nesso
|
|
December 24, 2017, 11:00:39 AM |
|
Bu nedir abi 14 bin tl fark mı olur Tr borsalarında.2 kurus btc alıcaz elim gitmiyor saçma sapan fiyattan almaya.
Rezalet gerçekten Dünyanın en pahalı Bitcoini Türkiyede şuan şaka değil gerçek açıp bakabilirsiniz market cap tan. sokaktan duyup gelen aldı ama yakında şu şarkı çok söylenecek: https://www.youtube.com/watch?v=YGvy379ZcSoinsanimiz gercekten bi acayip, su fiyatlara alip da ne yapacaksa iki gune batip ortadan kaybolurlar
|
|
|
|
yigitcangokmen
Newbie
Activity: 60
Merit: 0
|
|
December 24, 2017, 11:17:28 AM |
|
bittrex üyeliğim onaylanmadı endişeliyim ticket attım bekliyorum hala onaylı değil yardım edebilecek birileri var mı ?
|
|
|
|
hunterwolf
Legendary
Activity: 1108
Merit: 1002
|
|
December 24, 2017, 11:18:59 AM |
|
Bu nedir abi 14 bin tl fark mı olur Tr borsalarında.2 kurus btc alıcaz elim gitmiyor saçma sapan fiyattan almaya.
Olaya TL bazında bakmamak lazım aslında. Şu anda: BTC 12.110$ USD 3,81TL Preev 49.670TL Paribu: 62.399 TL Btcturk: 62.848TL Neredeyse %25 den fazla fark var. Serbest piyasa falan ama, hepimiz nedenini gayet iyi biliyoruz ki iç piyasada arz-talep dengesinin yetersiz olmasından ziyade bilinçsizlik denebilir. Bu fiyatlardan alan olmazsa satabilen de olmaz haliyle. Ama durum göründüğü gibi maalesef. edit:yazarken fiyat değişti güncelledim:)
|
|
|
|
The Young Turk
Legendary
Activity: 1176
Merit: 1013
DAVID CHAUM's xx coin SALE IS NOW LIVE!
|
|
December 24, 2017, 01:15:50 PM |
|
Türkiye borsalarının yüksek olmasını insanların borsalar üzerinden nakite geçmek istememesine bağlıyorum. Halihazırda kimse trade yapmak için Türkiye borsalarını kullanmıyor, herkes nakite geçerken kullanıyor. Trade yapan hem hacimden hem çeşitlilikten dolayı zaten yurtdışı borsalarını tercih ediyor. Haliyle lokal borsaların yüksek seyretmesi oldukça normal karşılanmalı.
|
|
|
|
spastikss
|
|
December 24, 2017, 01:51:33 PM |
|
bittrex üyeliğim onaylanmadı endişeliyim ticket attım bekliyorum hala onaylı değil yardım edebilecek birileri var mı ?
ben kalitesiz resimler göndermeme rağmen 5 günde onayladılar. başka bir isteğiniz varmı diye mesaj attılar ayrıca. çektiğim selfiede bittrex yazıp imzaladığım kağıda kocaman bir kalp işareti yapmam bunda etkili olmuşta olabilir.
|
|
|
|
designerusa
Legendary
Activity: 2310
Merit: 1028
|
|
December 24, 2017, 02:15:40 PM |
|
Eski günlerde ki gibi uluslararası borsalardan fiyatının daha düşük olduğu zamanlara yakında geleceğini düşünüyorum. Btc bence uzun soluklu bir düşüş trendine girdi. Bundan sonra 1 yükselip 2 düşecek gibi duruyor. Zamanla da bunun etkisi Türk Borsalarına da yansıyacaktır...
|
|
|
|
OrtaDirek
|
|
December 24, 2017, 02:36:17 PM |
|
satarkende yüksekten satacağınız için yüksekten alabilirsiniz ayrıca tekrar artacağını herkes biliyor. sadece trde değil cex.io da fln yine çok yüksek yapacak birşey yok.
|
|
|
|
hirozaki faraday
|
|
December 24, 2017, 05:37:05 PM |
|
Bitcoinlerinizi 11k dan satacağınıza borsa hesabınızın şifresiyle mailini direk imzanıza yazın da adamlarıda bu kadar uğraştırmayın.
|
|
|
|
paranoyak
Newbie
Activity: 18
|
|
December 24, 2017, 07:42:45 PM |
|
20k dan 12k ya düştü. gereginden fazla güven zedeleyen bi düzeltmeydı ben ınsanların güvenını yıtırdıgı ıcın 20kya pumplasalarda yenı yatırımcı gelmeyecektir ytd.
|
|
|
|
twn
Legendary
Activity: 1204
Merit: 1011
|
|
December 24, 2017, 07:47:16 PM |
|
20k dan 12k ya düştü. gereginden fazla güven zedeleyen bi düzeltmeydı ben ınsanların güvenını yıtırdıgı ıcın 20kya pumplasalarda yenı yatırımcı gelmeyecektir ytd.
