Bitcoin Forum
October 19, 2021, 04:04:01 PM *
News: Latest Bitcoin Core release: 22.0 [Torrent]
 
   Home   Help Search Login Register More  
Poll
Question: Should we bring back the masternode feature to Solaris?
Yes
No

Pages: « 1 ... 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 [102] 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 ... 379 »
  Print  
Author Topic: 💥SOLARIS PLATFORM [XLR] 💥100% PoS /w Cold-Staking 💥Txbit.io exchange!  (Read 307652 times)
psihotoc
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 683
Merit: 251



View Profile
October 11, 2017, 09:43:58 PM
 #2021

Hi,
I am trying to sync the old NIST5 wallet, but it says I have 0 connections. I've added the peers list on the previous page. Do I just have to wait? Thanks. I am stuck at 0 blocks.

EDIT: Nevermind got it working. Thanks  Smiley
addnode=185.183.99.171
addnode=185.183.99.19
Here are my nodes in the old wallet. Works well.

 
                                . ██████████.
                              .████████████████.
                           .██████████████████████.
                        -█████████████████████████████
                     .██████████████████████████████████.
                  -█████████████████████████████████████████
               -███████████████████████████████████████████████
           .-█████████████████████████████████████████████████████.
        .████████████████████████████████████████████████████████████
       .██████████████████████████████████████████████████████████████.
       .██████████████████████████████████████████████████████████████.
       ..████████████████████████████████████████████████████████████..
       .   .██████████████████████████████████████████████████████.
       .      .████████████████████████████████████████████████.

       .       .██████████████████████████████████████████████
       .    ██████████████████████████████████████████████████████
       .█████████████████████████████████████████████████████████████.
        .███████████████████████████████████████████████████████████
           .█████████████████████████████████████████████████████
              .████████████████████████████████████████████████
                   ████████████████████████████████████████
                      ██████████████████████████████████
                          ██████████████████████████
                             ████████████████████
                               ████████████████
                                   █████████
CryptoTalk.org| 
MAKE POSTS AND EARN BTC!
🏆
1634659441
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1634659441

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1634659441
Reply with quote  #2

1634659441
Report to moderator
1634659441
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1634659441

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1634659441
Reply with quote  #2

1634659441
Report to moderator
1634659441
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1634659441

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1634659441
Reply with quote  #2

1634659441
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1634659441
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1634659441

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1634659441
Reply with quote  #2

1634659441
Report to moderator
1634659441
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1634659441

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1634659441
Reply with quote  #2

1634659441
Report to moderator
maxmad_x
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 546
Merit: 250


It takes a lot to build but not much to lose


View Profile
October 11, 2017, 10:10:36 PM
 #2022

SOLVED: I did add an  UDP rule to the firewall for 60020 and a restart.
+ running ./solarisd -daemon


Running a Linux 16.04 VPS with firewall. solarisd  is running
When I do masternode status on my wallet Windows PC I get
Not capable masternode: Could not connect to xx.xxx.xxx.xx:60020

firewall on VPS is:
22/tcp                     LIMIT       Anywhere
80/tcp                     ALLOW       Anywhere
443/tcp                    ALLOW       Anywhere
9033/tcp                   ALLOW       Anywhere
60020/tcp                  ALLOW       Anywhere
22/tcp (v6)                LIMIT       Anywhere (v6)
80/tcp (v6)                ALLOW       Anywhere (v6)
443/tcp (v6)               ALLOW       Anywhere (v6)
9033/tcp (v6)              ALLOW       Anywhere (v6)
60020/tcp (v6)             ALLOW       Anywhere (v6)

solaris.conf on  Windows and VPn is

rpcallowip=127.0.0.1
rpcuser=< USER>
rpcpassword=<PASSWORD>
staking=1
server=1
listen=1
port=port
masternode=1
masternodeaddr=xx.xxx.xxx.xx:60020
externalip=xx.xxx.xxx.xx:60020
masternodeprivkey= <KEY>
addnode=78.145.45.173
addnode=92.108.70.246
addnode=89.169.62.37
addnode=89.65.73.101


Masternode config file on Windows and VPN

<NAME> xx.xxx.xxx.xx:60020 <masternodeprivkey> <collateral_output_txid> <collateral_output_index>



any idea what I might have done wrong?



use 32 bit version on windows
maxmad_x
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 546
Merit: 250


It takes a lot to build but not much to lose


View Profile
October 11, 2017, 10:12:26 PM
 #2023




Solaris XLR Pool owners please update the wallets to v2.0.1.0  and prepare for masternode payment enforcement (include proper masternode rewards).
Effectively masternode payments will be enforced from 13 October


https://github.com/Solaris-Project/Solaris/releases/tag/v2.0.1.0

Thank you for your support !




