CinErik
Member
Activity: 189
Merit: 86
|
|
April 30, 2020, 03:45:07 AM |
|
Merhaba;
Spot işlemler için henüz detaylı olarak kontrollerimi yapmadım ama yarılanma ile ilgili olarak fikrim şu şekilde;
Market Cap. şuan $222 milyar. BTC'nin 2020 içinde en yüksek olduğu ($10.402 13 Şubat) Şubat ayında ise Market Cap. $308 milyardı. Market Cap. $250 milyarı geçmediği sürece büyük yeşil dildoları görmeyi beklemiyorum. Onun dışında olacak tüm "yeşil dildolar" benim için manipültiftir. YTD
İyi dileklerimle
Merhaba; Aman nazar değmesin. BTC şuan $9164, 4 saatte martcap 8 milyar dolar artı ve 254 milyar doları geçmiş durumda. Perşembelerden hoşlanmam ama sanki golden cross yaşıyoruz. Cross finger YTDİyi dileklerimle
|
|
|
|
PHI1618
Legendary
Activity: 1554
Merit: 1334
|
|
April 30, 2020, 07:45:37 AM Last edit: April 30, 2020, 03:42:21 PM by PHI1618 |
|
Merhaba;
Spot işlemler için henüz detaylı olarak kontrollerimi yapmadım ama yarılanma ile ilgili olarak fikrim şu şekilde;
Market Cap. şuan $222 milyar. BTC'nin 2020 içinde en yüksek olduğu ($10.402 13 Şubat) Şubat ayında ise Market Cap. $308 milyardı. Market Cap. $250 milyarı geçmediği sürece büyük yeşil dildoları görmeyi beklemiyorum. Onun dışında olacak tüm "yeşil dildolar" benim için manipültiftir. YTD
İyi dileklerimle
Merhaba; Aman nazar değmesin. BTC şuan $9164, 4 saatte martcap 8 milyar dolar artı ve 254 milyar doları geçmiş durumda. Perşembelerden hoşlanmam ama sanki golden cross yaşıyoruz. Cross finger YTDİyi dileklerimle Aslında tam da halving öncesi olması gerekenleri yaşamıyor muyuz? Yarılanmaya kaldı şurda 12 gün. https://www.bitcoinblockhalf.com/Yarılanmaya kadar yükseliş sonra kademeli düşüş normal olur aslında önümüzdeki dönemde.
|
"Damnant quod non intelligunt." Anlamadıkları şeyi suçlarlar. BTC
|
|
|
Kalemder
Legendary
Activity: 1904
Merit: 1727
Be A Hope
|
|
April 30, 2020, 10:01:53 AM |
|
wolwoo hacı sen alma lütfen:)
8550 dolar şuan ve hızla düştü. Wolwoo mu aldı yoksa : ) Long sinyalleri üst üste patlamaya başladı. Kanaldan sürekli bildirim gelmeye başladı. Yine ocaklar söndürdü bitcoin. Üst üstte binlerce btc'lik long pozisyonları liq oldu. Dünya bu kadar kötü halde iken bitcoinin bu fiyatlarda tutunmasını hiç beklemiyorum. Buralardan alacağıma hiç almam daha iyi. Uzun vadeli ufak bir miktar dışında hala usdt pozisyonunu koruyorum. Bu mesajı atana kadar 8750 oldu bile! Hayret bir şey gerçekten. Böyle anları anlamlandırmak çok zor.
