cbuber
Newbie
Activity: 2
Merit: 0
|
|
January 19, 2018, 02:24:04 PM |
|
Faydalı, kimbilir hangi zamanda nasıl derlendi?
|
|
|
|
alimnts
Member
Activity: 116
Merit: 13
Sürekli araştırmacı
|
|
January 19, 2018, 07:06:46 PM |
|
Elinize sağlık gerçekten bitcoin nedir diyip araştırmaya bşlayanlar için ilk okumaları gereken bir makale ve türkçe
|
I have a dream I live to make it come true
my metamask adress: 0xE4B6C4d1a5603Ff0bebEeF37BEAAec5D263A74d0
|
|
|
ginshimura
Newbie
Activity: 85
|
|
January 19, 2018, 08:05:07 PM |
|
emeğiniz sağlık. ilginç gerçekten
hocam sana mesaj gönderemiyorum newbielerden mesaj alma ayarın kapalı galiba bir bakıversen
|
|
|
|
repla64
Member
Activity: 194
Merit: 12
Trust me. I'm a holder.
|
|
January 21, 2018, 09:43:10 PM |
|
Yeni farkettim aslında ilk okunması gerekn bu makale.
|
|
|
|
Internet Explorer
Member
Activity: 208
Merit: 10
|
|
January 30, 2018, 10:05:04 PM |
|
Emeğiniz için teşekkürler çok güzel bir çalışma olmuş
|
|
|
|
Kenapsi
Newbie
Activity: 35
|
|
February 01, 2018, 04:12:10 PM |
|
müthiş bir paylaşıma benziyor. ilk fırsatta okuyacağım, teşekkürler paylaşım için.
umarım bunca çöp bilgi arasında düzgün türkçe kaynakların sayısı daha da artacaktır.
|
|
|
|
Sagaris
Jr. Member
Activity: 267
Merit: 6
Crypto Worker
|
|
February 04, 2018, 09:18:23 PM |
|
Her şeyin başladığı makale... Çeviri çok iyi olmuş, teşekkür ederim.
|
If you like it, you can give Merit!
|
|
|
forumevi
Jr. Member
Activity: 238
Merit: 6
|
|
February 10, 2018, 06:36:57 AM |
|
Yararlı bilgiler teşekkürler
|
|
|
|
aslancan32
Newbie
Activity: 5
|
|
February 10, 2018, 09:56:50 AM |
|
Okumak için linke tıkladığımda site hata ver link kırılmış sanırım elinde olan başka bir kaynağa yükleye bilir mi?
|
|
|
|
Egosmaster
|
|
February 10, 2018, 08:31:20 PM |
|
Okumak için linke tıkladığımda site hata ver link kırılmış sanırım elinde olan başka bir kaynağa yükleye bilir mi?
Ben linkin bozuk olduğunu yaklaşık 1 hafta önce farketmiştim. Ancak son mesajlara bakınca herkes teşekkür edip çok faydalı bilgiler olduğunu yazmaya devam ediyordu. Yani çoğu kişi içeriği okumadan post kasıyor, acınacak haldeler. Kim farkedecek diye bekliyordum ki siz farketmişsiniz. Tebrikler Satoshi Nakamoto'nun Bitcoin makalesini türkçe olarak şu linkten okuyabilirsiniz. https://books.google.co.uk/books?id=ZpKyAwAAQBAJ&lpg=PA1&hl=tr&pg=PA1#v=onepage&q&f=falseAyrıca moderatör başlığı düzenlerse sanırım daha iyi olur malum ilk mesajdaki linkin düzeltilmesi gerekir. @EFS
|
|
|
|
aslancan32
Newbie
|
|
February 12, 2018, 06:15:26 PM |
|
Ben linkin bozuk olduğunu yaklaşık 1 hafta önce farketmiştim. Ancak son mesajlara bakınca herkes teşekkür edip çok faydalı bilgiler olduğunu yazmaya devam ediyordu. Yani çoğu kişi içeriği okumadan post kasıyor, acınacak haldeler. Kim farkedecek diye bekliyordum ki siz farketmişsiniz. Tebrikler Satoshi Nakamoto'nun Bitcoin makalesini türkçe olarak şu linkten okuyabilirsiniz. https://books.google.co.uk/books?id=ZpKyAwAAQBAJ&lpg=PA1&hl=tr&pg=PA1#v=onepage&q&f=falseAyrıca moderatör başlığı düzenlerse sanırım daha iyi olur malum ilk mesajdaki linkin düzeltilmesi gerekir. @EFS Çok teşekkür ederim İlginizden dolayı
|
|
|
|
freegeyik
Newbie
Activity: 4
|
|
February 13, 2018, 02:33:22 PM |
|
Sayın Egosmaster, https://books.google.co.uk/books?id=ZpKyAwAAQBAJ&lpg=PA1&hl=tr&pg=PA1#v=onepage&q&f=false Linki paylaşımı için teşekkür ederim. Makaleden de anlaşılacağı üzere yine herşey matematiğin üzerine kurulmuş. Ah bu matematik. Saygıularımla Okumak için linke tıkladığımda site hata ver link kırılmış sanırım elinde olan başka bir kaynağa yükleye bilir mi?
