Bitcoin Forum
October 21, 2019, 09:33:11 PM *
News: 10th anniversary art contest
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 [19] 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 »
  Print  
Author Topic: NSGminer v0.9.4: The Fastest NeoScrypt GPU Miner  (Read 219079 times)
This is a self-moderated topic. If you do not want to be moderated by the person who started this topic, create a new topic.
nadrojcote
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 230
Merit: 102


View Profile
September 05, 2017, 01:37:25 PM
 #361

I've got a samsung memory 6gb overclocked with the same settings and Im only getting just under 700.
How did you work this wizardry?
What version of CCMiner are you using? Thanks!
I'm using  ccminer alexis-1.0 with -i 15 option (intensity 15).
And OC with MSI Afterburner
- 1060_6 +175 Mhz (1975Mhz) / +875 (4677Mhz)
- 1060_3 +250 Mhz (1969Mhz) / +450 (4303Mhz)

Launching two miners in different windows for each of card (got only 2 1060 Smiley )

Thanks I'm trying this version, but I'm getting this error.

GPU #0: Nonce $002D9438 does not validate on CPU!


Copied the alexis version from this and it works. Getting 880 kH/s!!

https://bitcointalk.org/index.php?topic=1777336.0
PLAY NOW
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1571693591
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1571693591

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1571693591
Reply with quote  #2

1571693591
Report to moderator
1571693591
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1571693591

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1571693591
Reply with quote  #2

1571693591
Report to moderator
1571693591
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1571693591

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1571693591
Reply with quote  #2

1571693591
Report to moderator
candyiman
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 308
Merit: 100


View Profile
September 05, 2017, 01:46:16 PM
 #362

I've got a samsung memory 6gb overclocked with the same settings and Im only getting just under 700.
How did you work this wizardry?
What version of CCMiner are you using? Thanks!
I'm using  ccminer alexis-1.0 with -i 15 option (intensity 15).
And OC with MSI Afterburner
- 1060_6 +175 Mhz (1975Mhz) / +875 (4677Mhz)
- 1060_3 +250 Mhz (1969Mhz) / +450 (4303Mhz)

Launching two miners in different windows for each of card (got only 2 1060 Smiley )

Thanks I'm trying this version, but I'm getting this error.

GPU #0: Nonce $002D9438 does not validate on CPU!


Copied the alexis version from this and it works. Getting 880 kH/s!!

https://bitcointalk.org/index.php?topic=1777336.0

what exactlty did you do?

Share please 

settings on  the VGA
memory type

Temp etc

on what pool are you mining

and how the bat file looks like

thanks
MetalHelmet
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 72
Merit: 0


View Profile
September 05, 2017, 04:51:40 PM
 #363

Copied the alexis version from this and it works. Getting 880 kH/s!!
https://bitcointalk.org/index.php?topic=1777336.0
Can you share exact link for miner you downloaded ?
Or/and paste MD5 hash for ccminer.exe here...
naresh963
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 42
Merit: 0


View Profile
September 05, 2017, 11:29:36 PM
 #364

Copied the alexis version from this and it works. Getting 880 kH/s!!
https://bitcointalk.org/index.php?topic=1777336.0
Can you share exact link for miner you downloaded ?
Or/and paste MD5 hash for ccminer.exe here...

just download the NemosMiner-v1.7.6-ZPOOL. there will be ccmineralexis78.exe inside the zip. use that miner for gtx1060 with intensity 15 (-i 15). You will get 900 kh/s.
candyiman
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 308
Merit: 100


View Profile
September 06, 2017, 04:08:59 PM
 #365

Copied the alexis version from this and it works. Getting 880 kH/s!!
https://bitcointalk.org/index.php?topic=1777336.0
Can you share exact link for miner you downloaded ?
Or/and paste MD5 hash for ccminer.exe here...

just download the NemosMiner-v1.7.6-ZPOOL. there will be ccmineralexis78.exe inside the zip. use that miner for gtx1060 with intensity 15 (-i 15). You will get 900 kh/s.

bat file?
naresh963
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 42
Merit: 0


View Profile
September 06, 2017, 09:04:36 PM
 #366

Copied the alexis version from this and it works. Getting 880 kH/s!!
https://bitcointalk.org/index.php?topic=1777336.0
Can you share exact link for miner you downloaded ?
Or/and paste MD5 hash for ccminer.exe here...

just download the NemosMiner-v1.7.6-ZPOOL. there will be ccmineralexis78.exe inside the zip. use that miner for gtx1060 with intensity 15 (-i 15). You will get 900 kh/s.

bat file?

