locopao
Legendary
Activity: 910
Merit: 1000
|
|
January 31, 2016, 02:23:37 PM |
|
πάντως έδωσα όλα τα BTC και αγόρασα etherium...'ισως να βγάλω το χάσιμο από εκεί!
η paymium μέ έσκασε για την μεταφορά, έδωσα εντολή χθες και ήρθαν στο kraken σήμερα!!
Πήρα και εγω μερικά Μπήκα κι εγώ στον χορό... Ανέβασα στο kraken μερικά BTC και αγόρασα etherium Βέβαια δεν πρόλαβα να αγοράσω στην τιμή που ήθελα γιατί ως γνωστόν το kraken θέλει 6 confirmations οπότε μέχρι να δω τα BTC στο λογαριασμό μου πέρασαν περίπου 3.30 ώρες!!! και η τιμή είχε ανέβει. Τώρα περιμένω να ξαναπάει στα 0.0067 για να πουλήσω
|
|
|
|
BitcoinExpert
|
|
January 31, 2016, 04:29:02 PM |
|
πάντως έδωσα όλα τα BTC και αγόρασα etherium...'ισως να βγάλω το χάσιμο από εκεί!
η paymium μέ έσκασε για την μεταφορά, έδωσα εντολή χθες και ήρθαν στο kraken σήμερα!!
Πήρα και εγω μερικά Μπήκα κι εγώ στον χορό... Ανέβασα στο kraken μερικά BTC και αγόρασα etherium Βέβαια δεν πρόλαβα να αγοράσω στην τιμή που ήθελα γιατί ως γνωστόν το kraken θέλει 6 confirmations οπότε μέχρι να δω τα BTC στο λογαριασμό μου πέρασαν περίπου 3.30 ώρες!!! και η τιμή είχε ανέβει. Τώρα περιμένω να ξαναπάει στα 0.0067 για να πουλήσω Κι εγώ σ' αυτή την τιμή έβαλα εντολή πώλησης...ελπίζω μέχρι αύριο να την πιάσει...
|
|
|
|
publicdomain
|
|
January 31, 2016, 05:56:26 PM |
|
εγώ πάντως για μία φορά ακόμα τα έκανα όλα στραβά και πούλησα τα BTC με χασούρα και αγόρασα ΕΤΗ όταν ήταν ακριβά... μόνο και μόνο σήμερα έπεσε το ΕΤΗ με αποτέλεσμα να χάνω άλλα 30€
|
|
|
|
Doomer
Sr. Member
Activity: 336
Merit: 251
Rider of comets, and brother to the nebulae
|
|
January 31, 2016, 06:00:38 PM |
|
Έλα ντε... μόλις τώρα έκανε βουτιά το ether... παρ' όλο που το bitcoin είναι ακόμα χαμηλά. Τώρα είναι για αγορά ether... Νομίζω πάντως πως θα ξανανέβει σύντομα. Υπομονή, και προ παντός όχι πανικός.
|
|
|
|
locopao
Legendary
|
|
January 31, 2016, 06:19:39 PM |
|
και το Bitcoin δείχνει μια στασιμότητα τελευταία... έχει κάμποσο καιρό να κάνει μια μεγάλη διακύμανση (είτε πάνω είτε κάτω) κι εγώ βλέπω την πτώση του ETH και είμαι στο τσακ να κάνω κίνηση πανικού... προς το παρόν συγκρατιέμαι
|
|
|
|
publicdomain
|
|
January 31, 2016, 06:22:47 PM |
|
πιστεύω το ΕΤΗ ότι θα ανακάμψει
ετκός εάν αρχίζει να ανεβαίνει το BTC και πάρει πτώση, εκεί τα πρατάω και δεν ξανασχολούμαι!
|
|
|
|
chek2fire (OP)
Legendary
Activity: 3430
Merit: 1142
Ιntergalactic Conciliator
|
|
January 31, 2016, 11:13:10 PM |
|
δεν θέλω να σας πάρω στο λαιμό μου αλλά η πτώση του ethereum θα συνεχιστεί γιατί απλά αυτοί που επένδυσαν πάνω του θέλουν να βγάλουν το κέρδος. Και το ethereum ανέβηκε όχι λόγο αύξησης της χρήσης όπως να μεταφέρουν τα χρήματα τους μέσω του blockchain του η οτιδήποτε άλλο αλλά απλά γιατί κάποιοι τζογάραν πάνω του. Τώρα η πτώση θα σταματήσει μέχρι που το κέρδος αυτών που τζόγαραν θα αρχίσει να μηδενίζεται και απλά θα αναγκαστούν να τα κρατήσουν μήπως τα πουλήσουν όταν ξανανέβει.
