Bitcoin Forum
October 22, 2019, 12:57:14 PM *
News: 10th anniversary art contest
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: « 1 ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 [55] 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 »
  Print  
Author Topic: [CLOSED]Minion Chip Assembly GB  (Read 76937 times)
This is a self-moderated topic. If you do not want to be moderated by the person who started this topic, create a new topic.
sorehammer
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 504
Merit: 250



View Profile
September 22, 2014, 09:23:01 PM
 #1081

that 15 should be 255 chap

.
PLAY
               ▄▄▄██████▄▄▄▄▄
          ▄▄███████████    █████▄
      ▄▄███████    ████▄▄▄▄███████
  ▄▄███    ████▄▄▄▄███████████████▌
▄██████▄▄▄▄███████████████████████
█████████████████████████████████▌
▐████████████████████▀█  ███████████
 ▐█████████████████▄  ▀     ▀██████▌
  ████████████████▀    ▄▄▄   ███████
  ▐███████████████▄ ▄  ▐███   ▀██████▌
   ▐████████████████   ▀▀      ██████
    ███  ▀███████████▌   ▄▄██   ▐█████▌
    ▐██▄  ███████████   ▐███   ███████
     ████████████████▌   ▀   ▄███████
     ▐██████████████▀    ▄ ▀██████▀
      ▀███████████████  ▄ ▀█▄████▀
        ▀████████████████▄███▀▀
          ▀███████████████▀▀
            ▀██████████▀▀
              ▀████▀▀
.
ITCOIN
G   A   M   E   S
       ▄██▄
      ▐████▄▄▄██
  ▄   █████████▀
   ▀▄ ▀█████▀▀
  ▄▄▀▀▀▄▄▄▄▄▀▀
 ▀ ▄▄██▄▄▄▄▄███▄
 ▄███████  ██████▄
▄█████▀      ▀█████
██████  ▀  █▄▄██████
███████▄▄    ▀██████
 █████  ▀  ▀  █████▀
  ▀████▄▄  ▄▄█████▀
    ▀▀███▄▄█████▀
▄▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▄
▄▄█ ▄▀▄           █
▄▄▄▀▀▀  █ █▀█           █
█  ▄▄    █      ▄█▄      █
▀▄ █▄▀▄  █    ▄█████▄    █
█ ▀     █  ▄█████████▄  █
█      █  ███████████  █
▀▄     █   ▀▀▀ █ ▀▀▀   █
█     █      ▀▀▀      █
█    █               █
▀▄   ▀▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▀
█       ▄▄▄▀▀       
▀▄▄▄▀▀▀             
           ▄▄▄   
          █   ▀▀▀▄▄▄
         █  ▄▄▄     ▀▀▀▄▄▄
        █   ███    ▄▄▄   ▐▌
 ▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄   ███   █
█               █       █
█          ███  █ ▄    █
█          ▀▀▀  █ ██  █
█      ███      █ ▀  █
█      ▀▀▀      █   █
█  ███          █ ▀▀
█  ▀▀▀          █
▀▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▀
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1571749034
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1571749034

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1571749034
Reply with quote  #2

1571749034
Report to moderator
macher
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 45
Merit: 0


View Profile
September 22, 2014, 09:32:06 PM
 #1082

that 15 should be 255 chap

I changed it to 255, reboot and no change. After 2min got again zombie :-(

btw, I dont change this default values... use this http://technobit.eu/0_3_9.rar
sorehammer
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 504
Merit: 250



