unois
|
|
June 19, 2017, 08:12:03 AM |
|
poloniex çok değil 4-5 ay içerisinde waves' i kendi rızasıyla eklemek isteyecektir zaten. bir kaçı hariç 2016 sonunda piyasaya sürülmüş hiç bir projede bu volüm yakalanamamış. waves exchange sistemleri için geçerli komisyon kazancı demek. sasha' da bunun farkında tabi. reste rest çekmiş.
|
TAYLOR Crypto Trading for Everyone | | ---- ---- ---- ------ ------ ------ ------ ------ ------ ------ ------ ---- | | | | ---- ---- ---- ------ ------ ------ ------ ------ ------ ------ ------ ---- | | | | ---- ---- ---- ------ ------ ------ ------ ------ ------ ------ ------ ---- | | | [ | | ] |
|
|
|
hidrocop
|
|
June 19, 2017, 08:23:50 AM |
|
bende 25 adet waves var ve chrome cuzdanı kurup oraya yolladım onları bu aylık gonderılen assetler banada gonderılırmı acaba mıkat az ya ondan soruyorum
|
|
|
|
btclife01
|
|
June 19, 2017, 11:29:09 AM Last edit: June 19, 2017, 12:38:01 PM by btclife01 |
|
bende 25 adet waves var ve chrome cuzdanı kurup oraya yolladım onları bu aylık gonderılen assetler banada gonderılırmı acaba mıkat az ya ondan soruyorum
WAVES ler cüzdanda tutmak yeterli, miktar önemli değil Token dağıtımları için. Tokenlar cüzdandaki WAVES miktara göre, belli bir oranda gönderiliyor. Edit: WavesGo ve MRT ler cüzdanda tutanlara değil Fullnode veya Leasing yapan kullanıcılara gönderiliyor.
|
|
|
|
grkms
|
|
June 19, 2017, 12:11:45 PM |
|
Leasing yapmanız gerekiyor . http://www.wavesgo.com/mining.htmladresinden gerekli bilgilere ulaşabilirsin ..
|
|
|
|
jasonal
|
|
June 19, 2017, 12:19:13 PM |
|
Leasing yapmanız gerekiyor . http://www.wavesgo.com/mining.htmladresinden gerekli bilgilere ulaşabilirsin .. bu Leasing için en iyi yer neresi acaba? bazı yerlerde %95 MTR olayı falan var. nereden kiraya verim bu wavesleri.
|
|
|
|
grkms
|
|
June 19, 2017, 12:32:48 PM |
|
Leasing yapmanız gerekiyor . http://www.wavesgo.com/mining.htmladresinden gerekli bilgilere ulaşabilirsin .. bu Leasing için en iyi yer neresi acaba? bazı yerlerde %95 MTR olayı falan var. nereden kiraya verim bu wavesleri. http://wavesturkiye.com/2017/05/waveslerimizi-lite-client-uzerinden-kiraya-vermek/adresinde birden fazla Leasing hesapları mevcut . İncelemeni tavsiye ederim. Güvenilirliği açısından bir bilgim yok . Ben direk olarak WGO ' ya bağlamış durumdayım ..
|
|
|
|
|
ozgr
Legendary
Activity: 1596
Merit: 1013
|
|
June 26, 2017, 12:24:20 AM |
|
Hocam benim bitcoinler arafa gitti heralde bakiye eksildi outgoing transfer yazıyor ama gelen bir şey yok. Yanıp sönmesi oluyordu direk outgoing transfer yazdı ne yapacağız?
|
|
|
|
deepocean
|
|
June 26, 2017, 12:34:33 AM |
|
Hocam benim bitcoinler arafa gitti heralde bakiye eksildi outgoing transfer yazıyor ama gelen bir şey yok. Yanıp sönmesi oluyordu direk outgoing transfer yazdı ne yapacağız? Gatewayde takılmış sanirim. Support a full tx i yazın çözülür.
|
|
|
|
nicomedya5
|
|
June 26, 2017, 03:06:53 PM |
|
Bugün benimde bitcoinlerim outgoing yazmasına rağmen bir türlü ulaşmadı destek ise geçici bir sorun olduğundan bahsetti ama çok fazla ilgilenmedi açıkçası 6-7 saat sonra hesabıma geçti bitcoinler platformun kesinlikle çözüm bulması lazım bu konuda
|
|
|
|
bobita
Legendary
Activity: 2646
Merit: 1333
|
|
June 28, 2017, 09:29:59 PM |
|
Epeydir şu waves nedir, ne değildir diye biraz bakmak aklımdaydı, dünden beri biraz fırsat bulmuş oldum ve waves başlıklarını okurken sitenizden haberdar oldum. İçerik olarak niceliği biraz daha fazla olsa daha şahane olacak ama niteliği oldukça yüksek bir site olmuş. Forumlarda verilen cevaplardan, yapılan yorumlardan vb. kafamda yarım yamalak oluşan bilgi kırıntılarını bütünlemiş oldu, waves hakkında Türkçe çok güzel bir kaynak site olmuş, kutlarım ama yine aynı kalitede yeni paylaşımlarla zenginleştirmenizi tavsiye ederim. Site buna değer.
