halis.akal
Newbie
Activity: 28
Merit: 0
|
|
December 22, 2017, 02:36:23 PM |
|
45.800 TL dan alım emri koymuştum inşallah almıştır
|
|
|
|
elturco
|
|
December 22, 2017, 02:39:44 PM |
|
sebep yoksa spekülasyon vardır. her spekülasyonun da bir amacı vardır. kriz ortamı karlı hale getirmeye çalışmak lazım.
|
|
|
|
OrtaDirek
|
|
December 22, 2017, 03:05:36 PM |
|
belkide fbi elindeki satıyordur veta sato abi artık biraz satayım demiştir veya bulgaristan çıkar bunun altından ama çok tuhaf geçmişte hep bir olay fln sonrasında böyle sert hareketler olurdu bu defa neden yok onaylanmamış işlemler bence değil nedeni geçmiştede çok kere oldu zira tam bch nin uçması sonrasına denk gelmesi kafa karıştırıcı yinede.
|
|
|
|
Baser
|
|
December 22, 2017, 03:14:32 PM |
|
Zaten yılbaşında 10.000$ tahmini vardı onu 2ye katlmıştı tekrar o seviyeden girmeye karar verdi. Burada sonradan giren arkadaşlara yazık oldu. Ama moral bozmasınlar. Bu piyasada motivasyon ve çelik gibi sinirlerinin olması gerektiğini tecrübe etmiş oldular.
|
|
|
|
ozgr
Legendary
Activity: 1596
Merit: 1013
|
|
December 22, 2017, 03:45:51 PM |
|
Çok şükür iotacılardan ripplecılardan kurtuluyoruz batsınlar beter olsunlar. Bilgisizce kolay parayı ponziyi sevenleri iyice silkelesinler düştükçe zevke geliyorum 2018 big bang!
|
|
|
|
matrixturk
|
|
December 22, 2017, 03:53:50 PM |
|
Türkiye borsaları her düşüş ve yükselişte olduğu gibi yine sınıfta kaldı. Digilira'dan büyük beklentimiz var en azından alım satımı yaparken waves üzerinde işlemler kilitlenmeyecektir. Fakat digilira'nın da biraz zamana ihtiyacı var. özellikle hacim oluşması gerek. BTC nin bugünkü düşüşünü fırsat olarak görüyorum tam alım zamanı fakat uygun fiyattan alamadıktan sonra ne işe yarar
|
|
|
|
hhk1045
|
|
December 22, 2017, 04:02:27 PM Last edit: December 22, 2017, 04:25:20 PM by hhk1045 |
|
Vur köküne Bitcoin reis. Ters yönde akıyor bu akşam maşallah İşte bu piyasa da bu yüzden hiç heyecan bitmez. Bitcoin çökmez. edit: önce sakince klavyeleri bırakıp 38-39 bin tllere al emri koymalı diye düşünüyorum. Yine de Ytd.
|
|
|
|
ferhat1242
Sr. Member
Activity: 672
Merit: 277
CAT.EX Exchange
|
|
December 22, 2017, 05:33:27 PM |
|
Bitcoinin böyle düştüğünü daha önce hiç görmemiştim.Bu seferki gerçekten çok fenaydı Umarım toparlar ama dikkat etmek lazım özellikle yeni girenler zengin olmayı düşünmeyin öyle kolay değil bu işler ..
|
|
|
|
CanErik
|
|
December 22, 2017, 06:09:51 PM Last edit: December 22, 2017, 09:20:12 PM by CanErik |
|
Merhaba;
1 saat içinde piyasadan 100 milyar dolar çıkıyor "bu piyasada olur böyle şeyler" yorumunu okuyup şaşırıyorum. Market cap. 24 saatte 650 milyardan 480 milyar dolara düşmüş "Roger Ver" yorumları atılıyor. Organize Balina Maniplasyonu yaşadık. İzleri her yerde duruyor. USDT, SBD fiyatına bir bakın.
11-12K desteği devam ederse muhtemelen (double bottom yapar) yılbaşı sonrası kaldığımız yerden devam ederiz. Bildiğim bir gerçeği de unuttum, "Amerikalılar yılbaşına ve Kara Cumaya nakitte girmeyi severler"
İyi dileklerimle
|
|
|
|
hhk1045
|
|
December 22, 2017, 06:24:21 PM |
|
|
|
|
|
Death Note
Member
Activity: 98
Merit: 10
The future is your Genome
|
|
December 22, 2017, 07:30:41 PM |
|
Bitcoin preev kuru olarak 11.000 doları gördükten sonra çok hızlı olarak 13.000 doların üstüne çıkmayı başardı bitcoin heralde 10.000 doların altını zorlamasından korktukları için böyle bir yükseliş oldu.
