Bitcoin Forum
November 21, 2017, 08:52:06 AM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.15.1  [Torrent].
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: « 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 »  All
  Print  
Author Topic: {Beta} CoinLandia.com - New Faucet Game - Its time to be a Farmer  (Read 13406 times)
Quimby88
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 462



View Profile
May 24, 2017, 10:24:47 AM
 #21

Just bought 2x fckn water quality improving and it cost 500 coins instead 2x25=50. It is bug?

How could you pay 500 coins for water quality improvement if you haven't had 500 coins? According to logs you paid 25 coins.

Now that Rabbot brings this up I think I got screwed on a couple of different things too but wasn't paying close enough attention to ask about it... think I am done with this one..

Hmm. Why would we do that, hmm? I think it's very clear how much each upgrade costs and its impossible it would charge you more.

1511254326
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1511254326

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1511254326
Reply with quote  #2

1511254326
Report to moderator
1511254326
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1511254326

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1511254326
Reply with quote  #2

1511254326
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1511254326
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1511254326

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1511254326
Reply with quote  #2

1511254326
Report to moderator
1511254326
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1511254326

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1511254326
Reply with quote  #2

1511254326
Report to moderator
rcpcash
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 190


View Profile WWW
May 24, 2017, 10:33:39 AM
 #22

Just bought 2x fckn water quality improving and it cost 500 coins instead 2x25=50. It is bug?

How could you pay 500 coins for water quality improvement if you haven't had 500 coins? According to logs you paid 25 coins.

Now that Rabbot brings this up I think I got screwed on a couple of different things too but wasn't paying close enough attention to ask about it... think I am done with this one..

Hmm. Why would we do that, hmm? I think it's very clear how much each upgrade costs and its impossible it would charge you more.

I may have figured it out, it is maybe just confusing us not sure, I am real tired right now, I will look into it more tomorrow. it doesn't show correct coins we have left after we buy something. (it shows how many we had before purchasing item) on my website I correct this by setting $_session variable to message I want displayed redirect to page and display message stored in $_session variable then unset $_session variable. also has the added benefit of not asking to resubmit data if they hit refresh.

Conquer The Wilderness - Earn Money - Strategic/Competitive Bitcoin RPG
http://btcwarrior.com/ - 100% Free to Play!
Quimby88
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 462



View Profile
May 24, 2017, 10:33:54 AM
 #23

Can you see my coins balance history? It was more than 500.

Here is your last transaction history, where exactly do you see that you were charged more than 500 coins?

    Water -25.0
    Fodder -150.0
    Water -25.0
    Farm Improvment -100.0
    Water -25.0
    Farm Improvment -100.0
    Water -25.0
    Vaccination -15.0
    Farm Improvment -15.0
    Fodder -150.0

Rabbot
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 308



View Profile
May 24, 2017, 12:36:26 PM
 #24

Can you see my coins balance history? It was more than 500.

Here is your last transaction history, where exactly do you see that you were charged more than 500 coins?

    Water -25.0
    Fodder -150.0
    Water -25.0
    Farm Improvment -100.0
    Water -25.0
    Farm Improvment -100.0
    Water -25.0
    Vaccination -15.0
    Farm Improvment -15.0
    Fodder -150.0
I bought only 2x water, for the rest I just looked at the description. There were no warnings that I was buying all this.

SPECTRE                ▄▄███▄▄
            ▄▄███▀▀▀▀▀███▄▄
▄▄      ▄▄███▀▀ ▄▄███▄▄ ▀▀███▄▄      ▄▄
████▄▄  ▀▀▀ ▄▄███████████▄▄ ▀▀▀  ▄▄████
  ▀▀████▄    ▀▀█████████▀▀    ▄████▀▀
 ██▄▄ ▀██ █▄▄    ▀▀▀▀▀    ▄▄█ ██▀ ▄▄██
 ▀▀███ ██ █████▄       ▄█████ ██ ███▀▀
      ██ ███████▄   ▄███████ ██
       ██ ████████   ████████ ██
       ██▄▄ ▀▀████   ████▀▀ ▄▄██
        ▀▀███▄▄ ▀▀   ▀▀ ▄▄███▀▀
            ▀▀███▄▄▄▄▄███▀▀
                ▀▀███▀▀
             │
     │      ███
     │      ███
    │     ███
███  │     ███
███ ███ ███ ███
███ ███ ███ ███
███ ███ ███ ███
███ ███ ███ ███
███ ███     │
███ ███     │
    │
 
▬▬     WHITEPAPER    ▬▬
FACEBOOK     TELEGRAM
TWITTER     SLACK     MEDIUM
.
PRE-SALE.
PUBLIC SALE.
Quimby88
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 462



View Profile
May 24, 2017, 01:32:52 PM
 #25

Can you see my coins balance history? It was more than 500.

Here is your last transaction history, where exactly do you see that you were charged more than 500 coins?

    Water -25.0
    Fodder -150.0
    Water -25.0
    Farm Improvment -100.0
    Water -25.0
    Farm Improvment -100.0
    Water -25.0
    Vaccination -15.0
    Farm Improvment -15.0
    Fodder -150.0
I bought only 2x water, for the rest I just looked at the description. There were no warnings that I was buying all this.

