Bitcoin Forum
December 09, 2016, 07:55:45 AM *
News: To be able to use the next phase of the beta forum software, please ensure that your email address is correct/functional.
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 [34] 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 »
  Print  
Author Topic: Old simplecoin thread  (Read 93933 times)
simplecoin
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 406



View Profile WWW
July 21, 2011, 02:29:00 PM
 #661

Warning: mysql_fetch_object(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /var/www/includes/requiredFunctions.php on line 243 Notice: Trying to get property of non-object in /var/www/stats.php on line 133

In pool stats.

Thanks, I just saw that too.

The new .24 bitcoin client just crashed and was unrecoverable, I reverted to the stable one we've had up for weeks.
Even the failsafes managed to fail....

Sorry for the brief downtime, should be back to smooth now.

Also, stats caching is changing to dynamic as opposed to just timed. Which means you'll be more likely to get updated site stats than ones previously cached.

Donations: 1VjGJHPtLodwCFBDWsHJMdEhqRcRKdBQk
1481270145
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1481270145

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1481270145
Reply with quote  #2

1481270145
Report to moderator
1481270145
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1481270145

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1481270145
Reply with quote  #2

1481270145
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
cbbitcoin
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 26


View Profile
July 21, 2011, 06:59:17 PM
 #662

SC - my stats haven't updated at all since this morning. I can't tell if all my miners are still hashing, etc.
simplecoin
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 406



View Profile WWW
July 21, 2011, 08:06:08 PM
 #663

SC - my stats haven't updated at all since this morning. I can't tell if all my miners are still hashing, etc.

Which stats on which page? I see you hashing at 1.5 gh currently.

Donations: 1VjGJHPtLodwCFBDWsHJMdEhqRcRKdBQk
simplecoin
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 406



View Profile WWW
July 21, 2011, 08:08:21 PM
 #664

SC - my stats haven't updated at all since this morning. I can't tell if all my miners are still hashing, etc.
edit: nvm, I see it. fixing.

update: fixed. hashrates look lower than they should due to running out of order to force update.

Donations: 1VjGJHPtLodwCFBDWsHJMdEhqRcRKdBQk
cbbitcoin
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 26


View Profile
July 21, 2011, 08:37:32 PM
 #665

SC - my stats haven't updated at all since this morning. I can't tell if all my miners are still hashing, etc.
edit: nvm, I see it. fixing.

update: fixed. hashrates look lower than they should due to running out of order to force update.
Yep all fixed. Thanks SC.
Wolenber
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 22


View Profile
July 21, 2011, 11:10:00 PM
 #666

Hey! It's cool that the top 30 hashrates doesn't show inactive people anymore, but it looks awkward for the Onion winners to be below the Top 30 most shares.
simplecoin
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 406



View Profile WWW
July 22, 2011, 12:28:42 AM
 #667

Hey! It's cool that the top 30 hashrates doesn't show inactive people anymore, but it looks awkward for the Onion winners to be below the Top 30 most shares.

Working on it Wink

I've pretty much rewritten about 50% of the back-end in the past few days. While the site looks mostly the same, the operation behind the scenes is vastly improved.

Donations: 1VjGJHPtLodwCFBDWsHJMdEhqRcRKdBQk
Kintera
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 28


Who says i can't be silly for the fun of it.


View Profile
July 22, 2011, 03:39:41 AM
 #668

keep up the work man looking good.

Rigs x2
CPU: Athlon II 255 @ 3.1 GHz Dual-cores
RAM: 2 GB Kingston HyperX DDR3 1600 ram
MOBO: MSI 890FXA-G70
PSU: Antec 1200 watt (1.2Kw) Modular
HDD: 500 GB SATA 3 WD 7200 RPM
GPU's: 4x 6870's

And various other systems
cbbitcoin
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 26


View Profile
July 22, 2011, 03:40:10 AM
 #669

It's looking like no 5830s for me tonight!  Sad They'll probably be here tomorrow!

Looks like somebody's cards came in Smiley
RyNinDaCleM
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 2002


Legen -wait for it- dary


View Profile
July 22, 2011, 04:08:07 AM
 #670

 Grin
Yeah! Then when switching a few things around, one of my 1 month old 5770s decided to stop working! So, I lose a little there, and cuts my gain down! I'm still trying to get the new cards dialed in. And, I guess I'll have to send the 5770 out to RMA! How is ASUS's RMA process anyway?

simplecoin
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 406



View Profile WWW
July 22, 2011, 04:38:30 AM
 #671

About to try out nginx web server. The pool will be up but the website may be unreachable for a few.

