Bitcoin Forum
June 19, 2018, 05:02:23 AM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.16.1  [Torrent]. (New!)
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Poll
Question: Your choice for Lyrabar mining with the new algo is
a CPU - 11 (34.4%)
a GPU - 11 (34.4%)
Both of above - 10 (31.3%)
Total Voters: 32

Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 [24] 25 26 27 28 29 30 »
  Print  
Author Topic: [ANN] Lyrabar - A rare bar with Lyra2REv2 algorithm, 0.9.1 is out! [CPU/GPU PoW]  (Read 67100 times)
This is a self-moderated topic. If you do not want to be moderated by the person who started this topic, create a new topic.
crackfoo
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1624
Merit: 1105



View Profile WWW
November 23, 2015, 08:12:23 PM
 #461

Does anyone have a good list of peers? Can only connect to a few and seem to get a lot orphans...

Official nodes with latest 0.9.1 wallet is in the first post, same as mentioned here.

Code:
addnode=95.215.46.10
addnode=95.215.46.87
addnode=95.215.47.18

If you're using node-stratum, make sure you have right multiplier 8 instead of 7 in the algoproperties.js
It's also mandatory to have right multiplier in python stratum. I don't know what makes lots of orphans if it's not about the multiplier.

Found out there's wrong multiplier in both when set up a VTC pool to try out v2 algorithm before algorithm change.

i'm finding valid MONA and VTC block just fine on the same stratum server so the multiplyer is correct just seems to be short on peers.

ZPOOL - the miners multipool! Support | Paid 1150+ BTC(2016) - 1800+ BTC(2017)  | Mining LTC/LCC/BCA/DASH/KMD/ZCL/RVN | UNBELIEVER

▓▓▓ CLOUD MINING   ✔    HASH RENTAL ▓▓▓
1529384543
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1529384543

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1529384543
Reply with quote  #2

1529384543
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1529384543
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1529384543

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1529384543
Reply with quote  #2

1529384543
Report to moderator
1529384543
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1529384543

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1529384543
Reply with quote  #2

1529384543
Report to moderator
Lyrabar
Member
**
Offline Offline

Activity: 118
Merit: 10

The precious bar


View Profile WWW
November 24, 2015, 12:54:44 AM
 #462


i'm finding valid MONA and VTC block just fine on the same stratum server so the multiplyer is correct just seems to be short on peers.

Ok, hopefully official peers give better results. The official pool hears them all, hopefully YIIMP stratums also hear these official ones.

I might setup some DNS seeds to make synchronization and peer lookups faster.

Visit ##lyrabar @ Freenode IRC !
Lyrabar
Member
**
Offline Offline

Activity: 118
Merit: 10

The precious bar


View Profile WWW
November 24, 2015, 01:27:54 AM
 #463

These people from the IRC channel offered their help by spreading word on their language, in other words did some translations.
This was not a bounty, seems these people just wanted to help.
I express my gratitude by giving 100 LYB to each person from my own pocket.

There is always more to translate Smiley
Translation in INDONESIAN by LadangGalau
Translation in SPANISH by maokoto
Translation in GREEK by mbruder

Updated first post with the links.

Visit ##lyrabar @ Freenode IRC !
malyan
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 148
Merit: 100



View Profile
November 25, 2015, 06:22:26 PM
 #464

Lyrabar
How many coins there at the moment?

((^_^))
SalimNagamato
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 924
Merit: 1000



View Profile
November 27, 2015, 09:15:43 AM
 #465

I wish to mine this coin in the pool (with current difficulty can't find many blocks)
but i have strange issue with ccminer.  I have laptop with GeForce GTX 850M.
 when mining in a pool (any pool, also for other coins) my laptop overheat much more than solo...

using ccminer from https://github.com/tpruvot/ccminer/releases

any idea why/how to fix ?
 

not hashing, folding and curing (check FLDC merged-folding! reuse good GPUs)
vhong
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 366
Merit: 250


View Profile
November 27, 2015, 09:23:12 AM
 #466

Lyrabar
How many coins there at the moment?

There are around 862745 coins currently. You can check it using the block explorer posted in the OP.
thefix
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 910
Merit: 1000



View Profile
November 27, 2015, 04:59:11 PM
 #467

Anyone having issues with The official Lyrabar mining pool: http://lyrabarpool.duckdns.org/

Login issues?

SalimNagamato
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 924
Merit: 1000



View Profile
November 27, 2015, 05:06:06 PM
 #468

Anyone having issues with The official Lyrabar mining pool: http://lyrabarpool.duckdns.org/

Login issues?

can login just fine for me..
only thing i'm worried about is my laptop will explode from overheating one day Smiley
removed the cover already letting it sit naked on the table

not hashing, folding and curing (check FLDC merged-folding! reuse good GPUs)
thefix
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 910
Merit: 1000



View Profile
November 27, 2015, 05:08:41 PM
 #469

Anyone having issues with The official Lyrabar mining pool: http://lyrabarpool.duckdns.org/

Login issues?

can login just fine for me..
only thing i'm worried about is my laptop will explode from overheating one day Smiley
removed the cover already letting it sit naked on the table

Something shady about that pool

Def something going on

Now its not showing Contributor Shares, etc

SalimNagamato
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 924
Merit: 1000



View Profile
November 27, 2015, 06:13:18 PM
 #470

i think it is legit
dev said on IRC that pool's server had RAM issues

not hashing, folding and curing (check FLDC merged-folding! reuse good GPUs)
thefix
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 910
Merit: 1000



View Profile
November 27, 2015, 06:20:33 PM
 #471

i think it is legit
dev said on IRC that pool's server had RAM issues

Cool, well hopefully he gets those issues along with the logon issues sorted out.