View Profile
September 22, 2014, 09:34:55 PM
 #1083

what psu you using

.
PLAY
               ▄▄▄██████▄▄▄▄▄
          ▄▄███████████    █████▄
      ▄▄███████    ████▄▄▄▄███████
  ▄▄███    ████▄▄▄▄███████████████▌
▄██████▄▄▄▄███████████████████████
█████████████████████████████████▌
▐████████████████████▀█  ███████████
 ▐█████████████████▄  ▀     ▀██████▌
  ████████████████▀    ▄▄▄   ███████
  ▐███████████████▄ ▄  ▐███   ▀██████▌
   ▐████████████████   ▀▀      ██████
    ███  ▀███████████▌   ▄▄██   ▐█████▌
    ▐██▄  ███████████   ▐███   ███████
     ████████████████▌   ▀   ▄███████
     ▐██████████████▀    ▄ ▀██████▀
      ▀███████████████  ▄ ▀█▄████▀
        ▀████████████████▄███▀▀
          ▀███████████████▀▀
            ▀██████████▀▀
              ▀████▀▀
.
ITCOIN
G   A   M   E   S
       ▄██▄
      ▐████▄▄▄██
  ▄   █████████▀
   ▀▄ ▀█████▀▀
  ▄▄▀▀▀▄▄▄▄▄▀▀
 ▀ ▄▄██▄▄▄▄▄███▄
 ▄███████  ██████▄
▄█████▀      ▀█████
██████  ▀  █▄▄██████
███████▄▄    ▀██████
 █████  ▀  ▀  █████▀
  ▀████▄▄  ▄▄█████▀
    ▀▀███▄▄█████▀
▄▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▄
▄▄█ ▄▀▄           █
▄▄▄▀▀▀  █ █▀█           █
█  ▄▄    █      ▄█▄      █
▀▄ █▄▀▄  █    ▄█████▄    █
█ ▀     █  ▄█████████▄  █
█      █  ███████████  █
▀▄     █   ▀▀▀ █ ▀▀▀   █
█     █      ▀▀▀      █
█    █               █
▀▄   ▀▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▀
█       ▄▄▄▀▀       
▀▄▄▄▀▀▀             
           ▄▄▄   
          █   ▀▀▀▄▄▄
         █  ▄▄▄     ▀▀▀▄▄▄
        █   ███    ▄▄▄   ▐▌
 ▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄   ███   █
█               █       █
█          ███  █ ▄    █
█          ▀▀▀  █ ██  █
█      ███      █ ▀  █
█      ▀▀▀      █   █
█  ███          █ ▀▀
█  ▀▀▀          █
▀▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▀
macher
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 45
Merit: 0


View Profile
September 22, 2014, 09:38:04 PM
 #1084

what psu you using

Platimax 1500W EPM1500EGT

http://www.enermax.com/home.php?fn=eng/product_a1_1_2&lv0=1&lv1=52&no=191

now just one minion to that power supply
sorehammer
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 504
Merit: 250



View Profile
September 22, 2014, 09:38:22 PM
 #1085

if you want we can try team view

.
PLAY
               ▄▄▄██████▄▄▄▄▄
          ▄▄███████████    █████▄
      ▄▄███████    ████▄▄▄▄███████
  ▄▄███    ████▄▄▄▄███████████████▌
▄██████▄▄▄▄███████████████████████
█████████████████████████████████▌
▐████████████████████▀█  ███████████
 ▐█████████████████▄  ▀     ▀██████▌
  ████████████████▀    ▄▄▄   ███████
  ▐███████████████▄ ▄  ▐███   ▀██████▌
   ▐████████████████   ▀▀      ██████
    ███  ▀███████████▌   ▄▄██   ▐█████▌
    ▐██▄  ███████████   ▐███   ███████
     ████████████████▌   ▀   ▄███████
     ▐██████████████▀    ▄ ▀██████▀
      ▀███████████████  ▄ ▀█▄████▀
        ▀████████████████▄███▀▀
          ▀███████████████▀▀
            ▀██████████▀▀
              ▀████▀▀
.
ITCOIN
G   A   M   E   S
       ▄██▄
      ▐████▄▄▄██
  ▄   █████████▀
   ▀▄ ▀█████▀▀
  ▄▄▀▀▀▄▄▄▄▄▀▀
 ▀ ▄▄██▄▄▄▄▄███▄
 ▄███████  ██████▄
▄█████▀      ▀█████
██████  ▀  █▄▄██████
███████▄▄    ▀██████
 █████  ▀  ▀  █████▀
  ▀████▄▄  ▄▄█████▀
    ▀▀███▄▄█████▀
▄▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▄
▄▄█ ▄▀▄           █
▄▄▄▀▀▀  █ █▀█           █
█  ▄▄    █      ▄█▄      █
▀▄ █▄▀▄  █    ▄█████▄    █
█ ▀     █  ▄█████████▄  █
█      █  ███████████  █
▀▄     █   ▀▀▀ █ ▀▀▀   █
█     █      ▀▀▀      █
█    █               █
▀▄   ▀▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▀
█       ▄▄▄▀▀       
▀▄▄▄▀▀▀             
           ▄▄▄   
          █   ▀▀▀▄▄▄
         █  ▄▄▄     ▀▀▀▄▄▄
        █   ███    ▄▄▄   ▐▌
 ▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄   ███   █
█               █       █
█          ███  █ ▄    █
█          ▀▀▀  █ ██  █
█      ███      █ ▀  █
█      ▀▀▀      █   █
█  ███          █ ▀▀
█  ▀▀▀          █
▀▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▀
kingcolex
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1988
Merit: 1213