Perfect !! Thank you so much @Solarisdev

btw is there a way to solo mine using XEVAN?
schyter
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 385
Merit: 257


Open to any CryptoBusiness idea you have for Ghana


View Profile WWW
October 11, 2017, 10:20:07 PM
 #2024

SOLVED: I did add an  UDP rule to the firewall for 60020 and a restart.
+ running ./solarisd -daemon


Running a Linux 16.04 VPS with firewall. solarisd  is running
When I do masternode status on my wallet Windows PC I get
Not capable masternode: Could not connect to xx.xxx.xxx.xx:60020

firewall on VPS is:
22/tcp                     LIMIT       Anywhere
80/tcp                     ALLOW       Anywhere
443/tcp                    ALLOW       Anywhere
9033/tcp                   ALLOW       Anywhere
60020/tcp                  ALLOW       Anywhere
22/tcp (v6)                LIMIT       Anywhere (v6)
80/tcp (v6)                ALLOW       Anywhere (v6)
443/tcp (v6)               ALLOW       Anywhere (v6)
9033/tcp (v6)              ALLOW       Anywhere (v6)
60020/tcp (v6)             ALLOW       Anywhere (v6)

solaris.conf on  Windows and VPn is

rpcallowip=127.0.0.1
rpcuser=< USER>
rpcpassword=<PASSWORD>
staking=1
server=1
listen=1
port=port
masternode=1
masternodeaddr=xx.xxx.xxx.xx:60020
externalip=xx.xxx.xxx.xx:60020
masternodeprivkey= <KEY>
addnode=78.145.45.173
addnode=92.108.70.246
addnode=89.169.62.37
addnode=89.65.73.101


Masternode config file on Windows and VPN

<NAME> xx.xxx.xxx.xx:60020 <masternodeprivkey> <collateral_output_txid> <collateral_output_index>



any idea what I might have done wrong?


on the VPS, you may have created the solaris.conf in the wrong directory thus it is as though you dont have it at all.

maxmad_x
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 546
Merit: 250


It takes a lot to build but not much to lose


View Profile
October 11, 2017, 10:38:24 PM
 #2025

WHOAAAAAA.. That is 85% of the coin supply in one transaction !!!!!!!

Which account is this @solarisdev


tarber0
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 153
Merit: 7

BAANX


View Profile
October 12, 2017, 12:39:43 AM
 #2026

hi dev,
I has some 120 XLR stuck on official pool when it closed, I was hopeful that one day the pool will be back again as there was such a notice that it will be back soon. but now I see that old chain is going to be obsolete, how can I get my 120 (nist5 chain) XLR? please check my wallet address for XLR(nist5) is seC9n4DwA6mA5wLoWMaTbeVzwedG1SWuQv

Kindly let me know if there is any possible solution for this

DEV, I had same issue, but my coins were very few. so I did not bother. would there be some way that only frontend be corrected so the people can withdraw what they had in there? no need to make pool running.

BAAN►X | The Cryptobank Revolution (http://www.baanx.com)
►ANNOUNCE (http://bitcointalk.org/index.php?topic=3052592)
travelninja
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 47
Merit: 0


View Profile
October 12, 2017, 01:16:46 AM
 #2027

I get an 'Error: A fatal internal error occured, see debug.log for details' for the raspberry wallet.

I have no ideas of how to proceed (remember - noob here)
Help?
forexs
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 142
Merit: 100


View Profile
October 12, 2017, 01:40:57 AM
 #2028

PLEASE HELP !!! I setup 2 MN on same IP same wallet about 12 hours ago, both ENABLED but just 1 MN time is Active and another one time is just 00m:00s anyone know PLEASE HELP THANKS  Smiley
greenhope
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 448
Merit: 105


View Profile
October 12, 2017, 02:17:01 AM
 #2029

PLEASE HELP !!! I setup 2 MN on same IP same wallet about 12 hours ago, both ENABLED but just 1 MN time is Active and another one time is just 00m:00s anyone know PLEASE HELP THANKS  Smiley
You can only set one masternode up per ip afaik.
Just look up the list of masternodes.
There is not a masternode sharing an ip.
forexs
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 142
Merit: 100


View Profile
October 12, 2017, 02:18:35 AM
 #2030

This Masternode is paying good 1 MN active for almost 8 hours Mined 10 times 0.40 XLR  Smiley Smiley Smiley
forexs
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 142
Merit: 100


