Bitcoin Forum
January 23, 2017, 07:02:12 PM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.13.2  [Torrent]. (New!)
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: « 1 2 3 4 5 [6] 7 8 »  All
  Print  
Author Topic: [ANN] Stratum for Ethereum. Increase earning up to 20% compared to getwork.  (Read 77714 times)
alani123
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1218


Professional googler


View Profile
March 19, 2016, 07:58:25 AM
 #101

Hi,

I understud that proxy increase the earning with big installations : several RIGs, each with several GPU.

But, for a computer with a single graphic card (GTX960), does this proxy increase the earning to ? How much, about ?

From what I have seen after using the proxy for a solid few days now, there is no difference in shares etc

I have 3 seperate rigs but only 5 cards and for me I haven't noticed any difference

There's a difference and that is that there's no need for recheck. This helps so no hashrate gets wasted while waiting for work as stratum takes care of delivering work to miners. It might not be that of a noticeable difference with a single GPU it does make a difference.














 

 

█ 
█ 
█ 
█ 
█ 
█ 
█ 
█ 
█ 
█ 
█ 
BitBlender 

 













 















 












 
█ 
█ 
█ 
█ 
█ 
█ 
█ 
█ 
█ 
█ 
█ 
1485198132
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1485198132

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1485198132
Reply with quote  #2

1485198132
Report to moderator
1485198132
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1485198132

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1485198132
Reply with quote  #2

1485198132
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1485198132
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1485198132

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1485198132
Reply with quote  #2

1485198132
Report to moderator
1485198132
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1485198132

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1485198132
Reply with quote  #2

1485198132
Report to moderator
1485198132
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1485198132

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1485198132
Reply with quote  #2

1485198132
Report to moderator
rednoW
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 551


View Profile
March 19, 2016, 07:59:16 AM
 #102

I think proxy is very useful for bad, high latency internet connection. Plus failover option if main pool server is down.
ZenFr
Hero Member
*****
Online Online

Activity: 644


Bitcoin address 1Pjs4aP2LpwcP1nBDUq9ivyFRABQtwZ8z7


View Profile
March 19, 2016, 09:42:16 AM
 #103

After some problems with the installation/configuration (not clear the explaination for Linux, but all is ok now and the conf file is very usefull and rich), I've tried the proxy : difficult to say the difference with or whithout proxy with only one GPU.
I'll try with 2 or 3 GPUs later.

Edit : is the HK server down ? The ping command fail on it.

Inscription sur la liste des invités LBRY (LBC Credits) : invitation LBRY.
The best way to make your firsts free bitcoins/satoshis (la façon la plus simple d'obtenir gratuitement vos premiers bitcoins/satoshis) : Moon Bitcoin (topic in english ou en français)
The easiest and speedest way to begin to mine (la façon la plus simple et la plus rapide pour commencer à miner) : Minergate - My Bitcoin address : 1Pjs4aP2LpwcP1nBDUq9ivyFRABQtwZ8z7
rednoW
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 551


View Profile
March 19, 2016, 10:36:06 AM
 #104


Edit : is the HK server down ? The ping command fail on it.
yeah, there was some ddos problems with it
pakavat
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 3


View Profile
March 20, 2016, 11:28:09 AM
 #105

Due to When I run eth-proxy.exe on window 10 with 64bit ,
it quickly appear on screen and gone.
After that I could not run mining  and not connect with 127.0.0.1
Also I have done disable Firewalls and Antivirus.

Help me please
malekbaba
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 476



View Profile
March 20, 2016, 11:50:47 AM
 #106

it seems a bit good earning by using proxy in dwarfpool. I was mining 0.30 ETH by 1 AMD 7950 per day and today I have got 0.34 Eth so far. Not bad

tcherkin
Member
**
Offline Offline

Activity: 84

The Blockchain is the Future!


View Profile WWW
March 20, 2016, 11:55:16 AM
 #107

Due to When I run eth-proxy.exe on window 10 with 64bit ,
it quickly appear on screen and gone.
After that I could not run mining  and not connect with 127.0.0.1
Also I have done disable Firewalls and Antivirus.

Help me please

For some reason I have also problems running the proxy with my rig on Windows 10 64 bit.

My other rig with Windows 7 is running perfectly the proxy, but I do not why it does not work on Win10.

Here is a screenshot of what is happening when I run eth-proxy.exe:



Here is also an extract from the LOG file:

http://pastebin.com/Z7yKG7XF

It appears that the proxy is somehow running, finding new jobs, but when I start ethminer it cannot connect to it at all. All my settings are correct including my IP in the config file.

Please help .. Smiley

BTC: 18NitEbasktWpPV8moGa7bqjiPHsbQHnuW
pakavat
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 3


View Profile
March 20, 2016, 03:11:14 PM
 #108

Please help me for setting Ethereum Proxy in Windows 10, 64bit

Due to When I run eth-proxy.exe on window 10 with 64bit ,
it quickly appear on screen and gone.
After that I could not run mining  and not connect with 127.0.01.

