ ▄████▀ ▀████▄ ▄████▀ ▀████▄▄████▀ ▀██████▀ ▀▀▀▀ | | ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▄ ▄▄▄▄▀▀▀▀ ▄▄█▄▄ ▀▀▄ ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▄ █ ▀▄▄ ▀█▀▀ ▄ ▀████ ▀▀▄ █ █▄ ▀▄ ▀████ ▀▀ ▄██▄ ▀▀▄ ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀ █ ▀▀ ▀▄▄ ▀████ ▄▄▄▀▀▀ █ █ ▄ ▀▄ ▄▄▄▀▀▀ ▄▄ █ ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀ █ ▄▄ ███ ▀██ █ ▀▀ █ █ ███ ▀██ █ ▄▄ █ ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀ ▀▄ █ ▀▀ █ ▀▀▄ ███▄ █ ▄▄ █ ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀ ▀▀▄ █ ▀▀▄▄▄▀▀▀ ▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄█▄▄▀▀▀▀ | | | | ▄▄▄██████▄▄▄ ▄▄████████████████▄▄ ▄██████▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀██████▄ ▄ ▄█████▀ ▀█████▄ ██▄▄ █████▀ ▄ ▀█████ ████████ ▄██ █████ ████████▄ ███▀ ████▄ █████████▀▀ ▄███▀ █████ █▀▀▀ █████ █████ ▄▄▄ ████ █████ █████ ▀▀ ████▀ █████ █████ █████▄ ▄█████ ▀█████▄ ▄█████▀ ▀██████▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄██████▀ ▀▀████████████████▀▀ ▀▀▀██████▀▀▀ | | | | ▄▄▄███████▄▄▄ ▄█▀▀▀ ▄▄▄▄▄▄▄ ▀▀▀█▄ █▀▀ ▄█████████████▄ ▀▀█ █▀▀ ███████████████████ ▀▀█ █▀ ███████████████████████ ▀█ █▀ ███████████████▀▀ ███████ ▀█ ▄█▀ ██████████████▀ ▀█████ ▀█▄ ███ ███████████▀▀ ▀▀██ ███ ███ ███████▀▀ ███ ███ ▀▀▀▀ ███ ▀██▄ ▄██▀ ▀█▄ ▀▀ █▄ █▄▄▄▄▄▄▄▄▄█ █▄ ▀█████████▀ ▀█▄ ▀▀▀▀▀▀▀ ▀▀█▄▄ ▄▄▄ ▀▀█████ | | | [ | | ] |
|
|
|
noone000
|
|
November 09, 2015, 10:49:38 AM |
|
Öncekini kaçırdım ama 400 dolar olursa bu sefer satarım. 250'den almıştım.
|
|
|
|
ramsay snow
|
|
November 09, 2015, 11:07:04 AM |
|
3 kez 400$ denendi yukarı kırılamadı, yön aşağı.
|
|
|
|
inget
Member
Activity: 111
Merit: 10
|
|
November 09, 2015, 11:38:29 AM Last edit: November 29, 2015, 05:45:42 PM by inget |
|
3 kez 400$ denendi yukarı kırılamadı, yön aşağı.
3 kez 355$ denendi aşağı kırılamadı, yön yukarı. But if we reach 400 dollar i will be very happy too. This year was good for bitcoin, 2016 will be the best
|
|
|
|
Karartma1
Legendary
Activity: 2310
Merit: 1422
|
|
November 09, 2015, 11:40:07 AM |
|
Çin yeniden 400$'ın üstüne çıktı. Dikkatli izlemenizde fayda var.
|
|
|
|
olcaytu2005
Legendary
Activity: 1470
Merit: 1024
|
|
November 09, 2015, 12:02:15 PM |
|
Uyandım ama 500 olmasada 400 ü bulmuş Çin Hacimli alımlar var Çinde.