View Profile
October 12, 2017, 02:23:30 AM
 #2031

PLEASE HELP !!! I setup 2 MN on same IP same wallet about 12 hours ago, both ENABLED but just 1 MN time is Active and another one time is just 00m:00s anyone know PLEASE HELP THANKS  Smiley
You can only set one masternode up per ip afaik.
Just look up the list of masternodes.
There is not a masternode sharing an ip.
yes that 's what I thought but SOLARIS DEV said you can set miltiple Masternode in same IP address, I don't know, I set 2 MN but 1 is active other one is not active  Cry Cry Cry
llanoh88
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 43
Merit: 0


View Profile
October 12, 2017, 02:25:06 AM
 #2032

PLEASE HELP !!! I setup 2 MN on same IP same wallet about 12 hours ago, both ENABLED but just 1 MN time is Active and another one time is just 00m:00s anyone know PLEASE HELP THANKS  Smiley
You can only set one masternode up per ip afaik.
Just look up the list of masternodes.
There is not a masternode sharing an ip.
yes that 's what I thought but SOLARIS DEV said you can set miltiple Masternode in same IP address, I don't know, I set 2 MN but 1 is active other one is not active  Cry Cry Cry
i cant find the post but i recall a dev saying to just point them to the same port or something. dont hold me to that. but might be worth a try.
forexs
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 142
Merit: 100


View Profile
October 12, 2017, 02:38:23 AM
 #2033

PLEASE HELP !!! I setup 2 MN on same IP same wallet about 12 hours ago, both ENABLED but just 1 MN time is Active and another one time is just 00m:00s anyone know PLEASE HELP THANKS  Smiley
You can only set one masternode up per ip afaik.
Just look up the list of masternodes.
There is not a masternode sharing an ip.
yes that 's what I thought but SOLARIS DEV said you can set miltiple Masternode in same IP address, I don't know, I set 2 MN but 1 is active other one is not active  Cry Cry Cry
i cant find the post but i recall a dev saying to just point them to the same port or something. dont hold me to that. but might be worth a try.
Sorry not SOLARIS DEV said that but SOLARIS TEAM @keesdewit said that you can set multiple MN on 1 IP address but you have to add multiple line in masternode.conf  Smiley
Dabs
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 3108
Merit: 1816


The Concierge of Crypto


View Profile
October 12, 2017, 02:41:10 AM
 #2034

Someone set up multiple master nodes on 1 IP address on a local computer please? hehehe. 2 or 3 would be fine. Then show us how it's done.

forexs
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 142
Merit: 100


View Profile
October 12, 2017, 02:45:48 AM
 #2035

If i will be create 5 master node in my wallet do i need 5  masternode private key or just 1  masternode private key THANKS for answer Smiley Smiley Smiley

Each entry needs its own private key
so I just can setup 1 MasterNode at a time ? THANKS @keesdewit

If you add multiple lines to masternode conf you can run multiple masternodes from one wallet. So each line needs its own private key. At least at some way its possible, because if I look in the masternode list for AMS there are lots of duplicate IPs.
I did just like you said but it does not work for me , I create 2 MN today but just 1 working and 1 is not working, and i see on MN list don't see any 2 nodes on same IP working for both nodes , just 1 active and other 1 is not  Cry Cry Cry
Elder III
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 1246
Merit: 274


View Profile
October 12, 2017, 03:22:16 AM
 #2036

There will be some sort of update on the 13'th related to MasterNode payouts from what I have read... perhaps this will make it possible to have multiple (working) masternodes per IP address?
dutch_loneranger
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 185
Merit: 100


View Profile
October 12, 2017, 03:25:58 AM
 #2037

This Masternode is paying good 1 MN active for almost 8 hours Mined 10 times 0.40 XLR  Smiley Smiley Smiley

yes masternode starting to do his job very good
in the 6 hours that I slept I also had 8 rewards.

now hoping that someone knows the solution for more MN in one wallet

forexs
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 142
Merit: 100


View Profile
October 12, 2017, 03:30:28 AM
 #2038

There will be some sort of update on the 13'th related to MasterNode payouts from what I have read... perhaps this will make it possible to have multiple (working) masternodes per IP address?
this is good news THANKS @Elder III Smiley Smiley Smiley
Alpha0One1
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 588
Merit: 107


View Profile
October 12, 2017, 03:38:44 AM
 #2039

When will XLR Xevan be available in Cryptopia? I'd like to get 1,000 coins to setup a masternode.
manfromafar
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 391
Merit: 100



View Profile
October 12, 2017, 04:05:44 AM
 #2040

WHOAAAAAA.. That is 85% of the coin supply in one transaction !!!!!!!

Which account is this @solarisdev





LUL you dont get to know. Privacy
Pages: « 1 ... 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 [102] 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 ... 379 »
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!