|
|
|
|
TexasofblackseA
|
|
June 29, 2017, 10:10:47 AM |
|
Arkadaşlar merhabalar, Kirli çıkı değilim yanlış anlamayın yalnızca merak ettiğimden soruyorum; 10 000 waves i olan full node çalıştırabilir deniliyor. Waves full node nedir ? Eğer 10 000 wavesimiz olursa ve full node çalıştırırsak biz tıpkı bitcoin madencilerinin yapmış olduğu gibi waves transfer işlemlerini onaylayan merci sıfatını mı kazanmış olacağız ? Ve bu full node olayından bizim karımız günlük ne kadar waves olacak ? Ve en önemlisi full node çalıştırmak için 10 000 waves dışında donanım olarak ne gibi gereksinimlerimiz var ? Bu sorular hakkında bilgisi olan arkadaşların cevaplarını bekliyorum, şimdiden teşekkürler, saygılar.
|
|
|
|
cnkt
|
|
July 18, 2017, 03:45:35 PM |
|
Selamlar
Waves Dex platformunda işlem yapabilmek için "Please, be cautious with non-verified assets! Verified assets have a green mark." hatası alıyorum. Amacım bu dex alım satım yapabilmek bunu nasıl çözebilirim ?
|
|
|
|
btclife01
|
|
July 18, 2017, 04:00:52 PM |
|
Selamlar
Waves Dex platformunda işlem yapabilmek için "Please, be cautious with non-verified assets! Verified assets have a green mark." hatası alıyorum. Amacım bu dex alım satım yapabilmek bunu nasıl çözebilirim ?
Aynı isimde fakat fake olan coinler var. Yanında "yeşil tık" işareti olan coinler orijinal/onaylı coinler. Ayrıca trade işlemi yapabilmeniz için 0.003WAVES in hesabınızda olması gerekiyor.
|
|
|
|
|
utkuy
Sr. Member
Activity: 784
Merit: 268
Helena Helena!
|
|
July 19, 2017, 11:08:56 AM |
|
Waves imza kampanyasınndaki botun neler yaptığını düşününce, artık waves dex çok çekici gelmiyor. İyice soğudum waves den artık.
|
|
|
|
truncus
|
|
July 19, 2017, 11:35:13 AM |
|
Waves imza kampanyasınndaki botun neler yaptığını düşününce, artık waves dex çok çekici gelmiyor. İyice soğudum waves den artık.
neler yapmış? bende baya çıkmıştım ama ethereum gate güncellemesi gelince yeniden aldım
|
|
|
|
mstfprcn
|
|
July 19, 2017, 11:40:31 AM |
|
waves lite client sizce güvenilir mi? 2fa yok, çekiniyorum.
en azından privatekeyi sizde, Şimdi şöyle düşünün, eskiden zincirli cüzdanlar vardı, pantolona zincirle bağlardınız. Sizin paranız başkasının zincirli cüzdanında mı daha güvenli, yoksa sizin cebinizdeki zincirsiz cüzdan da mı ?
|
|
|
|
bitpazari
|
|
July 19, 2017, 12:02:40 PM |
|
2FA çok gerekli olsaydı getirirlerdi yeni güncellemeyle gelecek ama çokta gereği olduğunu düşünmüyorum. Şifreyi zaten anlık giriyorsunuz aslında şifrenin aktif bir rolü yoktur. Bir siteye giriş yapmıyorsunuz ki seed koduyla cüzdana giriş yapıyorsunuz. Bilgisayarınızda bulunan cüzdanlarda giriş için ek önlemler var mı, şahsen ben gönderim yaparken istenilen şifreyi bile belirlemedim hiç sorunda olmadı. Bilgisayarınızda virüsler cirit atıyorsa bilemem.
|
|
|
|
grkms
|
|
July 21, 2017, 11:56:04 AM |
|
Waves ' in leasinglerinde en fazla kazandırma gibi bir durum söz konusu mu ?
|
|
|
|
|