PHI1618
Legendary
Activity: 1554
Merit: 1334
|
|
October 09, 2017, 09:57:08 AM |
|
|
"Damnant quod non intelligunt." Anlamadıkları şeyi suçlarlar. BTC
|
|
|
lBenhuRl
Member
Activity: 79
Merit: 10
|
|
October 11, 2017, 12:08:10 PM |
|
Arkadaşlar bende neden sabit bir adres yok. İos cüzdanda bir miktar waves bulunduruyorum, bilgisayardan seed bilgilerimle girdiğimde farklı bir adres var ve 0 adet görünüyor. başka bir bilgisayardan girdiğimde yine farklı bir adres veriyor. her pcde farklı bir adres veriyor 3 - 4 bilgisayarda denedim. herkeste bu böyle mi.. sadece bende mi sabit adres yok ?
|
|
|
|
mstfprcn
|
|
October 11, 2017, 12:11:22 PM |
|
Arkadaşlar bende neden sabit bir adres yok. İos cüzdanda bir miktar waves bulunduruyorum, bilgisayardan seed bilgilerimle girdiğimde farklı bir adres var ve 0 adet görünüyor. başka bir bilgisayardan girdiğimde yine farklı bir adres veriyor. her pcde farklı bir adres veriyor 3 - 4 bilgisayarda denedim. herkeste bu böyle mi.. sadece bende mi sabit adres yok ? seed bilgilerini yanlış giriyorsundur boşluklara dikkat et
|
|
|
|
lBenhuRl
Member
Activity: 79
|
|
October 11, 2017, 01:20:54 PM |
|
Arkadaşlar bende neden sabit bir adres yok. İos cüzdanda bir miktar waves bulunduruyorum, bilgisayardan seed bilgilerimle girdiğimde farklı bir adres var ve 0 adet görünüyor. başka bir bilgisayardan girdiğimde yine farklı bir adres veriyor. her pcde farklı bir adres veriyor 3 - 4 bilgisayarda denedim. herkeste bu böyle mi.. sadece bende mi sabit adres yok ? seed bilgilerini yanlış giriyorsundur boşluklara dikkat et mümkün değil abi zaten seed bilgilerinde bir harf ya da boşluk hatası yapsan bile hiç giriş yapamazsın ki
|
|
|
|
ankara44
Member
Activity: 434
Merit: 14
|
|
October 11, 2017, 06:31:40 PM Last edit: October 11, 2017, 07:09:56 PM by ankara44 |
|
waves cüzdanını pc ye kurmaya çalışıyorum. sanırım referans linkler değişmiş. güncelleme gerekiyor. ya da ben bulamadım.
|
|
|
|
Fyilmaz
Newbie
Activity: 42
Merit: 0
|
|
October 11, 2017, 06:36:04 PM |
|
Güzel kar ettirdi bana sevdiğim bir coin
|
|
|
|
Gatotare
|
|
October 12, 2017, 10:53:27 PM |
|
bir ay önceki fiyatlara geri geldi tam artık oldu diyoduk diger altlarla birlikte tepetaklak düşmeye devam ediyor.gene 3 lerin altına düşerse bu sefer çok büyük yatırım yapmayı düşünüyorum.gözüm üstünde.
|
|
|
|
nalpagutt
Sr. Member
Activity: 364
Merit: 258
Joy Token - Smarter Games for Smarter Players
|
|
October 12, 2017, 11:33:00 PM |
|
Sasha bugün primalbase'in ofis açılımındaydı . Açıklama yaptımı yada konuştumu bilmiyorum ancak yatırımcısı memnun değil gibi .
|
|
|
|
furry04
|
|
October 12, 2017, 11:50:20 PM |
|
Sasha bugün primalbase'in ofis açılımındaydı . Açıklama yaptımı yada konuştumu bilmiyorum ancak yatırımcısı memnun değil gibi .
