|
AztecGoldHero
|
|
November 19, 2017, 08:39:45 PM |
|
bir organizasyon yapalımda şu sasha ya kurşun filan döktürelim. waves ne zaman önemli bir güncelleme yapsa btc kuduruyor ve ath yapıyor. var bir puştluk bunda
|
|
|
|
koinli
|
|
November 19, 2017, 08:49:42 PM |
|
Waves güzel bir çıkış yaptı ama bu gece tıkantı
|
|
|
|
Bheze
|
|
November 19, 2017, 09:00:29 PM |
|
Waves Dex 2.0 gecikecek bundan adim gibi eminim, bahaneleri ise ofis değistiriyorduk olacak bence kâr yaptigi anda çikmayi öğrenin düşükten toplarsiniz.
|
|
|
|
Baser
|
|
November 19, 2017, 09:17:53 PM |
|
Waves iki haftadır Bitcoin hareketlerine dayanıyor. Ben 46k dan aldım ve halen o seviyeye düşmedi. Al-sat yapsam 2 ye katlamıştım çoktan. Daha ne olsun isteniyor anlamıyorum. Waves Bitcoine en iyi dayananlar arasında. 2 coin daha var böyle biri KMD diğeri ARK. Yatırım tavsiyesi değildir.
|
|
|
|
AztecGoldHero
|
|
November 20, 2017, 01:37:07 PM |
|
aksam 8 gbı yenı dex test baslıyor. ekran goruntulerı gelmeye basladıgında bır artıs olabılır. yenı baslıyoruz daha.
|
|
|
|
mstfprcn
|
|
November 20, 2017, 02:13:48 PM |
|
aksam 8 gbı yenı dex test baslıyor. ekran goruntulerı gelmeye basladıgında bır artıs olabılır. yenı baslıyoruz daha.
viskimle bekliyo olacağım
|
|
|
|
alpoahmo
|
|
November 20, 2017, 03:45:40 PM |
|
hadi bakalım inşallah uçarda görürüz artık yeter dinlenmekten bıktık öncelikle dexe geçişler olsa hacim olsa çok süper olacak gelecekte
|
|
|
|
whiteblack1274
Member
Activity: 83
Merit: 10
|
|
November 20, 2017, 04:53:16 PM |
|
Dex teste başladığında illaki artış olacaktır. Yarın sabaha 6 dolar üstü fiyatlarda uyanabiliriz
|
|
|
|
kellendil
|
|
November 20, 2017, 04:57:25 PM |
|
Waves btc artışı karşısında diğer altcoinlere nazaran güçlü durmayı başardı. Şimdi sıra yükselişe geçmede diye düşünüyorum. Ayın 20'si yani büyük gün geldi çattı bundan sonrasını hep beraber izleyip göreceğiz.
|
|
|
|
TexasofblackseA
|
|
November 20, 2017, 05:48:02 PM |
|
Hocam o değil de sasha35625 diye bir telegram odasına girmiştim geçen, sasha nın telegram grubu mudur nedir , yeni ofisin fotoğraflarını falan paylaşıyor her kimse , tamam spot lambaları falan koymuşsun tavana da o kablolar ne öyle ya , tavan kablodan geçilmiyor, bi' alçıpan yaptıraydın bari : )
Şaka bi' yana, tam yeni güncellemelerin sonuçlarını beklediğimiz şu anlarda bitcoin de 8.300 dolarları zorluyorken yeni ofisin fotoğrafını paylaşmak hiç hoş durmadı bana göre, neyse bekliyoruz bakalım iyi haberleri...
|
|
|
|
kirkcoin
|
|
November 20, 2017, 07:34:26 PM |
|
Yeni dex uygulamaya girdi mi ? kullanan arkadaş var mı aramızda ? Şuan fiyat 5,30 dolar seviyelerinde yüksek ama ben bu fiyatların uzun vade için alım fırsatı olduğunu düşünüyorum.
|
|
|
|
e145
|
|
November 20, 2017, 08:05:00 PM |
|
haber varmı arkadaşlar dexten ne zaman kullanacağız yine gecikmelimi gelecek, ofis bahanesiyle
|
|
|
|
karmenali
|
|
November 20, 2017, 10:10:02 PM |
|
Beta test aşamasında, formu doldurup başvuru yapanlardan 100 kişi seçip test ettiriyorlar şu an. Bana mail geldi test ediyorum.
|
|
|
|
zokora
|
|
November 20, 2017, 10:13:13 PM |
|
Beta test aşamasında, formu doldurup başvuru yapanlardan 100 kişi seçip test ettiriyorlar şu an. Bana mail geldi test ediyorum.
bizi de haberdar edersen sevinirim. resim veya video gönderirmisin. çok merak ediyorum
|
|
|
|
Night Trader A
|
|
November 20, 2017, 10:17:43 PM |
|
Waves'in yeni dex arayüzünü fiyatlamasını bekliyorum, sonrasında yine durağan bir sürece girecekse elde tutmanın bir anlamı yok.
|
|
|
|
Geleve
|
|
November 20, 2017, 10:20:05 PM |
|
bizi de haberdar edersen sevinirim. resim veya video gönderirmisin. çok merak ediyorum Arkadaşın dediği gibi bir kaç tane screenshoot ve genel izleniminizi paylaşabilirseniz çok seviniriz. Malum takip edeni çok
|
|
|
|
yslyv
|
|
November 20, 2017, 10:34:20 PM |
|
Sanırım closed beta denemesi hariç bir duyuru yok. Genel kullanıma ne zaman açılacağı konusunda hiçbir yerde bir şey göremedim. Sabırsızlandık iyice
|
turn the page
|
|
|
Distraction
|
|
November 20, 2017, 11:00:07 PM |
|
Bitcoin artışına rağmen bitcoin bazında değerini şuan itibariyle koruyor olması güzel bir gelişme waves için bakalım bir kaç olumlu adım atmayı başarırsa ekip bana göre bu süreç içerisinde eski zirve noktalarına gelebilir waves'in değeri.
|
|
|
|
deepocean
|
|
November 21, 2017, 08:19:40 AM |
|
yeni arayüz ve dex hakkında bi gelişme var mı ? gatewayler düzelse fiyat kendini katlayacakta gatewayler bi türlü düzelemedi. çakılıp kaldık waveste bi yüzümüz gülmedi.
|
|
|
|
|