Code:
ccmineralexis78 -a neoscrypt -o stratum+tcp://your_pool:port -u wallet_address -p password -d device_id -i 15

check your device_id using nvidia inspector.
candyiman
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 308
Merit: 100


View Profile
September 07, 2017, 12:49:32 AM
Last edit: September 07, 2017, 01:16:33 AM by candyiman
 #367

How you guys did manage to go to 880?  Scrn shot?

What PL
 are you using



Question

How do I run only 6 cards (Out of 8 )


--cuda-devices 0 1 3 4  

Does not work at the end of a bat file


I managed on Crazy OC settings

756 Hashes

With 116 pl (does not have to be)
+235 core clock
+910 Memory Clock

756 Hashes

Hard to believe an Nvidia 1060 3gb does 880-900
candyiman
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 308
Merit: 100


View Profile
September 07, 2017, 02:25:47 AM
 #368

Is it True 1060    900  on Neoscrypt? Settings?

Asus GTX 1060_6 Expedition OC 6GB (Samsung memory) gets 902 H/s with +175 Mhz clock (~1975Mhz) and +875 Mhz Memory (~4677Mhz)
Also GTX 1060_3 3GB (Palit Dual with Hynix memory)  gets 803 H/s with +250 Mhz clock (~1969Mhz) and +450 Mhz Memory (~4303Mhz)


Here is screenshot (via TeamViewer) https://s26.postimg.org/a0wm90m0p/GTX1060_Neoscrypt.png

KFA2 OC

1060 3gb
PL 116
+230 Core clock
+930 Memo clock

756Hashes with alexisminer


do I have false miner or something?
candyiman
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 308
Merit: 100


View Profile
September 08, 2017, 11:20:34 AM
Last edit: September 08, 2017, 01:49:45 PM by candyiman
 #369

Is it True 1060    900  on Neoscrypt? Settings?

Asus GTX 1060_6 Expedition OC 6GB (Samsung memory) gets 902 H/s with +175 Mhz clock (~1975Mhz) and +875 Mhz Memory (~4677Mhz)
Also GTX 1060_3 3GB (Palit Dual with Hynix memory)  gets 803 H/s with +250 Mhz clock (~1969Mhz) and +450 Mhz Memory (~4303Mhz)


Here is screenshot (via TeamViewer) https://s26.postimg.org/a0wm90m0p/GTX1060_Neoscrypt.png

KFA2 OC

1060 3gb
PL 116
+230 Core clock
+930 Memo clock

756Hashes with alexisminer




do I have false miner or something?

OK guys Alexis informed me that if a card cant run  -i 16   it means that the OS is using some of my GPU memory do drive the display  Although I do run my display from HDMI port on the Asus prime Z270

and tried different settings like  -i 15,16,16,16  etc  and disabled the Windows AERO  and set style on Contrast  I still cant run it on -i 16



Any ideas?


update mode -i 16  wont work on 1060 3gb version only on  1060 6bg,   i-16 needes 4,1gb of memory so case closed
MarcusDe
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 789
Merit: 503



View Profile WWW
September 08, 2017, 05:09:21 PM
 #370

On -i 15 and 1060 3GB with 6 cards I get:



[2017-09-08 19:08:49] [S/A/T]: 0/67/67, diff: 0.006, 4137.70kH/s yes!
[2017-09-08 19:08:49] [S/A/T]: 0/68/68, diff: 0.001, 4138.11kH/s yes!
[2017-09-08 19:08:50] [S/A/T]: 0/69/69, diff: 0.005, 4137.98kH/s yes!
[2017-09-08 19:08:51] [S/A/T]: 0/70/70, diff: 0.008, 4137.62kH/s yes!
[2017-09-08 19:08:51] [S/A/T]: 0/71/71, diff: 0.001, 4136.84kH/s yes!
[2017-09-08 19:08:52] [S/A/T]: 0/72/72, diff: 0.002, 4135.46kH/s yes!
[2017-09-08 19:08:52] [S/A/T]: 0/73/73, diff: 0.002, 4135.46kH/s yes!
[2017-09-08 19:08:52] [S/A/T]: 0/74/74, diff: 0.002, 4135.45kH/s yes!
[2017-09-08 19:08:52] [S/A/T]: 0/75/75, diff: 0.003, 4135.30kH/s yes!

