OrtaDirek
|
|
August 12, 2023, 03:21:55 PM |
|
binance borsasında btc gbp grafiğinde ve gbp/usd paritesinde bir gariplik var, 1 gbp 1,27 dolar olması gerekirken 1,18 e geriledi.
baktımda bir haber vs bulamadım sonuçta gbp bir koin değil bildiğin ingiliz sterlini er yada geç normal değerine geri gelmesi gerekir şuan da %8 ucuza sterlin satıyorlar.
|
|
|
|
halloweenn666
Member
Activity: 1011
Merit: 65
|
|
August 16, 2023, 01:22:46 PM |
|
2022 de bitcoin 3000 dolara kadar düşmeliydi ama düşmedi. Ayı sezonu açısından kötü bir performans oldu. Bitcoin dusmeyince Altcoinler ayı sezonuna girmedi. Piyasa hala 1 trilyon dolar üzerinde seyrediyor. Bu da piyasa iştahını düşürüyor. 2021 boğası covid yasaklarıyla kimsenin ne olduğunu anlamadan bir nevi karmaşık dönemde başladığı için iştah düşüktü acaba aynısı ayı sezonunda mı olacak?
Buradan yeni bir boğaya evrilirse 10-13 trilyon dolara gider o da 10x demektir. Yani boğa sezonunu buradan başlatırsak.
10-13 trilyonun adı kolay yazılır ama ağırlığı biraz fazladır. Oraya gitmek belki kolay ama orada tutunmak zordur. Ben bu bogada piyasa olarak 7-8 trilyon dolardan dönecegimizi düşünüyorum.10 trilyon doları ve üzeri 2028 de ki halvingten sonra görülebilir elbet.
|
|
|
|
wolwoo
Legendary
Activity: 2128
Merit: 1148
|
|
August 16, 2023, 01:56:12 PM |
|
2022 de bitcoin 3000 dolara kadar düşmeliydi ama düşmedi. Ayı sezonu açısından kötü bir performans oldu. Bitcoin dusmeyince Altcoinler ayı sezonuna girmedi. Piyasa hala 1 trilyon dolar üzerinde seyrediyor. Bu da piyasa iştahını düşürüyor. 2021 boğası covid yasaklarıyla kimsenin ne olduğunu anlamadan bir nevi karmaşık dönemde başladığı için iştah düşüktü acaba aynısı ayı sezonunda mı olacak?
Buradan yeni bir boğaya evrilirse 10-13 trilyon dolara gider o da 10x demektir. Yani boğa sezonunu buradan başlatırsak.
10-13 trilyonun adı kolay yazılır ama ağırlığı biraz fazladır. Oraya gitmek belki kolay ama orada tutunmak zordur. Ben bu bogada piyasa olarak 7-8 trilyon dolardan dönecegimizi düşünüyorum.10 trilyon doları ve üzeri 2028 de ki halvingten sonra görülebilir elbet.
3 bin dolar gelmez hocam ama 10k belki biraz altına da sarkabilir. iştahsızlık var evet sırf bunun için bile çakabilirler. 2028'de birşey çıkacağını sanmıyorum, bu önümüzdeki boğa son süper boğa olacak bence ardından klasik bir piyasa haline gelir. ytd
|
"Küllü hâlin yezûlü" =>> Her hâl geçicidir
|
|
|
Dzigie
Sr. Member
Activity: 644
Merit: 392
Instant cryptocurrency exchange with own reserves!
|
|
August 18, 2023, 11:08:26 PM |
|
Yine Twitter'da hangi analisti okusam ABD verilerinden bahsediyor. ABD borsaları üst üste 4. günde negatif açılış yapmış. Küresel ekonominin lokomotifi ABD'de yüksek faiz politikalarının daha da süreceği düşünülüyormuş. Evergrande'nin iflas başvurusu ve Elon Musk'ın şirketlerinin BTC satması da diğer faktörlermiş.
Beni bu analizler tatmin etmiyor açıkçası. Teknik analiz çizgileri ne kadar inandırıcılıktan uzaksa her şey olup bittikten sonra sonuçları nedenlere bağlayan bu analizler de o kadar inandırıcılıktan uzak geliyor bana.
