bitpazari
|
|
December 15, 2017, 05:24:29 PM |
|
milli coinimiz waves binanceye eklenmiş hiç kimse yazmamış bunu. hayırdır 14 doları görünce hepiniz sattınız mı naptınız?
Az miktarla girenler satmış olabilir yani beklentisi düşük olanlar. Halbuki söylüyoruz daha yeni başlıyor diye fiyat ne zaman yükselişe geçer bilmem ama 2018 yılı proje de büyük gelişmeler olacak. Binance de çok iyi bir fırsat verdi 20 dolara kadar çıktı sonra geri indi. Hacim bakalım ne kadar olacak bittrex onay sıkıntısı var ihtiyacım olduğunda binance den işimi hallederim.
|
|
|
|
heidikim
|
|
December 15, 2017, 05:45:16 PM |
|
2018 de bence waves'in ciddi fiyat yapabileceğini düşünüyorum. Zaten bu kadar beklentiye bir fiyat artışı er yada geç yaşanacaktır. Yatırım tavsiyesi değil elbette bu piyasanın temeli ters köşe zaten!
|
|
|
|
Xexen4
|
|
December 15, 2017, 06:01:43 PM |
|
milli coinimiz waves binanceye eklenmiş hiç kimse yazmamış bunu. hayırdır 14 doları görünce hepiniz sattınız mı naptınız?
Az miktarla girenler satmış olabilir yani beklentisi düşük olanlar. Halbuki söylüyoruz daha yeni başlıyor diye fiyat ne zaman yükselişe geçer bilmem ama 2018 yılı proje de büyük gelişmeler olacak. Binance de çok iyi bir fırsat verdi 20 dolara kadar çıktı sonra geri indi. Hacim bakalım ne kadar olacak bittrex onay sıkıntısı var ihtiyacım olduğunda binance den işimi hallederim. bittrexde hesap onay derdine düşüp binance borsasını alternatif olarak görmek için bir başka sebep daha. bu harika haberin ng aktivasyonunda fiyatlanmasında ekstra katkısı olacak
|
|
|
|
kellendil
|
|
December 15, 2017, 06:11:31 PM |
|
Binance girişi hem waves'in yol katettiğini hem de binance'in artık hatrı sayılan bir borsa sınıfa geçtiğinin göstergesi. İki projenin de yolu açık olur umarım. Herkes kazanır
|
|
|
|
batturkey
Full Member
Activity: 336
Merit: 100
The World’s First Blockchain Core
|
|
December 15, 2017, 06:13:58 PM |
|
Tesekkurler bilgiler icin cok faydali olmus waves alirsak fiziki cuzdan yok sanirim peki paper wallet yapabiliyormuyuz? yani en saglam saklama yolu ne, bilgisayarimda tutmak istemiyorum.
|
|
|
|
gulypz
Member
Activity: 476
Merit: 10
|
|
December 15, 2017, 07:21:02 PM |
|
Waves 2018 de ki toplu altcoin yükselişi beklentisi gerçekleşebilir. Ancak durum şu bu yükseliş bence wavesi kesmez yani asıl waves sıçrama yapması lazım. Öyle toplu yükseliş waves deki beklentiyi karşılamaz.
|
|
|
|
TrolWolf
|
|
December 15, 2017, 07:59:51 PM |
|
Binance borsasına girmesi wavesin değerini arttıracaktır.Ayrıca farklı borsalara girdikçe insanlara güzel bir alternatif sağlanmış oluyor.
|
|
|
|
mtahanci48
|
|
December 15, 2017, 08:02:27 PM |
|
ya hakkında her şey demişsiniz bugün hard fork olduğunu söylememişsiniz. acaba bundan çatallanan şeyin adı ne oldu. öyle bi hard fork muydu yani konuyu bilenler aydınlatır mı
|
|
|
|
AlyattesLydia
|
|
December 15, 2017, 08:12:07 PM |
|
Binance girişlerde normalde oylama yapıyordu diye hatırlıyorum. Waves'in girmesi sanki ekibe bile sürpriz oldu. Çünkü normalde bir borsaya girmeden önce biraz prim yapsın diye, görüşmelere başladık vs derler. Waves yine tık diye tweet attı, biz binance girdik diye.
Aslında hacmi büyütmek istiyorsak, başka başka borsalara da girmesi lazım. Umarım bu ufak bir başlangıç olur.
|
|
|
|
kenanzz
Legendary
Activity: 1036
Merit: 1000
|
|
December 15, 2017, 08:18:33 PM |
|
Binance girişlerde normalde oylama yapıyordu diye hatırlıyorum. Waves'in girmesi sanki ekibe bile sürpriz oldu. Çünkü normalde bir borsaya girmeden önce biraz prim yapsın diye, görüşmelere başladık vs derler. Waves yine tık diye tweet attı, biz binance girdik diye.
