Bitcoin Forum
November 16, 2018, 03:01:00 PM *
News: Latest Bitcoin Core release: 0.17.0 [Torrent].
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: « 1 ... 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 [102] 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 ... 178 »
  Print  
Author Topic: [ANN][MUSICOIN]Volareo now processing pre-orders for Musicoin smart speaker🎸  (Read 257873 times)
funtek
Member
**
Offline Offline

Activity: 76
Merit: 10


View Profile WWW
September 08, 2017, 10:09:10 PM
 #2021

Wow nice project, i just wanna ask coz i encounter lately a project which is somehow similar with yours. it's opus which also focus about the music sector, so now i just wanna ask what is the difference and their similarity? thanks in advance.

Our project focus on the recording music industry, while opus is aiming for the live concert events. Their team has joined the $MUSIC Alliance with us for future collaborations.

1542380460
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1542380460

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1542380460
Reply with quote  #2

1542380460
Report to moderator
1542380460
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1542380460

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1542380460
Reply with quote  #2

1542380460
Report to moderator
1542380460
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1542380460

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1542380460
Reply with quote  #2

1542380460
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1542380460
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1542380460

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1542380460
Reply with quote  #2

1542380460
Report to moderator
Etherion
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 472
Merit: 258


View Profile
September 08, 2017, 10:41:48 PM
 #2022

Do I have to run a full node to mine solo? It is taking very long to download the complete chain on my AWS
igotfits
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 299
Merit: 100


View Profile
September 08, 2017, 11:48:02 PM
 #2023

who's using nomnom? anyone else having issues with the name ID just being 0. i have 2 machine and would love ti distinguish the different hashes and whats working, but i cant since names are always 0.
peteycamey
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1134
Merit: 1011



View Profile WWW
September 09, 2017, 02:27:48 AM
 #2024

found a list of peers, if anyone is interested.

https://github.com/Musicoin/desktop/wiki/Default-Enodes-list

this helped. thanks alot.


                       ▄██▀
                      ██▀  
                   ▄██▀    
                  ███      
               ▄████       
              ████▀        
            ██████         
          ███████          
         ███████           
       ▄███████            
      ████████▀            
    ▄█████████             
   ███████████             
  █████████████            
 ███████████████           
 ████████████████          
███████████████████        
█████████████████████      
▀█████████████████████▄    
 ▀███████████████████████  
  █████████████████████████
   █████████████████████████
    ▀███████████████████████
      ██████████████████████
       ▀████████████████████
         ███████████████████
           ▀████████████████
             ███████████████
               █████████████
                 ▀██████████
                   ▀████████
                     ▀██████
                        ▀███
                          ▀█




 ██▄                         
 █████                       
 ███████▄                    
 █████████▄                  
 ████████████                
 ██████████████              
 ████████████████            
 ██████████████████          
 ███████████████████▄        
 ████████████████████▄       
 ███████████████████████     
 ████████████████████████    
 █████████████████████████   
  ▀████████████████████████  
     ███████████████████████ 
       ██████████████████████
         ▀███████████████████
           ██████████████████
            ████████████████▀
             ▀██████████████ 
              ▀████████████  
               ███████████   
               █████████▀    
               ████████▀     
              ████████       
             ██████▀         
            ▄██████          
           ██████            
          █████              
         ████▀               
       ▄███                  
      ██▀                    
     ██                      
    █▀                       



          
funtek
Member
**
Offline Offline

Activity: 76
Merit: 10


View Profile WWW
September 09, 2017, 03:00:08 AM
 #2025

Do I have to run a full node to mine solo? It is taking very long to download the complete chain on my AWS

Yes, it is necessary to run a full node for solo mining as well. Honestly, it won't take that long. Try again, or try under a firewall network, usually be done within 30 min. When we're testing under UBI, we sync/flush 10 times a day even.

who's using nomnom? anyone else having issues with the name ID just being 0. i have 2 machine and would love ti distinguish the different hashes and whats working, but i cant since names are always 0.

If you're referring to the person who is running nomnom, it will be Jared (aka pcmode) from musiconomi.

igotfits
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 299
Merit: 100


View Profile
September 09, 2017, 03:14:15 AM
 #2026

Do I have to run a full node to mine solo? It is taking very long to download the complete chain on my AWS
Yes, it is necessary to run a full node for solo mining as well. Honestly, it won't take that long. Try again, or try under a firewall network, usually be done within 30 min. When we're testing under UBI, we sync/flush 10 times a day even.

who's using nomnom? anyone else having issues with the name ID just being 0. i have 2 machine and would love ti distinguish the different hashes and whats working, but i cant since names are always 0.
If you're referring to the person who is running nomnom, it will be Jared (aka pcmode) from musiconomi.


