Okuzgozu
|
|
March 28, 2018, 06:31:38 AM |
|
çocuk oyuncağına çevirdiler işi piyasa şuan margin trade yapan balinaların elinde. bir o yana bir bu yana savuruyorlar bizide yatacak yerleri yok.
dolardan eurodan yapılmış yatakları var nasıl yatacak yerleri yok şaka bi yana dötüne güvenmiyorsan margine girmeyeceksin.anında patlatırlar. zaten marginin varoluş sebebi kaşınan,çabucak zenginlik hayallleri kuran garibanları patlatmak. piyasa o kadar kucuk ki inAnamazsınız..volume un dusuk oldugu saatlerde 10 milyon dolar ile neler yapılır aklınız almaz. milyar dolarlar havada ucusuyor güya,piyasadan gercekten bi 300 milyon dolar cash cıksında goreyim ben piyasanın halini 300 milyon dolar çıkmasına gerek. 100 civarı çıksa bile acayip bir hava oluşur piyasada. Milyar dolarlar felan filan konuşuluyor ama o kadar para yok piyasada. Marketcap tamamıyla balon. O yüzden çok dikkate alınmıyor piyasa zaten. Mtgox parası piyasadan cıktı bence o yüzden zaten 12bin dolar üstünü zorlarken bir anda 8bin dolar altını gördük ve yükselemiyoruz. Mtgoxunda cıkardıgı para belli. Yani 2-3milyar dolar piyasadan cıkarsa buyuk ihtimalle 2-3bin dolarlı rakamları görürüz. Marketcapteki özellikle ilk 100deki coinlerin toplam değerinin %10u piyasadan cıkart en az 50 coin cöpe döner.
|
|
|
|
elturco
|
|
March 28, 2018, 07:02:16 AM |
|
yukarı trend, aşağı trend ve fibonun kesişme noktasındayız. bugün ilginç bir gün olabilir.
|
|
|
|
cabsav
Legendary
Activity: 2912
Merit: 1150
|
|
March 28, 2018, 07:32:26 AM |
|
Artık düsmeye halide kalmadı piyasanın ama hala düşüyor. 8 bini geçince yine dump yiyor. ulan bıkan cıktı zaten kalanlar hold cu hadi bastırın gaza gidelim arkadas
|
|
|
|
MorpheWQ
Legendary
Activity: 1288
Merit: 1110
|
|
March 28, 2018, 08:20:05 AM |
|
Mt. GOX'un parası elbette sistemden çıkacak. Mahkeme kararı ve uygulama bu yönde. Burada şunu düşünmek gerek. O para sistemden çıkacak ve kullancılara iletilecek. Peki kullanıcılar ne yapacak? Tekrar sisteme mi sokacak, lanet olsun böyle işe deyip yoluna devam mı edecek? Unutmayın Mt.Gox kullanıcısı early adopter'in dibi.
|
|
|
|
ferhat1242
Sr. Member
Activity: 672
Merit: 277
CAT.EX Exchange
|
|
March 28, 2018, 08:24:34 AM |
|
yukarı trend, aşağı trend ve fibonun kesişme noktasındayız. bugün ilginç bir gün olabilir. Ozman sana şöyle söyliyim , Bugün yukarı kırarsa bil ki daha sert düşüşler gelecek.Bugün aşağı kırarsa bil ki yükselişler başlayacak.
|
|
|
|
cabsav
Legendary
|
|
March 28, 2018, 02:16:48 PM |
|
Mt. GOX'un parası elbette sistemden çıkacak. Mahkeme kararı ve uygulama bu yönde. Burada şunu düşünmek gerek. O para sistemden çıkacak ve kullancılara iletilecek. Peki kullanıcılar ne yapacak? Tekrar sisteme mi sokacak, lanet olsun böyle işe deyip yoluna devam mı edecek? Unutmayın Mt.Gox kullanıcısı early adopter'in dibi.
