designerusa
Legendary
Activity: 2324
Merit: 1028
|
|
April 22, 2018, 06:01:07 PM Merited by EFS (2), MorpheWQ (1) |
|
Burdaki bir çok kişi gibi bende tuzak bir yükseliş olduğu kanısındayım. Bir önceki büyük düşüşe benzetiyorum ben bunu. Umarım yukarı yönlü ivme kalıcı olur ama dediğiniz gibi çok yapay ve hacimsiz duruyor..
|
|
|
|
OrtaDirek
|
|
April 23, 2018, 03:19:43 AM |
|
Bir turlu gelmedi son hareket bir tatafa ser kiracak ama 9200 de bu kadar zorlanmasi tuhaf satis duvari flnda yok.
|
|
|
|
ZENC
|
|
April 23, 2018, 10:42:31 AM |
|
Burdaki bir çok kişi gibi bende tuzak bir yükseliş olduğu kanısındayım. Bir önceki büyük düşüşe benzetiyorum ben bunu. Umarım yukarı yönlü ivme kalıcı olur ama dediğiniz gibi çok yapay ve hacimsiz duruyor.. Fiyat yükselirken hacim düşüyor. Yukarı yönlü yaptığı her hareket maalesef tuzak. Ben daha aşağıdan küçük yatırımcının da desteğini alması gerektiğini düşünüyorum.
|
|
|
|
bigbooss
|
|
April 23, 2018, 12:02:12 PM |
|
Boğa dönemin hayırlı olsun
|
|
|
|
OrtaDirek
|
|
April 23, 2018, 03:40:55 PM |
|
btc cash 600 dolardan nerelere geldi yine. ne zaman btc ayağa kalkacak gibi olsa bu btc cash ortaya çıkıyor içine ediyor ortamın. btc nin önünü kesti paralar btc cash e akıyor bunun olayı bitmeden btc buralarda takılacak veya dump gelebilir kurtulamadık şu btc cash belasından.
|
|
|
|
CanErik
|
|
April 23, 2018, 04:13:49 PM Last edit: April 23, 2018, 04:33:14 PM by CanErik |
|
btc cash 600 dolardan nerelere geldi yine. ne zaman btc ayağa kalkacak gibi olsa bu btc cash ortaya çıkıyor içine ediyor ortamın. btc nin önünü kesti paralar btc cash e akıyor bunun olayı bitmeden btc buralarda takılacak veya dump gelebilir kurtulamadık şu btc cash belasından.
Merhaba; Bitcoin Cash durduk yere 1400 usd olmadı. 15 Mayıs'ta "Bitcoin ABC" diye birilerinin önemsediği bir çatallanma yaşanacak. Sonrasında önceki tecrübelerde yaşandığı gibi sıcak paranın piyasaya girişi gibi hızla çıkması şaşırtıcı olmaz. İyi dileklerimle
|
|
|
|
elturco
|
|
April 23, 2018, 05:40:49 PM |
|
Ben elimdeki bch lardan kurtuldum. Her kim 1400$ dan aldıysa güle güle kullansın, roger a benim için teşekkür etsin bedava coinler için bundan sonra isterse milyon dolar olsun
|
|
|
|
grolll
Legendary
Activity: 1596
Merit: 1014
|
|
April 23, 2018, 06:20:52 PM |
|
Ben elimdeki bch lardan kurtuldum. Her kim 1400$ dan aldıysa güle güle kullansın, roger a benim için teşekkür etsin bedava coinler için bundan sonra isterse milyon dolar olsun Bende 1426 usd den sattım hepsini.Sağolsun hardfork davasına ayıdaki kaybımı minimize ettim.Tamamen usdt deyim.Bence yine aşağı gidecek btc.6k lardan giriş yaparım tekrar.
|
|
|
|
marpaci
|
|
April 23, 2018, 06:58:51 PM |
|
Gönlüm yükselişten yana. Pozisyonlarım da yükselişe göre oluşturulmuş durumda. Ama işlem hacminin biraz artması gerekiyor. Böyle kalırsa 8500 lere döner yine.
|
|
|
|
OrtaDirek
|
|
April 23, 2018, 07:04:00 PM |
|
4 saatlikte şöyle birşey çizdim aşağı kırarsa bende çıkarım. ya pump gelecek yine ya dump düşüşe geçecek.