|
|
|
|
locopao
Legendary
|
|
January 31, 2016, 11:19:01 PM |
|
Το παρακολουθούμε Έτσι και πέσεις μέσα θα σε συμβουλεύομαι ανελλιπώς! Προς το παρόν δείχνει να πάει να πάρει λίγο τα πάνω του...
|
|
|
|
Doomer
Sr. Member
Activity: 336
Merit: 251
Rider of comets, and brother to the nebulae
|
|
February 01, 2016, 03:29:31 PM |
|
Και το Bitcoin πέφτει, και το Ether πέφτει. Υπομονή. Όπως έγραψε κάποιος σε ένα σχόλιο που είδα, αναφερόμενος στις κινήσεις πανικού: Trading is a means of moving wealth from the impatient to the patient.
|
|
|
|
chek2fire (OP)
Legendary
|
|
February 01, 2016, 03:48:13 PM |
|
απλά το bitcoin και η διαφορά του με τα υπόλοιπα altcoin είναι ότι σταθεροποιείτε γρήγορα η ανεβαίνει λόγο πραγματικής χρήσης καθώς εκατοντάδες κόσμος μπορεί και χιλιάδες το χρησιμοποιει για να μεταφέρει τα χρήματα του σε όλο τον κόσμο. Αντιθέτως στα altcoin είναι θέμα καθαρής κερδοσκοπίας. Σκέψου ένα στοιχείο που είδα σήμερα ότι η e-coin έχει εξυπηρετήσει 100.000 χρήστες παγκοσμίως. https://blog.e-coin.io/after-just-one-year-e-coin-welcomes-our-100-000th-user-a5bf238a449e#.kgrs0spd3
|
|
|
|
chek2fire (OP)
Legendary
|
|
February 01, 2016, 04:21:52 PM |
|
Πολύ καλά τα οικονομικά στοιχεία που παρουσίασε το coindesk για το Bitcoin. To 2015 είχαμε τεράστια αύξηση στον αριθμό των εγκατεστημένων bitcoin wallet που έφτασαν τα 13 εκατομμύρια από τα 7 της προηγούμενης χρονιάς, τα ΑΤΜ να φτάνουν 536 από τα 342 του 2014 ενώ οι ημερήσιες συναλλαγές αυξήθηκαν κατά 50%. Το άλλο εντυπωσιακό στοιχείο της έρευνας είναι ο μαζικός θάνατος των altcoin αλλά από την άλλη η σταθεροποίηση αξίας των τεχνολογικά "καλών" altcoin όπως της ripple, ethereum, litecoin Τέλος αξίζει να αναφερθεί νομίζω και το στοιχείο που δείχνει ότι η μεγάλη μεταβλητότητα της ισοτιμίας εκτοξεύει στην κυριολεξία το trade στα ανταλλακτήρια. Δείτε εδώ το παρακάτω διάγραμμα και θα καταλάβετε. Νομίζω η μεγάλη μεταβλητότητα συμφέρει τα ανταλλακτήρια και εδώ το κείμενο http://www.coindesk.com/summary-coindesk-state-bitcoin-blockchain-report-2016/
|
|
|
|
dj_andreasgr
|
|
February 01, 2016, 09:47:25 PM |
|
Πολύ καλά τα οικονομικά στοιχεία που παρουσίασε το coindesk για το Bitcoin. To 2015 είχαμε τεράστια αύξηση στον αριθμό των εγκατεστημένων bitcoin wallet που έφτασαν τα 13 εκατομμύρια από τα 7 της προηγούμενης χρονιάς, τα ΑΤΜ να φτάνουν 536 από τα 342 του 2014 ενώ οι ημερήσιες συναλλαγές αυξήθηκαν κατά 50%. Το άλλο εντυπωσιακό στοιχείο της έρευνας είναι ο μαζικός θάνατος των altcoin αλλά από την άλλη η σταθεροποίηση αξίας των τεχνολογικά "καλών" altcoin όπως της ripple, ethereum, litecoin Τέλος αξίζει να αναφερθεί νομίζω και το στοιχείο που δείχνει ότι η μεγάλη μεταβλητότητα της ισοτιμίας