First 100% Liquid Stablecoin Backed by Gold


View Profile
September 22, 2014, 09:50:39 PM
 #1086

Just wanted to give a big thank you to Marto, my new PSU came in and im up and hashing at 400gh/s connected to my router. (Thanks Marto i apprecaite it)

sorehammer
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 504
Merit: 250



View Profile
September 22, 2014, 09:51:43 PM
 #1087

Just wanted to give a big thank you to Marto, my new PSU came in and im up and hashing at 400gh/s connected to my router. (Thanks Marto i apprecaite it)
Great news chap

.
PLAY
               ▄▄▄██████▄▄▄▄▄
          ▄▄███████████    █████▄
      ▄▄███████    ████▄▄▄▄███████
  ▄▄███    ████▄▄▄▄███████████████▌
▄██████▄▄▄▄███████████████████████
█████████████████████████████████▌
▐████████████████████▀█  ███████████
 ▐█████████████████▄  ▀     ▀██████▌
  ████████████████▀    ▄▄▄   ███████
  ▐███████████████▄ ▄  ▐███   ▀██████▌
   ▐████████████████   ▀▀      ██████
    ███  ▀███████████▌   ▄▄██   ▐█████▌
    ▐██▄  ███████████   ▐███   ███████
     ████████████████▌   ▀   ▄███████
     ▐██████████████▀    ▄ ▀██████▀
      ▀███████████████  ▄ ▀█▄████▀
        ▀████████████████▄███▀▀
          ▀███████████████▀▀
            ▀██████████▀▀
              ▀████▀▀
.
ITCOIN
G   A   M   E   S
       ▄██▄
      ▐████▄▄▄██
  ▄   █████████▀
   ▀▄ ▀█████▀▀
  ▄▄▀▀▀▄▄▄▄▄▀▀
 ▀ ▄▄██▄▄▄▄▄███▄
 ▄███████  ██████▄
▄█████▀      ▀█████
██████  ▀  █▄▄██████
███████▄▄    ▀██████
 █████  ▀  ▀  █████▀
  ▀████▄▄  ▄▄█████▀
    ▀▀███▄▄█████▀
▄▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▄
▄▄█ ▄▀▄           █
▄▄▄▀▀▀  █ █▀█           █
█  ▄▄    █      ▄█▄      █
▀▄ █▄▀▄  █    ▄█████▄    █
█ ▀     █  ▄█████████▄  █
█      █  ███████████  █
▀▄     █   ▀▀▀ █ ▀▀▀   █
█     █      ▀▀▀      █
█    █               █
▀▄   ▀▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▀
█       ▄▄▄▀▀       
▀▄▄▄▀▀▀             
           ▄▄▄   
          █   ▀▀▀▄▄▄
         █  ▄▄▄     ▀▀▀▄▄▄
        █   ███    ▄▄▄   ▐▌
 ▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄   ███   █
█               █       █
█          ███  █ ▄    █
█          ▀▀▀  █ ██  █
█      ███      █ ▀  █
█      ▀▀▀      █   █
█  ███          █ ▀▀
█  ▀▀▀          █
▀▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▀
dogjunior
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 406
Merit: 255


View Profile
September 22, 2014, 11:45:48 PM
 #1088

Just wanted to give a big thank you to Marto, my new PSU came in and im up and hashing at 400gh/s connected to my router. (Thanks Marto i apprecaite it)

A ray of hope for those waiting. I wish I had my miners so that I could put it all behind me. I know I won't ROI but just having the miners is a comfort. I remain positive and send out good karma to Marto and Bob.
marto74
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 728
Merit: 500



View Profile WWW
September 23, 2014, 12:04:50 AM
 #1089

post a pic of the hexa page so I can compare settings




ntp off
dhcp off
ip static
ssh on
Care to give me TW access.
I'll try to help Wink

http://technobit.eu
tips : 12DNdacCtUZ99qcP74FwchaCPzeDL9Voff
Zich
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1190
Merit: 1000