|
|
|
|
goraset
Legendary
Activity: 2338
Merit: 1070
|
|
April 23, 2018, 07:27:45 PM |
|
9000 e vurdu ama, çok tutunacak gibi durmuyor. elde btc olmadığı için uzaktan izliyorum, bu aralar ethere yüklendik
|
|
|
|
OrtaDirek
|
|
April 23, 2018, 08:27:15 PM |
|
kanaldan aşağı sarktı bende sattım tekrar içeri girmeye çalışıyor ama bence başarısız olucak düşüşe geçiyor.
|
|
|
|
designerusa
Legendary
Activity: 2324
Merit: 1028
|
|
April 24, 2018, 03:00:56 AM |
|
9200$ 'ı gördük. Buralarda bir miktar takılırsa tadından yenmez arkadaşlar. Belki hedef 10K olabilir düzeltme yada dump öncesi buna dikkat etmek gerekiyor bence. Bu hareket altcoinleri daha da coşturur ayrıca. Bir tıkta arkadan altcoinler geliyor..
|
|
|
|
OrtaDirek
|
|
April 24, 2018, 04:05:34 AM |
|
9200$ 'ı gördük. Buralarda bir miktar takılırsa tadından yenmez arkadaşlar. Belki hedef 10K olabilir düzeltme yada dump öncesi buna dikkat etmek gerekiyor bence. Bu hareket altcoinleri daha da coşturur ayrıca. Bir tıkta arkadan altcoinler geliyor..
9250 dolara da ittirdiler sonunda 9k direnç oldu artık. bütün önemli seviyeleri pumpla geçti önceki yalancı yükselişlerden farksız aynı kişiler pumplıyor resmen ama bu defa ilk pumpın büyüklüğünden belliydi yükselişin daha büyük olacağı. ipucunu orada verdiler içimden bu defa güzel yükselecek demiştim ilk pumpta neyse. sırada 9500 var sonra 9800 ve 10200 önceki yükselişlerde direnç seviyelerini pump ile geçiyordu bir yerden sonra patlatıyorlardı bu defa daha uzun sürdü sona gelmiş olabiliriz.
|
|
|
|
cabsav
Legendary
Activity: 2912
Merit: 1150
|
|
April 24, 2018, 05:47:22 AM |
|
Valla o kadar tatlı hem btc hem etheri artırıyorlar ki, eminim özellikle eskiler nerden satsak diye düşünüyor. Çunku tam kafaya cakmalık yukseltmeler bunlar. ama dün etherde 2 kere alsat denedim hep elimdeki maldan oldum. bi noktaya cıktıktan sonra altına inmiyor. Böyle böyle 10k yı geçirirlerse o zaman alıslar artabilir. sonra kafamıza yeme ihtimalimiz artar. yada artık yukseliş trendine girdik göstere göstere yukseltiyorlar
|
|
|
|
tesla80
Member
Activity: 448
Merit: 89
Full Stack Engineer
|
|
April 24, 2018, 06:44:27 AM |
|
Böyle olacağı belliydi, herkes düşecek diyordu yine tersi oldu. Dayanaksız sebepsiz saçma sapan suni yükselişler. Şimdi alsak hemen düşer heralde... Hadi yiyosa al Bu sene farklı birşey olacaktır, yani aralık ayına kadar uçacak sonra düşecek değilde, tahmin edilemeyen daha farklı bir davranış sergilemeli.
|
Cyber Security, Mobile Security, Web/Desktop/Embedded Programming, Electronics, M2M, IoT
|
|
|
by rallier
Legendary
Activity: 1848
Merit: 1334
just in case
|
|
April 24, 2018, 06:51:30 AM |
|
Valla o kadar tatlı hem btc hem etheri artırıyorlar ki, eminim özellikle eskiler nerden satsak diye düşünüyor. Çunku tam kafaya cakmalık yukseltmeler bunlar. ama dün etherde 2 kere alsat denedim hep elimdeki maldan oldum. bi noktaya cıktıktan sonra altına inmiyor. Böyle böyle 10k yı geçirirlerse o zaman alıslar artabilir. sonra kafamıza yeme ihtimalimiz artar. yada artık yukseliş trendine girdik göstere göstere yukseltiyorlar
şeytan diyor dur biraz daha bekle 1 ay daha
|
signature not found.