Benim merak ettiğim mtgox takilere ödemeyi nasıl yapacaklar? benim arkadas son dakikaya kadar mtgox içinde al sat yapmıştı ve tüm nakiti btc olarak bırakmıştı ve 1 btc si en son 100btc civarlarındaydı. eğer o rakam uzerinden giderlerse hiç bulaşmaz 100 btc karsılıgı parayı alırsa direk olarak yatışa geçer parayı yer ama o donemleri saymayacaklarsa 1 btc karsılıgı parasını piyasaya geri sokar
|
|
|
|
Carolinawiestput28
Jr. Member
Activity: 154
Merit: 1
|
|
March 28, 2018, 03:27:18 PM |
|
Benim merak ettiğim mtgox takilere ödemeyi nasıl yapacaklar? benim arkadas son dakikaya kadar mtgox içinde al sat yapmıştı ve tüm nakiti btc olarak bırakmıştı ve 1 btc si en son 100btc civarlarındaydı. eğer o rakam uzerinden giderlerse hiç bulaşmaz 100 btc karsılıgı parayı alırsa direk olarak yatışa geçer parayı yer ama o donemleri saymayacaklarsa 1 btc karsılıgı parasını piyasaya geri sokar ne yatırdıysa o tradeler yok.
|
|
|
|
Asber
|
|
March 28, 2018, 05:14:54 PM |
|
yukarı trend, aşağı trend ve fibonun kesişme noktasındayız. bugün ilginç bir gün olabilir. Dostum katılıyorum, aslında sadece bugüne barak bakmamak lazım. Şu ara karar aşamasındayız. Önümüzdeki 1-2 haftalık süreç içerisinde ise bu kararın sonuçlarını görebiliriz.
|
|
|
|
Korkunchortlak
Jr. Member
Activity: 198
Merit: 2
|
|
March 28, 2018, 06:13:26 PM |
|
Arkadaşlar çok vakit kalmadı dananın kuyruğu kopacak. Fiyatlar sürdürülebilir değil. Ya yükselecek ya gümleyecek daha fazla, girdiğimiz sarmal içinde kalamayız. Şahsi fikrim yükseliş olacaktır ertelenen yükseliş er ya da geç gelecekti. Bıktırma sattırma olayı telaşa döndü, çok insan zararda. Biraz daha sabredin diyorum. Ertelenmeye çalışılan yükselişin sert biçimde gerçekleşeceği inancını taşıyorum. Son attığım grafiğin arkasındayım. Nisan ilk haftası daha da erterlerler ise Nisan ikinci haftası sağlam pump olabilir. Başka erteleme şansları kalmadı. Yolun sonuna geldik, dananın kuyruğunun kopacağı yerin hemen yanıbaşındayız. İki yol 4000 dolar yolu mu 17.000 dolar yolu mu eğer çıldırmışlarsa piyasayı gümletekmek istiyorlarsa 4000 eğer bu havanın devamını istiyorlarsa 17.000 seçimler bizlere ait. Yolunuz açık olsun.
|
|
|
|
marpaci
|
|
March 28, 2018, 08:45:23 PM |
|
İşlem hacmi de azaldı iyice ve kaç saattir neredeyse aynı yerde duruyor. Bir yöne doğru sert bir hamle yapacak gibi, noolucak bakalım.
|
|
|
|
BTCHakan
|
|
March 28, 2018, 09:11:54 PM |
|
Üzülerek görüşümü belirtiyorum ki bence 4000 yolu. Bu işi biraz daha uzun sürecek. Ben 2018'den pek umutlu değilim açıkçası.
|
|
|
|
OrtaDirek
|
|
March 29, 2018, 02:02:36 AM Last edit: March 29, 2018, 05:20:05 AM by OrtaDirek |
|
şöyle bir trend çizdim bakalım işleyecekmi yoksa aşağımı kıracak. giderek hacim düşüyor giderek marketcap düşüyor wall street2in market döngüsü gibi olucaksa bu işin sonu 4k değil 2k fln olur bu sene içinde.
|
|
|
|
designerusa
Legendary
Activity: 2324
Merit: 1028
|
|
March 29, 2018, 04:44:36 AM |
|
7600$ seviyelerine direk serbest düşüş... Bu işin sonu nerde bitecek çok merak ediyorum. 4000$ lar mi yoksa tekrar kısır döngü yapip bir sıçrama mi gelecek.. Şuan ki tablo hiç iç açici degil..
|
|
|
|
OrtaDirek
|
|
March 29, 2018, 05:22:11 AM |
|
şimdilik oldu gibi görünüyor. buradan dönerse kimse teknik analiz işe yaramaıyor demesin. zoom yaparsak.
|
|
|
|
grolll
Legendary
Activity: 1596
Merit: 1014
|
|
March 29, 2018, 05:24:19 AM |
|
Gene saldı aşağı doğru.Nefes alamayacağız sanırım.