You may want to look at the processes in task manager on your laptop(assuming you are using windows) to see if you see anything using more resources when you connect to the pool.


If its a processor issues you can change the affinity and priority in the process tab which will slow your speeds and also reduce the load/heat

malyan
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 148
Merit: 100



View Profile
November 27, 2015, 06:29:44 PM
 #472

Anyone having issues with The official Lyrabar mining pool: http://lyrabarpool.duckdns.org/

Login issues?

can login just fine for me..
only thing i'm worried about is my laptop will explode from overheating one day Smiley
removed the cover already letting it sit naked on the table
please tell me which program to use for laptop?

((^_^))
Lyrabar
Member
**
Offline Offline

Activity: 118
Merit: 10

The precious bar


View Profile WWW
November 27, 2015, 11:30:58 PM
 #473

CPUMiner links are in the first post. At the moment v2 algo supported Windows CPUminer is for 64-bit CPUs

Visit ##lyrabar @ Freenode IRC !
hashbrown9000
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 427
Merit: 250


View Profile
November 28, 2015, 02:01:04 AM
 #474

hi, is LYB merge-mineable with vertcoin and mobilecash?

Pinkcoin:
ETH:
VTC:
BTC:
malyan
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 148
Merit: 100



View Profile
November 28, 2015, 04:27:37 AM
 #475

CPUMiner links are in the first post. At the moment v2 algo supported Windows CPUminer is for 64-bit CPUs
I can not configure the program
bat file is not
how to get to your pool?

{
   "_comment1" : "Any long-format command line argument ",
   "_comment2" : "may be used in this JSON configuration file",

   "api-bind" : "127.0.0.1:4048",

   "url" : "",
   "user" : "",
   "pass" : "cpuminer",

   "algo" : "x11",
   "threads" : 0,
   "cpu-priority" : 0,
   "cpu-affinity" : -1,

   "benchmark" : false,
   "debug" : false,
   "protocol": false,
   "quiet" : false
}

((^_^))
pallas
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1680
Merit: 1083


Black Belt Developer


View Profile
November 28, 2015, 09:58:36 AM
 #476

hi, is LYB merge-mineable with vertcoin and mobilecash?

afaik, no.

SalimNagamato
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 924
Merit: 1000



View Profile
November 28, 2015, 03:45:15 PM
 #477

Anyone having issues with The official Lyrabar mining pool: http://lyrabarpool.duckdns.org/

Login issues?

can login just fine for me..
only thing i'm worried about is my laptop will explode from overheating one day Smiley
removed the cover already letting it sit naked on the table
please tell me which program to use for laptop?

my laptop have nvidia GTX 850M
so i am using ccminer

not hashing, folding and curing (check FLDC merged-folding! reuse good GPUs)
Lyrabar
Member
**
Offline Offline

Activity: 118
Merit: 10

The precious bar


View Profile WWW
November 28, 2015, 04:09:46 PM
 #478


I can not configure the program
bat file is not
how to get to your pool?

{
   "_comment1" : "Any long-format command line argument ",
   "_comment2" : "may be used in this JSON configuration file",

   "api-bind" : "127.0.0.1:4048",

   "url" : "",
   "user" : "",
   "pass" : "cpuminer",

   "algo" : "x11",
   "threads" : 0,
   "cpu-priority" : 0,
   "cpu-affinity" : -1,

   "benchmark" : false,
   "debug" : false,
   "protocol": false,
   "quiet" : false
}

If you want to mine on the official pool, go to http://lyrabarpool.duckdns.org/, create new account and create a worker.

For latest windows cpuminer cpuminer-gw64-lyra2rev2.exe following kind of batch file and configuration file combined works great if the batch file (.bat) is ran inside the miner directory:
Code:
cpuminer-gw64-lyra2rev2.exe -c cpuminer.lyrabar.conf
pause

Create a configuration file called cpuminer.lyrabar.conf and put following inside it and change parts where your pool account name, worker and worker password is mentioned.
Code:
{
  "url": "stratum+tcp://lyrabarpool.duckdns.org:4004",
  "user": "AccountName.WorkerName",
  "pass": "x",
  "algo" : "lyra2rev2",
  "threads" : "1",
  "max-temp" : "80",
  "cpu-priority" : "2",
  "scantime": "15"
}

You can change threads value to bigger. This configuration is uses one core, so change threads value for example to 3 if want to use three cores of the CPU. Max temp cuts off mining if CPU temperature hits the value, increase scantime if you have very low end CPU.

Hope this helps

Visit ##lyrabar @ Freenode IRC !
Lyrabar
Member
**
Offline Offline

Activity: 118
Merit: 10

The precious bar


View Profile WWW
November 28, 2015, 04:11:15 PM
 #479

NEW! Linux, 32-bit ARM Hardfloat (armhf) (daemon incl.) http://lyrabar.duckdns.org/releases/lyrabar-0.9.1-armhf.tar
(For Raspberry Pi and all similar boards, CuBox, ODROID, Beaglebone, UDOO, Parallella, etc., generally all armhf boards)
(With newer libstdc++ and openssl 1.0.2d, Qt5, compiled in Debian 9 armhf)

Visit ##lyrabar @ Freenode IRC !
malyan
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 148
Merit: 100



View Profile
November 28, 2015, 04:53:45 PM
 #480

Lyrabar
Thank you, all is well )

((^_^))
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 [24] 25 26 27 28 29 30 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!