o noice found jarred! lolwhat i'm referring to is on the site it's suppose to show how many machines are running, and the names of each machine. right now all my machines show up as 1 machine and they're all named 0.
igotfits
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 299
Merit: 100


View Profile
September 09, 2017, 03:16:26 AM
 #2027


i noticed when trying out 0.6 it uses that list.
funtek
Member
**
Offline Offline

Activity: 76
Merit: 10


View Profile WWW
September 09, 2017, 03:23:31 AM
 #2028

Do I have to run a full node to mine solo? It is taking very long to download the complete chain on my AWS
Yes, it is necessary to run a full node for solo mining as well. Honestly, it won't take that long. Try again, or try under a firewall network, usually be done within 30 min. When we're testing under UBI, we sync/flush 10 times a day even.

who's using nomnom? anyone else having issues with the name ID just being 0. i have 2 machine and would love ti distinguish the different hashes and whats working, but i cant since names are always 0.
If you're referring to the person who is running nomnom, it will be Jared (aka pcmode) from musiconomi.


o noice found jarred! lolwhat i'm referring to is on the site it's suppose to show how many machines are running, and the names of each machine. right now all my machines show up as 1 machine and they're all named 0.

Oh. You'll have to talk with him about it, he runs the pool.

yummyberries
Member
**
Offline Offline

Activity: 136
Merit: 10


View Profile
September 09, 2017, 03:50:39 AM
 #2029

Release note:  (please upgrade your client asap)

GMC client with UBI Scheme (V2.0.0)


https://github.com/Musicoin/go-musicoin/releases

UBI scheme is implemented in this release. A hardfork of $MUSIC blockchain will be triggered at block 1,200,000 automatically without manual interference.

Old version of clients(<2.0.0) are not compatible with this release. All miners and desktop wallets should update to this version to sync with the whole network including all exchanges.

Several other security issues have been fixed in this release as well.

Note: Some Parity-based clients will not work with this version of client until we have some further notice!!!

yummyberries
Member
**
Offline Offline

Activity: 136
Merit: 10


View Profile
September 09, 2017, 03:52:29 AM
 #2030

New desktop wallet (v0.6)  with $MUSIC 2.0 will be released next week. Please stay tuned.

 

Release note:  (please upgrade your client asap)

GMC client with UBI Scheme (V2.0.0)


https://github.com/Musicoin/go-musicoin/releases

UBI scheme is implemented in this release. A hardfork of $MUSIC blockchain will be triggered at block 1,200,000 automatically without manual interference.

Old version of clients(<2.0.0) are not compatible with this release. All miners and desktop wallets should update to this version to sync with the whole network including all exchanges.

Several other security issues have been fixed in this release as well.

Note: Some Parity-based clients will not work with this version of client until we have some further notice!!!


Etherion
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 472
Merit: 258


View Profile
September 09, 2017, 06:33:54 AM
 #2031

I am trying to run a  full node on an AWS ubuntu 16.0.4

as it has an old go installed I want to updated the golang.


I can't seem to do this step

"Install the latest distribution of Golang (v1.7) "

running Ubuntu 16.04


$ sudo apt-get install bison mercurial bash < <(curl -LSs 'https://raw.githubusercontent.com/moovweb/gvm/master/binscripts/gvm-installer')

$ . "$HOME/.gvm/scripts/gvm"

$ gvm version
Go Version Manager v1.0.22 installed at /home/myuser/.gvm

$ gvm listall

gvm gos (available)

   go1
   go1.0.1
   go1.0.2
   go1.0.3
   go1.1
   go1.1.1
....

$ gvm install go1.7.3
Installing go1.7.3...
 * Compiling...
ERROR: Failed to compile. Check the logs at /home/ubuntu/.gvm/logs/go-go1.7.3-compile.log
ERROR: Failed to use installed version

$ cd /home/ubuntu/.gvm/logs/
$ tail -n 100 go-go1.7.3-compile.log
##### Building Go bootstrap tool.
cmd/dist
ERROR: Cannot find /home/ubuntu/go1.4/bin/go.
Set $GOROOT_BOOTSTRAP to a working Go tree >= Go 1.4.

$ go version
go version go1.6.3 linux/amd64


Etherion
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 472
Merit: 258


View Profile
September 09, 2017, 07:48:19 AM
 #2032

So I followed this guide https://golang.org/doc/install/source but no success.

here is the commands.

