Bitcoin Forum
October 19, 2017, 01:22:43 PM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.15.0.1  [Torrent]. (New!)
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21  All
  Print  
Author Topic: いい gekkorun.de - Gekkoscience Fun-Run - compare your share いい  (Read 54783 times)
ammi84
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 462


View Profile
April 27, 2016, 05:32:19 PM
#1

Hi there,

during the famous run of antrun.de some users had the wish/idea for a same project just for the gekkoscience-Stick ... and ... here we are :-)

If you want to join us - you are very welcome.


www.gekkorun.de


Important News:

none at the moment

/News


You want to be part of the run?
Please check the following:

  • You point the Sticks to CK Solo Pool
  • If you have more than one Gekkoscience-Stick: please use one worker per Stick and submit all workers seperated

Quote
Please post in the Thread:
  • Username
  • Country-Code
  • BTC Worker (for example: 1myR1enMf4roWGUyYuhWv5m6sJrLeZ1jX_R1)

I will add your stats to the page as soon as possible.


This is absolutely free and has no hidden fees or something.
It's just for fun to see the power of the different gekkoscience Sticks.


Quote
Active runners:
  • minibit
  • zOU
  • earlmo
  • JeffZwolle
  • edonkey
  • Mikestang
  • andymanone
  • RichBC
  • il0vew33d
  • vapourminer
  • kipper01
  • gt_addict


Feel free to add this to your signature:

Code:
[b][URL=https://bitcointalk.org/index.php?topic=1452817]いい gekkorun.de - Gekkoscience Fun-Run - compare your share いい[/URL][/b]


Official Gekkoscience Info Thread


Quote
Changelog:
v1. initial release - source based on antun.de
v2. Added detailed stats for all devices of one racer (click the icon next to the flag) / Highlight all devices of one racer (click on the name)
v3. Switched Value "Last 1 minute" to "Last 5 minutes" for better stats



Quote
Dev-todo / Whish-List:
 


Quote
(c) 2016 antrun.de
Idea & beta-dev by ammi84
PHP & mySQL dev by minibit
Domain & webspace sponsored by andymanone
1508419363
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1508419363

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1508419363
Reply with quote  #2

1508419363
Report to moderator
1508419363
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1508419363

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1508419363
Reply with quote  #2

1508419363
Report to moderator
1508419363
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1508419363

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1508419363
Reply with quote  #2

1508419363
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1508419363
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1508419363

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1508419363
Reply with quote  #2

1508419363
Report to moderator
gt_addict
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 672


View Profile
April 27, 2016, 05:50:56 PM
#2

Id love to join this aswell but I can onlhy run one instance of cgminer on my laptop and its currently running all of my usb devices  Cry

**SUPPORT SIDEHACK** Miner Development Donations to:  1BURGERAXHH6Yi6LRybRJK7ybEm5m5HwTr

Donations/Tips to:-   1GTADDicTXD1uachKKgW24DZDxDGhSMdRa
minibit
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 280



View Profile
April 27, 2016, 05:56:47 PM
#3

Id love to join this aswell but I can onlhy run one instance of cgminer on my laptop and its currently running all of my usb devices  Cry

Are you on Windows? Isn't it possible to run multiple instances?
andymanone
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 430


Save the past & use the future


View Profile
April 27, 2016, 06:53:53 PM
#4

Great Grin!

Hope, to join asap!!!

Waiting patiently for my GS  Undecided

andY

#Compare your share!# Join the community and be a member of http://www.gekkorun.de today! Open for all Antrouter R1, Gekkoscience Compac, 2PAC and sidehacks coming soon Bitfury Asic Miners!
Notice: gekkorun 2.0 is online now! (antrun.de will be not longer supported anymore)

My previous ANTR1/Gekko Tuning success: Ant R1=500MHz@0.96V@27,66GH/s / Gekko=475MHz@0.9V /stable 450MHz/0.88V@23,78GH/s
andymanone
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 430


