Evo ja sam iskoristio "dip" da udem nazad u BTC, jer nisam nikako mogao docekati bear market, a izgleda da BTC cak i uz ovu manipulaciju nije trajnije pao ispod 110k.
Takoder sam kupio jos jedan shitcoin samo zbog niske cijene pa stavio neke lude sell ordere pa ako prode nekad u buducnosti super.
Ma ja isto sve više i više postajem Bitcoin maxi. Možda ću zvučati kao Goba, ali kod ovakvog pada mi svi altovi izgledaju kao shitare koje služe za povećanje BTC-a u walletu. Ako se dobro trejda, naravno.
Ja sam jos u proslom bull runu sam sebi rekao da cu ici 90% u BTC i na kraju sam se opet zeznuo kupujuci altove u nadi da cu vise profitirati. Na kraju uvijek ispadne da BTC nekako ispliva a ostali potonu.
Nešto nisi dobro vidio ili napraivo. Koristim Blofin aplikaciju na mobitelu i izgleda skroz isto kao sve ostale aplikacije crypto burzi. Ispod imaš Spot i može se normalno postaviti buy ili sell order.

Ovo prebacivanje sredstava po računima sam vidio i kod nekih drugih burzi. Binance i Bybit ne koristim već jako dugo tako da ne znam imaju li oni to prebacivanje, ali imaš funding (gdje sjedne lova nakon deposita), spot, futures i ostale wallete. Nisam detaljno proučavao ali pretpostavljam da ti recimo cross leverage order može koristiti samo lovu na futures walletu. Po meni je to OK stvar.
E bas sam tako nesto trazio, znaci samo cijena po kojoj se kupuje i gumb buy / sell. Znaci ipak ima na BloFin ta opcija. Svaki puta kada bih otisao na "Spot" bi mi se prijavljivali gumbi sa Long i Short i koliko god cackao nisam mogao naci normalne ordere. Ali nema veze sada, obavio sam kupnju preko MEXC burze samo moram paziti kad budem vadio sredstva da ne povucem previse odjednom da ne okine KYC.
~
Nebrine me to čak i veseli gledajuć za isplate jer cemo sada više dobit za isplate kampanja. Cilj mi je hordati btc i ne korisiti ga nadam se 10 godina. Tako da me ovo veseli čak se i nadam još koje padu

, znam da cete me ubit za ovo.
~
I ja se nadam padu cak neko duze vrijeme, ali nista od bear marketa za sada, pa sam zato isloristio ovu priliku za ulaz...
Tako mi i treba kad sam slusao onaj Bitcoin metar prognoze da ce pasti na 50k pa sam propustio kupnju na 70k