Bizim artık bir şeyleri yorumlamakla uğraşmamamız gerekiyor, bir şeyleri değiştirmek için bir şeyler yapmamız gerekiyor artık.
|
| | | │ | █▀▀ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █▄▄ | ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀ INSTANT
▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄ | ▀▀█ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ ▄▄█ | ██████████████████████▀▀ ████████▀░░░░▀████████ ██████▀░▄█▀▀█▄░▀██████ ██████░▄▀░░░░▀▄░██████ ██████░█░░░░░░█░██████ ██████▄░▀▄▄▄▄▀░▄██████ ████▀░░░░░░░░░░░░▀████ ███░░▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄░░███ ██▌░▐█░░░░░░░░░░█▌░▐██ ██░░░█░░░░▄▄░░░░█░░░██ ███▄░█▌░░▀██▀░░▐█░▄███ ██████▌░░░░░░░░▐██████ ██████████████████████▄▄ | ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀ NO KYC
▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄ | ▀▀█ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ ▄▄█ | █▀▀ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █▄▄ | ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀ OWN LIQUIDITY RESERVES
▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄ | ▀▀█ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ ▄▄█ | | | BTC ETH LTC | | DOGE TRX BNB | | TRC20 ERC20 BEP20 | | | █████ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ █████ | █████████████████████████████████████████████████ SWAP NOW █████████████████████████████████████████████████ | █████ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ █████ |
|
|
|
Mustang Shelby
|
|
August 20, 2023, 01:14:43 AM |
|
Yine Twitter'da hangi analisti okusam ABD verilerinden bahsediyor. ABD borsaları üst üste 4. günde negatif açılış yapmış. Küresel ekonominin lokomotifi ABD'de yüksek faiz politikalarının daha da süreceği düşünülüyormuş. Evergrande'nin iflas başvurusu ve Elon Musk'ın şirketlerinin BTC satması da diğer faktörlermiş.
Beni bu analizler tatmin etmiyor açıkçası. Teknik analiz çizgileri ne kadar inandırıcılıktan uzaksa her şey olup bittikten sonra sonuçları nedenlere bağlayan bu analizler de o kadar inandırıcılıktan uzak geliyor bana.
Bizim artık bir şeyleri yorumlamakla uğraşmamamız gerekiyor, bir şeyleri değiştirmek için bir şeyler yapmamız gerekiyor artık.
Bitcoin ve diğer altcoinlerin büyük bir kırılım yaşamasının en büyük etkeni hala ABD verileri. Bana artık sektörün bunu aşması gerektiğini düşündüren şeyler var ancak hala ABD’ye bağlı bir sektördeyiz maalesef. Kripto para sektörü ne zaman çok yüksek paralara sahne olabilecek seviyeye gelirse o zaman belki ABD piyasasını biz belirleyebiliriz. O zaman gelene kadar da maalesef bu senaryo olmaya devam edecek.
|
|
|
|
halloweenn666
Member
|
|
August 21, 2023, 03:20:58 AM |
|
3 bin dolar gelmez hocam ama 10k belki biraz altına da sarkabilir. iştahsızlık var evet sırf bunun için bile çakabilirler. 2028'de birşey çıkacağını sanmıyorum, bu önümüzdeki boğa son süper boğa olacak bence ardından klasik bir piyasa haline gelir. ytd Boğa sezonu devam eder son boğa sezonu 2034 yılına kadar sürebilir daha sonra piyasa stabillesir ama doğası gereği piyasalar boğa olmak zorunda. Eskiden parası olan insanlar toprak emtia alırdı ama artık hisse alıyor nüfusta sürekli artıyor bu da talep demek yani 2100 yılına kadar borsalar ara duzeltmeler olsa da yukarı gider zaten BTC 2140 yılına kadar madencilik devam edecek sonra ponzi olur ve bitcoin devri kapanır yeni bir teknoloji gelir yerine.