Ben linkin bozuk olduğunu yaklaşık 1 hafta önce farketmiştim. Ancak son mesajlara bakınca herkes teşekkür edip çok faydalı bilgiler olduğunu yazmaya devam ediyordu. Yani çoğu kişi içeriği okumadan post kasıyor, acınacak haldeler. Kim farkedecek diye bekliyordum ki siz farketmişsiniz. Tebrikler Satoshi Nakamoto'nun Bitcoin makalesini türkçe olarak şu linkten okuyabilirsiniz. https://books.google.co.uk/books?id=ZpKyAwAAQBAJ&lpg=PA1&hl=tr&pg=PA1#v=onepage&q&f=falseAyrıca moderatör başlığı düzenlerse sanırım daha iyi olur malum ilk mesajdaki linkin düzeltilmesi gerekir. @EFS
|
|
|
|
akanus
Newbie
Activity: 28
Merit: 1
|
|
February 14, 2018, 06:37:00 AM |
|
Son yazanlar neye teşekkür ediyor anlamadım? Her iki site de açılmıyor.
|
|
|
|
cagcug
Newbie
Activity: 95
|
|
February 15, 2018, 01:57:59 AM |
|
Ellerine sağlık çok teşekkürler buna gerçekten ihtiyacımız vardı çok doğru yükselmesi ve düşmesi değil önemli olan ..
|
|
|
|
falapella
Newbie
Activity: 98
|
|
February 15, 2018, 09:36:26 PM |
|
Eline sağlık merak edenler için yararlı bir bilgi. Teşekkürler paylaşım için
|
|
|
|
Rockerfaller
Newbie
Activity: 11
Merit: 2
|
|
February 15, 2018, 10:20:11 PM |
|
Makalenin Türkçe’ye çevrilmesi tabiki güzel. Buradaki link açılmıyor, Youtube üzerinden sesli kitap olarak açılıyor. Bu arada makaleyi hem İngilizce hemde Türkçe olarak okudum. ( Hatta bir kaç defa ) Her seferinde Satoshi’ye olan hayranlığım arttı Emekler için teşekkürler..
|
|
|
|
ylmz611
Newbie
Activity: 31
|
|
February 18, 2018, 03:38:49 PM |
|
Ellerine sağlık
|
|
|
|
byalican
Newbie
|
|
February 19, 2018, 06:48:50 AM |
|
Çeviri için teşekkürler. Herşeyin başladığı nokta. Ne yazıkki büyük bir kitle artık teknolojiyi, gelecek vizyonu bir kenara bırakıp kısa sürede kar etmek için çaba sarfediyor.
|
|
|
|
mecazherif
Newbie
Activity: 280
|
|
February 20, 2018, 06:22:12 AM |
|
Bu makale gerçekten dünyayı değiştiren ve dünya ya yepyeni bir soluk getiren bir makale.
|
|
|
|
Guap0
Newbie
Activity: 32
|
|
February 20, 2018, 01:23:53 PM |
|
Çok teşekkürler bu konulardan yeni haberdar olmuş biri için çok faydalı ve anlaşılır buldum çok iyi yazılmış benim gibi yeni girenlerin bakmasını öneririm elinize sağlık. Tekrardan teşekkürler.
|
|
|
|
|