Yatırımcılar haksız da değil valla baya umut bağlayıp yüklü miktarlar yatıranlar oldu. Bir tane ofis açmakla olmuyor bu işler.
|
|
|
|
nalpagutt
Sr. Member
Activity: 364
Merit: 258
Joy Token - Smarter Games for Smarter Players
|
|
October 12, 2017, 11:56:41 PM |
|
Yatırımcılar haksız da değil valla baya umut bağlayıp yüklü miktarlar yatıranlar oldu. Bir tane ofis açmakla olmuyor bu işler. Primalbase'ında waves'ında değil bunun onlarda farkında ama pek birşey yapma niyetinde değiller. Waves gene birşeyler ile uğraşıyor ama PBT konusmak bile istemiyorum
|
|
|
|
samuel3414
|
|
October 13, 2017, 08:10:08 PM |
|
İnsan ümitleniyor artmaya başlayınca ama sonra tekrar düşüyor. Beklenen artış bir türlü olmadı. Umut bağlayıp yüklü miktarda para yatıranların sonu hüsran.
|
|
|
|
grkms
|
|
October 13, 2017, 08:39:13 PM |
|
Yatırımcılar haksız da değil valla baya umut bağlayıp yüklü miktarlar yatıranlar oldu. Bir tane ofis açmakla olmuyor bu işler. $4419.57 (14.90%) 0.79312500 BTC (9.56%) 1127.44 WAVES (12.90%) ICO fiyatı 1 PBT = 3 BTC idi düşün halimizi . Zarar fazla oldukça . Mecburen ofislerin tamamen faaliyete geçmelerini bekleyeceğiz artık . En azından şükür ilk ofisleri açıldı diyoruz . Geri kalan süreçte ne gibi atılım yaparlar diğer ofisleri ne kadar süreçte tamamlarlar bekleyip göreceğiz .
|
|
|
|
hanonun
Member
Activity: 80
|
|
October 15, 2017, 09:51:04 PM |
|
arkadaşlar selamlar, ben tavsiye ve araştırmalarımla bayağı miktar waves aldım 1 yıl kadar beklemek istiyordum fakat twitterda ; https://twitter.com/bit_gossip/status/919669172254203904bir hesapta üstteki floodda adam rusyanın icoları yasaklayacağını ve waves inde icolara platform oluşturan bir coin olarak bundan çok etkileneceğini ve değer kaybedeceğini, hatta batacağını vb ima etmiş, arkadaşlar sizden ricam bu konuda bilgisi olan varsa bizimle paylaşabilir mi? benim gibi sizde waves yatırımcısısınız bu tür haberler insanı korkutuyor hele ki ciddi bir yatırım yapmışsanız, eğer bu konuda bilgisi olan ve araştıran arkadaşlar varsa bilgisini paylaşırsa çok sevinirim tekrar çok teşekkürler..
|
|
|
|
Distraction
|
|
October 15, 2017, 10:24:03 PM |
|
Waves tabanlı icoların hepsinin sonu hüsran oldu maalesef içlerinden en azından bir kaçı başarılı olabilseydi onları örnek gösterip umutlanırdık.Hacmi çok düşük dex'in bunun düzelmesi gerekiyor bir an önce.
|
|
|
|
neite99
|
|
October 16, 2017, 02:07:08 AM |
|
arkadaşlar selamlar, ben tavsiye ve araştırmalarımla bayağı miktar waves aldım 1 yıl kadar beklemek istiyordum fakat twitterda ; https://twitter.com/bit_gossip/status/919669172254203904bir hesapta üstteki floodda adam rusyanın icoları yasaklayacağını ve waves inde icolara platform oluşturan bir coin olarak bundan çok etkileneceğini ve değer kaybedeceğini, hatta batacağını vb ima etmiş, arkadaşlar sizden ricam bu konuda bilgisi olan varsa bizimle paylaşabilir mi? benim gibi sizde waves yatırımcısısınız bu tür haberler insanı korkutuyor hele ki ciddi bir yatırım yapmışsanız, eğer bu konuda bilgisi olan ve araştıran arkadaşlar varsa bilgisini paylaşırsa çok sevinirim tekrar çok teşekkürler.. Panik yapmayın arkadaşım şimdilik bir sıkıntı gözükmüyor. Somut bir şeyler olursa burada paylaşılır zaten çıkmanız gerekirse çıkarsınız. Waves Rusya'dan çıkmış olabilir ama bu saatten sonra nasıl çökecek Waves? Binance çöktü mü Çin icoları yasaklayınca?
