και λογικο με τον παγκοσμιο ντορο που γινεται για το mining η δυσκολια να ανεβαινει καθημερινα...
Ενδεικτικα να αναφερω οτι μια μικροφαρμα περιπου στο 1GH/s βγαζει ενα Ethereum λιγοτερο καθε 3 μερες!
Αυτο πρακτικα σημαινει οτι ενω σημερα βγαζει κοντα στα 18 Ethereum το μηνα, στις αρχες Αυγουστου δεν θα βγαζει ουτε καν 1 !
Προφανως καπου μετα το καλοκαιρι αυτο το παρτυ θα τελειωσει λογαριαζοντας και την καταναλωση του ρευματος που πλεον θα ειναι μεγαλυτερη απο το κερδος της φαρμας.
Προσοχη λοιπον σ οσους θελουν να ξεκινησουν αυτο το διαστημα καθως ο χρονος αποσβεσης ανεβαινει με εκθετικο βαθμο.
Πολυ καλή παρατήρηση mad max!
Εμβαθύνετε λίγο στις πληροφορίες που διαβάζετε...
Όποιος θέλει να μου πουλήσει τις κάρτες του παιδιά στείλτε μου pm ευχαρίστως να τις πάρω εγώ....όλες
(αφού σε λίγο καιρό δεν θα αξίζει
δεν αφορα πληροφοριες που διαβαζουμε... αφορα μελετη της πραγματικοτητας.
Η πραγματικοτητα για το ETH με τα δεδομενα ετσι οπως πανε μεχρι στιγμης ειναι αυτη που ειπα.
Εξαλλου ακομα κ εσυ ο ιδιος εχεις αναφερει οτι:
Αναφορικά με την απόσβεση αυτή τη στιγμή με το πάρτυ που γίνεται στο cryptoworld καιακολουθήσεις πιστά τις οδηγίες μπορεις να κάνεις απόσβεση από 4 μήνες μέχρι και σε 10 μήνες.
Αν είσαι τυχερός μπορεί να κάνεις και 1 μήνα. Αν είσαι πολύ άτυχος μπορεί και ποτέ...
Εγω οφειλω σαν χρηστης να γραψω δημοσια για τον κινδυνο που ειναι προ των πυλων ειδικα για οσους εισερχονται τωρα στον χωρο και απλα ακολουθουν οδηγιες τυφλα , χωρις να γνωριζουν καποιες βαθυτερες εννοιες και να μπορουν να εληχθουν σε ενδεχομενα διαφορετικα δεδομενα...
Εγώ να σε βοηθήσω θέλω οπότε μην τρελαίνεσαι....Στην ίδια ομάδα είμαστε
Στην μελέτη πραγματικότητας που έκανες έπρεπε να έχεις δώσει λίγο περισσότερη έμφαση στο τι θα κάνει η Metropolis έκδοση του ETH πριν από τον κίνδυνο στον οποίο αναφέρεσαι...
Προφήτης δεν είμαι και μπορεί πράγματι να συμβεί αυτό που λες
ΟΜΩΣ
Μην ξεχνάς ότι οι ίδιοι οι dev του ETH που φυτέψαν το difficulty bomb δεν θέλουν να δουν το ETH να καταστρέφεται από αδυναμία διεκπεραίωσης συναλλαγών επειδή δεν προλαβαίνουν να βγάλουν το casper στην ώρα του οπότε θα αναγκαστούν να μεταποιήσουν τον κώδικα μέσα στον Αύγουστο.
Επίσης η ΙΔΙΑ ακριβώς συζήτηση έγινε πέρσι τον Σεπτέμβριο όπου όλοι πούλαγαν τις κάρτες τους όσο όσο και μετά ξέρουμε τι έγινε
Εγώ τα έλεγα από τότε σε ξένα Forum (δεν είχα μπεί ακόμη εδώ)
Long story short
Φυσικά υπάρχει ρίσκο
Δυστυχώς δεν υπάρχει κέρδος χωρίς ρίσκο αλλιώς θα ήταν όλοι πλούσιοι
Ο καθένας είναι υπεύθυνος για τις πράξεις του
ΥΓ. Το μόνο μεμπτό σε αυτό που έγραψες και εκεί έγκειται η διαφωνία μου είναι ότι εφόσον αποφάσισες να δώσεις πληροφορίες για το project θα έπρεπε να έχεις όλες τις πληροφορίες και όχι μόνο αυτές που θέλουν να διαβάζουμε
ΥΥΓ. Άσχετο αλλά σχετικό. Το ότι δεν υπάρχουν κάρτες της προκοπής στην αγορά και οι σοβαρές εταιρείες καρτών ΔΕΝ τρέχουν να βγάλουν κάρτες στην αγορά δεν είναι λίγο ύποπτο? Είμαστε 2 μήνες χωρίς κάρτες....
Μήπως τις έχουν πάρει οι ίδιες οι εταιρείες και τις έχουν βάλει να Hasharoun και σε λίγο καιρό θα τις πουλήσουν refurbished στην Amazon όπως έχουν ξανακάνει? Οπότε και το σκύλο και την πίτα.