Also I have done disable Firewalls and Antivirus.


https://onebox.cpf.co.th/index.php/s/kH8YqNC5fhNVFhD

Please help me for setting Ethereum Proxy in Windows 10, 64bit
malekbaba
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 476



View Profile
March 20, 2016, 07:54:12 PM
 #109

Please help me for setting Ethereum Proxy in Windows 10, 64bit

Due to When I run eth-proxy.exe on window 10 with 64bit ,
it quickly appear on screen and gone.
After that I could not run mining  and not connect with 127.0.01.

Also I have done disable Firewalls and Antivirus.




Please help me for setting Ethereum Proxy in Windows 10, 64bit

try 127.0.0.1 instead of 127.0.01

wallet_man
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 3


View Profile
March 20, 2016, 08:57:15 PM
 #110

(1)I get stuck on
Code:
2) start proxy with
 python ./eth-proxy.py

Using Ubuntu, I receiving: python: can't open file '.eth-proxy.py': [Errno 2] No such file or directory
I see the file in '/home/user/ethproxy/eth-proxy.py'

When using
Code:
python '/home/user/ethproxy/eth-proxy.py'
I receive ERROR proxy # Wrong Wallet! in the command terminal and nothing else happens?

I have edited my conf file below, do I need to change the py file too?
Quote
###
# Examples of command line for miners:
#
#   ethminer.exe --farm-recheck 200 -G -F http://HOST:PORT/
#   ethminer.exe --farm-recheck 300 -G -F http://HOST:PORT/rig1
#
#   ethminer.exe -G -F http://127.0.0.1:8080/
#   ethminer.exe --farm-recheck 100 -G -F http://192.168.0.33:8080/rig1
#
#  farm-recheck parameter is very individual. Just test different values.
#
#  You can submit shares without workername or
#  You can provide workername:
#   - with url like "/rig1"
#   - or use automatically numbering(integer) based on IP of miner
#
#  Servers:
#    EU-Server:  eth-eu.dwarfpool.com  (France)
#    US-Server:  eth-us.dwarfpool.com  (EastCoast: Montreal,Canada)
#    US-Server:  eth-us2.dwarfpool.com (WestCoast: Las Vegas)
#    RU-Server:  eth-ru.dwarfpool.com  (Moscow)
#    HK-Server:  eth-hk.dwarfpool.com  (Hong-Kong)
#    CN-Server:  eth-cn.dwarfpool.com  (Shanghai)
#    SG-Server:  eth-sg.dwarfpool.com  (Singapore)
#    AU-Server:  eth-au.dwarfpool.com  (Melbourne)
#
###

# Select Ethereum ETH or Expanse EXP
COIN = "ETH"

# Host and port for your workers
HOST = "192.168.0.101"
PORT = 8080

# Coin address where money goes
WALLET = "0xea7263feb7d8a8ab0a11eedd8f1ce04412ab0820"

# To donate please use wallet "0xea7263feb7d8a8ab0a11eedd8f1ce04412ab0820"

# It's useful for individually monitoring and statistic
ENABLE_WORKER_ID = True

# On DwarfPool you have option to monitor your workers via email.
# If WORKER_ID is enabled, you can monitor every worker/rig separately.
MONITORING = False
MONITORING_EMAIL = "mail@example.com"

# Main pool
POOL_HOST = "eth-us.dwarfpool.com"
POOL_PORT = 8008

# Failover pool
POOL_FAILOVER_ENABLE = True

POOL_HOST_FAILOVER1 = "eth-us2.dwarfpool.com"
POOL_PORT_FAILOVER1 = 8008

POOL_HOST_FAILOVER2 = "eth-eu.dwarfpool.com"
POOL_PORT_FAILOVER2 = 8008

POOL_HOST_FAILOVER3 = "eth-ru.dwarfpool.com"
POOL_PORT_FAILOVER3 = 8008


# Logging
LOG_TO_FILE = False

# Enable debug
DEBUG = False
---
(2)And to start mining from my computer hosting  the proxy I would use,
Code:
ethminer.exe --farm-recheck 200 -G -F http://127.0.0.1:8080//rig1
And to start mining on the 2nd rig would be,
Code:
ethminer.exe --farm-recheck 200 -G -F http://192.168.0.101:8080/rig2
Correct?
---
(3)And do I need to extract eth proxy on my 2nd rig?
---
(4)I also notice in the conf file,
Code:
POOL_PORT = 8008
But dwarf pool says to use port as 80, which is correct?
---
buckrogers
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 966



View Profile
March 21, 2016, 12:14:22 AM
 #111

Hi,

I understud that proxy increase the earning with big installations : several RIGs, each with several GPU.