|
Kripto Para Rehberi: Koinmen▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄ ▄▄████████████████▄ ▄▄██████████████████████▄ █████████████▀█████████████▄ ▄█████████████▀ ▄█▀ ███████████ ▄██████████ ▀▀ ████████████ ▄█████████████ ▄▄▄ ▀▀██████████ █████████████▀ ████▄ ▀█████████▄ █████████████ ▀▀█▀▀ ▄██████████ ████████████▀ ▄▄ ████████████ ████████████ ▄████▄ ███████████ █████████ ██████ ██████████ █████████▄▄ ▄██████████ ▀██████████ ██ ▄▄▄▄████████████ ▀█████████▄▄█▄ ███████████████▀ ▀██████████████████████████▀ ▀█████████████████████▀ ▀▀██████████████▀▀ ▀▀▀▀▀▀▀ | |
|
|
|
wolwoo
Legendary
Activity: 2128
Merit: 1148
|
|
April 30, 2020, 07:20:34 PM |
|
8550 dolar şuan ve hızla düştü. Wolwoo mu aldı yoksa : ) Long sinyalleri üst üste patlamaya başladı. Kanaldan sürekli bildirim gelmeye başladı. Yine ocaklar söndürdü bitcoin. Üst üstte binlerce btc'lik long pozisyonları liq oldu. Dünya bu kadar kötü halde iken bitcoinin bu fiyatlarda tutunmasını hiç beklemiyorum. Buralardan alacağıma hiç almam daha iyi. Uzun vadeli ufak bir miktar dışında hala usdt pozisyonunu koruyorum. Bu mesajı atana kadar 8750 oldu bile! Hayret bir şey gerçekten. Böyle anları anlamlandırmak çok zor. 8430'lardan alıp 8475 civarı verdim, şekilde görüldüğü gibi "yolunu açtım" ama yine düşecek bence, belki birkaç hafta sürer ama düşer YTD
|
"Küllü hâlin yezûlü" =>> Her hâl geçicidir
|
|
|
PHI1618
Legendary
Activity: 1554
Merit: 1334
|
|
May 01, 2020, 08:49:41 AM |
|
8550 dolar şuan ve hızla düştü. Wolwoo mu aldı yoksa : ) Long sinyalleri üst üste patlamaya başladı. Kanaldan sürekli bildirim gelmeye başladı. Yine ocaklar söndürdü bitcoin. Üst üstte binlerce btc'lik long pozisyonları liq oldu. Dünya bu kadar kötü halde iken bitcoinin bu fiyatlarda tutunmasını hiç beklemiyorum. Buralardan alacağıma hiç almam daha iyi. Uzun vadeli ufak bir miktar dışında hala usdt pozisyonunu koruyorum. Bu mesajı atana kadar 8750 oldu bile! Hayret bir şey gerçekten. Böyle anları anlamlandırmak çok zor. 8430'lardan alıp 8475 civarı verdim, şekilde görüldüğü gibi "yolunu açtım" ama yine düşecek bence, belki birkaç hafta sürer ama düşer YTDYarılanmaya kadar düşüş beklemiyorum doğrusu. 12 mayıstan sonrası belli olmaz ne olacağı. YTD
|
"Damnant quod non intelligunt." Anlamadıkları şeyi suçlarlar. BTC
|
|
|
CinErik
Member
|
|
May 01, 2020, 10:24:12 PM |
|
Merhaba;
İyi dileklerimle
Merhaba; Aman nazar değmesin. BTC şuan $9164, 4 saatte martcap 8 milyar dolar artı ve 254 milyar doları geçmiş durumda. Perşembelerden hoşlanmam ama sanki golden cross yaşıyoruz. Cross finger YTDİyi dileklerimle Aslında tam da halving öncesi olması gerekenleri yaşamıyor muyuz? Yarılanmaya kaldı şurda 12 gün. https://www.bitcoinblockhalf.com/Yarılanmaya kadar yükseliş sonra kademeli düşüş normal olur aslında önümüzdeki dönemde. Merhaba; Normalde evet, alışıldık senaryolar genelde ters teper. Bu sefer "Long" kotratlara takıldık gidiyorduk bir güzel, kazıldılar malesef. Yarılanmaya kadar düşük bir ihtimal pump bekliyorum ama ters köşe de olabilirim. Ellerimin üzerine oturmuş piyasayı seyrediyorum. YTDİyi dileklerimle
|
|
|
|
|
Tom Bombadil
|
|
May 05, 2020, 12:59:31 PM |
|
Halving'e 7 günden daha az bir zaman kaldı. https://www.bitcoinblockhalf.com/9 10 bin dolarları pek beklemiyorum. Bence düşüş olacak gibi. Yanılabilirim elbette. Öncesinde beklenmedik bir atak yapabilir. Daha ileri gitmesi ve oralarda tutunabilmesi için güç sahibi değil.