Save the past & use the future


View Profile
April 27, 2016, 07:02:41 PM
#5

Quote
This is absolutely free and has no hidden fees or something.
It's just for fun to see the power of the different Antrouters.
Little Typo Wink

andY

#Compare your share!# Join the community and be a member of http://www.gekkorun.de today! Open for all Antrouter R1, Gekkoscience Compac, 2PAC and sidehacks coming soon Bitfury Asic Miners!
Notice: gekkorun 2.0 is online now! (antrun.de will be not longer supported anymore)

My previous ANTR1/Gekko Tuning success: Ant R1=500MHz@0.96V@27,66GH/s / Gekko=475MHz@0.9V /stable 450MHz/0.88V@23,78GH/s
RichBC
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 560



View Profile
April 27, 2016, 07:12:18 PM
#6

Wooo Hooo.... I have a couple of sticks, when I get back Home next week I will get them running. One of them is on an as yet untried Fan Cooled CPU heatsink, so plenty of scope for winding the frequency up.  Smiley


Rich


→→→→→→→→→→→→→→→→→→ 💰 Hard-Disk Mineable Cryptocurrency !! B U R S T C O I N 💰 Cheap Price & Easy to Invest - CHECK IT OUT NOW! !! →→→→→→→→→→→→→→→→→→ 💰 Asset exchange, Automatic transactions, Escrow system & More !!
andymanone
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 430


Save the past & use the future


View Profile
April 27, 2016, 07:18:48 PM
#7

Wooo Hooo.... I have a couple of sticks, when I get back Home next week I will get them running. One of them is on an as yet untried Fan Cooled CPU heatsink, so plenty of scope for winding the frequency up.  Smiley


Rich


Haa!! No way Cheesy, wait, Im joining too with my max tuned GC  Grin

andY

#Compare your share!# Join the community and be a member of http://www.gekkorun.de today! Open for all Antrouter R1, Gekkoscience Compac, 2PAC and sidehacks coming soon Bitfury Asic Miners!
Notice: gekkorun 2.0 is online now! (antrun.de will be not longer supported anymore)

My previous ANTR1/Gekko Tuning success: Ant R1=500MHz@0.96V@27,66GH/s / Gekko=475MHz@0.9V /stable 450MHz/0.88V@23,78GH/s
gt_addict
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 672


View Profile
April 27, 2016, 07:20:13 PM
#8

Id love to join this aswell but I can onlhy run one instance of cgminer on my laptop and its currently running all of my usb devices  Cry

Are you on Windows? Isn't it possible to run multiple instances?

Yea win7. I have no idea how to run multiple ones  Undecided

**SUPPORT SIDEHACK** Miner Development Donations to:  1BURGERAXHH6Yi6LRybRJK7ybEm5m5HwTr

Donations/Tips to:-   1GTADDicTXD1uachKKgW24DZDxDGhSMdRa
andymanone
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 430


Save the past & use the future


View Profile
April 27, 2016, 07:24:57 PM
#9

Id love to join this aswell but I can onlhy run one instance of cgminer on my laptop and its currently running all of my usb devices  Cry

Are you on Windows? Isn't it possible to run multiple instances?

Yea win7. I have no idea how to run multiple ones  Undecided
You could use a copy of cgminer folder with a different name for instance.

andY

#Compare your share!# Join the community and be a member of http://www.gekkorun.de today! Open for all Antrouter R1, Gekkoscience Compac, 2PAC and sidehacks coming soon Bitfury Asic Miners!
Notice: gekkorun 2.0 is online now! (antrun.de will be not longer supported anymore)

My previous ANTR1/Gekko Tuning success: Ant R1=500MHz@0.96V@27,66GH/s / Gekko=475MHz@0.9V /stable 450MHz/0.88V@23,78GH/s
aarons6
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1190


View Profile
April 27, 2016, 08:50:50 PM
#10

its difficult to point one worker per stick if they are all on same hub

i guess if you are on windows you can use .//com1 or however for bfgminer, but it will change each time bfgminer is started and its impossible to tell what stick it is..


my sticks are on the R1 and there is no way to run them separate.
zOU
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 658

★ these are stars ★


View Profile
April 28, 2016, 05:46:36 AM
#11

same here, my 6 sticks are running on the same instance...

