öncelikle siteniz hayırlı olsun. umarım kalıcı bir şekilde güzel bilgiler paylaşırsınız. waves konusuna gelince ben çok fazla bilgi sahibi değilim ama en kısa sürede sizin sitenizi ve buradaki makaleleri okuyarak bende ufak bir yatırım yapmayı planlıyorum.
en az nekadarlık waves ile kiralama işlemi yapılabiliyor ve bunun karşılığında verdikleri miktar ne oluyor acaba?
kolay gelsin...
Edit: site güzel ama wordpress ile daha okunaklı ve güzel temalar var. bende zamanında bir yerden toplu olarak yüzlerce orjinal ve lisanslı tema almıştım. istersen sana adreslerini yollayayım beğendiğini ücretsiz sana yollayayım.
kurulum konusunda sıkıntı yaşarsan tema konusunda yardımcı olurum.
Çok teşekkür ederim, Wordpress konusunda desteğe ihtiyacım var henüz nasıl yapacağımı tam bilemiyorum. Yazı ekle diyorum ve ekliyorum
İsterseniz 0.1 WAVES bile kiraya verebilirsiniz, ancak tam düğüm (full node) çalıştırabilmeniz için en az 10.000 adet WAVES sahibi olmanız gerekiyor.
Ancak 10.000 WAVES'iniz olmasa bile birisi size 10.000 WAVES kiraladığında tam düğüm çalıştırabilirsiniz.
Wavesgo sitesinde bir hesaplama aracı var, oraya kiralayacağınız WAVES miktarını yazarsanız, haftalık yaklaşık getirisini size gösterir.