5k dan 20k ya ralli yaparken iyiydi.20den 12ye dusunce kotu cocuk oldu diyosun. Biz buna yeniler dikkat etsin kazandiririm ama sarsarsamda aklini alirim hareketi diyoruz. Biz 2013-2014 sezonundan aliskin oldugumuzdan dozaji az bulduk soyle 5k ya dusecekki o zaman bak neler oluyor. Yilbasina 20k girersek sasirmayin ayrica kulagima gelen herkes suan ucuzdan nasil aliriz diyor. Ondan turk piyasasi %30a yakin daha primli.
|
|
|
|
Cryptotic
|
|
December 24, 2017, 07:51:22 PM |
|
2013 yılındaki mtgox olayında bile 1000 dolardan 300 dolara inmişti, senelerce konuşulmuştu bu olay. Ama bu hafta sebepsiz yere 19500den 10700e indi, herkes doğal karşılıyo, çok garip.
|
|
|
|
paranoyak
Newbie
|
|
December 24, 2017, 07:51:43 PM |
|
5k dan 20k ya ralli yaparken iyiydi.20den 12ye dusunce kotu cocuk oldu diyosun. Biz buna yeniler dikkat etsin kazandiririm ama sarsarsamda aklini alirim hareketi diyoruz. Biz 2013-2014 sezonundan aliskin oldugumuzdan dozaji az bulduk soyle 5k ya dusecekki o zaman bak neler oluyor. Yilbasina 20k girersek sasirmayin ayrica kulagima gelen herkes suan ucuzdan nasil aliriz diyor. Ondan turk piyasasi %30a yakin daha primli. bitcoin 10k oldugunda reklam oldu tüm dunya ıcın ve market cap 1 ayda iki katına cıktı. bu düşüşte reklam olacak ve yeni yatırımcı ıcın guvenı tamamen kaybedilmis durumda. iki günde %50 deger kaybeden bir şeye yatırım yapmayacaklardır. evet 20k ya pumplayabılırler ama tekrarm 10k ya ındırmeyeceklerı ne malum. tamamen spekülasyon dolu.ve güven kaybedılmıs durumda
|
|
|
|
twn
Legendary
Activity: 1204
Merit: 1011
|
|
December 24, 2017, 08:08:04 PM |
|
5k dan 20k ya ralli yaparken iyiydi.20den 12ye dusunce kotu cocuk oldu diyosun. Biz buna yeniler dikkat etsin kazandiririm ama sarsarsamda aklini alirim hareketi diyoruz. Biz 2013-2014 sezonundan aliskin oldugumuzdan dozaji az bulduk soyle 5k ya dusecekki o zaman bak neler oluyor. Yilbasina 20k girersek sasirmayin ayrica kulagima gelen herkes suan ucuzdan nasil aliriz diyor. Ondan turk piyasasi %30a yakin daha primli. bitcoin 10k oldugunda reklam oldu tüm dunya ıcın ve market cap 1 ayda iki katına cıktı. bu düşüşte reklam olacak ve yeni yatırımcı ıcın guvenı tamamen kaybedilmis durumda. iki günde %50 deger kaybeden bir şeye yatırım yapmayacaklardır. evet 20k ya pumplayabılırler ama tekrarm 10k ya ındırmeyeceklerı ne malum. tamamen spekülasyon dolu.ve güven kaybedılmıs durumda Dogasi bu zaten. Cazip kilan seyde bu. Gecen sene bu zamanlara gore suan %1000 degerli durumda iki gun once bu %2000di. Bitcoin 1 ay sabit gitsin asil o zaman sikayetlenir millet
|
|
|
|
paranoyak
Newbie
|
|
December 24, 2017, 08:22:42 PM |
|
5k dan 20k ya ralli yaparken iyiydi.20den 12ye dusunce kotu cocuk oldu diyosun. Biz buna yeniler dikkat etsin kazandiririm ama sarsarsamda aklini alirim hareketi diyoruz. Biz 2013-2014 sezonundan aliskin oldugumuzdan dozaji az bulduk soyle 5k ya dusecekki o zaman bak neler oluyor. Yilbasina 20k girersek sasirmayin ayrica kulagima gelen herkes suan ucuzdan nasil aliriz diyor. Ondan turk piyasasi %30a yakin daha primli. bitcoin 10k oldugunda reklam oldu tüm dunya ıcın ve market cap 1 ayda iki katına cıktı. bu düşüşte reklam olacak ve yeni yatırımcı ıcın guvenı tamamen kaybedilmis durumda. iki günde %50 deger kaybeden bir şeye yatırım yapmayacaklardır. evet 20k ya pumplayabılırler ama tekrarm 10k ya ındırmeyeceklerı ne malum. tamamen spekülasyon dolu.ve güven kaybedılmıs durumda Dogasi bu zaten. Cazip kilan seyde bu. Gecen sene bu zamanlara gore suan %1000 degerli durumda iki gun once bu %2000di. Bitcoin 1 ay sabit gitsin asil o zaman sikayetlenir millet dediğin gibi cazip kılan %1000 kazandırmasıydı cazip kılan "sürekli" kazandırmasıydı 15-16 dan geri dönse güven zedelenmezdi. ama bu noktadan sonra yatırım değil kumara dönüştü. ve farkettıysenız tüm bu süre boyunca özellıkle yabancı medyada belli bir grup tarafından 100k algısı iyice oluşturuldu. büyük abiler tekrar pumplasa bile kendi aralarında oynayacaklarını düşünüyorum kücük ve orta yatırımcılar gelir mi şüpheli bırakalım zaman göstersin
|
|
|
|
Turkoin
|
|
December 24, 2017, 08:29:44 PM |
|
tamam hocam haklısınız ama küçük yatırımcıların hiç birisinin elinde btc tutmadılar ki. yani ben şöyle bizim foruma bakıyorumda. altcoinlerin cazibesi daha fazla ve. çoğu kişi ETH alt yapısına güvendiği için cüzdana çekti. borsalara da güven kalmadığı için trade yapan çok az olduğunu düşünüyorum. coininiz bol olsun.
