* Girdi-çıktı yapıldı, yeterince hızlı.
* 7/24 TL yatırma ve çekme (HAVALE) işlemi yaptım, bu çok önemli bir artı.
* Komisyon Binde 3(piyasa yapıcı) ve Binde 4; kademeli düşen bir sistem olsa, hadi olmadı Binde 2(piyasa yapıcı) sabit olsa çok güzel olur.
* Destek istek mesajlarıma kısa sürede dönüş yapıldı. (Siteyi çökerttiğiniz gün hariç
)
* BOT var mı, bence VAR, ama bu işin özünde var bu.
* Kullanıcı ara yüzü çok sade.
* Kullanıcının bekleyen emir değerlerindeki değişim anlık olsa çok daha iyi olur.
* Her kullanıcıya ait bir hacim göstergesi de iyi olur. (Elbette komisyon buna bağlı olsa çok daha iyi).
Komisyon için şöyle bir tarife getirmişler.
30 günlük alış satış hacmi (TL) Piyasa yapıcı(Maker) Piyasa alıcı(Taker)
0 – 500,000 %0.3 %0.4
500,000+ %0.25 %0.25
* Bir telegram kanalı açılabilir.
* Yöneticiler kendilerini tanıtırsa çok daha iyi olur; kimin nesi, neyin fesi belli olur !!
* En fazla 5 adet BTC adresi üretmenize izin veriyor (BTC yatırmak için), böyle bir sayı sınırı olmamalı !!
Sistem kullanım açısından çok kolay, fakat elbette güvenlik her şeyden önce gelir. Şimdiye kadar çekme yatırma sıkıntısı yaşanmamış olması iyi bir şey ama iki düşün...
!! Bu yazdıklarım site ile ilgili kişisel deneyimdir. Kesinlikle YATIRIM YAP, KULLAN, ÇOK SEV tavsiyesi değildir.
Destekten gelen cevap,
Paribu
Paribu (Paribu)
2 Mar 13:37 AST
xxxxx Merhaba
Öncelikle Destek ve Önerileriniz için Çok Teşekkür Ediyor ve Tüm Önerileri Dikkate Aldığımızı Bilmenizi İstiyoruz.
Şuan cüzdan limiti 10 adet ile sınırlı ve cüzdan numaralarınızı silebilmeniz için yazılım ekibimiz çalışmalara devam ediyor, ilk güncelleme ile birlikte siz değerli kullanıcılarımızın hizmetine sunulacaktır.
Kişiye ait hacim bilgisi talebinizi ve hacme göre azalan komisyon talebinizi de ilgili ekibe değerlendirilmesi üzere gönderiyorum.
Market sayfasının Alış Satış Emirleri panelinin hemen altında Benim Emirlerim bölümü bulunmakta olup, burada BEKLEYEN VE GERÇEKLEŞEN işlemlerinizi ve BEKLEYEN işlemlerinizin içinde aynı zamanda kısmi gerçekleşen işlemleriniz de takip edebilmeniz mümkündür.
Ana ekran günlük hacmi 24 saati kapsamaktadır.
İlginize Tekrar Teşekkür Ederiz. Tüm soru görüş ve önerileriniz için lütfen destek paneline yazmaktan çekinmeyiniz.
Paribu Ekibi