Bitcoin Forum
May 20, 2019, 01:55:09 AM *
News: Latest Bitcoin Core release: 0.18.0 [Torrent] (New!)
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: « 1 ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 [58] 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 »
  Print  
Author Topic: [ANN] $XQN Quotient Financial Network | PoW Scrypt, PoS Blake-256 | UPDATE NOW  (Read 194039 times)
This is a self-moderated topic. If you do not want to be moderated by the person who started this topic, create a new topic.
lopper369
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 59
Merit: 0


View Profile
December 19, 2014, 08:27:17 AM
 #1141

I wiping windows fresh install this only
1558317309
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1558317309

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1558317309
Reply with quote  #2

1558317309
Report to moderator
1558317309
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1558317309

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1558317309
Reply with quote  #2

1558317309
Report to moderator
1558317309
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1558317309

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1558317309
Reply with quote  #2

1558317309
Report to moderator
New Generation Antminer S17 Mining Plan Available Now! Highly Reduced Electricity Fee $0.067/T/DAY! Register To Experience
Free Mining Plan!
GET STARTED!
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1558317309
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1558317309

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1558317309
Reply with quote  #2

1558317309
Report to moderator
idol
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 448
Merit: 250



View Profile
December 19, 2014, 09:24:02 AM
 #1142

why do i keep getting "SSL handshake failed" error seems to happen when I should get my interest Huh

same here...

thefix
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 957
Merit: 1000



View Profile
December 19, 2014, 11:18:10 AM
 #1143

I wiping windows fresh install this only

Tried that and I get the error as it synches up

We have freedom of speech, but you got to watch what you say. -------Tracy Morgan
thefix
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 957
Merit: 1000



View Profile
December 19, 2014, 11:19:21 AM
 #1144

why do i keep getting "SSL handshake failed" error seems to happen when I should get my interest Huh

same here...



Did you install the open ssl thing mentioned in previous posts

We have freedom of speech, but you got to watch what you say. -------Tracy Morgan
idol
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 448
Merit: 250



View Profile
December 19, 2014, 11:30:09 AM
 #1145

why do i keep getting "SSL handshake failed" error seems to happen when I should get my interest Huh

same here...



Did you install the open ssl thing mentioned in previous posts


link plz Smiley

thefix
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 957
Merit: 1000



View Profile
December 19, 2014, 11:34:13 AM
 #1146

why do i keep getting "SSL handshake failed" error seems to happen when I should get my interest Huh

same here...



Did you install the open ssl thing mentioned in previous posts


link plz Smiley

Check out this page with the photos of the errors, this seems to work for some people https://bitcointalk.org/index.php?topic=854299.1020

We have freedom of speech, but you got to watch what you say. -------Tracy Morgan
idol
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 448
Merit: 250



View Profile
December 19, 2014, 11:36:41 AM
 #1147

why do i keep getting "SSL handshake failed" error seems to happen when I should get my interest Huh

same here...



Did you install the open ssl thing mentioned in previous posts


link plz Smiley

Check out this page with the photos of the errors, this seems to work for some people https://bitcointalk.org/index.php?topic=854299.1020

ty Smiley

thefix
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 957
Merit: 1000



View Profile
December 19, 2014, 11:58:39 AM
 #1148

why do i keep getting "SSL handshake failed" error seems to happen when I should get my interest Huh

same here...



Did you install the open ssl thing mentioned in previous posts


link plz Smiley

Check out this page with the photos of the errors, this seems to work for some people https://bitcointalk.org/index.php?topic=854299.1020

ty Smiley

no problem, let us down if the open ssl fixes the issue for you

We have freedom of speech, but you got to watch what you say. -------Tracy Morgan
myagui
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1154
Merit: 1000



View Profile
December 19, 2014, 12:09:30 PM
 #1149

The 'SSL Handshake Failed' error is caused by the Exchange APIs going up and down (these are linked to the market data feed), and the OpenSSL download posted earlier will not change anything concerning this particular error message. The next wallet update will resolve these pesky dialogs, so keep an eye out for an update from CedricQuotient.

Happy Staking!

idol
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 448
Merit: 250



View Profile
December 19, 2014, 12:13:34 PM
Last edit: December 19, 2014, 01:00:12 PM by idol
 #1150

why do i keep getting "SSL handshake failed" error seems to happen when I should get my interest Huh

same here...