ammi84
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 462


View Profile
April 28, 2016, 05:50:41 AM
#12

perhaps we should think about this

we add all sticks to one worker
user has the ability to set the amount of used sticks in the database (like MHz)

would this be ok?


gekkorun is still BETA and any ideas and suggestions are very welcome Smiley
zOU
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 658

★ these are stars ★


View Profile
April 28, 2016, 05:54:28 AM
#13

Username: zOU
Country-Code: fr
BTC Worker: 1GjdERDYEDQmyoZHnVnshBbVNBckDw4dnj.gekko

6 sticks @ 300Mhs

RichBC
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 560



View Profile
April 28, 2016, 06:39:16 AM
#14

perhaps we should think about this

we add all sticks to one worker
user has the ability to set the amount of used sticks in the database (like MHz)

would this be ok?


gekkorun is still BETA and any ideas and suggestions are very welcome Smiley

My vote would be to keep it as single sticks, has worked well for antrun and makes comparisons much easier.

Rich

→→→→→→→→→→→→→→→→→→ 💰 Hard-Disk Mineable Cryptocurrency !! B U R S T C O I N 💰 Cheap Price & Easy to Invest - CHECK IT OUT NOW! !! →→→→→→→→→→→→→→→→→→ 💰 Asset exchange, Automatic transactions, Escrow system & More !!
zOU
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 658

★ these are stars ★


View Profile
April 28, 2016, 06:47:31 AM
#15

Well you can have as many sticks as you want they do not share work, they process their own shares.

They're managed independently by the software (cg/bfg miner).

So in the end I don't think it makes any difference Smiley

minibit
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 280



View Profile
April 28, 2016, 07:33:45 AM
#16

Well you can have as many sticks as you want they do not share work, they process their own shares.

They're managed independently by the software (cg/bfg miner).

So in the end I don't think it makes any difference Smiley

It would work yes, but you won't have detailed statistics of every worker.


My vote would be to keep it as single sticks, has worked well for antrun and makes comparisons much easier.

Rich

I see it the same way. If it's possible, please use one device per worker address.
zOU
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 658

★ these are stars ★


View Profile
April 28, 2016, 08:09:44 AM
#17

so maybe that would work:

Put your startup script in a file:

Code:
./cgminer -o pool:port -u username.worker -p password --usb :$1

Save to start_single.sh, then
Code:
chmod u+x start_single.sh

Make the final script:
Code:
NUM_MINERS = 7
cd "$(dirname "$0")"
parallel -j $NUM_MINERS -- ./start_single.sh $(seq 1 $NUM_MINERS)

Save as start_all.sh, then
Code:
chmod u+x start_all.sh

Run ./start_all.sh to mine.

Source:
http://bitcoin.stackexchange.com/questions/12308/scripting-multiple-cgminer-processes-running-on-a-router

minibit
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 280



View Profile
April 28, 2016, 09:54:06 AM
#18

so maybe that would work:

Put your startup script in a file:

Code:
./cgminer -o pool:port -u username.worker -p password --usb :$1

Save to start_single.sh, then
Code:
chmod u+x start_single.sh

Make the final script:
Code:
NUM_MINERS = 7
cd "$(dirname "$0")"
parallel -j $NUM_MINERS -- ./start_single.sh $(seq 1 $NUM_MINERS)

Save as start_all.sh, then
Code:
chmod u+x start_all.sh

Run ./start_all.sh to mine.

Source:
http://bitcoin.stackexchange.com/questions/12308/scripting-multiple-cgminer-processes-running-on-a-router

That's one way to do it. On Linux, you could use aliases too.
On Windows, just start multiple command line windows of cgminer.

@zOU could you separate your miners to one device per worker?
zOU
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 658

★ these are stars ★


View Profile
April 28, 2016, 10:07:43 AM
#19

I'm using minera, but if you have a way to do it easily, i'm interested Smiley

minibit
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 280



View Profile
April 28, 2016, 10:45:48 AM
#20

I'm using minera, but if you have a way to do it easily, i'm interested Smiley

I never used minera, but as far as I can see, this is just a webinterface for managing cgminer and no the mining software itself?
I will post my config and how I set up my linux.
Pages: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21  All
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!