|
|
|
|
anonymous3x
|
|
May 05, 2020, 06:04:17 PM |
|
Dipten V çıkışı oldu gibi maşallah. 3700 dolardan alan x2 yaptı. Kumarhanede bu ay kazanan kim olacak bakalım.
|
|
|
|
wolwoo
Legendary
|
|
May 05, 2020, 10:02:25 PM |
|
https://tr.investing.com/equities/apple-computer-inc bence ikili tepeyi yapıp salacak aşağıya, apple çöktü mü hepsi çöker, abd çöktü mü bütün dünya çöker piyasa olarak...corona'nın etkilerinin sonucu olarak tarihe geçecek bir kriz olacağını düşünüyorum çünkü fiyatlara bakılırsa henüz kriz falan yok ortada...haliyle btc de düşer ama sonrasında yeni bir yıldız gibi parlayacak diye ümit ediyorum. YTD
|
|
|
|
wolwoo
Legendary
|
|
May 06, 2020, 11:13:53 PM |
|
fazla asılma koparacan BTC burdan yukarı çıkarsa (mesela 10k falan) yeni trend, değilse düşüş bekliyorum YTD not: niye kimse yorum yapmıyor
|
|
|
|
hero1111
|
|
May 07, 2020, 08:06:59 PM |
|
Yarılanma etkisi ile 10 k aşılacak mı çok merak ediyorum , çok yaklaşmıştık fakat ufak bir düşüş geldi şimdi , bakalım gece 3 e kadar neler olacak göreceğiz!
|
|
|
|
mandown
Legendary
Activity: 2100
Merit: 1450
|
|
May 08, 2020, 07:34:03 AM |
|
Konuyu birakip btc yi izlemeye mi daldiniz yoksa parayi vurup kactinizmi neredesiniz. Eskiden bu baslikta grafikler paylasilirdi. Adamlar yine tera kose yapti cayir cayir artiyor btc
|
|
|
|
CinErik
Member
|
|
May 09, 2020, 11:53:43 AM Last edit: May 09, 2020, 03:23:48 PM by CinErik |
|
Merhaba;
Perşembe sabahı AM 2:45'te $10K'yi kırışı ve ardından gün boyu test edişleri sonrasında $11K-$12K umudu beslemeye başlamıştım ama şuan $9.600 ile ümitlerim kırılmaya başladı. Totem mi yapsam diyorum ama 12 Mayıs'a kadar olamayacak şey değil YTD
İyi dileklerimle
Edit: Şu halving bir (ağız tadıyla) geçsede trade'e devam edebilsek.
|
|
|
|
lossnet
Legendary
Activity: 1820
Merit: 1123
|
|
May 10, 2020, 12:00:43 AM |
|
Son 48 saate girmiş bulunuyoruz. Tadına vara vara güzel bir halving yaşamak nasip olsun :) 10k'dan döndü ve şu anda 9.500'de dolanıyor. Halving'in hemen ardından yükselecek mi yoksa düşecek mi diye anket açsak, sanırım birbirine çok yakın sonuçlar alırdık. Benim görüşüm, düşeceği yönünde. Sonrasında elbette yükselecek, fakat ilk tepkiyi düşüşten yana görüyorum.
|
|
|
|
Bthd
Legendary
Activity: 2352
Merit: 2592
Chancellor on Brink of Second Bailout for Banks
|
|
May 10, 2020, 12:18:05 AM |
|
Son 48 saate girmiş bulunuyoruz. Tadına vara vara güzel bir halving yaşamak nasip olsun 10k'dan döndü ve şu anda 9.500'de dolanıyor. Halving'in hemen ardından yükselecek mi yoksa düşecek mi diye anket açsak, sanırım birbirine çok yakın sonuçlar alırdık. Benim görüşüm, düşeceği yönünde. Sonrasında elbette yükselecek, fakat ilk tepkiyi düşüşten yana görüyorum. Bence çok yakın sonuçlar çıkmaz Sanki herkeste halving sonrası bir düşüş sonra yükseliş beklentisi var. Ben öyle düşündüğüm için mi bana öyle geliyor bilmiyorum ama bir önceki halving'in bizlere mirası sanırım.
