Bitcoin Forum
October 22, 2017, 12:12:58 PM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.15.0.1  [Torrent]. (New!)
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: « 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 »  All
  Print  
Author Topic: ZenMiner (unmoderated) service discussion thread  (Read 27415 times)
AR15usr
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 41


View Profile
May 30, 2014, 12:38:01 PM
 #61

OK I switched pools and it seems better now, about 0.6%.

Yes I’m seeing a 40% reject rate!

Make sure that the pool has vardiff. If the diff is not at the right level you will see a lot of rejects.
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1508674378
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1508674378

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1508674378
Reply with quote  #2

1508674378
Report to moderator
1508674378
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1508674378

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1508674378
Reply with quote  #2

1508674378
Report to moderator
alienesb
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 854



View Profile
May 30, 2014, 02:28:07 PM
 #62

Has anyone tried a more powerful brick to see if the temp makes it less melty?
crackfoo
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1386



View Profile WWW
May 30, 2014, 02:54:26 PM
 #63

I've been told by support that my gridseed's (5 chips) should work... seems not to show up for me....

anyone try them yet?

zenMiner_Eric
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 52


View Profile WWW
May 30, 2014, 03:25:42 PM
 #64

I've been told by support that my gridseed's (5 chips) should work... seems not to show up for me....

anyone try them yet?

@crackfoo, stand by on the gridseeds... The developers are refining the configs for them and hope to push them out today or early tomorrow. As soon as you see the gridseed option in the dropdown, you'll be good to go. Sorry for the delay.

crackfoo
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1386



View Profile WWW
May 30, 2014, 03:52:17 PM
 #65

I've been told by support that my gridseed's (5 chips) should work... seems not to show up for me....

anyone try them yet?

@crackfoo, stand by on the gridseeds... The developers are refining the configs for them and hope to push them out today or early tomorrow. As soon as you see the gridseed option in the dropdown, you'll be good to go. Sorry for the delay.

sounds good. thanks

A big feature now would be the ability to mine separate pools with separate hardware devices.

Thanks!

AR15usr
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 41


View Profile
May 30, 2014, 05:07:06 PM
 #66

Seem to be getting a high discarded shares rate on my Fury:

Accepted: 898
Rejected: 11
Discarded: 592


zenMiner_Eric
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 52


View Profile WWW
May 30, 2014, 05:08:48 PM
 #67

Seem to be getting a high discarded shares rate on my Fury:

Accepted: 898
Rejected: 11
Discarded: 592




Many zenMiner users are reporting the same, however, all have confirmed that pool stats (i.e. real stats) are typically much closer to what you'd expect them to be. We're actively working on refining the detail of the statistics provided in the zenOS UI.

crackfoo
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1386



View Profile WWW
May 30, 2014, 06:27:12 PM
 #68

Will the zenMiner eventually accept non scrypt devices too?

schnauzr
Member
**
Offline Offline

Activity: 72


View Profile
May 30, 2014, 07:37:14 PM
 #69

Many zenMiner users are reporting the same, however, all have confirmed that pool stats (i.e. real stats) are typically much closer to what you'd expect them to be. We're actively working on refining the detail of the statistics provided in the zenOS UI.
What does the discarded number actually mean?  I realize that the no-submit-stale is NOT being used, so if all shares are being sent to the pool, what is being discarded and where?  By the way after about a half a day of running Furys, my accepts are 1862 and my discards are 2902.
ktmracing03
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 146


View Profile WWW
May 30, 2014, 08:07:07 PM
 #70

Looks like the UI has been upgraded a bit! It now contains pool results (Accepted Shares/Rejected Shares/Discarded/Stale/Diff1 Work/Get Failures/Remote Failures) on the Miner screen.

It's a start in the right direction.

Must be nice....my sd card in my zenminer came with the NOOBS image. I have spent the last 6 hours trying to get this "plug and play" system set up. After a couple of hours I was able to get the image from GAW, so far I am not impressed as no one even knows the user name and password for the image. I was able to figure it out but still cannot get my miner to register with the code. Is anyone else having any issues like this?

....and now after dealing with zensupport all day they simply handed the issue off to GAW saying its the responsibility of GAW not theirs. Makes sense since this is a Zenminer Controller  Roll Eyes

As previously mentioned in our emails exchanged, we support the hardware and the service. But the configuration is specific to each retailer. In this case, GAW provided the wrong image by mistake. I apoligize for the inconvenience, but I am sure that GAW Miners will do whatever it takes to make it right. Once you receive your new properly configured unit, I assure you I will support its connectivity to our service til the day its last hash is calculated.

I understand GAW may have made the mistake, but I have now lost 7 hours of mining time with this "plug and play" system so you can understand my frustration.

I certainly do understand... As a miner myself, I prevent downtime at all costs... But sometimes that means a creative solution while I work out my preferred method Smiley I know that doesn't make things right at this very moment, but I will forward this information to GAW as well to further assist you in getting a replacement unit.

