HartmaniA
|
|
July 27, 2017, 09:51:36 AM |
|
sizde burada kasın. yerellerde geçerli.
Bir tek bizim millet biribirini desteklemiyor,adamlar bir ton multi hesapla copy past blog yazarlar biz tek hesapla kendi yorumumuzu katarız gider türk arkadaş şikayet eder haftalık mesaj sayısını doldurmaya çalışırsın gider türk arkadaş spam yapıyor diye şikayet eder bizim millet kadar birbirine köstek olan yoktur benim için ferah herkese elimden gelen destegi yardımı sağlıyorum,elin rus'u kazanacagına vatandaşım kazansın mantığıyla yol almıyoruz aynen katılıyorum ne yazık ki bizim insanımız kadar birbirine kazık atan başka kimse yok. Ben yapamıyorsam kimse yapmasın mantığı ile hareket ederek bir yere varamayız
|
|
|
|
Altcoin Agent
|
|
July 27, 2017, 10:41:16 AM |
|
Bend ebu projeden ümitliyim adamların bounty paneline bayıldım. Yatırım toplayacağınıda düşünüyorum ben bile girebilirim belki. whitepaperi bi okuyalım daha iyi fikir sahibi oluruz
|
|
|
|
gorkem
|
|
July 27, 2017, 11:41:41 AM |
|
aynen . bakalım ne olcak.zaten her zaman düşmanlar ıcerımızde uzakta degıl turklerden gelıyor hep. bounty panelı kazandırmaz dıyorlar ama bence kazandırcak ban yemedıgımız surece ınsallah yemeyız
|
|
|
|
primeer
|
|
July 27, 2017, 12:11:40 PM |
|
o kadar çok katılımcı var ki artık hiç bişey vereceğini düşünmüyorum.
cok stake toplarsan her turlu verır bence hocam ben rahatım Bancor' a da bir şey vermez diyorduk ama 400 stake ile 2030 bancor aldık. BlockLancer imza kampanyası tüm bounty' lerin %26' sına tekabül ediyor. 20 milyon yatırım toplasa 104 bin dolar dağıtılır. %3 stake alan 3120$ para alır. hayaller dünyasında yaşıyorsunuz. 2 milyon toplasa bence çok büyük başarı sorun bizde, güzel bir web sitesi görünce tamam işte bu proje ses getirecek falan diyoruz.
|
|
|
|
gorkem
|
|
July 27, 2017, 12:18:04 PM |
|
cok stake toplarsan her turlu verır bence hocam ben rahatım Bancor' a da bir şey vermez diyorduk ama 400 stake ile 2030 bancor aldık. BlockLancer imza kampanyası tüm bounty' lerin %26' sına tekabül ediyor. 20 milyon yatırım toplasa 104 bin dolar dağıtılır. %3 stake alan 3120$ para alır. hayaller dünyasında yaşıyorsunuz. 2 milyon toplasa bence çok büyük başarı sorun bizde, güzel bir web sitesi görünce tamam işte bu proje ses getirecek falan diyoruz. tamam hocam hayal alemınde yasıyoruz bız eywallah 2 000 000 milyon toplamaz dıyorsunz demek kı ıco sonunda da lutfen yazınız 5 000 tl verse yeter bana stakelerım guzel
|
|
|
|
exortis
|
|
July 27, 2017, 12:32:11 PM |
|
gorkem hocam yanlız bir yerde şaşırıyorsunuz sanırım o stake mıktarı sadece kendı ıcınde dagılıyor
Bitcointalk Signature Campaign 26 % of the Bounty Tokens are reserved for this category.
yani pastanın sadece %26 lık dilimi üzerinde şu an kasıyorsunuz,mesela 20bın dolar toplam dagıtım varsa ne kadar oldugunu bılmıyorum sadece 5bın$ uzerınde kasıyorsunuz şu an yanı o şekilde hesaplamak gerekiyor sonra hayal kırıklıgı yaşamayın.
|
|
|
|
primeer
|
|
July 27, 2017, 12:34:11 PM |
|
cok stake toplarsan her turlu verır bence hocam ben rahatım Bancor' a da bir şey vermez diyorduk ama 400 stake ile 2030 bancor aldık. BlockLancer imza kampanyası tüm bounty' lerin %26' sına tekabül ediyor. 20 milyon yatırım toplasa 104 bin dolar dağıtılır. %3 stake alan 3120$ para alır. hayaller dünyasında yaşıyorsunuz. 2 milyon toplasa bence çok büyük başarı sorun bizde, güzel bir web sitesi görünce tamam işte bu proje ses getirecek falan diyoruz. tamam hocam hayal alemınde yasıyoruz bız eywallah 2 000 000 milyon toplamaz dıyorsunz demek kı ıco sonunda da lutfen yazınız 5 000 tl verse yeter bana stakelerım guzel valla umarım kazandırır ben de haksız çıkarım. sadece biraz fazla beklentiye giriliyor diye düşünüyorum.
|
|
|
|
gorkem
|
|
July 27, 2017, 12:39:13 PM |
|
gorkem hocam yanlız bir yerde şaşırıyorsunuz sanırım o stake mıktarı sadece kendı ıcınde dagılıyor
Bitcointalk Signature Campaign 26 % of the Bounty Tokens are reserved for this category.
