mstfprcn
|
|
August 24, 2017, 10:39:33 AM |
|
Bİ yere gitmez wavesleriniz merak etmeyin kira verdiğiniz wavesleriniz cüzdaınızda kuzu kuzu durmaya devam eder öyle çok bişey beklemeyin ama,akmasa da damlar baabında. En büyük node olan waves go ya lease edebilirsiniz, haftalık olarak MRT (Miner Reward Token) , çok cüzzi i waves, (0,001 gibi) ve waves go token ı gelir haftada 1 sefer. 3P2HNUd5VUPLMQkJmctTPEeeHumiPN2GkTb Lease adresi bu, DEX te L harfiyle sembolize edilen bölüme girerek recipient adrese bu adresi yazarak lease edeceğiniz rakamı girerek leasing e verebilirsiniz.
|
|
|
|
bitpazari
|
|
August 24, 2017, 11:00:23 AM |
|
Kiraya verme işi pek akıllıca değil söyleyeyim, gelen token'leri satmayı düşünüyorsanız bu şekil düşünüyorum fazla getirisi olmaz. Yok ben tutarım ileride değerlenebilir derseniz daha mantıklı. Al sat yapmak daha karlı ama riskli şu sıralarda hareket iyice kesildi durgunluk var.
|
|
|
|
hidrocop
|
|
August 24, 2017, 11:40:27 AM |
|
Benimde 100 adet var yatiyorlar cuzdan da bende kiraya vereyim bari alim satim ile ugrasmiyorum waves icin uzuncuyum ben.Kiraya vermenin anlatimi icin tesekkurler bir suresi varmi kiranin.Birde kirayi tarihinden once bozdurabiliyormuyuz aninda satis yapmak gerekirse diye.
|
|
|
|
taner32
|
|
August 24, 2017, 11:47:24 AM |
|
Benimde 100 adet var yatiyorlar cuzdan da bende kiraya vereyim bari alim satim ile ugrasmiyorum waves icin uzuncuyum ben.Kiraya vermenin anlatimi icin tesekkurler bir suresi varmi kiranin.Birde kirayi tarihinden once bozdurabiliyormuyuz aninda satis yapmak gerekirse diye.
bozdurabilirsiniz, sıkıntı olmaz. sadece gelecek paydan eksik gelir elde edersiniz. bir de bozdurma dediğiniz "leasing cancel" yaparken, hesapta gözükmesi biraz geçikebilir blocklarla ilgili bir durum. biraz sabırlı beklemeniz lazım.
|
|
|
|
|
bitpazari
|
|
August 25, 2017, 10:54:16 AM |
|
"şu an duyuruya göre 1 whopper 1700 Whoppercoin ıle alınabılecek ama tokenın fıyatının artması ıle bu rakam doğal olarak düşecektir. bence saldırın bu bu coıne. şu an çok ucuz." Yazar notu diyor sen yazdın anladığım kadarıyla bu yazıyı. Neye göre çok ucuz dediğini anlamadım hesaplamasını nasıl yaptın. Bu uygulama Rusyanın dışına çıkacak mı var mı bununla ilgili bir açıklama.
|
|
|
|
AztecGoldHero
|
|
August 25, 2017, 11:03:41 AM Last edit: August 25, 2017, 06:54:43 PM by AztecGoldHero |
|
"şu an duyuruya göre 1 whopper 1700 Whoppercoin ıle alınabılecek ama tokenın fıyatının artması ıle bu rakam doğal olarak düşecektir. bence saldırın bu bu coıne. şu an çok ucuz." Yazar notu diyor sen yazdın anladığım kadarıyla bu yazıyı. Neye göre çok ucuz dediğini anlamadım hesaplamasını nasıl yaptın. Bu uygulama Rusyanın dışına çıkacak mı var mı bununla ilgili bir açıklama. talep artacak. ona gore yorum yaptım. normal yanı. tum dunyaya neden sıcamasın. sonucta playstore fılan uygulamsı olacak. gerçi fıyatı ucmus bıle 0,21 dolar tanesı. fıyat hakkındakı fıkrımı sımdılık gerı alıyorum. dex te su an asırı bır fıyat var alım yonunde. 0,25 dolara tekabul edıyor kı 1 mılyar coın olan proje ıcın ılk etapta bence fazla.
|
|
|
|
btclife01
|
|
August 25, 2017, 07:35:25 PM |
|
Yine 5-6$ salınımına başladı;
CMCap Waves (WAVES) $5.30 (11.49%) 0.00119324 BTC (6.27%)
Bittrex: 0.00118200 BTC| $5.22 Vol: 783,615 WAVES | 932 BTC Low: 0.00111001 | High: 0.00127143 24h change: 5.35%
|
|
|
|
simetri
|
|
August 25, 2017, 09:07:53 PM |
|
Waveslerimi denemek için dex'ten kiraya vermiştim. bugün "Miner Reward" ve "WavesGo" olarak Incoming Transfer de görüyorum.