I am trying to be creative, unfortunately I dont have an additional pc to run my new miner on, and I am not proficient enough to setup linux on my pi.

Well I am happy to report that after much headache and many emails with Eric I am up and running with my Zenminer. Just want to publicly thank Eric for the support and understanding. I am looking forward to the continued service and future updates from zenminer.
thanks

WAVES: 3PAdQUcvFsQXfsQmAiSgoJxaZH2KVVXcDe6
zenMiner_Eric
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 52


View Profile WWW
May 30, 2014, 08:09:11 PM
 #71

Well I am happy to report that after much headache and many emails with Eric I am up and running with my Zenminer. Just want to publicly thank Eric for the support and understanding. I am looking forward to the continued service and future updates from zenminer.
thanks

Thanks, @ktmracing03, I really appreciate the recognition. Glad we were able to sort it out.

AR15usr
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 41


View Profile
May 30, 2014, 08:22:15 PM
 #72

Just noticed the additional data on the miner screen. Very nice.

Is it possible to report the units temp?
schnauzr
Member
**
Offline Offline

Activity: 72


View Profile
May 30, 2014, 08:30:48 PM
 #73

Just noticed the additional data on the miner screen. Very nice.

Is it possible to report the units temp?
Which browser are you using?  The display got messed up (not showing anything anymore) under Chrome within the last hour, where it has worked fine for the last day, even logging out and back in multiple times.  I tried IE for the hell of it and i now see all the nice statistics.
AR15usr
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 41


View Profile
May 30, 2014, 08:45:23 PM
 #74

Just noticed the additional data on the miner screen. Very nice.

Is it possible to report the units temp?
Which browser are you using?  The display got messed up (not showing anything anymore) under Chrome within the last hour, where it has worked fine for the last day, even logging out and back in multiple times.  I tried IE for the hell of it and i now see all the nice statistics.

Safari. It did get messed up for me too, but logging out and back in fixed it.
joshahouck
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 6


View Profile
May 30, 2014, 10:04:00 PM
 #75

Simply refreshing the page updated the data to report correctly.
robmob
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 546

Respect All Fear None


View Profile WWW
May 30, 2014, 10:46:36 PM
 #76

I am using this code with different pool but I have two miners one using com4 and one using com5 how do I add the other miner ?

cgminer.exe -o stratum+tcp://us.clevermining.com:3333 -u 1KQxLLQNxgn2upd4TtGbtiRdm3f5UWC9k8 -p x --nocheck-golden --chips-count 128 --ltc-clk 328 -S //./COM4

Crypto Currency Communityhttp://cryptoinfinity.com

Donate BTC:15YMgV1nb97bpRqBT7CEf6ryo37gqeeRpL
crackfoo
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1386



View Profile WWW
May 30, 2014, 10:48:33 PM
 #77

I am using this code with different pool but I have two miners one using com4 and one using com5 how do I add the other miner ?

cgminer.exe -o stratum+tcp://us.clevermining.com:3333 -u 1GjFfPB89W43uDa1dT4Uy8WGwW4HwYK4QQ -p x --nocheck-golden --chips-count 128 --ltc-clk 328 -S //./COM4

cgminer.exe -o stratum+tcp://us.clevermining.com:3333 -u 1GjFfPB89W43uDa1dT4Uy8WGwW4HwYK4QQ -p x --nocheck-golden --chips-count 128 --ltc-clk 328 -S //./COM4 -S //./COM5

robmob
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 546

Respect All Fear None


View Profile WWW
May 30, 2014, 10:56:40 PM
 #78

I am using this code with different pool but I have two miners one using com4 and one using com5 how do I add the other miner ?

cgminer.exe -o stratum+tcp://us.clevermining.com:3333 -u 1GjFfPB89W43uDa1dT4Uy8WGwW4HwYK4QQ -p x --nocheck-golden --chips-count 128 --ltc-clk 328 -S //./COM4

cgminer.exe -o stratum+tcp://us.clevermining.com:3333 -u 1GjFfPB89W43uDa1dT4Uy8WGwW4HwYK4QQ -p x --nocheck-golden --chips-count 128 --ltc-clk 328 -S //./COM4 -S //./COM5

Thanks for your help that worked fine.

Crypto Currency Communityhttp://cryptoinfinity.com

Donate BTC:15YMgV1nb97bpRqBT7CEf6ryo37gqeeRpL
AR15usr
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 41


View Profile
May 31, 2014, 03:26:57 AM
 #79

@zenminer_eric, is it possible to add our machines Temp to the screen?
kebabman
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 532


You wan chili saus?


View Profile
May 31, 2014, 03:50:10 AM
 #80

Is Eric the sole zenMiner support guy?  Undecided
Pages: « 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 »  All
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!