|
|
|
ilkerzm
Member
Activity: 124
Merit: 10
|
|
April 24, 2018, 07:55:13 AM |
|
boğa sezonu çok tatlı gidiyor.2 haftadır btc ve altları göstere göstere yükseltiyorlar.Köprüden önce çıkış noktasını kaçırmamak gerek.Bir önceki ayı 3 ay sürdü.Bu sefer kaç ay sürer kimbilir.
|
|
|
|
santinotr
Member
Activity: 126
Merit: 12
|
|
April 24, 2018, 01:27:43 PM |
|
Havalar ısınırken kripto dünyasında da güzel ve güneşli günler görmeye başladık. An itibariyle Bitcoin ve altcoinler beraber yükselerek piyasaya bayram havası yaşatıyor. Bu forumda bile şu an barınan kişilerin %50'sinden fazlasının son 6 ayda giriş yaptığını düşünürsek henüz bir çok kişi zararını telafi aşamasında. 6700-8000 USD arasında 40 dakikada yaşanan büyük ve hızlı rallinin Bitcoin fiyatını 10k USD'ye taşıyacağını , yeni tabanın en kötü şartlarda bile 7400 olduğunu bende dahil bir kaç arkadaş forumda paylaşmıştı. Şimdilik asayiş berkemal gözüküyor. Kendimce bazı yorumlara yer vereyim.. Yükseliş sürecek mi ?10k USD görülmeden bir düşüş başlayacağını düşünmüyorum. Aşağı doğru bir dalga gelecekse bil 10k USD gazı yaşandıktan sonra gelecektir. Altcoinler de mi Bitcoin'de mi durmalı?Bitcoin ATH noktasına göre 3x değer kaybederken bir çok altcoin 8-10x'e varan kayıplar yaşamıştı. Şimdi de haliyle yükseliş sert oluyor. Bu piyasanın en güvenli limanı her zaman Bitcoin, Ethereum, Neo , Litecoin , Monero gibi coinler olsa da bir altcoin'de 10 kat zarar yaşamış birisinin coine ve projesine güveniyorsa altcoinde kalmasını öneriyorum. Kaybederken 10x lik hüsrana uğradıysanız kazanırken 3x sizi tatmin etmez. Düşüşe altcoinde yakalananlar altcoinde bir süre daha ısrarcı olabilir düşüncesindeyim. Bitcoin bu yıl yeni bir ATH görür mü ?MT Gox yediemininin piyasanın başına bela olduğunu okumuşsunuzdur. Malesef ki elindeki bitcoinlerde bitmedi. Piyasadaki balina grupları dahi MTGox coinlerinin bozulmasından çekinerek pumpluyorlar emin olun ki. Hal böyle olunca bu konuda konuşmak çok güç. Ancak bu yıl içerisinde 25k USD'nin görüleceğine inanıyorum. Günlük al-sat mı hodl mı ?Her gun yemyeşil olan piyasada al-sat yapmak yerine beklemek yeğdir. Elinizdeki coin sayısını bu piyasada arttırmak için çok profesyonel olmanız gerekir. Bu işlerde yeniyseniz yemyeşil piyasanın keyfini çıkartın, al sat ile stres yaşamayın. İnatçı olursanız emin olun ki elinizdekileri azaltacaksınız Özellikle piyasayı az takip eden arkadaşlar için yorumlarım bunlardır. Sevgilerle..
|
|
|
|
shulio
Legendary
Activity: 1540
Merit: 1016
|
|
April 24, 2018, 05:37:57 PM |
|
Eskiler ve deneyimliler düşüş beklerken artış şaşırtıyor. Her an dump gelebilir diye kullanıcıların çoğu girmeye korkuyor. Nereye gidecek merak ediyorum. Hacimsiz yükseliş genelde iyi işaret değildir. Ayılar, 2 kere deneyip kıramadıkları 6500 seviyesi için mi hazırlanıyorlar yoksa boğa piyasasına mı girdik göreceğiz.
|
|
|
|
|