UPDATE: Unrelated pool trouble.... looks like a network issue at the datacenter.

UPDATE #2: back up. couldn't reach any of my sites there for a minute.

UPDATE #3: Round shares & estimates showing 0, working on making that stat less resource intensive.

UPDATE #4: Everything's happy again. Network issues may have only been on my end, as I don't see a real drop in anyone else's hashrates.

Donations: 1VjGJHPtLodwCFBDWsHJMdEhqRcRKdBQk
Kintera
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 28


Who says i can't be silly for the fun of it.


View Profile
July 22, 2011, 03:07:20 PM
 #672

all my workers on the account detail are red though they show a hash rate weird...

Rigs x2
CPU: Athlon II 255 @ 3.1 GHz Dual-cores
RAM: 2 GB Kingston HyperX DDR3 1600 ram
MOBO: MSI 890FXA-G70
PSU: Antec 1200 watt (1.2Kw) Modular
HDD: 500 GB SATA 3 WD 7200 RPM
GPU's: 4x 6870's

And various other systems
Kintera
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 28


Who says i can't be silly for the fun of it.


View Profile
July 22, 2011, 03:09:54 PM
 #673

Asus has a pretty good rma process. it  tends to be pretty fast when i've done mobos...

Rigs x2
CPU: Athlon II 255 @ 3.1 GHz Dual-cores
RAM: 2 GB Kingston HyperX DDR3 1600 ram
MOBO: MSI 890FXA-G70
PSU: Antec 1200 watt (1.2Kw) Modular
HDD: 500 GB SATA 3 WD 7200 RPM
GPU's: 4x 6870's

And various other systems
simplecoin
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 406



View Profile WWW
July 22, 2011, 03:18:35 PM
 #674

all my workers on the account detail are red though they show a hash rate weird...

Yep, missed that last night. I'll have it working shortly.

UPDATE: Added some load balancing to up site/pool performance.

Donations: 1VjGJHPtLodwCFBDWsHJMdEhqRcRKdBQk
RyNinDaCleM
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 2002


Legen -wait for it- dary


View Profile
July 24, 2011, 12:49:54 AM
 #675

D@mn! I come home from work, and all my miners are stopped! Embarrassed

So I just got'em back up and running!

simplecoin
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 406



View Profile WWW
July 24, 2011, 01:26:09 AM
 #676

D@mn! I come home from work, and all my miners are stopped! Embarrassed

So I just got'em back up and running!

I hate when that happens. I had to lower my clocks on my main machine, the cards kept dropping (not overheating).

Donations: 1VjGJHPtLodwCFBDWsHJMdEhqRcRKdBQk
RyNinDaCleM
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 2002


Legen -wait for it- dary


View Profile
July 24, 2011, 02:00:39 AM
 #677

My machines were still on, and had firefox up! Just no miners running. I'm thinking one of the kids were in here messing around!

I hate lowering clocks! 'cause it means less hashes.  Even if only 5-10Mh, every little bit helps!

Kintera
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 28


Who says i can't be silly for the fun of it.


View Profile
July 24, 2011, 03:41:18 AM
 #678

the only clock I down are MEM thats it.

Rigs x2
CPU: Athlon II 255 @ 3.1 GHz Dual-cores
RAM: 2 GB Kingston HyperX DDR3 1600 ram
MOBO: MSI 890FXA-G70
PSU: Antec 1200 watt (1.2Kw) Modular
HDD: 500 GB SATA 3 WD 7200 RPM
GPU's: 4x 6870's

And various other systems
RyNinDaCleM
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 2002


Legen -wait for it- dary


View Profile
July 24, 2011, 03:47:29 AM
 #679

I have very high OC's on my cards! So when I "lower my clocks", I'm still much higher than stock!  Wink

simplecoin
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 406



View Profile WWW
July 24, 2011, 06:38:07 PM
 #680

I have very high OC's on my cards! So when I "lower my clocks", I'm still much higher than stock!  Wink

yes, I think I was pushing past the oc limit for my voltage (running linux, so no overvolting)

Donations: 1VjGJHPtLodwCFBDWsHJMdEhqRcRKdBQk
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 [34] 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!