But, for a computer with a single graphic card (GTX960), does this proxy increase the earning to ? How much, about ?

From what I have seen after using the proxy for a solid few days now, there is no difference in shares etc

I have 3 seperate rigs but only 5 cards and for me I haven't noticed any difference

There's a difference and that is that there's no need for recheck. This helps so no hashrate gets wasted while waiting for work as stratum takes care of delivering work to miners. It might not be that of a noticeable difference with a single GPU it does make a difference.

excellent explanation, and it does make a difference even with 1 GPU , why wouldn't it? It's using the same concept, no rechecking hence no stops, then restarts, so even with 1 GPU, you could see a slight improvement.

Thanks!

buckrogers
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 966



View Profile
March 21, 2016, 12:22:29 AM
 #112

(1)I get stuck on
Code:
2) start proxy with
 python ./eth-proxy.py

Using Ubuntu, I receiving: python: can't open file '.eth-proxy.py': [Errno 2] No such file or directory
I see the file in '/home/user/ethproxy/eth-proxy.py'

When using
Code:
python '/home/user/ethproxy/eth-proxy.py'
I receive ERROR proxy # Wrong Wallet! in the command terminal and nothing else happens?

I have edited my conf file below, do I need to change the py file too?
Quote
###
# Examples of command line for miners:
#
#   ethminer.exe --farm-recheck 200 -G -F http://HOST:PORT/
#   ethminer.exe --farm-recheck 300 -G -F http://HOST:PORT/rig1
#
#   ethminer.exe -G -F http://127.0.0.1:8080/
#   ethminer.exe --farm-recheck 100 -G -F http://192.168.0.33:8080/rig1
#
#  farm-recheck parameter is very individual. Just test different values.
#
#  You can submit shares without workername or
#  You can provide workername:
#   - with url like "/rig1"
#   - or use automatically numbering(integer) based on IP of miner
#
#  Servers:
#    EU-Server:  eth-eu.dwarfpool.com  (France)
#    US-Server:  eth-us.dwarfpool.com  (EastCoast: Montreal,Canada)
#    US-Server:  eth-us2.dwarfpool.com (WestCoast: Las Vegas)
#    RU-Server:  eth-ru.dwarfpool.com  (Moscow)
#    HK-Server:  eth-hk.dwarfpool.com  (Hong-Kong)
#    CN-Server:  eth-cn.dwarfpool.com  (Shanghai)
#    SG-Server:  eth-sg.dwarfpool.com  (Singapore)
#    AU-Server:  eth-au.dwarfpool.com  (Melbourne)
#
###

# Select Ethereum ETH or Expanse EXP
COIN = "ETH"

# Host and port for your workers
HOST = "192.168.0.101"
PORT = 8080

# Coin address where money goes
WALLET = "0xea7263feb7d8a8ab0a11eedd8f1ce04412ab0820"

# To donate please use wallet "0xea7263feb7d8a8ab0a11eedd8f1ce04412ab0820"

# It's useful for individually monitoring and statistic
ENABLE_WORKER_ID = True

# On DwarfPool you have option to monitor your workers via email.
# If WORKER_ID is enabled, you can monitor every worker/rig separately.
MONITORING = False
MONITORING_EMAIL = "mail@example.com"

# Main pool
POOL_HOST = "eth-us.dwarfpool.com"
POOL_PORT = 8008

# Failover pool
POOL_FAILOVER_ENABLE = True

POOL_HOST_FAILOVER1 = "eth-us2.dwarfpool.com"
POOL_PORT_FAILOVER1 = 8008

POOL_HOST_FAILOVER2 = "eth-eu.dwarfpool.com"
POOL_PORT_FAILOVER2 = 8008

POOL_HOST_FAILOVER3 = "eth-ru.dwarfpool.com"
POOL_PORT_FAILOVER3 = 8008


# Logging
LOG_TO_FILE = False

# Enable debug
DEBUG = False
---
(2)And to start mining from my computer hosting  the proxy I would use,
Code:
ethminer.exe --farm-recheck 200 -G -F http://127.0.0.1:8080//rig1
And to start mining on the 2nd rig would be,
Code:
ethminer.exe --farm-recheck 200 -G -F http://192.168.0.101:8080/rig2
Correct?
---
(3)And do I need to extract eth proxy on my 2nd rig?
---
(4)I also notice in the conf file,
Code:
POOL_PORT = 8008
But dwarf pool says to use port as 80, which is correct?
---

you can change:

# Host and port for your workers
HOST = "192.168.0.101"
PORT = 8080

to:

# Host and port for your workers
HOST = "0.0.0.0"
PORT = 8080

And you only need to run the proxy on one main PC, and have the others use the IP of that machine to use the proxy.
So if you edit the config on the PC you are running the proxy on, you can use "0.0.0.0" , and on the machines you are running the .bat file you just need to point themn to the 192.168.0.101 PC in the bat file.

example:

ethminer.exe --farm-recheck 200 -G -t 1 -F  http://ip-address-of-local-pc-running-proxy-goes-here:8080/rig2


the -t 1 is the number of gpus in rig #2, if you are running 5 gpu's then it would be -t 5

thanks!

wallet_man
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 3


View Profile
March 21, 2016, 03:35:19 AM
 #113

It won't let me run the bat file in linux.
Ivanech
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 757


View Profile WWW
March 21, 2016, 09:21:49 AM
 #114

It won't let me run the bat file in linux.