Aslında hacmi büyütmek istiyorsak, başka başka borsalara da girmesi lazım. Umarım bu ufak bir başlangıç olur.
bittrex yeterliydi aslında waves için. binanceye girmek kendi istekleriyle olmadı sanırım binance kendisi aldı. waves zaten bunlara rakip olarak çıktı.
|
|
|
|
Kusman
Member
Activity: 756
Merit: 17
|
|
December 15, 2017, 08:22:40 PM |
|
bittrex yeterliydi aslında waves için. binanceye girmek kendi istekleriyle olmadı sanırım binance kendisi aldı. waves zaten bunlara rakip olarak çıktı. Katılıyorum hocam bence sasha waves token'ın poloniex'de işlem görmesini çok istemez.Yine de waves için borsa çeşitliliğin artması waves için çok büyük bir olumsuzluk yaratmaz.
|
██ ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀ ▀ ▄ BYBIT │ reddit ▄ ▀ ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀ ██► Sports & Derivatives Trading ► Mobile App for iPhone & Android ► 24/7 Customer Support ► NFT Marketplace ► Launchpad/Launchpool
|
|
|
Lydian
|
|
December 15, 2017, 08:42:45 PM |
|
wavesDEX üzerindeki hacimin artmasina yönelik calismalar yapilmasi gerek... Binance'ta islem görmesi kötü degil gibi gözüküyor ama diger taraftanda wavesDEX üzerindeki hacim potansiyelini baltaliyor mu diye düsünmüyor degilim. Bekleyelim görelim...
|
|
|
|
bitpazari
|
|
December 15, 2017, 09:33:21 PM |
|
Şimdilik borsalara girmesi iyi oluyor isteyen istediği borsadan alabilmeli, bittrex de zaten onay sorunları yaşanıyordu binance tam da zamanında devreye girmiş oldu. DEX'in kullanımının artış sağlaması için daha zamana ihtiyaç olacak gibi duruyor. Yeni yılda çoğu şey yerli yerine oturacak düzene binecek.
21 Aralıkta çıkış yapacak olan arkadaş; hard fork'u çatallanma ile karıştırma, waves-ng için yapılıyor bizlik bir durum yoktur.
|
|
|
|
truncus
|
|
December 15, 2017, 09:52:37 PM |
|
binance ve waves yükselen iki değer. bu nedenle binancede waves olması çok olumlu bir olay. ikisininde değerini yükseltecektir.
|
|
|
|
beatecoin
|
|
December 15, 2017, 09:57:55 PM |
|
Bir yandan da waves'in girdiği borsalar değil de kendi borsasında yarattığı hacimler artmalı ve onlar konuşulmalı diye düşünüyorum ben şahsen.
|
|
|
|
goraset
Legendary
Activity: 2338
Merit: 1070
|
|
December 15, 2017, 09:58:07 PM |
|
binance da şeytan tüyü var, giren coin pump yiyor. şaka bir yana pump/dump gruplarının binanceye kaydığını düşünüyorum, polodan bittexe geçmişlerdi. bittrexde işi sıkı tutudu, çoğu hesabı banladı. binanceye kaydılar. oo yüzden waves pumpı yakındır diyorum
|
|
|
|
okan
|
|
December 15, 2017, 10:31:49 PM |
|
bittrex yeterliydi aslında waves için. binanceye girmek kendi istekleriyle olmadı sanırım binance kendisi aldı. waves zaten bunlara rakip olarak çıktı. Katılıyorum hocam bence sasha waves token'ın poloniex'de işlem görmesini çok istemez.Yine de waves için borsa çeşitliliğin artması waves için çok büyük bir olumsuzluk yaratmaz. bilen biliyor, alan alıyor zaten. hem çok borsaya girmesi dex e ters düşer. ben borsalara girp girmemesinin değeri üzerinde etki yaratacağını düşünmüyorum.
|
|
|
|
OziTuSan
|
|
December 15, 2017, 11:21:22 PM |
|
Bencede pumpçılar Bianca yollarında fink atıyor. Kaptırmayın paraları.
|
|
|
|
ugr_erkn92
|
|
December 15, 2017, 11:56:10 PM |
|
Waves'in tüm borsalarda işlem görmesinin bence mahzuru yok, bir çok borsada zaten satılan bir coinin bir de binance de satılması pek sakıncalı bir durum değil, değerlenmesi için katkı da sağlar, bittrex müşterilere yetişemiyor artık, binance borsasıda iyice ünleniyor.
|
|
|
|
alpoahmo
|
|
December 16, 2017, 03:08:24 AM |
|
Vay be waves binanceda girdi yavaş yavaş sağlam bir coin olma yolunda hızla ilerliyor bu gidişle ethereum gibi olacak ve ah vah edeceğiz zamanla arkadaşlar
|
|
|
|
|