$ git clone https://go.googlesource.com/go
$ cd go
$ git checkout go1.7.3
$ git checkout master
$ cd src
$ ./all.bash

ubuntu@ip-172-31-34-201:~/go/src$ ./all.bash
##### Building Go bootstrap tool.
cmd/dist

##### Building Go toolchain using /usr/lib/go-1.6.
....

## Testing packages.
....

ALL TESTS PASSED

---
Installed Go for linux/amd64 in /home/ubuntu/go
Installed commands in /home/ubuntu/go/bin
*** You need to add /home/ubuntu/go/bin to your PATH.


$ go env
GOARCH="amd64"
GOBIN=""
GOEXE=""
GOHOSTARCH="amd64"
GOHOSTOS="linux"
GOOS="linux"
GOPATH=""
GORACE=""
GOROOT="/usr/lib/go-1.6"
GOTOOLDIR="/usr/lib/go-1.6/pkg/tool/linux_amd64"
GO15VENDOREXPERIMENT="1"
CC="gcc"
GOGCCFLAGS="-fPIC -m64 -pthread -fmessage-length=0"
CXX="g++"
CGO_ENABLED="1"


I have restarted the terminal but I still get

$ go version
go version go1.6.3 linux/amd64




orchardcoins
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 406
Merit: 101



View Profile WWW
September 09, 2017, 09:00:28 AM
 #2033

So I followed this guide https://golang.org/doc/install/source but no success.

here is the commands.

$ git clone https://go.googlesource.com/go
$ cd go
$ git checkout go1.7.3
$ git checkout master
$ cd src
$ ./all.bash

ubuntu@ip-172-31-34-201:~/go/src$ ./all.bash
##### Building Go bootstrap tool.
cmd/dist

##### Building Go toolchain using /usr/lib/go-1.6.
....

## Testing packages.
....

ALL TESTS PASSED

---
Installed Go for linux/amd64 in /home/ubuntu/go
Installed commands in /home/ubuntu/go/bin
*** You need to add /home/ubuntu/go/bin to your PATH.


$ go env
GOARCH="amd64"
GOBIN=""
GOEXE=""
GOHOSTARCH="amd64"
GOHOSTOS="linux"
GOOS="linux"
GOPATH=""
GORACE=""
GOROOT="/usr/lib/go-1.6"
GOTOOLDIR="/usr/lib/go-1.6/pkg/tool/linux_amd64"
GO15VENDOREXPERIMENT="1"
CC="gcc"
GOGCCFLAGS="-fPIC -m64 -pthread -fmessage-length=0"
CXX="g++"
CGO_ENABLED="1"


I have restarted the terminal but I still get

$ go version
go version go1.6.3 linux/amd64






"*** You need to add /home/ubuntu/go/bin to your PATH."

Your environment variable PATH is still pointing to the old go binary.

Try the command "which go" to see its current path.

You need to make sure go is pointing to the new path by creating a softlink to the new binary or by readjusting PATH.

OrchardCoins MUSICOIN Mining Pool: CLICK HERE
Chatroom Support: Discord
Mining Rig Monitor: Download Here
Etherion
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 472
Merit: 258


View Profile
September 09, 2017, 01:32:34 PM
 #2034

Thank you for the info, but not having fun. Tryed a few things but not working

ubuntu@ip-172-31-34-201:~$ export GOROOT=/home/ubuntu/go                       
ubuntu@ip-172-31-34-201:~$ export PATH=$PATH:$GOROOT/bin
ubuntu@ip-172-31-34-201:~$ go version
go version go1.6.3 linux/amd64


sudo nano ~/.profile

# set PATH so it includes user's private bin directories
PATH="$HOME./home/ubuntu/go/bin:$HOME/bin:$HOME/.local/bin:$PATH"


$ go version
go version go1.6.3 linux/amd64

:-(




orchardcoins
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 406
Merit: 101



View Profile WWW
September 09, 2017, 01:49:55 PM
 #2035

Thank you for the info, but not having fun. Tryed a few things but not working

ubuntu@ip-172-31-34-201:~$ export GOROOT=/home/ubuntu/go                       
ubuntu@ip-172-31-34-201:~$ export PATH=$PATH:$GOROOT/bin
ubuntu@ip-172-31-34-201:~$ go version
go version go1.6.3 linux/amd64


sudo nano ~/.profile

# set PATH so it includes user's private bin directories
PATH="$HOME./home/ubuntu/go/bin:$HOME/bin:$HOME/.local/bin:$PATH"


$ go version
go version go1.6.3 linux/amd64

:-(

you have at least two go binaries in your PATH variable. you have to get rid of the old one.

try these 4 steps:

1. $ which go
===== the output will show you the "old" go binary. copy the whole string
example:
orchard@ethereum-1:~$ which go
/home/orchard/go/bin/go

2. $ mv <copiedstring> <copiedstring.old>
===== where copiedstring is the output of #1. this will rename the "old" go to go.old
example:
mv /home/orchard/go/bin/go /home/orchard/go/bin/go.old