yani pastanın sadece %26 lık dilimi üzerinde şu an kasıyorsunuz,mesela 20bın dolar toplam dagıtım varsa ne kadar oldugunu bılmıyorum sadece 5bın$ uzerınde kasıyorsunuz şu an yanı o şekilde hesaplamak gerekiyor sonra hayal kırıklıgı yaşamayın.
tamam hocam anlaıyorum zaten toplam bounty % 2 zaten ımzaya da zaten dedıgınız mıktarı vercek.her zaman oldugu gıbı ıco ya gelcek yatırım önemlı degıl mı sonucta ? para toplayabılırse alırız bırseyler toplayamazsa kısmet derız gecerız.zaten bancor dan 2 yıllık bounty kaptık cokta sorun olmz degıl mı
|
|
|
|
exortis
|
|
July 27, 2017, 01:32:49 PM |
|
tamam hocam anlaıyorum zaten toplam bounty % 2 zaten ımzaya da zaten dedıgınız mıktarı vercek.her zaman oldugu gıbı ıco ya gelcek yatırım önemlı degıl mı sonucta ? para toplayabılırse alırız bırseyler toplayamazsa kısmet derız gecerız.zaten bancor dan 2 yıllık bounty kaptık cokta sorun olmz degıl mı [/quote] Tamam o zaman ben beklentiyi yüksek tutmayın diye dedim biliyormusşunuz zaten durumu Hadi o zaman kasmaya devam inşallah güzel birşeyler alırsınız
|
|
|
|
TurkiyePriest
Full Member
Activity: 1011
Merit: 128
Radix-The Decentralized Finance Protocol
|
|
July 27, 2017, 01:38:17 PM |
|
Şunun imzasını alamadım bi ya. Beynim bulamaca döndü. Ne yapmam gerekiyor şöyle minicik kısacık söyliyebilecek var mı
|
|
|
|
grkms
|
|
July 27, 2017, 03:21:02 PM |
|
Şunun imzasını alamadım bi ya. Beynim bulamaca döndü. Ne yapmam gerekiyor şöyle minicik kısacık söyliyebilecek var mı Almış gibi duruyorsun . ana konuya ' da ID ' ini belirteceksin . Sonrasında işlemin tamamlanmış oluyor .
|
|
|
|
tlcash
|
|
July 27, 2017, 03:34:18 PM |
|
Güzel kampanya. Projede çok iyi. Bu ico nun imzasına girenler bence güzel kazanç sağlayacak herkesi kazandığı ölçüde mutlu edeceğini düşünüyorum.
|
|
|
|
TurkiyePriest
Full Member
Activity: 1011
Merit: 128
Radix-The Decentralized Finance Protocol
|
|
July 27, 2017, 04:20:11 PM |
|
Aldım ya bu kadar kolay olacağını sanmamıştım paneller falan. Dumur oldum alana kadar teşekkürler
|
|
|
|
mdikmetas
|
|
July 27, 2017, 04:30:19 PM |
|
16 stakes ne demek bende suan durum bu
|
|
|
|
truncus
|
|
July 27, 2017, 04:47:11 PM |
|
Güzel kampanya. Projede çok iyi. Bu ico nun imzasına girenler bence güzel kazanç sağlayacak herkesi kazandığı ölçüde mutlu edeceğini düşünüyorum.
bende beğendim. blogda yazdım. admine özelden mesaj yazdım 5 dakika içinde geri döndü. bu kadar ilgili olmaları güzel. icoda iyi para toplarsa iyi bounty dağıtacak.
|
|
|
|
omorfi
|
|
July 27, 2017, 04:58:46 PM |
|
Site üzerinden kayıt oldum 10 dakika once. Ama bir türlü aktivasyon maili gelmedi. Aktive etmedende login olamadım. Kayıtlar mı durduruldu acaba bilgisi olan var mı ?
|
|
|
|
aliyagiz207
|
|
July 27, 2017, 05:33:31 PM |
|
Allah alla bir benmiyim bu projenin is yapmayacagini dusunen.Hazirda bu tarz siteler var zaten bana sacma geliyor,tek artisi kendi ulken disindakilere is verip ucuza yaptirabilirsin onun haricinde bu kadar stake ile millete sakiz parasi verir bu
|
|
|
|
gorkem
|
|
July 27, 2017, 05:36:50 PM |
|
Allah alla bir benmiyim bu projenin is yapmayacagini dusunen.Hazirda bu tarz siteler var zaten bana sacma geliyor,tek artisi kendi ulken disindakilere is verip ucuza yaptirabilirsin onun haricinde bu kadar stake ile millete sakiz parasi verir bu
aga tamam sakız parası versın razıyız ıkı de bır yuzumuze vurup durmayın yahu ayıp ayıp
|
|
|
|
grkms
|
|
July 27, 2017, 08:47:13 PM |
|
aga tamam sakız parası versın razıyız ıkı de bır yuzumuze vurup durmayın yahu ayıp ayıp Adaş üstüne çok geliyorlar . Sakız parası da olsa unutur gideriz dert değil Sen bu gerçi bu hızla gelecek parayla şeker fabrikası bile kurar gibisin )
|
|
|
|
aliyagiz207
|
|
July 27, 2017, 08:58:10 PM |
|
aga tamam sakız parası versın razıyız ıkı de bır yuzumuze vurup durmayın yahu ayıp ayıp Hocam kusura bakmayin dikkat etmedim,konuya bakinca bounty icin big hunter olmussunuz.Ico dan ziyade sizin ne kadar bounty kazanacaginiz merak konusu olacak gibi.Bol kazançlar
|
|
|
|
|