|
|
|
|
wolwoo
Legendary
|
|
May 10, 2020, 12:27:39 AM |
|
9k üstüne atar tekrar umarım
|
|
|
|
petahashminer
Legendary
Activity: 1890
Merit: 1037
|
|
May 10, 2020, 12:51:39 PM |
|
|
Bitcoin is the path to lambo. Lambo leads to women. Women lead to marriage. Marriage leads to...suffering.
|
|
|
Granxis
|
|
May 10, 2020, 08:02:15 PM |
|
Yuzde 6'lik bir dusus geldi, bu durumda ne yapilacak, dususun nedeni var mi ? Yatirim yapacaklara oneriler nedir ?
|
| | | . .Duelbits. | | | █▀▀▀▀▀ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █▄▄▄▄▄ | TRY OUR
NEW UNIQUE GAMES! | | . ..DICE... | ███████████████████████████████ ███▀▀ ▀▀███ ███ ▄▄▄▄ ▄▄▄▄ ███ ███ ██████ ██████ ███ ███ ▀████▀ ▀████▀ ███ ███ ███ ███ ███ ███ ███ ███ ▄████▄ ▄████▄ ███ ███ ██████ ██████ ███ ███ ▀▀▀▀ ▀▀▀▀ ███ ███▄▄ ▄▄███ ███████████████████████████████ | . .MINES. | ███████████████████████████████ ████████████████████████▄▀▄████ ██████████████▀▄▄▄▀█████▄▀▄████ ████████████▀ █████▄▀████ █████ ██████████ █████▄▀▀▄██████ ███████▀ ▀████████████ █████▀ ▀██████████ █████ ██████████ ████▌ ▐█████████ █████ ██████████ ██████▄ ▄███████████ ████████▄▄ ▄▄█████████████ ███████████████████████████████ | . .PLINKO. | ███████████████████████████████ █████████▀▀▀ ▀▀▀█████████ ██████▀ ▄▄███ ███ ▀██████ █████ ▄▀▀ █████ ████ ▀ ████ ███ ███ ███ ███ ███ ███ ████ ████ █████ █████ ██████▄ ▄██████ █████████▄▄▄ ▄▄▄█████████ ███████████████████████████████ | 10,000x MULTIPLIER | │ | NEARLY UP TO .50%. REWARDS | | | ▀▀▀▀▀█ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ ▄▄▄▄▄█ |
|
|
|
lossnet
Legendary
Activity: 1820
Merit: 1123
|
|
May 10, 2020, 08:15:03 PM |
|
Son 48 saate girmiş bulunuyoruz. Tadına vara vara güzel bir halving yaşamak nasip olsun :) 10k'dan döndü ve şu anda 9.500'de dolanıyor. Halving'in hemen ardından yükselecek mi yoksa düşecek mi diye anket açsak, sanırım birbirine çok yakın sonuçlar alırdık. Benim görüşüm, düşeceği yönünde. Sonrasında elbette yükselecek, fakat ilk tepkiyi düşüşten yana görüyorum.
Bence çok yakın sonuçlar çıkmaz :) Sanki herkeste halving sonrası bir düşüş sonra yükseliş beklentisi var. Ben öyle düşündüğüm için mi bana öyle geliyor bilmiyorum ama bir önceki halving'in bizlere mirası sanırım. Sanırım düşüş önden geldi hocam. Gerçi ben yarılanma öncesinde çok daha büyük bir düşüş bekliyordum. Fırtına öncesi sessizlik mi yaşıyoruz nedir! Belki de yarılanma sonrası tufan kopar! Önümüz yine de açık görünüyor. Bu sene bitmeden bir ATH görebiliriz. Önemli olan, gelen boğanın ne kadar kalacağı aslında. Birkaç hafta kalsa terste bırakabilir ama aylar sürse hepimiz daha kontrollü olup fırsattan nasiplenebiliriz.
|
|
|
|
|