3. $ which go
===== at this point, the new go should appear
i.e.  /home/ubuntu/go/bin/go

4. $ go version
===== hopefully new version should be displayed.
go version go1.7.3 linux/amd64


OrchardCoins MUSICOIN Mining Pool: CLICK HERE
Chatroom Support: Discord
Mining Rig Monitor: Download Here
Etherion
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 472
Merit: 258


View Profile
September 09, 2017, 03:04:21 PM
 #2036

Thank you for the info, but not having fun. Tryed a few things but not working

ubuntu@ip-172-31-34-201:~$ export GOROOT=/home/ubuntu/go                       
ubuntu@ip-172-31-34-201:~$ export PATH=$PATH:$GOROOT/bin
ubuntu@ip-172-31-34-201:~$ go version
go version go1.6.3 linux/amd64


sudo nano ~/.profile

# set PATH so it includes user's private bin directories
PATH="$HOME./home/ubuntu/go/bin:$HOME/bin:$HOME/.local/bin:$PATH"


$ go version
go version go1.6.3 linux/amd64

:-(

you have at least two go binaries in your PATH variable. you have to get rid of the old one.

try these 4 steps:

1. $ which go
===== the output will show you the "old" go binary. copy the whole string
example:
orchard@ethereum-1:~$ which go
/home/orchard/go/bin/go

2. $ mv <copiedstring> <copiedstring.old>
===== where copiedstring is the output of #1. this will rename the "old" go to go.old
example:
mv /home/orchard/go/bin/go /home/orchard/go/bin/go.old

3. $ which go
===== at this point, the new go should appear
i.e.  /home/ubuntu/go/bin/go

4. $ go version
===== hopefully new version should be displayed.
go version go1.7.3 linux/amd64



If i do this i get a message that no golang is installed

something this simple is stopping me dead.
Etherion
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 472
Merit: 258


View Profile
September 09, 2017, 03:39:57 PM
 #2037

so i played with the path. Made sure the new go is first

export PATH=/usr/lib/go-1.7/bin:$PATH

$ go env
warning: GOPATH set to GOROOT (/usr/lib/go-1.7) has no effect
GOARCH="amd64"
GOBIN=""
GOEXE=""
GOHOSTARCH="amd64"
GOHOSTOS="linux"
GOOS="linux"
GOPATH="/usr/lib/go-1.7"
GORACE=""
GOROOT="/usr/lib/go-1.7"
GOTOOLDIR="/usr/lib/go-1.7/pkg/tool/linux_amd64"
CC="gcc"
GOGCCFLAGS="-fPIC -m64 -pthread -fmessage-length=0 -fdebug-prefix-map=/tmp/go-build143187690=/tmp/go-build -gno-record-gcc-switches"
CXX="g++"
CGO_ENABLED="1"


but for some reason, it is still getting 1.6.3 when I make.

$ sudo make gmc
build/env.sh go run build/ci.go install ./cmd/gmc
>>> /usr/lib/go-1.6/bin/go install -ldflags -X main.gitCommit=d849d276a68d6f7a9b86ab9cc501f65325bfda2e -v ./cmd/gmc
Done building.
Run "build/bin/gmc" to launch musicoin.
ubuntu@ip-172-31-34-201:~/go-musicoin$ cd build/
ubuntu@ip-172-31-34-201:~/go-musicoin/build$ cd bin/
ubuntu@ip-172-31-34-201:~/go-musicoin/build/bin$ ./gmc version
GMC
Version: 2.0.0-stable-d849d276
Protocol Versions: [63 62]
Network Id: 7762959
Go Version: go1.6.3
OS: linux
GOPATH=/usr/lib/go-1.7
GOROOT=/usr/lib/go-1.7
tf2addict
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 476
Merit: 100


View Profile
September 09, 2017, 04:58:07 PM
 #2038

The price is popping in the last few hours, what is going on?  Someone pumping it?
igotfits
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 299
Merit: 100


View Profile
September 09, 2017, 05:05:51 PM
 #2039

The price is popping in the last few hours, what is going on?  Someone pumping it?

nope, i wouldn't call that a pump, the last freakin pump had over 1000 btc in 24 hours. right now it's only up 20 btc. i expect it to drop the closer we get to fork time since everyone will be yanking.

edit: it shot up 100 btc in a few hours...... could be the fork update and all the stuff thats coming.
tf2addict
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 476
Merit: 100


View Profile
September 09, 2017, 05:10:23 PM
 #2040

Ah ok it's the fork announcement.

Hash power is pouring into MUSIC in the last hour, up 11% already.

About when will block 1,200,000 happen?
Pages: « 1 ... 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 [102] 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 ... 178 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!