|
|
|
|
shulio
Legendary
Activity: 1540
Merit: 1016
|
|
December 24, 2017, 10:19:22 PM |
|
Tekrar 20K olsun, son 1 ayda girenler ve yeni girecekler "Düşse de hemen artıyor, alalım, alalım, alalım" diyecekler.
|
|
|
|
OrtaDirek
|
|
December 25, 2017, 12:44:30 AM |
|
son altı ayda 2900-1800 4900-2900 7800-5400
ve en son 19800-10700 düzeltmesi korkacak birşey yok bitcoin böyle yeni girenler zarar etti ama eskiler halen karda zaten yeni girenler zarar etmese eskiler kazanamıyor. onlarında kazanacağı günler yakındır en sonunda fiyatı sabitlenirse kimse zarar etmeden yırtabilir ama günün birinde fiyatı düşmeye başlarsa o zaman sona kalan dona kalır.
|
|
|
|
tanert
Newbie
Activity: 44
|
|
December 25, 2017, 04:57:01 AM |
|
ve en son 19800-10700 düzeltmesi korkacak birşey yok bitcoin böyle yeni girenler zarar etti ama eskiler halen karda zaten yeni girenler zarar etmese eskiler kazanamıyor. onlarında kazanacağı günler yakındır en sonunda fiyatı sabitlenirse kimse zarar etmeden yırtabilir ama günün birinde fiyatı düşmeye başlarsa o zaman sona kalan dona kalır.
Malı satmadan nasıl zarar edecek millet, hemen düştü satalım, hemen düştü alalım mantığıyla zaten elindeki BTC den oluyor insanlar, sonra "güven zedeledi" Önce insan kendine güvenecek, neye yatırım yaptığını bilecek. Crypto piyasası volalitesi yüksek ve yüksek risk barındıran bir piyasa, risk aramayan gitsin koysun bankaya alsın faizini. Çoğu insan "abi 100 dolardan 20000 dolara çıkmış iyi para var" mantığıyla geldiği için, kısa vadedeki düzeltmelerden hemen tırsıp malı satıyorlar, aman şunu unutuyorlar, o malıda 10700 seviyesinden alan oldu. Bitfinexde 500 adet alım vardı o seviyede. Neden alıyor bu adamlar bunu da düşünün.
|
|
|
|
paranoyak
Newbie
|
|
December 25, 2017, 12:01:21 PM |
|
Malı satmadan nasıl zarar edecek millet, hemen düştü satalım, hemen düştü alalım mantığıyla zaten elindeki BTC den oluyor insanlar, sonra "güven zedeledi" Önce insan kendine güvenecek, neye yatırım yaptığını bilecek. Crypto piyasası volalitesi yüksek ve yüksek risk barındıran bir piyasa, risk aramayan gitsin koysun bankaya alsın faizini. Çoğu insan "abi 100 dolardan 20000 dolara çıkmış iyi para var" mantığıyla geldiği için, kısa vadedeki düzeltmelerden hemen tırsıp malı satıyorlar, aman şunu unutuyorlar, o malıda 10700 seviyesinden alan oldu. Bitfinexde 500 adet alım vardı o seviyede. Neden alıyor bu adamlar bunu da düşünün. tekrar yüksekten satmak için tabi ama bu sefer hata yapıldı. şu an sadece market cap in en az %20 sine sahip olan 20b üzeri bi grup kademeli olarak pumplayabılır ama göreceklerki bu sefer küçük balıklar peşlerinden gelmeyecek duygusal davranmamak gerek
|
|
|
|
hhk1045
|
|
December 25, 2017, 04:07:10 PM |
|
Yılbaşına 9000 dolarda gireceğiz. Bunu görmek için kahin olmaya gerek yok gelelim uzun vadeye iki bitcoinden birini elimize verecekler hatta belki değerini sıfırlayacaklar, iki bitcoine sahipseniz tamam ancak ikisinden birine sahipseniz risk büyük. Ytd.
|
|
|
|
|