I don't know but it's seems that in every my game you want to buy just one thing but somehow you always bought multiple things. How come it's happening only to you ?

Quimby88
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 462



View Profile
May 24, 2017, 01:34:41 PM
 #26

You have to press a button to purchase an update with price on it, so what kind of warning would you want?

Rabbot
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 308



View Profile
May 24, 2017, 04:49:27 PM
 #27

You have to press a button to purchase an update with price on it, so what kind of warning would you want?
I do not know how, but the buttons here are pushing themselves when I visit the page and this happens only in your games.
It's your case what to do with the bug. I want at least these coins back to the balance.

Maybe something like:
buy upgrade
cost
result
yes/no

SPECTRE                ▄▄███▄▄
            ▄▄███▀▀▀▀▀███▄▄
▄▄      ▄▄███▀▀ ▄▄███▄▄ ▀▀███▄▄      ▄▄
████▄▄  ▀▀▀ ▄▄███████████▄▄ ▀▀▀  ▄▄████
  ▀▀████▄    ▀▀█████████▀▀    ▄████▀▀
 ██▄▄ ▀██ █▄▄    ▀▀▀▀▀    ▄▄█ ██▀ ▄▄██
 ▀▀███ ██ █████▄       ▄█████ ██ ███▀▀
      ██ ███████▄   ▄███████ ██
       ██ ████████   ████████ ██
       ██▄▄ ▀▀████   ████▀▀ ▄▄██
        ▀▀███▄▄ ▀▀   ▀▀ ▄▄███▀▀
            ▀▀███▄▄▄▄▄███▀▀
                ▀▀███▀▀
             │
     │      ███
     │      ███
    │     ███
███  │     ███
███ ███ ███ ███
███ ███ ███ ███
███ ███ ███ ███
███ ███ ███ ███
███ ███     │
███ ███     │
    │
 
▬▬     WHITEPAPER    ▬▬
FACEBOOK     TELEGRAM
TWITTER     SLACK     MEDIUM
.
PRE-SALE.
PUBLIC SALE.
Quimby88
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 462



View Profile
May 24, 2017, 05:58:35 PM
 #28

You have to press a button to purchase an update with price on it, so what kind of warning would you want?
I do not know how, but the buttons here are pushing themselves when I visit the page and this happens only in your games.
It's your case what to do with the bug. I want at least these coins back to the balance.

Maybe something like:
buy upgrade
cost
result
yes/no

Buttons pushing themselves? Oh common Smiley

Rabbot
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 308



View Profile
May 24, 2017, 07:42:03 PM
 #29

You have to press a button to purchase an update with price on it, so what kind of warning would you want?
I do not know how, but the buttons here are pushing themselves when I visit the page and this happens only in your games.
It's your case what to do with the bug. I want at least these coins back to the balance.

Maybe something like:
buy upgrade
cost
result
yes/no

Buttons pushing themselves? Oh common Smiley

Strange things are happening there, it's a fact

If no one else tells you this, it does not mean that no one else has it. Maybe players say "fck this" and leave.

SPECTRE                ▄▄███▄▄
            ▄▄███▀▀▀▀▀███▄▄
▄▄      ▄▄███▀▀ ▄▄███▄▄ ▀▀███▄▄      ▄▄
████▄▄  ▀▀▀ ▄▄███████████▄▄ ▀▀▀  ▄▄████
  ▀▀████▄    ▀▀█████████▀▀    ▄████▀▀
 ██▄▄ ▀██ █▄▄    ▀▀▀▀▀    ▄▄█ ██▀ ▄▄██
 ▀▀███ ██ █████▄       ▄█████ ██ ███▀▀
      ██ ███████▄   ▄███████ ██
       ██ ████████   ████████ ██
       ██▄▄ ▀▀████   ████▀▀ ▄▄██
        ▀▀███▄▄ ▀▀   ▀▀ ▄▄███▀▀
            ▀▀███▄▄▄▄▄███▀▀
                ▀▀███▀▀
             │
     │      ███
     │      ███
    │     ███
███  │     ███
███ ███ ███ ███
███ ███ ███ ███
███ ███ ███ ███
███ ███ ███ ███
███ ███     │
███ ███     │
    │
 
▬▬     WHITEPAPER    ▬▬
FACEBOOK     TELEGRAM
TWITTER     SLACK     MEDIUM
.
PRE-SALE.
PUBLIC SALE.
Quimby88
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 462



View Profile
May 26, 2017, 09:33:13 AM
 #30

You have to press a button to purchase an update with price on it, so what kind of warning would you want?
I do not know how, but the buttons here are pushing themselves when I visit the page and this happens only in your games.
It's your case what to do with the bug. I want at least these coins back to the balance.

Maybe something like:
buy upgrade
cost
result
yes/no

Buttons pushing themselves? Oh common Smiley

Strange things are happening there, it's a fact

If no one else tells you this, it does not mean that no one else has it. Maybe players say "fck this" and leave.