|
|
|
|
cabsav
Legendary
|
|
March 29, 2018, 05:51:09 AM |
|
yukarı trend, aşağı trend ve fibonun kesişme noktasındayız. bugün ilginç bir gün olabilir. Ozman sana şöyle söyliyim , Bugün yukarı kırarsa bil ki daha sert düşüşler gelecek.Bugün aşağı kırarsa bil ki yükselişler başlayacak. düşüş yaşandı yani senin teorine göre yukselişe geçiyoruz. Valla ben birşeye dikkat ettim 12bini kıramadı 10bine geriledi sonra 8 bine gerileyip tekrar 10 ustune atmaya calıstı kıramayınca 8 altına attı 8i kıramadı simdi 7500 altına attı. burda yeni nokta ne olacak bakalım.
|
|
|
|
MorpheWQ
Legendary
|
|
March 29, 2018, 06:15:01 AM |
|
~snip şimdilik oldu gibi görünüyor. buradan dönerse kimse teknik analiz işe yaramaıyor demesin.
10, 20 gün önce de çizgi çizgi olan eğrileri kullanıyor ve buradan dönerse "kimse teknik analiz işe yaramıyor demesin" diyorduk. Dönmedi şimdi güncel seviye bu çizdiğiniz. Yine dönmezse başka seviye buluruz çizecek. Her seviye için bir trend eğrisi çizilebilir. Eninde sonunda "teknik çalışıyor" dedirtecek bir seviye gelecek
|
|
|
|
OrtaDirek
|
|
March 29, 2018, 06:19:28 AM |
|
~snip şimdilik oldu gibi görünüyor. buradan dönerse kimse teknik analiz işe yaramaıyor demesin.
10, 20 gün önce de çizgi çizgi olan eğrileri kullanıyor ve buradan dönerse "kimse teknik analiz işe yaramıyor demesin" diyorduk. Dönmedi şimdi güncel seviye bu çizdiğiniz. Yine dönmezse başka seviye buluruz çizecek. Her seviye için bir trend eğrisi çizilebilir. Eninde sonunda "teknik çalışıyor" dedirtecek bir seviye gelecek kesik çizgi kırılınca dirence dönüşmüş bak yukarı kıramamış orayı
|
|
|
|
cabsav
Legendary
|
|
March 29, 2018, 06:22:52 AM |
|
10, 20 gün önce de çizgi çizgi olan eğrileri kullanıyor ve buradan dönerse "kimse teknik analiz işe yaramıyor demesin" diyorduk. Dönmedi şimdi güncel seviye bu çizdiğiniz. Yine dönmezse başka seviye buluruz çizecek. Her seviye için bir trend eğrisi çizilebilir. Eninde sonunda "teknik çalışıyor" dedirtecek bir seviye gelecek teknik bilgisine güvendiğim borsada hep nokta atışı yapan birisi btc 10-12 aralıgında dolasırken dusus trendi bitiyor yukseliş başlıyor demişti. ama o sıra mtgox coinleri ortaya cıktı ve tekrar dusmeye başladı. Yıllardır teknik işe yaramaz bu piyasada derken bunu demek istedim hep. Burada cok farklı değişkenler var. Vitalik japonyada şuan görüşmeler yapıyor. yarın japonya etheri yasal bir duzene sokuyoruz derse etherin fiyatı 0.1 btc uzerine cıkarsa bunu hangi teknikle açıklayacagız? tekniğin tam anlamıyla işe yaraması için bu piyasanın olgunlasması lazım. hala bebek olgunlugunda bu piyasa daha uzun dönem var o teknigin buyuk anlamda işe yaraması icin.
|
|
|
|
MorpheWQ
Legendary
|
|
March 29, 2018, 06:24:27 AM |
|
~snip kesik çizgi kırılınca dirence dönüşmüş bak yukarı kıramamış orayı Ahahhaha aynen, işte teknik analiz bu. Daha doğrusu kriptoda teknik analiz bu Ama bu demek değil ki hep böyle kalacak. Dinamikler yerine oturduğunda ki bunun için çoook zaman gerekli, gerçekten işe yarayan teknik göstergeler ortaya çıkacak. Bunları birileri fark edecek ve kullanmaya başlayacak. Kullandıkça daha belirgin olacaklar ve diyeceğiz ki bu gösterge bu piyasa için sinyal sayılabilir.
|
|
|
|
|