View Profile WWW
September 23, 2014, 02:02:42 AM
Last edit: September 23, 2014, 02:23:10 AM by Zich
 #1090

that 15 should be 255 chap

Some info regarding enable & disable chips:

The setting use binary numbering.
1 represent enable
0 represent disable

Example:

Chips numbering   ==> 7654 3210       Decimal
all chips enable    ==> 0000 1111         15   or
                               1111 1111        255

all chips disable   ==> 0000 0000          0      Roll Eyes

chip 3 disable      ==> 0000 0111         7    

chip 2 disable      ==> 0000 1011         11  

chip 1 disable      ==> 0000 1101         13  

chip 0 disable      ==> 0000 1110         14  

chip 0 & 1 disable ==> 0000 1100         12


Since there is only 4 chips available so 15 also work  Smiley
sorehammer
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 504
Merit: 250



View Profile
September 23, 2014, 02:06:34 AM
 #1091

Just going on what works in mine Smiley

.
PLAY
               ▄▄▄██████▄▄▄▄▄
          ▄▄███████████    █████▄
      ▄▄███████    ████▄▄▄▄███████
  ▄▄███    ████▄▄▄▄███████████████▌
▄██████▄▄▄▄███████████████████████
█████████████████████████████████▌
▐████████████████████▀█  ███████████
 ▐█████████████████▄  ▀     ▀██████▌
  ████████████████▀    ▄▄▄   ███████
  ▐███████████████▄ ▄  ▐███   ▀██████▌
   ▐████████████████   ▀▀      ██████
    ███  ▀███████████▌   ▄▄██   ▐█████▌
    ▐██▄  ███████████   ▐███   ███████
     ████████████████▌   ▀   ▄███████
     ▐██████████████▀    ▄ ▀██████▀
      ▀███████████████  ▄ ▀█▄████▀
        ▀████████████████▄███▀▀
          ▀███████████████▀▀
            ▀██████████▀▀
              ▀████▀▀
.
ITCOIN
G   A   M   E   S
       ▄██▄
      ▐████▄▄▄██
  ▄   █████████▀
   ▀▄ ▀█████▀▀
  ▄▄▀▀▀▄▄▄▄▄▀▀
 ▀ ▄▄██▄▄▄▄▄███▄
 ▄███████  ██████▄
▄█████▀      ▀█████
██████  ▀  █▄▄██████
███████▄▄    ▀██████
 █████  ▀  ▀  █████▀
  ▀████▄▄  ▄▄█████▀
    ▀▀███▄▄█████▀
▄▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▄
▄▄█ ▄▀▄           █
▄▄▄▀▀▀  █ █▀█           █
█  ▄▄    █      ▄█▄      █
▀▄ █▄▀▄  █    ▄█████▄    █
█ ▀     █  ▄█████████▄  █
█      █  ███████████  █
▀▄     █   ▀▀▀ █ ▀▀▀   █
█     █      ▀▀▀      █
█    █               █
▀▄   ▀▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▀
█       ▄▄▄▀▀       
▀▄▄▄▀▀▀             
           ▄▄▄   
          █   ▀▀▀▄▄▄
         █  ▄▄▄     ▀▀▀▄▄▄
        █   ███    ▄▄▄   ▐▌
 ▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄   ███   █
█               █       █
█          ███  █ ▄    █
█          ▀▀▀  █ ██  █
█      ███      █ ▀  █
█      ▀▀▀      █   █
█  ███          █ ▀▀
█  ▀▀▀          █
▀▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▀
Zich
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1190
Merit: 1000


View Profile WWW
September 23, 2014, 02:14:48 AM
Last edit: September 23, 2014, 02:29:17 AM by Zich
 #1092


That's it, your PSU is very powerful but not single rail. Your PSU had six rails, each rail only can deliver 30A max.
Using default setting the board will use up to 40A(i guess since i don't own one  Tongue)

To prove this you can try to disable 1 chip & see if the board can reach 300G
You can see more detail on cgminer api log.
Mariowot
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 588
Merit: 500


View Profile
September 23, 2014, 06:35:36 AM
 #1093



any idea whats wrong?

after start it is minig about 2min, than its stop and blinking red.

