hocam dex hakkındada bilgi verir misiniz sanki daha oturmamış gibi
dex= merkezsız borsa. hacklenme derdı yok. tükkanı kapadık deme derdi yok. borsanın balinalar ile iş birliği yapıp milletin eline verme derdi yok.
şu an için wave dex aktif. ama daha emekleme aşamasında. geliştirmeler sürüyor. çok yakında dex in arayüzü poloya benzeyecek. ve uzun vadede. uzun vadeden kastım 1-2 yıl bence. wave dex kullanıcı sayısı poloya yaklaşacak. 5 yıl içinde merkezli borsaların kapanacağını yada merkezsizleşme yoluna gideceklerini düşünüyorum şahsen. kendi para birimlerini oluştuturlar falan filan. tekrar wave e gelirsek waveDEX e alt coinlerin eklenmeye başlanması da yakındır. tahimin etc ve eth ilk girenler olacaktır. sasha ve vitalik kanka ve geçenlerde buluştular. havadan sudan konuştuklarını sanmıyorum
altconlerin eklenmesi ile kullanıcı sayısında cok ciddi bir artış olacaktır. buda dex te wave ile işlem yapıldığından dolayı hem lpos yani wave madenciliği ile kazanılacak gelirde hemde wavein kendi değerinde ciddi bir artış sağlayacaktır. zaten şu an wave e baktığımızda ayakları en sağlam basan coindir kendileri. polodaki coinlere bakın nasıl pump yapıldığını. wave o şekildebir pump görmeden 2 dolara yaklaştı. birde pump görse nolacak acaba