A zašto koristiš eToro ako nije tajna? Jer način na koji naplaćuju fee je baš bezobrazan. Ajde za ljude koji nemaju pojma kako kripto transakcije funkcioniraju. Ali mi znamo pa znamo da na taj način samo uzimaju više love od vlastitih korisnika. OK, tamo si napravio KYC. Ali za kripto postoji toliko burzi gdje možeš trgovati s normalnim iznosima (za naše pojmove) bez da odradiš KYC. Znam da se eToro koristi i za dionice ali ne znam zašto bi morao koristiti istu burzu za dionice i kripto.
Prodao sam dionice, držao sam ih čak duže od 2 godine tako da mi je neoporezivo ali sam lijen predavati te papire i pravdati se poreznoj. Znači, imao sam keš koji mi sjedi tamo.
Kupio sam ETH, povući ću ga na svoj wallet i pričekati kraj bull runa pa prodati za USDT.
Nikad ne bi koristio eToro za kripto, taj withdrawal fee naplaćuju jer žive od spreada koji im je ogroman. Ako kupiš i povučeš, samo jednom ti zaračunaju spread a to sirotinji nije dosta. Zato računaju withdrawal fee, računao sam i ja, isti je kao da prodam ETH za dolar.