|
|
|
|
petahashminer
Legendary
Activity: 1890
Merit: 1037
|
|
November 09, 2015, 12:06:00 PM |
|
Uyandım ama 500 olmasada 400 ü bulmuş Çin Hacimli alımlar var Çinde. hacim yuz gulduren cinsten, dususte bu kadar hacim yoktu, ayilar basarili olamamis gibi gozukuyor, son 2 haftanin geneline bakildiginda bogalar daha baskin.
|
Bitcoin is the path to lambo. Lambo leads to women. Women lead to marriage. Marriage leads to...suffering.
|
|
|
ridewithme
Sr. Member
Activity: 406
Merit: 250
Follow me to the Profitland.
|
|
November 09, 2015, 01:58:35 PM |
|
350 üzerinde tutunması olumlu ama 400 için bir hareket yapmıyor henüz. Biraz daha yatay seyredip desteği güçlendirmesi gerekiyor.
|
I invested in ETH and made money, WAVES, made money, JEWELS made money, NXT made money, BTC made a lot of money! Follow me and profit.
|
|
|
twn
Legendary
Activity: 1204
Merit: 1011
|
|
November 09, 2015, 06:08:16 PM |
|
Ben bu alanda dinlenmesini olumlu buluyorum. Dump gelir diye bekliyordum bugun icinde ama dmekki insanlarda fiyat Kabul gormus. Burda her kalacagi gun ilerisi icin bence olumlu
|
|
|
|
The Young Turk
Legendary
Activity: 1176
Merit: 1013
DAVID CHAUM's xx coin SALE IS NOW LIVE!
|
|
November 09, 2015, 09:45:01 PM |
|
Fiyat bu seviyelerde tutundu diyebilmemiz için biraz daha süre geçmesi lazım. Şu an için alım desteği artmış gözüküyor. Hacim yatay seyir için normal düzeyde ama genel olarak hala bir yükseliş beklentisi var .
|
|
|
|
DanDan
|
|
November 10, 2015, 12:51:09 AM |
|
Haftasonu hareketsiz, pazartesi hareketsiz. Değişen bir şey yok.
Bitstamp 373.25 BTC-e 368.244 Bitfinex 375.93 Huobi 389.64/2479 LTC/USD 3.25963
|
|
|
|
.BITSLER. | ▄███ ▄████▀ ▄████▀ ▄████▀ ▄██▄ ▄████▀ ▀████▄ ▄████▀ ▀████▄ ▄████▀ ▀████▄ ▄████▀ ▀████▄ ▄████▀ ▄████▄ ▄████▄ ▀████▄ █████ ██████ ██████ █████ ▀████▄ ▀████▀ ▀████▀ ▄████▀ ▀████▄ ▄████▀ ▀████▄ ▄████▀ ▀████▄ ▄████▀ ▀████▄ ▄████▀ ▀████▄▄████▀ ▀██████▀ ▀▀▀▀ | | ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▄ ▄▄▄▄▀▀▀▀ ▄▄█▄▄ ▀▀▄ ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▄ █ ▀▄▄ ▀█▀▀ ▄ ▀████ ▀▀▄ █ █▄ ▀▄ ▀████ ▀▀ ▄██▄ ▀▀▄ ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀ █ ▀▀ ▀▄▄ ▀████ ▄▄▄▀▀▀ █ █ ▄ ▀▄ ▄▄▄▀▀▀ ▄▄ █ ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀ █ ▄▄ ███ ▀██ █ ▀▀ █ █ ███ ▀██ █ ▄▄ █ ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀ ▀▄ █ ▀▀ █ ▀▀▄ ███▄ █ ▄▄ █ ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀ ▀▀▄ █ ▀▀▄▄▄▀▀▀ ▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄█▄▄▀▀▀▀ | | | | ▄▄▄██████▄▄▄ ▄▄████████████████▄▄ ▄██████▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀██████▄ ▄ ▄█████▀ ▀█████▄ ██▄▄ █████▀ ▄ ▀█████ ████████ ▄██ █████ ████████▄ ███▀ ████▄ █████████▀▀ ▄███▀ █████ █▀▀▀ █████ █████ ▄▄▄ ████ █████ █████ ▀▀ ████▀ █████ █████ █████▄ ▄█████ ▀█████▄ ▄█████▀ ▀██████▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄██████▀ ▀▀████████████████▀▀ ▀▀▀██████▀▀▀ | | | | ▄▄▄███████▄▄▄ ▄█▀▀▀ ▄▄▄▄▄▄▄ ▀▀▀█▄ █▀▀ ▄█████████████▄ ▀▀█ █▀▀ ███████████████████ ▀▀█ █▀ ███████████████████████ ▀█ █▀ ███████████████▀▀ ███████ ▀█ ▄█▀ ██████████████▀ ▀█████ ▀█▄ ███ ███████████▀▀ ▀▀██ ███ ███ ███████▀▀ ███ ███ ▀▀▀▀ ███ ▀██▄ ▄██▀ ▀█▄ ▀▀ █▄ █▄▄▄▄▄▄▄▄▄█ █▄ ▀█████████▀ ▀█▄ ▀▀▀▀▀▀▀ ▀▀█▄▄ ▄▄▄ ▀▀█████ | | | [ | | ] |
|
|
|
petahashminer
Legendary
|
|
November 10, 2015, 01:40:49 PM |
|
ben ciktim 100% fiattayim artik, alan hayrini gorsun, teknik de bozuldu zaten, 1 hafta bekleyip duruma gore karar verecegim, zaten yorulduk yaw.
|
Bitcoin is the path to lambo. Lambo leads to women. Women lead to marriage. Marriage leads to...suffering.
|
|
|
goraset
Legendary
Activity: 2338
Merit: 1070
|
|
November 10, 2015, 01:56:20 PM |
|
düşüyor herhalde, bu kadar dayababildi. valla uykularım kaçıyordu fırlayacak diye
|
|
|
|
petahashminer
Legendary
|
|
November 10, 2015, 01:58:13 PM |
|
düşüyor herhalde, bu kadar dayababildi. valla uykularım kaçıyordu fırlayacak diye
kasim partisi bu kadarmis. huobi son saglam destek hatti olan 2340 yuani da asagiya kirdi. 30 dakkada 120 yuan, yaklasik 20 dolar dustu.
|
|
|
|
DanDan
|
|
November 10, 2015, 02:15:57 PM |
|
Destek noktası 350$ aşağı kırılmadı bile. Durduk yere panik havası yaratmaya çalışmayın.
|
|
|
|
|
|
|
cabsav
Legendary
Activity: 2912
Merit: 1150
|
|
November 10, 2015, 04:01:02 PM |
|
350$ kritik sınır bence. aşağı kırarsa 300e kadar inişi hızlı olabilir. umarım 375 seviyesine geri toplar. ay sonu 400$ olmasını umuyorum.
|
|
|
|
Account Supplier
|
|
November 10, 2015, 04:25:56 PM |
|
300$ altı fiyatlara hazır olun. 750-800 TL seviyelerine düşse de tekrar toplamaya başlasak
|
|
|
|
erfer
Newbie
Activity: 10
Merit: 0
|
|
November 10, 2015, 06:10:00 PM |
|
350 desteği kırılmış değil. Her an yukarı yönlenebilir. (Bence)
|
|
|
|
petahashminer
Legendary
|
|
November 10, 2015, 09:33:19 PM |
|
panik yaratmaya calismak mi?
peki tamam. sakin olun beyler. elinde yuklu btc olanlara allah yardim etsin..
teknik bozuldu demismiydik, bakiyorum, evet demisiz..
|
|
|
|
erfer
Newbie
Activity: 10
Merit: 0
|
|
November 10, 2015, 09:40:00 PM |
|
Evet beyler tahminleri alalım