|
|
|
|
wolwoo
Legendary
|
|
August 21, 2023, 08:22:16 AM |
|
2140 mı? dude, o zamana kadar kıyamet kopar armagedon biter güneş batıdan doğar bu son büyük boğa çünkü artık bi cacık olmayacağını herkes anlayacak, zikimsonik 1 ve 0'lar, işe yaramaz projeler son kez altın suyuna bandırılıp servis edilecek. O da btc'nin ath'si hatırına...
|
|
|
|
kriminall
|
|
August 21, 2023, 08:34:48 AM |
|
2140 mı? dude, o zamana kadar kıyamet kopar armagedon biter güneş batıdan doğar bu son büyük boğa çünkü artık bi cacık olmayacağını herkes anlayacak, zikimsonik 1 ve 0'lar, işe yaramaz projeler son kez altın suyuna bandırılıp servis edilecek. O da btc'nin ath'si hatırına...
Farklı bir bakış açısı elbette, bence altcoinler mutlaka ölmeye mahkumdur, önemli olan bitcoindir ve bitcoin kendini değerleyip uzun süreler yatırım aracı olarak kullanılacaktır, diğer altcoinler belki ethereum hariç diğerleri mutlaka batacaklardır uzun vadede, bunu 2013-14 yılındaki snapshottaki altcoinlere bakarakta görebilirsiniz kaçı böyle uçmuş kaçmış,
|
|
|
|
halloweenn666
Member
|
|
August 24, 2023, 03:02:01 AM |
|
Geçen ayı sezonunda piyasa 80-120 milyar dolara kadar düşmüştü.
Bu ayı sezonunda 1 trilyon dolardayız.
Ben borsada mantık aramıyorum borsa hayır kurumu değil elbet ama düşüşten para kazanmayı bilmiyor galiba kimse. Bir çok coin hak ettiğinden en az 10x yukarda bu piyasa daha çok su kaldırır.
|
|
|
|
kriminall
|
|
August 24, 2023, 05:45:59 AM |
|
Geçen ayı sezonunda piyasa 80-120 milyar dolara kadar düşmüştü.
Bu ayı sezonunda 1 trilyon dolardayız.
Ben borsada mantık aramıyorum borsa hayır kurumu değil elbet ama düşüşten para kazanmayı bilmiyor galiba kimse. Bir çok coin hak ettiğinden en az 10x yukarda bu piyasa daha çok su kaldırır.
Market hacimleri kıyasında haklı olabilirsiniz ama artık çoğu insan kripto para yatırımcısı, o dönemlerde bu kadar çok yatırımcı bulamıyordunuz, haliyle balinalar gelip 10-20x rahat yapabiliyordu, bu aşamada artık neredeyse temel kabul edilen fiyatların çıkması durumunda eskisi kadar yüksek artışlar göstermese de 3-4x gösterir bence, elbette market hacmi önemli ancak bu kadar kötümser olmamak gerekli, En çok hacme sahip ilk 5 stabil coindeki hacim 120 milyar dolar, insanlar alım için beklemede gibi,
|
|
|
|
|
Ondekinecakabilirim
|
|
September 01, 2023, 03:34:22 PM |
|
ABD'de Ağustos ayı işsizlik oranları, tarım dışı istihdam verileri açıklandı. Beklentilerin üzerinde geldi her iki veri. Dolar için olumsuz bi haberdi bu. Dolar endeksi de biraz düştü. Borsalar da düşüş gösterebilir bu sonuçtan sonra. Altın, gümüş hareketlenebilir. Bitcoin altını mı takip edecek, borsayı mı? Bu sorunun cevabı çok önemli bana göre. Çünkü borsalara endeksli bi para beni üzüyor açıkçası. Borsalardan ayrışıp emtia sınıfı varlıklarla paralel hareket etse daha hoş olur. Bana göre bu şekil bi hareket daha sağlam yatırım aracı yapar onu herkesin gözünde. Dijital altın övgüsü yapılıyor. Bunu ispat etme şansı olur bu Bitcoin için.