|
|
|
|
Egosmaster
|
|
October 16, 2017, 04:47:17 AM |
|
arkadaşlar selamlar, ben tavsiye ve araştırmalarımla bayağı miktar waves aldım 1 yıl kadar beklemek istiyordum fakat twitterda ; https://twitter.com/bit_gossip/status/919669172254203904bir hesapta üstteki floodda adam rusyanın icoları yasaklayacağını ve waves inde icolara platform oluşturan bir coin olarak bundan çok etkileneceğini ve değer kaybedeceğini, hatta batacağını vb ima etmiş, arkadaşlar sizden ricam bu konuda bilgisi olan varsa bizimle paylaşabilir mi? benim gibi sizde waves yatırımcısısınız bu tür haberler insanı korkutuyor hele ki ciddi bir yatırım yapmışsanız, eğer bu konuda bilgisi olan ve araştıran arkadaşlar varsa bilgisini paylaşırsa çok sevinirim tekrar çok teşekkürler.. Rusyadan, kriptopara için sene sonundan önce yasal düzenleme yapacaklarını söylediler sadece. Zaten putin kriptopara konusunda olumlu bakıyor okuduklarıma göre kaldıralım yok edelim gibi bir mantık yok zaten öyle olsa vitalik buterin ile görüşüp medyaya poz vermezdi, sadece kara para aklama ve vergilendirilmesi konusunda düzenleme yapacaklar gibi gözüküyor. Waves zaten baştan beri bu konularda yasal altyapıyı oluşturmaya çalışıyor. Deloitte firmasıyla yaptığı partnerliğin konusu da tamda bu zaten. Yarım yumalak 2 satır yazı okuyan twitter hesabı açınca kendisini en iyisini bi ben bilirimci kriptopara uzmanı ilan ediyor ya hasta oluyorum. Rusya veya başka bi ülke regülasyon yapsın bundan en fazla fayda sağlayan waves olur. Çünkü zaten adamlar bunun altyapısını hazırlıyor şuan. Gerçekten takip eden birisinin bunları zaten çok rahat bilmesi gerekirdi. Zaten bir de genel çoğunlukta bu huy olmuş piyasa yükselirken uçacak kaçacak lafları, duserkende batacak satın kaçın scam olacak. Hep aynı hikaye ama bu kafayla gidenlerde kazanamaz. Kişi kendisine yatırımcı diyorsa takipte kalıp olumsuz gelişme olmadığı sürece sabırla beklemeyi öğrenmeli. Herşey fiyata yansır er ya da geç.
|
|
|
|
carlison
|
|
October 16, 2017, 06:30:40 AM |
|
Ben onların sülalesini yedi ceddini seviyim ico'dan 3 btc'ye aldık şuan 0.7 galiba zaten sashanın vitaliğin gazıyla aldırdılar herkese
|
|
|
|
Pulsar77
|
|
October 16, 2017, 08:37:21 AM |
|
Waves için ben de çok ümitliydim ancak bir türlü beklenen artışı yapamadı ve bir süre önce zarar etmeden sattığım için de kendimi şanslı görüyorum. Daha da beter duruma geldi şuan. Bu saatten sonra patlama yapması zor gibi.
|
|
|
|
hanonun
Member
Activity: 80
|
|
October 16, 2017, 09:02:10 AM |
|
arkadaşlar selamlar, ben tavsiye ve araştırmalarımla bayağı miktar waves aldım 1 yıl kadar beklemek istiyordum fakat twitterda ; https://twitter.com/bit_gossip/status/919669172254203904bir hesapta üstteki floodda adam rusyanın icoları yasaklayacağını ve waves inde icolara platform oluşturan bir coin olarak bundan çok etkileneceğini ve değer kaybedeceğini, hatta batacağını vb ima etmiş, arkadaşlar sizden ricam bu konuda bilgisi olan varsa bizimle paylaşabilir mi? benim gibi sizde waves yatırımcısısınız bu tür haberler insanı korkutuyor hele ki ciddi bir yatırım yapmışsanız, eğer bu konuda bilgisi olan ve araştıran arkadaşlar varsa bilgisini paylaşırsa çok sevinirim tekrar çok teşekkürler.. Panik yapmayın arkadaşım şimdilik bir sıkıntı gözükmüyor. Somut bir şeyler olursa burada paylaşılır zaten çıkmanız gerekirse çıkarsınız. Waves Rusya'dan çıkmış olabilir ama bu saatten sonra nasıl çökecek Waves? Binance çöktü mü Çin icoları yasaklayınca?
|
|
|
|
furylmz
|
|
October 16, 2017, 01:07:37 PM |
|
Waveste bayağı sorun olmaya başladı bakalım sorunları nasıl halledecekler bir yandan bittrexte delist olabilir haberleri çıkmaya başladı valla ortalık karışıyor
|
|
|
|
|