torrentco
|
|
November 21, 2018, 07:50:08 AM |
|
Merhaba;
Çinlilerle Amerikalıların birbirlerinin üzerine dumplamaları bir biterse ortalık sakinleşir sanırım.
İyi dileklerimle
hocam canerik siz misiniz?eger oyleyse neden boyle fake bir hesap açtınız? oyle değilse dahada komik
|
|
|
|
CinErik
Member
Activity: 189
Merit: 86
|
|
November 21, 2018, 07:57:35 AM |
|
Merhaba;
Çinlilerle Amerikalıların birbirlerinin üzerine dumplamaları bir biterse ortalık sakinleşir sanırım.
İyi dileklerimle
hocam canerik siz misiniz?eger oyleyse neden boyle fake bir hesap açtınız? oyle değilse dahada komik Merhaba; Off topic. Orjinal hesap 1-2 ay önce script'e takılıp ban'landı. Ban appeal işlemini başlatıım ama süreç uzun sürecek ve muhtemel kabul de edilmeyecek. Meta'da bu konu hakkında konu açanı da yerin dibine geçirdiklerini gördüm. Amacım bilgiye erişim ve paylaşımı olduğu için yeni hesap açıp devam etmeyi tercih ettim. İyi dileklerimle
|
|
|
|
cabsav
Legendary
Activity: 2912
Merit: 1150
|
|
November 21, 2018, 08:04:31 AM Merited by EFS (1), ekiller (1) |
|
Bitcoin üretmenin maliyeti xxx diyen yorumları pek ciddiye alamiyorum.
Venezuela’da elektrik bedavaya yakin, Türkiye gibi bir ülkenin doğusunda ise ‘bedava’. her gün 1800 btc bedava olarak üretilebiliyor, bitcoin uretmenin maliyeti -%10 diye bir sey yok. bitcoin’in maliyeti hash degerine bagli olarak surekli artip azalabilir. hash degeri bitcoin fiyati dustukce azalir, hash azalirsa yeni maliyet belirir. yani bitcoin’in fiyatini böyle basit hesaplarla hesaplayamazsiniz.
şu an tek bir gerçek var o da her gün 1800 btc’nin sirf madenciler tarafindan yoktan varedilip satildiği. talep yokken böyle bir arz karsilanamaz. her zaman dedigim gibi bitcoin halving gelmeden piyasa düzelmeyecek.
illegal şekilde bile yapsanız sonucta bir miner maliyeti var. venezuelada muslukta su akmıyor, başkentte dogru duzgun elektrik yokken miner calıştıramazsınız. Doğu illerinde üretilen bitcoinle bitmainin ürettigi bitcoini kıyaslamıcaz herhalde. sonuçta üretimin heralde %95i büyük şirketlerin elinde. belki oran dahada yuksektir. bu adamlarda sonucta elektrik kullanıyorlar. dolayısıyla elektrik fiyatının altına belirli bir sure dayanırsınız. hatta bu işinize bile gelebilir. ama uzun vadede kimse zararına uretim yapmaz. Hash olarak belirli bir noktaya kadar azalır sonucta zorluk diye bir olay var. zorluk yuksekken hash gücü düşerse komple ekosistem çöker. ki zamanında bu sekilde ekosistemide tehdit edenler olmuştu.
|
|
|
|
cihan2421
Newbie
Activity: 174
Merit: 0
|
|
November 21, 2018, 10:03:34 AM |
|
Dün al sat ile bi 700 tl kazanmıştım.Zararı 6000 den ,5000 e düşürmüştüm.Şimdi yine tersteyim en az 300 girecek g.. Arkadaş bi yükselmedi gitti hep ters hep ters nolacak bu halimiz
|
|
|
|
tlcash
|
|
November 21, 2018, 11:00:43 AM |
|
bakkt 29 ocakta o zamana kadar piyasa böyle leş gibi olacak anlaşılan.Bitcoin ve altcoinler aşağıya doğru bir grafik çizecek.Eğer tekrar yukarı yönde bir yükselmeye neden olacak bir gelişme olmazsa.
|
|
|
|
OrtaDirek
|
|
November 21, 2018, 12:43:23 PM |
|
bakkt ın ertelenmesi önemli değil zaten fiyata bir etkisi olmayacaktı, vadeli kontrat almak isteyen cboe yada cme üzerinden alabiliyor bakkt sadece alternatif olucaktı. 5800$ hedefim geçerli grafik tobo için müsait kısa vade beklentimi çizdim.
|
|
|
|
bdivrik
|
|
November 22, 2018, 01:21:55 AM |
|
cme cboe de dönen para btc ye girmiyor karşılıklı btc fiyatı üzerinden yapılan bir sözleşme.bakkt sözleşmesinde ise btc stoklanacağı için piyasaya para girişi olacak.işin içinde ny borsası microsoft starbucks gibi firmalar olduğu için zaten canlanma nedeni olurdu.etkisi olmayacak olsa böyle bir zamanda 6 ay beklenipde 20 gün kala iptal yapılmazdı.
|
|
|
|
elturco
|
|
November 22, 2018, 02:08:05 PM Last edit: November 22, 2018, 02:49:16 PM by elturco Merited by EFS (2), yussuf89 (1) |
|
Teknik olarak haftalık fibo durumu resimdeki gibidir. Ben şu andaki fibo desteğinin çalışacağını düşünüyorum. Fibo desteği kırılırsa 3k ve 2k da nispeten daha zayıf destekleri var. Tekniğe inanma, tekniksiz kalma. Yatırım tavsiyesi içermez, kişisel yorumumdur. Hazır elim deymişken 2014 yükselişinin de grafiğini koyayım dedim. Aynı fibo desteğinde yaklaşık 10 ay kaldıktan sonra tekrar yükselişe geçmiş.