Yeah, you are right about coinmafia. There is a problem if you have for example 25 police records, police will stop you and you will get another police records and there is a different sanction between 25 and 26 police records, it will show you this two times.

CoinMafia will be shut down after season one for while and there will be implemented a little bit different concept, but I cant say that I would agree what you are saying about CoinLandia. I have tested this on 10 computers, with a linux, ios and windows and I never saw that the game would purchase an upgrade instead of me.

spatifilium
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 294


View Profile
May 26, 2017, 12:53:42 PM
 #31

Is there any chance/option that I can transfer my coin from Coinmafia to Coinlandia?
Quimby88
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 462



View Profile
May 26, 2017, 02:20:33 PM
 #32

Is there any chance/option that I can transfer my coin from Coinmafia to Coinlandia?

Yes, it will be possible to transfer coins between coinmafia and coinlandia very soon.

Rabbot
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 308



View Profile
May 29, 2017, 08:45:10 AM
 #33

Quote
Your account has been disabled
why?

SPECTRE                ▄▄███▄▄
            ▄▄███▀▀▀▀▀███▄▄
▄▄      ▄▄███▀▀ ▄▄███▄▄ ▀▀███▄▄      ▄▄
████▄▄  ▀▀▀ ▄▄███████████▄▄ ▀▀▀  ▄▄████
  ▀▀████▄    ▀▀█████████▀▀    ▄████▀▀
 ██▄▄ ▀██ █▄▄    ▀▀▀▀▀    ▄▄█ ██▀ ▄▄██
 ▀▀███ ██ █████▄       ▄█████ ██ ███▀▀
      ██ ███████▄   ▄███████ ██
       ██ ████████   ████████ ██
       ██▄▄ ▀▀████   ████▀▀ ▄▄██
        ▀▀███▄▄ ▀▀   ▀▀ ▄▄███▀▀
            ▀▀███▄▄▄▄▄███▀▀
                ▀▀███▀▀
             │
     │      ███
     │      ███
    │     ███
███  │     ███
███ ███ ███ ███
███ ███ ███ ███
███ ███ ███ ███
███ ███ ███ ███
███ ███     │
███ ███     │
    │
 
▬▬     WHITEPAPER    ▬▬
FACEBOOK     TELEGRAM
TWITTER     SLACK     MEDIUM
.
PRE-SALE.
PUBLIC SALE.
Quimby88
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 462



View Profile
May 29, 2017, 10:14:15 AM
 #34

Sorry, there was a problem with our new screening tool and it accidentally blocked some people and after manual verification I can tell that your account is okay and re-activated.

Please accept my apology.

Rabbot
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 308



View Profile
May 30, 2017, 09:59:55 PM
 #35

How quickly faucethub payment comes? I submitted one.

SPECTRE                ▄▄███▄▄
            ▄▄███▀▀▀▀▀███▄▄
▄▄      ▄▄███▀▀ ▄▄███▄▄ ▀▀███▄▄      ▄▄
████▄▄  ▀▀▀ ▄▄███████████▄▄ ▀▀▀  ▄▄████
  ▀▀████▄    ▀▀█████████▀▀    ▄████▀▀
 ██▄▄ ▀██ █▄▄    ▀▀▀▀▀    ▄▄█ ██▀ ▄▄██
 ▀▀███ ██ █████▄       ▄█████ ██ ███▀▀
      ██ ███████▄   ▄███████ ██
       ██ ████████   ████████ ██
       ██▄▄ ▀▀████   ████▀▀ ▄▄██
        ▀▀███▄▄ ▀▀   ▀▀ ▄▄███▀▀
            ▀▀███▄▄▄▄▄███▀▀
                ▀▀███▀▀
             │
     │      ███
     │      ███
    │     ███
███  │     ███
███ ███ ███ ███
███ ███ ███ ███
███ ███ ███ ███
███ ███ ███ ███
███ ███     │
███ ███     │
    │
 
▬▬     WHITEPAPER    ▬▬
FACEBOOK     TELEGRAM
TWITTER     SLACK     MEDIUM
.
PRE-SALE.
PUBLIC SALE.
anhtuanbmt098
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 4


View Profile
May 31, 2017, 04:34:48 AM
 #36

Your account has been disabled
Quimby88
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 462



View Profile
May 31, 2017, 05:37:55 AM
 #37

How quickly faucethub payment comes? I submitted one.

48 hours top, usually.

Quimby88
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 462



View Profile
May 31, 2017, 05:39:40 AM
 #38

Your account has been disabled

We do not tolerate proxy, vpn, bots, multiple accounts, self referring and any other attempt to cheat. If you want to know more, let me know your username what is behind this.

anhtuanbmt098
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 4


View Profile
May 31, 2017, 08:48:10 AM
 #39

The same as bitcointalk.org it is: anhtuanbmt098
Quimby88
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 462



View Profile
May 31, 2017, 09:55:35 AM
 #40

The same as bitcointalk.org it is: anhtuanbmt098

VPN  in your case.

Pages: « 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 »  All
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!