Bitcoin Forum
December 13, 2017, 02:14:32 AM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.15.1  [Torrent].
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Antminer S3+ B11 can't log in  (Read 1503 times)
thisisfun123
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 1


View Profile
November 09, 2014, 05:02:52 PM
 #1

I just got my shipment of 2 Antminer S3+ B11 miners and out of the box one of them has an issue. I logged in and configured one completely fine and changed it to DHCP. Can connect with new address and it is mining beautifully (averaging 453GH/s). The other miner was the issue. Whenever I try to log in by going to 192.168.1.99 it just says "The connection has timed out." I had been in contact with Bitman about this but they have stopped replying to me. I have tried everything I could and I reset the box with the factory reset button. My router sees it as 192.168.1.99, NMAP and the GUI IP scanner both see it as 192.168.1.99, I can't ping 192.168.1.99 and cannot connect. I have tried it connecting directly to my ethernet port on my computer and configured the ethernet interface to 192.168.1.1, netmask 255.255.255.0, gateway 192.168.1.99 and still no connection. I don't know if Bitman is just busy or leaving me out in the cold but it kind of hurts to lose $200+ on one of these guys. Does anybody have any advice as to what to do from here? Any help at all is greatly appreciated.
1513131272
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1513131272

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1513131272
Reply with quote  #2

1513131272
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1513131272
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1513131272

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1513131272
Reply with quote  #2

1513131272
Report to moderator
1513131272
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1513131272

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1513131272
Reply with quote  #2

1513131272
Report to moderator
1513131272
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1513131272

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1513131272
Reply with quote  #2

1513131272
Report to moderator
notlist3d
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1414



View Profile
November 09, 2014, 11:14:36 PM
 #2

Have you tried with Gateway: 192.168.1.1   That is the standard gateway.  I know all of mine are using it.
-ck
Moderator
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 2366


Ruu \o/


View Profile WWW
November 10, 2014, 01:17:56 PM
 #3

There's an official S3 forum thread, please use it.
https://bitcointalk.org/index.php?topic=671189.0
/locked

Primary developer/maintainer for cgminer and ckpool/ckproxy.
ZERO FEE Pooled mining at ckpool.org 1% Fee Solo mining at solo.ckpool.org
-ck
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!