|
|
|
|
teramit
Legendary
Activity: 1877
Merit: 1396
The Last Cryptocoin Burner
|
|
November 24, 2018, 10:58:19 PM |
|
bakkt ın ertelenmesi önemli değil zaten fiyata bir etkisi olmayacaktı, vadeli kontrat almak isteyen cboe yada cme üzerinden alabiliyor bakkt sadece alternatif olucaktı. 5800$ hedefim geçerli grafik tobo için müsait kısa vade beklentimi çizdim. Geldi yine paint terk bir gün btc yi de terkedip eskisi gibi geri gelmeyeceğin günleri görecek miyiz her türlü sallamışsın o bile tutmadı
|
|
|
|
teramit
Legendary
|
|
November 24, 2018, 11:01:12 PM |
|
Teknik olarak haftalık fibo durumu resimdeki gibidir. Ben şu andaki fibo desteğinin çalışacağını düşünüyorum. Fibo desteği kırılırsa 3k ve 2k da nispeten daha zayıf destekleri var. Tekniğe inanma, tekniksiz kalma. Yatırım tavsiyesi içermez, kişisel yorumumdur. Hazır elim deymişken 2014 yükselişinin de grafiğini koyayım dedim. Aynı fibo desteğinde yaklaşık 10 ay kaldıktan sonra tekrar yükselişe geçmiş. anormal kırdı fiboların eline verdi, 2013 ten çok yükselince 2015 ten çok düşebilir 1200 den 250 ye desek 5 kat gibi bir orana kadar inmişti önceki dalga şimdi 19/5 desek 3800 yapıyor artık bunu da kırarsa kendini aşmış olacak.
|
|
|
|
|
halloweenn666
Member
Activity: 1011
Merit: 65
|
|
November 24, 2018, 11:13:01 PM |
|
Elbet balonu tekrar sisirecekler ama önce milletten kaldırdıkları milyar dolarları yiyip bitirmeleri gerekiyor ki gorunen o ki ayı piyasasinda çok daha fazla kazandı balinalar. Masterluc bile terse yattı artık piyasa tamamen boka sardi ben bu kumara sürüklenmek istemiyorum kimseye artık tavsiye etmiyorum bu bok çukurundan elinde Token varsa satmayın belki 2-3 yıl sonra zarar biter kar eder satarsiniz. Hepinize selam olsun benden bu kadar. Koinleri satmiyorum balinalar dönüp elimdeki zarar kara gecesiyle kadar satmayacağım ama bu mecraya cebimden 1 kuruş bile çıkarıp yatirmayacagim. Burası soygun yeri yatırımcı uzak dursun. Bırakın alan alsın bırakın bitcoin 1 milyon dolar olsun. Siz yatırımı kendinize yapın kalın sağlıcakla. En yakın bogada görüşmek dileğiyle. Altında kalın.
|
|
|
|
cihan2421
Newbie
Activity: 174
Merit: 0
|
|
November 24, 2018, 11:29:45 PM |
|
Açtıgm konu gerçek mi olacak hedef fiyatlarım geliyor başta bende inanmamıştım ama şimdi inanmaya başladım
|
|
|
|
cabsav
Legendary
Activity: 2912
Merit: 1150
|
|
November 25, 2018, 07:23:33 AM |
|
vurun ölmedik daha. 1000 dolarada indirseniz satmıcaz. 1 dolar olsada satmıcaz. s.ke s.ke yine yukselteceksiniz bizde 1 varsa sizde 1000 var. o lambolarınızdan kalelerinizden yatlarınızdan cıkacagınızı hiç sanmıyorum
|
|
|
|
darkworld
Member
Activity: 224
Merit: 23
Life one ! Live it...
|
|
November 25, 2018, 09:23:23 AM |
|
valla diyecek söz laf bulamıyorum bu şerefsizlere
|
|
|
|
elturco
|
|
November 25, 2018, 09:35:22 AM |
|
Bir an önce 1k yapın da hepimiz rahatlayalım...
|
|
|
|
ripplecanavari
Member
Activity: 630
Merit: 37
|
|
November 25, 2018, 09:43:22 AM |
|
yalnız grafikli yorum yapanların hiçbir şekilde tutturamamaları ...
|
|
|
|
elturco
|
|
November 25, 2018, 10:07:33 AM |
|
yalnız grafikli yorum yapanların hiçbir şekilde tutturamamaları ...
Grafikler olacağı değil olasılığı gösterir. Alış, satış ve stop için referans noktaları belirlemede kullanılır. Basit olarak bir grafiğin söylediğini doğru varsayarak hareket etmemek getekir. Grafik çalışmadığında stop planı da grafikten alınan referans ile gerçekleştirilebilir. Bu yazdıklarım trader lar için geçerlidir. Uzun vadeli yatırımcılar grafik bağımsız alım satım yapabilirler. Bkz. altın yatırımcıları.
|
|
|
|
teramit
Legendary
|
|
November 25, 2018, 12:21:27 PM |
|
abi bitcoinin belli bir maliyeti onun altına inemezciler gelmedimi , bitcoinin düştüğünü görüyoruz da matematiğinin düşüşüne nadir tanık oluyoruz
|
|
|
|
elturco
|
|
November 25, 2018, 12:34:30 PM |
|
Artık maliyet hesabını çıyan-wu yapsın
|
|