In linux, a .bat 'batchfile' is known as a shell script.

sp_
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 924

Ccminer developer


View Profile
March 21, 2016, 09:49:22 AM
 #115

Dwarfpool have 800GHASH out of 1300GHASH in the etherum network. (62%)

Etherum can collapse with a 50% attack. you should mine on another pool.

here are some options:

coinmine
suprnova
novapool
ethpool

BTC: 3EPZtxQq8dbn53CNAfZpBsHfE9Yavkq5cD
BigGEB
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 1


View Profile
March 21, 2016, 06:51:50 PM
 #116

I think it would be helpful to spread hashpower with easier and step by step instructions. I'm with dwarfpool because it was the path of least resistance. I'm sure people would go elsewhere to help by not at the cost of downtime and two to three days guess on the setup.

Mr.WEO
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 5

Litecoin Me! LUKsBZhUwdsRGtKwTtaHAZcqVtX4fXSuEq


View Profile
March 21, 2016, 09:02:11 PM
 #117

Theres a link to BOTH Ethereum Proxy Apps on etherproxy.com

Also, ethpool.org has started a new PPLNS based payout scheme Mining Pool ethermine.org

Looks promising!! I challenge all to move atleast a portion of their hashing power away from Dwarf.. Not that they are a bad pool, on the contrary, they are so good that its putting the entire network under severe scrutiny!

Goto etherproxy.com - Pick a proxy that you like (the links there are actually to their respective github repo)

Please Consider moving 20% or more of your rigs to a new pool until things are evened out! You can always come back to Dwarf

ETH: 0xcd6d197b4e5eb3aacf4a7b7ef73d1ae473ec9bf9
Meech
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 881



View Profile
March 21, 2016, 09:08:13 PM
 #118

1)  The purpose of the proxy is so you don't have to have geth running on all rigs?
2) Instead of geth you run a proxy on each rig or one proxy for all rigs?
Sorry for the confusion but from all the examples which contains your mining pool, the proxy conf.?
Could I get an example of 2 rig setup example with geth running on rig1?
3) The proxy works with Qtminer as well?

██████████████████████
████████████████████████
████████████████████████
███████████████████████
█████████████████████
████████████████████████
████████████████████████
██████████████████████
██████████████████████
███████████████████████
████████████████████████
████████████████████████
████████████████████████
███████████████████████
██████████████████████
|
WINGS           
Where DAO Unicorns are born
|
.
1st Bitcoin & Ethereum DAO for DAOs                                               
1st Decentralized Chatbot to Smart Contracts Interaction System

|
.
Wings Bounties Earn Eggs    
X-Blockchain DAO

wallet_man
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 3


View Profile
March 21, 2016, 11:15:24 PM
 #119

When inputting python 'home/user/Desktop/eth-proxy/eth-proxy.py' (had to use whole directory or it would not find it),
I receive
Code:
983 ERROR proxy # Wrong WALLET!

In my conf file the wallet address uses a poloniex wallet:
Code:
# Coin address where money goes
WALLET = "0x966013850c3db93c68d848a2159103ceaf61762c"

How do I get it to start correctly?
sp_
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 924

Ccminer developer


View Profile
March 21, 2016, 11:45:52 PM
 #120

Theres a link to BOTH Ethereum Proxy Apps on etherproxy.com
Also, ethpool.org has started a new PPLNS based payout scheme Mining Pool ethermine.org
Looks promising!! I challenge all to move atleast a portion of their hashing power away from Dwarf.. Not that they are a bad pool, on the contrary, they are so good that its putting the entire network under severe scrutiny!
Goto etherproxy.com - Pick a proxy that you like (the links there are actually to their respective github repo)
Please Consider moving 20% or more of your rigs to a new pool until things are evened out! You can always come back to Dwarf

Dwarfpool have added servers in Europe, Asia and America. To protect the upcoming billion dollar economy?
I see no innovation in etherum.

Go #DASH..

Safe, secure and anonymous.

BTC: 3EPZtxQq8dbn53CNAfZpBsHfE9Yavkq5cD
Pages: « 1 2 3 4 5 [6] 7 8 »  All
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!