Night Trader A
|
|
December 15, 2017, 07:18:25 PM |
|
Bugün 18.000$ı çok zorladı ve kıramadı. Hafta sonu tekrar deneyecektir, pazarı pazartesiye bağlayan gece hareketli olabilir.
|
|
|
|
Nasit uygun
Member
Activity: 140
Merit: 10
|
|
December 15, 2017, 08:49:22 PM |
|
Son zamanlarda altcoinlerin bazılarıda ciddi ciddi uçmaya başladı.Acaba altcoinlerin uçuşa geçmesi bitcoini olumsuz anlamda etkiler mi Bitcoin yıl sonuna kadar bu seviyelerini korumayı başarırsa 2018 yılı için daha güzel şeyler konuşuyor oluruz.
|
|
|
|
beatecoin
|
|
December 15, 2017, 09:11:07 PM |
|
Son zamanlarda altcoinlerin bazılarıda ciddi ciddi uçmaya başladı.Acaba altcoinlerin uçuşa geçmesi bitcoini olumsuz anlamda etkiler mi Bitcoin yıl sonuna kadar bu seviyelerini korumayı başarırsa 2018 yılı için daha güzel şeyler konuşuyor oluruz. Son dönemde altların bazıları fırladı ama bitcoinin de sabit kalması ilerleyen zaman için iyi. Sonuçta bu filonun amiral gemisi bitcoin onun güçlü olmasında her zaman fayda var.
|
|
|
|
goraset
Legendary
Activity: 2338
Merit: 1070
|
|
December 15, 2017, 09:35:46 PM |
|
tam altlar başını kaldıracal btc tokmağı indiriyor yine kan gövdeyi götürüyor. bi yerde patlayacak bu balon diyoruz ama durmak blmiyor melet.
|
|
|
|
ForeverFener
|
|
December 15, 2017, 10:17:47 PM |
|
tam altlar başını kaldıracal btc tokmağı indiriyor yine kan gövdeyi götürüyor. bi yerde patlayacak bu balon diyoruz ama durmak blmiyor melet.
Son birkaç gündür altcoinler ciddi bir artış içerisindeydi kripto para piyasasına son zamanlarda giren paralar nihayet altcoinlere geçmeye başladı diye düşünmeye başlarken bitcoin yine durun orada dedi.Benim yatırım yaptığım altcoinler kan ağlamaya başladı.
|
|
|
|
emreunsal10
|
|
December 16, 2017, 10:58:39 AM |
|
Son birkaç gündür altcoinler ciddi bir artış içerisindeydi kripto para piyasasına son zamanlarda giren paralar nihayet altcoinlere geçmeye başladı diye düşünmeye başlarken bitcoin yine durun orada dedi.Benim yatırım yaptığım altcoinler kan ağlamaya başladı. yıl başı münasebetiyle btc belki 20kyı zorlar, hazır 18k iken çok zor değil zaten, o sırada yine kan ağlayacaktır altlar. ancak ocak ayından sonra geçen seneki gibi alt boğa sezonuna giriş yapabiliriz bence, şu birkaç gün bana bunun yine olabileceğini gösterdi.
|
|
|
|
OrtaDirek
|
|
December 16, 2017, 12:03:33 PM |
|
19k yapacak kısa sürede 20k yapar mı bilmiyorum ama 19k yapacak önü açık. 20k yaparsada 24k gelebilir aralık içinde.
24 ayar bitcoin güzel olur. şu vergi olayı çok canımı sıktı ulan biz bu ülkede hiçmi gün yüzü görmeyeceğiz?
|
|
|
|
grolll
Legendary
Activity: 1596
Merit: 1014
|
|
December 16, 2017, 01:41:04 PM |
|
Yine bir Ath günü.Btc resmen düzgün düzeltme yapmadan gidiyor.Nakiti olan adam alamıyor.Bulgaristan btc leri satsada ucuzdan btc toplasak.
|
|
|
|
torrentco
|
|
December 16, 2017, 02:01:20 PM |
|
Yine bir Ath günü.Btc resmen düzgün düzeltme yapmadan gidiyor.Nakiti olan adam alamıyor.Bulgaristan btc leri satsada ucuzdan btc toplasak.
bulgaristan neden btc leri satıyor?borsaları kapandıgı için mi?
|
|
|
|
spastikss
|
|
December 16, 2017, 04:16:21 PM Last edit: December 16, 2017, 07:13:25 PM by spastikss |
|
bitstamp la trade keyfi. bot un peşine takıldım gidiyorum Edit: tüh terste kaldım.