|
| | . .Duelbits. | │ | ..........UNLEASH.......... THE ULTIMATE GAMING EXPERIENCE | │ | DUELBITS FANTASY SPORTS | ████▄▄▄█████▄▄▄ ░▄████████████████▄ ▐██████████████████▄ ████████████████████ ████████████████████▌ █████████████████████ ████████████████▀▀▀ ███████████████▌ ███████████████▌ ████████████████ ████████████████ ████████████████ ████▀▀███████▀▀ | . ▬▬ VS ▬▬ | ████▄▄▄█████▄▄▄ ░▄████████████████▄ ▐██████████████████▄ ████████████████████ ████████████████████▌ █████████████████████ ███████████████████ ███████████████▌ ███████████████▌ ████████████████ ████████████████ ████████████████ ████▀▀███████▀▀ | /// PLAY FOR FREE /// WIN FOR REAL | │ | ..PLAY NOW.. | |
|
|
|
SUPERSAIAN
Legendary
Activity: 2408
Merit: 1380
|
|
September 01, 2023, 03:44:26 PM |
|
ABD'de Ağustos ayı işsizlik oranları, tarım dışı istihdam verileri açıklandı. Beklentilerin üzerinde geldi her iki veri. Dolar için olumsuz bi haberdi bu. Dolar endeksi de biraz düştü. Borsalar da düşüş gösterebilir bu sonuçtan sonra. Altın, gümüş hareketlenebilir. Bitcoin altını mı takip edecek, borsayı mı? Bu sorunun cevabı çok önemli bana göre. Çünkü borsalara endeksli bi para beni üzüyor açıkçası. Borsalardan ayrışıp emtia sınıfı varlıklarla paralel hareket etse daha hoş olur. Bana göre bu şekil bi hareket daha sağlam yatırım aracı yapar onu herkesin gözünde. Dijital altın övgüsü yapılıyor. Bunu ispat etme şansı olur bu Bitcoin için.
Bitcoin digital olarak en değerli varlık olduğunu geçtiğimiz yıllar içerisinde defalarca kanıtladı. Piyasanın diğer dinamiklerinden dolayı, küresel ve makro etkilerden BTC'de etkileniyor belki de olması gerekenden fazla bile. Borsa endekslerinden hatta diğer endekslerden ayrıştığı zamanı bende heyecanla bekliyorum. Uzun bir zamandan sonra bitcoinde aşağı yönlüde olsa bir tarafa kırması iyi oldu. Eylül,Ekim kışa doğru biraz toparlanma olmalı.
|
| Duelbits | ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ | | TRY OUR UNIQUE GAMES! ◥ DICE ◥ MINES ◥ PLINKO ◥ DUEL POKER ◥ DICE DUELS | | | | █▀▀ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █▄▄ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | | ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀ KENONEW ▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄ | ▀▀█ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ ▄▄█ | | 10,000x MULTIPLIER | | ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ | | ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ |
[/tabl
|
|
|
MK-74
Legendary
Activity: 1442
Merit: 1355
|
|
September 02, 2023, 11:34:02 PM |
|
Valla gelebilir de gelemeye bilir de şuan için bir şey söylemek zor, SEC'in başındaki adama kalırsak kolay kolay gelmeyecek çünkü adamda gördüğüm kripto düşmanlığı var. Futures EFT'yi onaylıyorsun ama Spot EFT'yi onaylamıyorsun. Grayscale mahkeme sonucunda çıkan karar çok doğru bir karar, hakim demiş manipüle var ise Futures EFT'yi neden onayladınız, sanki orada para dönmüyor. Salak saçma işler dönüyor bu SEC'de.