|
|
|
|
alpsea
Copper Member
Hero Member
Activity: 1274
Merit: 555
https://refpa28543.top/L?tag=d_286347m_1264c_&site
|
|
December 22, 2017, 07:37:16 PM |
|
Böylelikle; esini dostunu kuzenini yegenini amcaoglunu halakizini komsu cocugu arayip " la bitkoyun diye bisey varmis la surekli yukseliyomus bizdede biraz birikim var nasil aliyoz la bitkoyun ? " diyerekten bu piysaya girenlerin o kadar da kolay para kazanilmadigini anladigi ve bu piyasadan tiksinip kafasini taslara vurdugu bir gun. 40 milyara btc alip 60-70 milyar olunca kendini profesyonel bitcoin trader sananlar da oldu tabi. Daha düne kadar bitcoin bizden sorulur diyenler sanirim bugun lanet olsun ta aq bitcoin diyorlardir.. HEPİNİZE GECMİS OLSUN
|
|
|
|
OrtaDirek
|
|
December 22, 2017, 08:28:55 PM |
|
bitfinex de 13k dan 15k ya kadar 3500 btclik satış emirleri açıldı birden. örnek veriyorum; 13700 ve 13800 de 250 satış emiri varken birden hepsi 3000 oldu. manipülasyon yapıyorlar artmasın diye resmen bu düşüşün arkasında bitfinex'in de bir parmağı var.
|
|
|
|
OrtaDirek
|
|
December 22, 2017, 08:49:03 PM |
|
dönüyor galiba buradan para olsada ucuzken alsak biraz
|
|
|
|
MorpheWQ
Legendary
Activity: 1288
Merit: 1110
|
|
December 22, 2017, 09:01:53 PM |
|
Sorular şunlar, Bu bizim için bir alım fırsatı mı yoksa bizim için bir alım fırsatı olduğunu mu düşünmemizi istiyorlar? Bu bir düzeltme mi yoksa manipülatif bir silkeleme mi? Siz bunları düşüne durun, ben sıkıldım bu oyundan. Yine eski taktiğe geri döndüm çoktan. Fiyat hiç umurumda değil
|
|
|
|
yussuf89
Legendary
Activity: 1792
Merit: 1030
|
|
December 22, 2017, 09:28:18 PM |
|
Çok şükür iotacılardan ripplecılardan kurtuluyoruz batsınlar beter olsunlar. Bilgisizce kolay parayı ponziyi sevenleri iyice silkelesinler düştükçe zevke geliyorum 2018 big bang! Vallahi ben de çok sıkıldım özellikle bu iki coinin sevicilerinden. Tartışma yetenekleri de yok, almalarının sebebi "microsoft ile anlaşmış" gibi haberler ve "şu üstaddan tüyo aldım" gibi sebepler... IOTA nedir ne işe yarar sorularına cevap alamazsın ama balıklama atlamada, kör alımda onların üstüne yoktur. Sorular şunlar, Bu bizim için bir alım fırsatı mı yoksa bizim için bir alım fırsatı olduğunu mu düşünmemizi istiyorlar? Bu bir düzeltme mi yoksa manipülatif bir silkeleme mi? Siz bunları düşüne durun, ben sıkıldım bu oyundan. Yine eski taktiğe geri döndüm çoktan. Fiyat hiç umurumda değil Dibi gördüğünde alım fırsatıdır, ama dibi yakalamak hayli zor. Bitcoin ani düşüşlerinde çoğu kez hızla toparladı, ve ardından yeni rekorlar kırdı. Bu sefer öyle olacağını sanmıyorum.Bu bir düzeltme, ama öyle bir düzeltme ki adeta ortalığı dümdüz edip geçme.
|
|
|
|
hero1111
|
|
December 22, 2017, 10:34:28 PM |
|
Böylelikle; esini dostunu kuzenini yegenini amcaoglunu halakizini komsu cocugu arayip " la bitkoyun diye bisey varmis la surekli yukseliyomus bizdede biraz birikim var nasil aliyoz la bitkoyun ? " diyerekten bu piysaya girenlerin o kadar da kolay para kazanilmadigini anladigi ve bu piyasadan tiksinip kafasini taslara vurdugu bir gun. 40 milyara btc alip 60-70 milyar olunca kendini profesyonel bitcoin trader sananlar da oldu tabi. Daha düne kadar bitcoin bizden sorulur diyenler sanirim bugun lanet olsun ta aq bitcoin diyorlardir.. HEPİNİZE GECMİS OLSUN Bitcoin her zaman kazandıracak anlayışı benim çevremde de hakim olmaya başladı abi bu bitkoin mi coin mi bir şey var bizde alalım bundan diyen insanlar çoğalmaya başladı tabi uzun süre yülselişten sonra hep btc artacak sanan insanlar şimdi endişeliler ama bitcoinin böyle bir yüzünün olduğunu da anlamaları lazımdı görmüş oldular.
|
|
|
|
Cryptotic
|
|
December 22, 2017, 11:18:15 PM |
|
Sorular şunlar, Bu bizim için bir alım fırsatı mı yoksa bizim için bir alım fırsatı olduğunu mu düşünmemizi istiyorlar? Bu bir düzeltme mi yoksa manipülatif bir silkeleme mi? Siz bunları düşüne durun, ben sıkıldım bu oyundan. Yine eski taktiğe geri döndüm çoktan. Fiyat hiç umurumda değil Hocam eski tatiğiniz neydi?
|
|
|
|
designerusa
Legendary
Activity: 2310
Merit: 1028
|
|
December 23, 2017, 04:05:12 AM |
|
Ortalık biraz sakinleşti gibi yalniz trend aşağı yönlü. Birde bugün Cumartesi. Bu gece ne olup bitecek piyasayı ufaktan süzmeden bu noktada girmek çok riskli bence. Bu gece diğer hafta fiyatın ne olup olmayacağı ile ilgili büyük ip ucu verecektir...
|
|
|
|
halis.akal
Newbie
Activity: 28
Merit: 0
|
|
December 23, 2017, 05:57:38 AM |
|