|
|
|
|
shulio
Legendary
Activity: 1540
Merit: 1016
|
|
December 16, 2017, 06:12:40 PM |
|
bulgaristan neden btc leri satıyor?borsaları kapandıgı için mi? Mayıs ayında kaçakçılık operasyonu ile ele geçirdikleri bir miktar BTC vardı. Şu an değer 3 milyar dolar ediyor. Bulgaristanın dış borcunun %20'si ni karşılıyor. O nedenle arkadaş keşke satsalar diye temenni de bulunmuş.
|
|
|
|
CanErik
|
|
December 16, 2017, 07:19:56 PM Last edit: December 16, 2017, 08:32:39 PM by CanErik |
|
Merhaba;
Pazartesi günü itibarı ile BTC vadeli işlemleri Nebraska menşeili TD Ameritrade'de işlem görmeye başlayacak. Ek olarak bir Jabon borsası da yolda. Düşüş bekleyenlere sabır dilerim. 4-5 ay içinde 35-50K USD baremine ulaşılmış oluruz. YTD
İyi dileklerimle
|
|
|
|
Death Note
Member
Activity: 98
The future is your Genome
|
|
December 16, 2017, 08:23:28 PM |
|
Bitcoin 19bin dolar seviyesini de geçtiğine göre kısa süre içinde 20.000 doları zorlamaya başlayacak.Artık saatler içinde bu seviyeleri aşabildiği için belki uyuyup uyandığımızda bitcoin için pozitif anlamda çok farklı bir tablo görebiliriz.
|
|
|
|
ilkerzm
Member
Activity: 124
|
|
December 17, 2017, 07:11:44 AM |
|
gerçekten çok iyi gidiyoruz.bitcoin ath yapmaya devam ederken bazı büyük altcoinlerde bitcoine karşı değerlenmeye devam ediyor.Bu süreçte korktuğum şey yeni bir market crash olmasıdır.Çünkü ne zaman heryer yeşil olsa arkasından büyük kayıplar meydana geliyor. Bir iki güne 20 bin dolarda geçilmiş olacak.
|
|
|
|
OrtaDirek
|
|
December 17, 2017, 08:02:09 AM |
|
20k geçilirse bir anda 24k fln gelebilir 25k civarında biraz takılır belki hızlı bir düzeltme yapar sonra 25k da gelir yine hızlı bir şekilde 30k ya kadar yükselir. kısa süre içerisinde yerli borsalarda 1 bitcoin 100.000 tl edecek alışın şimdiden bence
|
|
|
|
Lethapudi
|
|
December 17, 2017, 08:17:13 AM |
|
Bitcoin 20 bin'i tokatlayıp geçecek gibi duruyor, belki de 25 binlere kadar ulaşabilir diye düşünüyorum. Ben fiyatın bu kadar çok çıkacağını tahmin etmediğim için elimde hiç Bitcoin kalmadı, üzgünüm açıkçası Bitcoin asla bozdurulmazmış bunu geç öğrenmiş oldum. Yeniden 12 bin dolar civarına düşerse alım yapabilirim.
|
|
|
|
Nasit uygun
Member
Activity: 140
|
|
December 17, 2017, 12:22:12 PM |
|
Ben altcoinlerdeki yükselişin bitcoini olumsuz etkileyebileceğini düşünmüştüm ama bitcoin 20.000 doları zorlamaya başladı 20.000 dolar seviyesindeki direnci de kırmayı başarırsa bitcoinin önü şuan baktığımızda çok açık gözüküyor.
|
|
|
|
vincetcm
|
|
December 17, 2017, 01:58:13 PM |
|
Ben altcoinlerdeki yükselişin bitcoini olumsuz etkileyebileceğini düşünmüştüm ama bitcoin 20.000 doları zorlamaya başladı 20.000 dolar seviyesindeki direnci de kırmayı başarırsa bitcoinin önü şuan baktığımızda çok açık gözüküyor.
Bitcoin yataya geçtiği için altcoinler hareketlenmişti zaten o da çok uzun sürmedi, bakalım bundan sonra ne olacak. Gece SME da işlem başlıyor.
|
|
|
|
gedor
|
|
December 17, 2017, 02:07:16 PM |
|
Bir yazı okumuştum hatırlamıyorum bir analist yazmış sanırım bitcoin 60K'ya kadar çıkacak diyordu düşüşe geçmeden önce, bana da öyle geliyor, çok sağlam yükselecek.
|
|
|
|
hero1111
|
|
December 17, 2017, 02:12:59 PM |
|
Dün hem altcoinler hem bitcoin fiyatlandı ve altcoinlerde inanılmaz bir hareketlilik oldu ve bu sevindirici altcoinlere yatırım yapan bitcoinden çıkan çok insan var tabiri caizse ters köşe olmuşlardı birazda onların yüzü gülsün !
|
|
|
|
|