|
| | . .Duelbits│SPORTS. | | | ▄▄▄███████▄▄▄ ▄▄█████████████████▄▄ ▄███████████████████████▄ ███████████████████████████ █████████████████████████████ ███████████████████████████████ ███████████████████████████████ ███████████████████████████████ █████████████████████████████ ███████████████████████████ ▀████████████████████████ ▀▀███████████████████ ██████████████████████████████ | | | | ██ ██ ██ ██
██ ██ ██ ██
██ ██ ██ | | | | ███▄██▄███▄█▄▄▄▄██▄▄▄██ ███▄██▀▄█▄▀███▄██████▄█ █▀███▀██▀████▀████▀▀▀██ ██▀ ▀██████████████████ ███▄███████████████████ ███████████████████████ ███████████████████████ ███████████████████████ ███████████████████████ ███████████████████████ ▀█████████████████████▀ ▀▀███████████████▀▀ ▀▀▀▀█▀▀▀▀ | | OFFICIAL EUROPEAN BETTING PARTNER OF ASTON VILLA FC | | | | ██ ██ ██ ██
██ ██ ██ ██
██ ██ ██ | | | | 10% CASHBACK 100% MULTICHARGER | │ | | │ |
|
|
|
halloweenn666
Member
|
|
September 11, 2023, 03:25:15 PM |
|
Fed eylülde pas geçecekmiş ekonomik kriz olurmuş yoksa. Fed faiz arttıramadığına göre bitcoin bence buradan 100 bine gitmeli nasılsa ayı sezonu görmedik görmeye de gerek yok direkt 100 bine gidelim 4x yapar güzel para ironi
|
|
|
|
Ondekinecakabilirim
|
|
September 21, 2023, 09:02:47 AM |
|
Fed eylülde pas geçecekmiş ekonomik kriz olurmuş yoksa. Fed faiz arttıramadığına göre bitcoin bence buradan 100 bine gitmeli nasılsa ayı sezonu görmedik görmeye de gerek yok direkt 100 bine gidelim 4x yapar güzel para ironi Faizleri arttırmadı FED. Ama hiçbir şey kesin diiil gerekirse önümüzdeki toplantıda arttırırız dedi. Bana kalırsa bütün makro ekonomik dengeler alt üst olmuş durumda. Bu global kaos oldu bitti ile çözülemez. Kimse kolaylıkla çözülebilecek bi sorundan bahsedemez. Bu ortamda borsalara güven olmaz. Borsalar düşerken Bitcoin artmaz. Ben arttığını görmedim pek. Bana kalırsa bi 5, 6 ay sonra hareketlenme başlar. Tabiki söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmasın. Benim beklentim bu. Ne zaman faiz artışı indirime döner, borsalar yukarı hareket eder. O zaman Bitcoin bi şekil toparlar kendi durumunu. FED'den, borsalardan bağımsız bi şekil hareket etmesi pek bi söz konusu diiil.
|
| | . .Duelbits. | │ | ..........UNLEASH.......... THE ULTIMATE GAMING EXPERIENCE | │ | DUELBITS FANTASY SPORTS | ████▄▄▄█████▄▄▄ ░▄████████████████▄ ▐██████████████████▄ ████████████████████ ████████████████████▌ █████████████████████ ████████████████▀▀▀ ███████████████▌ ███████████████▌ ████████████████ ████████████████ ████████████████ ████▀▀███████▀▀ | . ▬▬ VS ▬▬ | ████▄▄▄█████▄▄▄ ░▄████████████████▄ ▐██████████████████▄ ████████████████████ ████████████████████▌ █████████████████████ ███████████████████ ███████████████▌ ███████████████▌ ████████████████ ████████████████ ████████████████ ████▀▀███████▀▀ | /// PLAY FOR FREE /// WIN FOR REAL | │ | ..PLAY NOW.. | |
|
|
|
wolwoo
Legendary
|
|
September 28, 2023, 04:47:26 PM |
|
bitcoin gidiyo muuu yoksa fomo yapıp geri mi basacaklar
|
|
|
|
mandown
Legendary
Activity: 2114
Merit: 1459
|
|
September 28, 2023, 06:54:40 PM |
|
bitcoin gidiyo muuu yoksa fomo yapıp geri mi basacaklar
haftalık olarak çoğu altcoinde tatlı bir yükseliş görüyorum bana göre son bir ufaktan hareketlilik getirip dibi bulduracaklar birçok kişi 2024'de ath bekliyor bu kadar bekleyenin olduğu yerde sanmıyorum boğa gelsin. Btc bu ne yapacağı belli olmaz.
|
|
|
|
halloweenn666
Member
|
|
October 01, 2023, 06:47:12 PM |
|