εκτοξεύει στην κυριολεξία το trade στα ανταλλακτήρια. Δείτε εδώ το παρακάτω διάγραμμα και θα καταλάβετε. Νομίζω η μεγάλη μεταβλητότητα συμφέρει τα ανταλλακτήρια και εδώ το κείμενο http://www.coindesk.com/summary-coindesk-state-bitcoin-blockchain-report-2016/Καλησπέρα, όντως το 15 ήταν Η χρονιά σε υποδομές και αν θυμάμαι καλά που το είχε πάρει το μάτι μου χρονιά ρεκόρ σε εισροές κεφαλαίων από VC. Αν λυθεί και αυτό το θέμα με τα block size πιστεύω θα υπάρξει απογείωση το 16. Ταυτόχρονα για να δούμε πόσο θα αντέξει το δολάριο και οι ¨κλασσικές" επενδυτικές λύσεις (π.χ.΄ομόλογα, μετοχές κτλ). Αυτό που λές για το trading και τον όγκο εκτός από λογικό μου λέει και κάτι άλλο: ότι ήδη το btc είναι γνωστό σε αρκετά σεβαστό κομμάτι των επαγγελματιών επενδυτών και αν πάει καλά το θέμα των ενδοκοινοτικών διαφωνιών και του regulation δεν τολμώ να φανταστώ το άνω όριο..φυσικά και το αντίθετο είναι πιθανό. να "καταστραφεί" είτε εκ των έσω (ατελείωτη εσωστρέφεια) είτε να του κλέψουν τα βασικά του θέλγητρα με ένα άλλο "συστημικό" μανδύα. (π.χ. rc3). Πάντως μπράβο στους τολμηρούς που κάνετε trading σε alt, όσες φορές το δοκίμασα έγραψα ζημιά όπότε επέστρεψα στην παλιά δοκιμασμένη συνταγή του hodler
|
|
|
|
locopao
Legendary
|
|
February 03, 2016, 09:53:34 AM |
|
Εξακολουθεί να ψιλοδείχνει σταθερή η ισοτιμία με όχι τόσο μεγάλα σκαμπανεβάσματα... Η ηρεμία πριν από το ξέσπασμα? Αχ και να μπορούσαμε να δούμε λίγο στο μέλλον...
|
|
|
|
publicdomain
|
|
February 03, 2016, 01:34:15 PM |
|
γιαυτό τα έχω ΕΤΗ ώστε να προλάβω την κατάσταση γιατί προς τα επάνω δε το βλέπω για την ώρα!
|
|
|
|
publicdomain
|
|
February 03, 2016, 05:24:21 PM |
|
σήμερα τα χρηματιστήρια έπεσαν παντού, για να δούμε τι θα συμβεί και στα νομίσματά μας!
|
|
|
|
locopao
Legendary
|
|
February 03, 2016, 08:28:22 PM |
|
γιαυτό τα έχω ΕΤΗ ώστε να προλάβω την κατάσταση γιατί προς τα επάνω δε το βλέπω για την ώρα!
εγώ τα πούλησα σήμερα πάντως, και περιμένω την κατάλληλη στιγμή για να ξαναγοράσω
|
|
|
|
publicdomain
|
|
February 04, 2016, 04:49:38 PM |
|
πετυχαίνω τα BTC στα 340€ και βλέπω να ανεβαίνουν, πάω γρήγορα να αγοράσω αλλά ώσπου να βρω το κινητό μέσα στο σπίτι για να κάνω 2way authentication πήγε κατευθείαν 348€....και σπάστηκα αν και ακόμα ανεβαίνει!
εν τω μεταξύ το kraken Κάθε απόγευμα περιπου τα παίζει και δε παίρνει καμμία εντολή!
|
|
|
|
|
publicdomain
|
|
February 04, 2016, 07:03:52 PM |
|
Τις τελευταίες 24 ώρες το BTC είχε χαμηλό 310€ και υψηλό 362€ στο paymium αλλά που να το πάρω χαμπάρι!
|
|
|
|
theoulis
Legendary
Activity: 1064
Merit: 1003
|
|
February 04, 2016, 09:10:20 PM |
|
νεο κυμα ανοδου ολων γενικα. για να δουμε αν το σκ θα γινει παλι διορθωση!
|
|
|
|
|