You might aswell have wrong atached coolers to the board, i did have the same problem  at the begining
sorehammer
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 504
Merit: 250



View Profile
September 23, 2014, 06:56:41 AM
 #1094


That's it, your PSU is very powerful but not single rail. Your PSU had six rails, each rail only can deliver 30A max.
Using default setting the board will use up to 40A(i guess since i don't own one  Tongue)

To prove this you can try to disable 1 chip & see if the board can reach 300G
You can see more detail on cgminer api log.

I'm using a psu with 36a on the 12v rails and it works fine.

.
PLAY
               ▄▄▄██████▄▄▄▄▄
          ▄▄███████████    █████▄
      ▄▄███████    ████▄▄▄▄███████
  ▄▄███    ████▄▄▄▄███████████████▌
▄██████▄▄▄▄███████████████████████
█████████████████████████████████▌
▐████████████████████▀█  ███████████
 ▐█████████████████▄  ▀     ▀██████▌
  ████████████████▀    ▄▄▄   ███████
  ▐███████████████▄ ▄  ▐███   ▀██████▌
   ▐████████████████   ▀▀      ██████
    ███  ▀███████████▌   ▄▄██   ▐█████▌
    ▐██▄  ███████████   ▐███   ███████
     ████████████████▌   ▀   ▄███████
     ▐██████████████▀    ▄ ▀██████▀
      ▀███████████████  ▄ ▀█▄████▀
        ▀████████████████▄███▀▀
          ▀███████████████▀▀
            ▀██████████▀▀
              ▀████▀▀
.
ITCOIN
G   A   M   E   S
       ▄██▄
      ▐████▄▄▄██
  ▄   █████████▀
   ▀▄ ▀█████▀▀
  ▄▄▀▀▀▄▄▄▄▄▀▀
 ▀ ▄▄██▄▄▄▄▄███▄
 ▄███████  ██████▄
▄█████▀      ▀█████
██████  ▀  █▄▄██████
███████▄▄    ▀██████
 █████  ▀  ▀  █████▀
  ▀████▄▄  ▄▄█████▀
    ▀▀███▄▄█████▀
▄▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▄
▄▄█ ▄▀▄           █
▄▄▄▀▀▀  █ █▀█           █
█  ▄▄    █      ▄█▄      █
▀▄ █▄▀▄  █    ▄█████▄    █
█ ▀     █  ▄█████████▄  █
█      █  ███████████  █
▀▄     █   ▀▀▀ █ ▀▀▀   █
█     █      ▀▀▀      █
█    █               █
▀▄   ▀▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▀
█       ▄▄▄▀▀       
▀▄▄▄▀▀▀             
           ▄▄▄   
          █   ▀▀▀▄▄▄
         █  ▄▄▄     ▀▀▀▄▄▄
        █   ███    ▄▄▄   ▐▌
 ▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄   ███   █
█               █       █
█          ███  █ ▄    █
█          ▀▀▀  █ ██  █
█      ███      █ ▀  █
█      ▀▀▀      █   █
█  ███          █ ▀▀
█  ▀▀▀          █
▀▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▀
Zich
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1190
Merit: 1000


View Profile WWW
September 23, 2014, 07:23:18 AM
 #1095


That's it, your PSU is very powerful but not single rail. Your PSU had six rails, each rail only can deliver 30A max.
Using default setting the board will use up to 40A(i guess since i don't own one  Tongue)

To prove this you can try to disable 1 chip & see if the board can reach 300G
You can see more detail on cgminer api log.

I'm using a psu with 36a on the 12v rails and it works fine.

Of course it work. based on 2GOOD review at default setting it will use about 430 watt.
Your PSU can deliver 36 A x 12 V = 432 watt.
macher PSU 30 A x 12 V = 360 watt, the psu overload protection should already kick in.
sorehammer
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 504
Merit: 250