Ama hesaba geçmemişler Portfolio kısmında bekliyorlar. Hesabıma çekmek için "transfer" butonuna tıklayıp recipient kısmına kendi adresimi mi girmeliyim?
|
|
|
|
slmn
|
|
August 25, 2017, 09:12:13 PM |
|
Waveslerimi denemek için dex'ten kiraya vermiştim. bugün "Miner Reward" ve "WavesGo" olarak Incoming Transfer de görüyorum.
Ama hesaba geçmemişler Portfolio kısmında bekliyorlar. Hesabıma çekmek için "transfer" butonuna tıklayıp recipient kısmına kendi adresimi mi girmeliyim?
Hesaba geçmemiş değil hocam onlar senin hesabında sadece ana sayfada göremezsin. Onlarca coin var hangisini ana sayfaya sığdıracak adamlar. Waves, btc, eth dışındakiler portfolio kısmında listelenir.
|
|
|
|
aragom
|
|
August 25, 2017, 09:20:23 PM |
|
hesabında zaten. herhangi bir işlem yapmana gerek yok. portfolio dediği senin cüzdanın.
|
|
|
|
simetri
|
|
August 25, 2017, 09:21:17 PM |
|
Anasayfadaki waves bakiyeme eklenmiş değiller ama
|
|
|
|
faaty
|
|
August 25, 2017, 09:26:18 PM |
|
Anasayfadaki waves bakiyeme eklenmiş değiller ama
çünkü anasayfada baktıgın şey adı üzerinde waves bakiyesi. sen ise wavesgo ve minerreward tokeni aldın. waves bakiyen artsın istiyorsan bu tokenleri satıp waves almalısın.
|
|
|
|
simetri
|
|
August 25, 2017, 09:33:54 PM |
|
Ben bunları zaten waves zannediyordum, bunlar token mi ?
İlk kez yaptığım için acemiliğe verin, kusura bakmayın. Token satma nasıl olacak peki?
|
|
|
|
Xexen4
|
|
August 25, 2017, 09:35:20 PM |
|
mrt ya da wct lerin artık sisteme bi şekilde entegresi etkisini görmeliyiz. ico doldu asset doldu ortalık. peermine diye bir ico başlatmış fransızlardan bir grup. sözde etc madenciliği yaptıracakmış da gelmiş waves altında ico başlatacakmış
|
|
|
|
Xexen4
|
|
August 25, 2017, 09:38:08 PM |
|
Ben bunları zaten waves zannediyordum, bunlar token mi ?
İlk kez yaptığım için acemiliğe verin, kusura bakmayın. Token satma nasıl olacak peki?
waves genel olarak platformun adı. waves platformunda dex dediğimiz merkezi olmayan borsada işlem gören varlıklar asset ya da token olarak adlanıyor. dex üzerinde waves/mrt waves/wct ikililerini seçip direkt waves karşılığı alıp/satabilirsin mrt/btc gibi ikililerle btc ye dönebilirsin btc/waves ile btc den waves e dönebilirsin standart exchange işlemleri ama arayüzün kullanılabilirliği şimdilik oldukça zahmetli
|
|
|
|
simetri
|
|
August 25, 2017, 09:41:48 PM |
|
Teşekkür ederim.
mrt yi buldum ama wct bakiyem sıfır. bana gelen token wavesgo dan "wgo" olarak görünüyor, onu da exchange de göremedim.
|
|
|
|
Xexen4
|
|
August 25, 2017, 09:48:08 PM |
|
waves go diye aratabilirsin. onlar ileride waves go platformunda reklam ücretlerinin pay alımı için kullanılacak deniyordu da ne zaman aktif olur bilinmez.
|
|
|
|
simetri
|
|
August 25, 2017, 09:50:43 PM |
|
buldum, teşekkür ederim.
|
|