AikaPool
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 771
Merit: 500

AikaPool admin


View Profile WWW
September 08, 2017, 08:54:24 PM
 #371

RX480/580 - only 440 kh/s with -I 16 ?
too low! Sad

http://aikapool.com - pool for a good mining!
toantran001
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 2
Merit: 0


View Profile
September 14, 2017, 06:12:56 AM
 #372

anyone can help me to setup bat for ccminer please.
ghostlander
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1177
Merit: 1019


No surrender, no retreat, no regret.


View Profile WWW
September 14, 2017, 07:10:37 PM
 #373

RX480/580 - only 440 kh/s with -I 16 ?
too low! Sad

The current kernel hasn't been optimised for the RX series yet.

"If you've got a problem and have to spread some coins to make it go away, you've got no problem. You've got an expence." ~ Phoenixcoin (PXC) and Orbitcoin (ORB) and Halcyon (HAL)
inevitability
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 3
Merit: 0


View Profile
September 20, 2017, 11:43:01 AM
 #374

HELP!)  How to configure the batch file nsgminer for nicehash ? To work with the NeoScrypt algorithm
Tried here is: nsgminer.exe --neoscrypt -g 1 -w 128-I 16 -o stratum+tcp://neoscrypt.eu.nicehash.com:3341-u 1MmgVxktoSoecqF1pTBC1wHNrT3neGFL1p
Not working .
ghostlander
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1177
Merit: 1019


No surrender, no retreat, no regret.


View Profile WWW
September 20, 2017, 08:24:31 PM
 #375

HELP!)  How to configure the batch file nsgminer for nicehash ? To work with the NeoScrypt algorithm
Tried here is: nsgminer.exe --neoscrypt -g 1 -w 128-I 16 -o stratum+tcp://neoscrypt.eu.nicehash.com:3341-u 1MmgVxktoSoecqF1pTBC1wHNrT3neGFL1p
Not working .

Add a space before -I and -u. Maybe a dummy password, too.

"If you've got a problem and have to spread some coins to make it go away, you've got no problem. You've got an expence." ~ Phoenixcoin (PXC) and Orbitcoin (ORB) and Halcyon (HAL)
inevitability
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 3
Merit: 0


View Profile
September 21, 2017, 04:29:35 AM
 #376

Added spaces, still not working. To add a password? What is the password?
ripcurrent
Member
**
Offline Offline

Activity: 161
Merit: 10


View Profile
September 21, 2017, 07:52:54 PM
 #377

Can someone post a sample catch file for using with GTX1070...

thx
igotfits
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 299
Merit: 100


View Profile
September 24, 2017, 07:19:10 PM
 #378

whats the latest nsgminer? everything i find is years old.
Bobby_Atlas
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 134
Merit: 100

Walking alone in the darkness


View Profile
September 24, 2017, 08:40:24 PM
 #379

i cannot set -I more than 10 - it says wrong input
how could i fix it. It was working perfect before wit 2 GPU's
Money_king88
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 215
Merit: 100

#


View Profile
September 26, 2017, 10:56:51 PM
 #380


SUCCESS: Specified value was saved.

D:\Downloads\nsgminer-win64-0.9.2\nsgminer-win64-0.9.2>nsgminer.exe -neoscrypt -o stratum+tcp://stratum.tzcpool.xyz:3026 -u crypto88.tzc1 -p 1
[2017-09-26 18:55:23] OpenCL platform 0 vendor: Advanced Micro Devices, Inc.
[18:55:23] OpenCL platform 0 name: AMD Accelerated Parallel Processing
[18:55:23] OpenCL platform 0 version: OpenCL 2.0 AMD-APP (2442.12)
[18:55:23] Platform 0 devices: 1
[18:55:23]      0       gfx804

[18:55:23] 1 OpenCL GPU device detected

[18:55:23] GPU 0 Radeon RX 550 Series hardware monitoring enabled
[18:55:23] Failed to ADL_Overdrive5_ODPerformanceLevels_Get
[18:55:23] Unable to load the NVIDIA Management Library

D:\Downloads\nsgminer-win64-0.9.2\nsgminer-win64-0.9.2>pause
Press any key to continue . . .

anyone got a clue with this i am running a amd rx 550 it is saying can't load nvidia
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 [19] 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!