View Profile
September 23, 2014, 07:24:43 AM
 #1096

That would explain it then Smiley

.
PLAY
               ▄▄▄██████▄▄▄▄▄
          ▄▄███████████    █████▄
      ▄▄███████    ████▄▄▄▄███████
  ▄▄███    ████▄▄▄▄███████████████▌
▄██████▄▄▄▄███████████████████████
█████████████████████████████████▌
▐████████████████████▀█  ███████████
 ▐█████████████████▄  ▀     ▀██████▌
  ████████████████▀    ▄▄▄   ███████
  ▐███████████████▄ ▄  ▐███   ▀██████▌
   ▐████████████████   ▀▀      ██████
    ███  ▀███████████▌   ▄▄██   ▐█████▌
    ▐██▄  ███████████   ▐███   ███████
     ████████████████▌   ▀   ▄███████
     ▐██████████████▀    ▄ ▀██████▀
      ▀███████████████  ▄ ▀█▄████▀
        ▀████████████████▄███▀▀
          ▀███████████████▀▀
            ▀██████████▀▀
              ▀████▀▀
.
ITCOIN
G   A   M   E   S
       ▄██▄
      ▐████▄▄▄██
  ▄   █████████▀
   ▀▄ ▀█████▀▀
  ▄▄▀▀▀▄▄▄▄▄▀▀
 ▀ ▄▄██▄▄▄▄▄███▄
 ▄███████  ██████▄
▄█████▀      ▀█████
██████  ▀  █▄▄██████
███████▄▄    ▀██████
 █████  ▀  ▀  █████▀
  ▀████▄▄  ▄▄█████▀
    ▀▀███▄▄█████▀
▄▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▄
▄▄█ ▄▀▄           █
▄▄▄▀▀▀  █ █▀█           █
█  ▄▄    █      ▄█▄      █
▀▄ █▄▀▄  █    ▄█████▄    █
█ ▀     █  ▄█████████▄  █
█      █  ███████████  █
▀▄     █   ▀▀▀ █ ▀▀▀   █
█     █      ▀▀▀      █
█    █               █
▀▄   ▀▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▀
█       ▄▄▄▀▀       
▀▄▄▄▀▀▀             
           ▄▄▄   
          █   ▀▀▀▄▄▄
         █  ▄▄▄     ▀▀▀▄▄▄
        █   ███    ▄▄▄   ▐▌
 ▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄   ███   █
█               █       █
█          ███  █ ▄    █
█          ▀▀▀  █ ██  █
█      ███      █ ▀  █
█      ▀▀▀      █   █
█  ███          █ ▀▀
█  ▀▀▀          █
▀▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▀
Zich
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1190
Merit: 1000


View Profile WWW
September 23, 2014, 07:27:54 AM
 #1097

That would explain it then Smiley

Maybe, since i didn't consider what Mariowot said about cooler  Cheesy
btmtb
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 289
Merit: 250

Scam-Busting PSA: Beware of Black Arrow Software


View Profile
September 23, 2014, 07:39:01 AM
 #1098

I received mine late yesterday afternoon but other than a cursory look I've not had chance to set them up. Anyone had any joy with alternative coolers yet? I noticed the steel brackets, but they're obviously a million miles different from my Intel 1150 coolers, I'll have to have a proper play later tonight.
Mariowot
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 588
Merit: 500


View Profile
September 23, 2014, 08:59:13 AM
 #1099

I received mine late yesterday afternoon but other than a cursory look I've not had chance to set them up. Anyone had any joy with alternative coolers yet? I noticed the steel brackets, but they're obviously a million miles different from my Intel 1150 coolers, I'll have to have a proper play later tonight.

Arctic freezer rev.2 fits perfect on the steel bracket.
macher
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 45
Merit: 0


View Profile
September 23, 2014, 10:44:29 AM
Last edit: September 23, 2014, 10:56:17 AM by macher
 #1100


That's it, your PSU is very powerful but not single rail. Your PSU had six rails, each rail only can deliver 30A max.
Using default setting the board will use up to 40A(i guess since i don't own one  Tongue)

To prove this you can try to disable 1 chip & see if the board can reach 300G
You can see more detail on cgminer api log.

I'm using a psu with 36a on the 12v rails and it works fine.

Of course it work. based on 2GOOD review at default setting it will use about 430 watt.
Your PSU can deliver 36 A x 12 V = 432 watt.
macher PSU 30 A x 12 V = 360 watt, the psu overload protection should already kick in.


no, the PSU is not the problem because it is connect to two 12v rails (2x30A)


You might aswell have wrong atached coolers to the board, i did have the same problem  at the begining

no, that is also not a problem - if you connect it wrong, the fan is not moving



I tried to disable the chips one by one and only just one configuration is working - the 12 (0+1 disable). All other possibilities = ZOMBIE

I think that the board is bad... but maybe is between chair and keyboard ;-) I have other 3 boards that is not connect so tomorrow I will try it.


Now the best result:

http://www.udrevaka.net/technobit_hexm_problem5.png
Pages: « 1 ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 [55] 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!