Did you install the open ssl thing mentioned in previous posts


link plz Smiley

i think its working good now ty again Smiley

Check out this page with the photos of the errors, this seems to work for some people https://bitcointalk.org/index.php?topic=854299.1020

ty Smiley

no problem, let us down if the open ssl fixes the issue for you


i think its working good now Ty again Smiley

edit: its back lol

myagui
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1154
Merit: 1000



View Profile
December 19, 2014, 01:08:02 PM
 #1151

i think its working good now Ty again Smiley

edit: its back lol

How about you read the post just above yours?  Wink

SpeedDemon13
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 518
Merit: 500



View Profile WWW
December 19, 2014, 01:35:03 PM
 #1152

The 'SSL Handshake Failed' error is caused by the Exchange APIs going up and down (these are linked to the market data feed), and the OpenSSL download posted earlier will not change anything concerning this particular error message. The next wallet update will resolve these pesky dialogs, so keep an eye out for an update from CedricQuotient.

Happy Staking!

It's pretty annoying. Hopefully a wallet update will make it a notification instead of a pop up.

CRYPTSY exchange: https://www.cryptsy.com/users/register?refid=9017 BURST= BURST-TE3W-CFGH-7343-6VM6R BTC=1CNsqGUR9YJNrhydQZnUPbaDv6h4uaYCHv ETH=0x144bc9fe471d3c71d8e09d58060d78661b1d4f32 SHF=0x13a0a2cb0d55eca975cf2d97015f7d580ce52d85 EXP=0xd71921dca837e415a58ca0d6dd2223cc84e0ea2f SC=6bdf9d12a983fed6723abad91a39be4f95d227f9bdb0490de3b8e5d45357f63d564638b1bd71 CLAMS=xGVTdM9EJpNBCYAjHFVxuZGcqvoL22nP6f SOIL=0x8b5c989bc931c0769a50ecaf9ffe490c67cb5911
Risky2
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 30
Merit: 0


View Profile
December 19, 2014, 03:23:58 PM
 #1153

Hello, i have tried installing most files listed on this website: https://slproweb.com/products/Win32OpenSSL.html  and it still shows me the SSL handshake failure. I am on win 7 64x.
billotronic
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1610
Merit: 1000


Crackpot Idealist


View Profile
December 19, 2014, 03:31:32 PM
 #1154

Gonna go out on a limb here but wouldn't it just be easier to compile from source on win and make your own exe? Seems silly to try and patchwork fix your issues

This post sums up why all this bullshit is a scam
Read It. Hate It. Change the facts that it represents.
https://bitcointalk.org/index.php?topic=1606638.msg16139644#msg16139644
vegasguy
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1596
Merit: 1003


"Yobit pump alert software" Link in my signature!


View Profile
December 19, 2014, 04:40:43 PM
 #1155

You need the 32-bit OpenSSL Light from here: http://bitcoinlasvegas.net/unable-to-init-ssl-context-fix-for-quotient-coin-xqn/

Hmm.. I though crazy loaf was done with high pos coins? j/k man.

Vegas

I want to make sure everyone knows that I just released my software called "Yobit pump alert". THis is custom software that uses an algo to detect the start of a pump here on yobit, the second it starts. YOu can even filter the coins you see by price. Most pumps start less than 100 sats , so you can easily filter the cheap coins, so they are the only ones displayed Smiley https://bitcointalk.org/index.php?topic=1945937.msg20241953#msg20241953
lopper369
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 59
Merit: 0


View Profile
December 19, 2014, 04:43:44 PM
 #1156

Thanks for everyone's response will wait for new wallet then we got a good dev here  Wink
lopper369
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 59
Merit: 0


View Profile
December 19, 2014, 04:44:58 PM
 #1157

already did OpenSSL
Risky2
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 30
Merit: 0


View Profile
December 19, 2014, 04:54:47 PM
 #1158

You need the 32-bit OpenSSL Light from here: http://bitcoinlasvegas.net/unable-to-init-ssl-context-fix-for-quotient-coin-xqn/

Hmm.. I though crazy loaf was done with high pos coins? j/k man.

Vegas

Already tried that, didn't work.
vegasguy
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1596
Merit: 1003


"Yobit pump alert software" Link in my signature!


View Profile
December 19, 2014, 07:32:58 PM
 #1159

Devs, can you PLEASE put out a fix/wallet for this.

Thank you

Vegas

I want to make sure everyone knows that I just released my software called "Yobit pump alert". THis is custom software that uses an algo to detect the start of a pump here on yobit, the second it starts. YOu can even filter the coins you see by price. Most pumps start less than 100 sats , so you can easily filter the cheap coins, so they are the only ones displayed Smiley https://bitcointalk.org/index.php?topic=1945937.msg20241953#msg20241953
anticlimax
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1022
Merit: 1000


View Profile
December 19, 2014, 07:56:53 PM
 #1160

This has been discussed countless times..
Or is this some new issue even with the SSL 32bit install?
This really shouldn't be more complicated than downloading a program.

twitter @antiiclimax
Pages: « 1 ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 [58] 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!